Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91451) voyager4.4 válasza ktomi666 (#91441) üzenetére


voyager4.4
senior tag

doogee x5pro és meizu m2 jó választás lehet.

no fate but what we make

(#91452) bepe79 válasza galaxys80 (#91450) üzenetére


bepe79
addikt

+1

Itt egyesek egyáltalán nem képesek felfogni elfogadni, hogy létezik más vélemény is, mint az övék, és hogy nem mindenki divat-Samsung-fikázó troll, mint ők.

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#91453) Lecs@ válasza bepe79 (#91431) üzenetére


Lecs@
addikt

Ez de durva :Y

:DDD

[ Szerkesztve ]

512 GB

(#91454) Gyárfás


Gyárfás
tag

Üdv!

Dejó hogy megtaláltam ezt a fórumot! :)

Szóval telefont szeretnék venni, alsókategóriásat ha lehet, kivéve esetleg ha meggyőztök valami drágábbról.
Nagyon sok telót végigböngésztem itt mobilarénán és külföldi oldalakon is, de nem találtam igazán oylat, amire azt mondtam volna hogy, na ez kell nekem!

Én az esetek 99,9%-ában telefonálásra használnám, de olyan tesztet sehol sem találtam ami erről egyáltalán említést tenne, kivéve ami a hangszóró és mikrofon minőségét illeti, illetve mobilarénán legalább egy próbahívást is csinálnak, de térerőről nem sokfelé lehet olvasni pedig nekem ez lenne a fontos. A Budapesten kívüli világban, beleértve tényleg a világ többi részét, akár Angliát, sokszor voltam olyan helyzetben a kis LG p500-ammal hogy csak én tudtam beszélni és a wifi jelét is sokkal jobban veszi mint más eddig látott telefonok (összehasonlítva kb 30 másikkal).
A jelenlegi környéken elérhető internetszolgáltatók közül sokan egy olyanra fizetnek elő, köztük én is, amihez elvileg wifis routert adnak ami gyakrolatilag vehető jelet továbbít 5 méteres körzetben a legtöbb telefon számára. Ezt a jelet a szobámban még szintén csak a p500-al vettem és kellemetlen lenne ha nem tudnék itt netezni.

Mivel a GLONASS igen jól működik (nekem így jött le a tesztekből), gyakorlatilag egy zsebGPS-t csinál a telefonból ezért felmerült, hogy autóban használnám ilyesmire is és ehhez egy használható fényerejű/betekintési szögekkel rendelkező kijelző jó lenne, de ezen a téren tényleg nem gondoltam semmi extrára, a kijelző hypeot sosem értettem, nem kell részletesség és elvarázsoló színvilág ahhoz, hogy lássam a térképet a telón vagy a névjegyzéket, filmezni meg otthon szoktam 5.1 mellett. Nagyot sem szeretnék, kb 4-5 között szerintem jó lenne.

A megapixelek számához körülbelül ugyanígy viszonyulok. Ha már lehet vele kattintgatni akkor ne csak dísznek legyen kamera a telefonon, hanem legalább egy villanó és egy autofókusz legyen és legalább minimálisan legyen optimalizálva fehéregyensúly meg hasonlók, hogy ne legyen minden kép kuka. Ezen a téren nem tudom egyébként hogy mennyit javít egy playstore-os másik szoftver ha az érzékelő és a lencse adott a telefonon, mert ilyennel is találkoztam (HTC 620g).

Zenehallgatás általában halkan és fülessel szokott menni nálam, ebben sincs elvárásom, de a beszélgetés minősége fontos.
Ami kicsit ilyen személyes hülyeség nálam, hogy örülnék egy gyors hardvernek nem tudom miért, senki sem tökéletes. Esetleg mondhattok okokat, hogy az miért jó, csakhogy megnyugtassam a lelkem hogy az kell.. :D
Kb 3 évig használok egy telefont, csillivilli funkciókat élből letiltok, úgyhogy aksi szempontból sincs nagyobb igény mint ami a kamerát és a kijelzőt illeti.
A fontos most a használhatóság lenne számomra (telefonálás és wifi jel) és ami új igény az a GPS-ként való használat.
Valami ötlet? :)

(#91455) m1lan válasza bepe79 (#91431) üzenetére


m1lan
őstag

Ez a szintű elfogultság már túlzás. Írom ezt úgy, hogy nekem is Samsungom van, és kimondottan elégedett vagyok vele, pedig már nem mai darab.

A Galaxy Ace 4 valóban példás kijelző minőség, optimalizálás és LTE hálózattámogatás tekintetében, de a szenzorok hiánya miatt nálam például szóba sem jöhetne. Előbb nézném el a "kínai vackoknak" a b20 LTE hiányát, mint hogy lemondjak a közelségérzékelő és fényérzékelő szenzorokról. Arról nem is beszélve, hogy hiába jó az optimalizálás, az 1 giga RAM az csak 1 giga RAM marad...

Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

(#91456) kemotox


kemotox
addikt

Xperia Z3-ról mik az általános vélemények? Most egész jó árban van a T-nél, gondolkodom rajta

(#91457) lezuvius válasza kemotox (#91456) üzenetére


lezuvius
őstag

Tudom ajánlani, remek akkuban,kijelző bár gyárilag kissè fakó de lehet kalibrálni. Sebessègben egèszen korrekt ès egy jó kis kamera is van benne (bár a legjobbaktól elmarad). Viszont nyáron nekem előjött a melegedèssel kapcsolatos kamera leállás...ezt leszámítva jó választás ès pluszba vízálló is.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#91458) hitchins


hitchins
őstag

sziasztok
2 telefon közt megy nálunk a dilemma.
iphone 6 megér +50e sony z3-hoz képest?
Más telefon nem jöhet szóba z3+ volt még játékban de arról már lebeszéltek.....

