Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91073) Ájvé válasza Kolty (#91069) üzenetére


Ájvé
veterán

"Felénk nagyon kevesen rendelnek dolgokat neten. Inkább munka után bent maradnak a városba és megveszik.
Inkább nézik a napi bevásárlásnál az árakat."
Tipikus falusi hozzállás, sok mindent én se rendelnék neten, de műszaki cikkeket meg pont igen.

"Rám pl. furcsán nézett az egész utca múltkor mikor tv. tunert rendeltem és a gls átadott egy kis csomagot. Volt olyan aki így szólt:
"nem akarok indiszkrét lenni, de mennyibe kerül, hogy így személyesen kiszállítanak valamit""
Meg se merem kérdezni milyen zsák faluról lehet szó, hozzánk már szinte ismerősként köszönve jön be a futár (általában anyámhoz rendelek mindent, mivel könyvelő és az irodába szinte mindig van aki átvegye a csomagot), a GLS megjelenése se egy csoda, pedig nagyon a végen élünk mi is.

"Sarki boltot meg úgy értem, hogy pl. voda üzlet amiből van 3 a városban. Vagy ilyen, olyan gsm. Ami kártyafüggetlen új és használt készülékeket árul. Ilyen gsm.eket kérdeztem a dooge.ról, de nem ismerik, akarják ismerni"
Abszolút nem értem, 3 voda üzlet van a városodban akkor az már sokkal nagyobb, mint a mi kis városunk, mert itt egyetlen szolgáltatónak sincs már üzlete (volt, de hát dübörög a gazdaság és már nincsenek), szóval nem értem, hogy kelthet feltűnést egy GLS futár megjelenése. Legalább 40 ezres városra tippelnék ez alapján.
GSM boltokkal pont a garancia a legnagyobb gond, vagy van normális szervizzel szerződésük vagy nincs és akkor a helyi szaki fogja buherálni a telefonodat, úgy "okosan" persze, hát ilyenekből én inkább nem kérnék. Mondhatsz nekik Xiaomit is, arról se lesz fogalmuk, Huaweire már fognak motyogni valamit ("valami kínai izé"), ennél többet nem is kell várni ezektől.

""hibásnak vélt termékről a szervizelés során kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, A futár díja szállításonként 1.990 Ft, vagyis oda-vissza szállítás esetén összesen 3.980 Ft.""
User error, nyilván ki kell szűrni. Jó ha van egy haver aki ért hozzá és megmondja, hogy küldd vissza, mert ezt javítaniuk kell (így már 2 sörből meg is oldottad a problémát), vagy van fórum is a XXI. században és bizony nagyon sok mindenben tudnak segíteni.

"Lehet jól átgondolva nem is sokkal olcsóbb az olcsóbb."
Lehet te nem gondoltad át, de nekem mindegy.

"Meg nincs csere készülék. Életembe nem lett volna annyi (csere) telefon a kezembe ha neten rendelek mint mikor voda smart III.mom a végén rúgta az utólját és többet volt szervízbe mint nálam"
Csere készülék jellemzően szolgáltatóknál van, de mint írtam teljesen más. Én egyébként sem kérnék csere készüléket, inkább van sajátom, telefonálni és sms-t küldeni azzal is lehet éppen, többi meg nem érdekel, majd visszakapom.

"Amúgy az ájfonyra is talán egy év a garancia."
Nem tudom, hogy jön ide, de pont nem érdekel.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.