Elsődleges szempont a kamera lenne.

köszi

(#91459) Garada válasza hitchins (#91458) üzenetére


Garada
őstag

Kamera téren már egy ideje nem remekel más nagy gyártókhoz képest kiemelkedően a Sony tehát ezt a szempontot figyelembe véve egyértelműen kiesett a kosárból.

(#91460) lezuvius válasza hitchins (#91458) üzenetére


lezuvius
őstag

Kamera miatt azt mondom,hogy nem feltètlenül de nyáron nagyon oda kell figyelni a Z3-ra mert könnyen cserben hagyhat a kamerája a nagy melegben.
Ellenben ha figyelembe vesszük azt,hogy hosszútávon meddig lesznek támogatva szoftveresen ès,hogy hardveresen az 1gb RAM-ot leszámítva mennyivel több tartalèk van az iPhoneban azt kell,hogy mondjam igen megèrheti azt a felárat.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#91461) hitchins válasza Garada (#91459) üzenetére


hitchins
őstag

Nem elvárás az S6 vagy G4 szintű kamera.
egy S4-es samut váltana. Annyi kellene, hogy ennél azért mindenképpen jobb legyen és gyorsabb.

(#91462) goop válasza bepe79 (#91445) üzenetére


goop
őstag

Az enyém se. Az asszonyé volt ami dadogott, mivel neki több cucc volt fent. Lényegtelen. Én a nagyobb kijelző Ő meg a már ismertetett okok miatt cserélt.

(#91463) voyager4.4 válasza Gyárfás (#91454) üzenetére


voyager4.4
senior tag

Helló !

Igényeidet tekintve:
-alsó kat.
-jó vétel
-jó gps
- hosszútáv

Valamelyik belépőszintű lumiát ajánlanám, azt már te döntsd el, hogy mennyit enged a pénztárcád, de a 30k-s droidos telefonok között nem nagyon találod meg a számításaidat.

Ha mindenképpen droid, akkor neked is a doogee x5pro-t és a meizu m2-t tudom ajánlani, vételi stabilitásról, gps-ről viszont nem tudok nyilatkozni érdemben.

no fate but what we make

(#91464) k.t.a. válasza voyager4.4 (#91440) üzenetére


k.t.a.
senior tag

Kösz a tippeket! Ez a ZUK Z1 nekem totál ismeretlen volt, pedig egész jókat írtak róla itt. A Cyanogenmod már ismerősebb és szerettem is. Szóval még akár jó készülék is lehet, viszont már megrendeltem az Asus-t.

(#91465) hitchins válasza kemotox (#91456) üzenetére


hitchins
őstag

Ha a sima z3-ról van szó és a T a telekomot jelöli akkor hol láttad a jó árat?
Kb 1 hónapja már nem kaphatóként van fenn az oldalukon és azt írja újabb készlet nem várható.

(#91466) trassher


trassher
addikt

Sziasztok!
A kérdésem egyszerű. Használt lg g2 vagy új honor 4c? 5-5,2" col a maximum. 1 maximum 2 évre terveznék az új telefonnal. Játszani nem nagyon játszok telefonon. :) Hívás, sms, böngészés, dokumentumok megnyitása és hasonló egyszerű felhasználásra kellene. 2GB ram vagy attól felfelé. Stabil, megbízható készüléket keresek 50-60.000 forint között. Ha legalább olyan képeket csinál mint a mostani lumia 720-am akkor azzal már elégedett lennék. Esetleg más alternatíva a fent megadott szempontok alapján?

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#91467) Dinter


Dinter
addikt

Üdv.

Huawei G620s-em van, de sokszor lassúnak érzem. Laggol a billentyűzet, vagy épp az egész telefon, újratölti az oldalakat, minden egyes alkalommal újratölti az ikonokat és a widgetet a kezdőképernyőn.

Frissítések nem nagyon vannak rá, hibátlan rom sem.

Egy 2GB rammal megáldott készüléknél mennyire fluent a rendszer?

(#91468) hitchins válasza lezuvius (#91460) üzenetére


hitchins
őstag

köszönöm
de mit értesz az i6-nál tartalék alatt?

(#91469) kemotox válasza hitchins (#91465) üzenetére


kemotox
addikt

Mobilarénán láttam egy cikket, és valóban igazad van, nem Telekom, hanem Telenor, kicsit félrenéztem. Kár :(

(#91470) BenHans válasza Dinter (#91467) üzenetére


BenHans
addikt

Szia :)

Nem szabadna a billentyűzetnek lagolnia. Reset nem segít? Az újratöltések a rendszermemória hiányából vagy annak nem megfelelő kezeléséből adódnak. 2GB RAM-mal szerelt készülékeknél azért jelentősen jobb a felhasználói élmény pláne ha odafigyelnek a memóriakezelésre, ezért manapság már ajánlott a 2GB RAM-os telefonok között nézelődni ha vásárláson gondolkodik az ember.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#91471) lezuvius válasza hitchins (#91468) üzenetére


lezuvius
őstag

A kijelzo felbontasahoz es a rendszer meghajtasahoz szukseges ero es a SoC-ban rejlo nafta kozti kulonbsegre gondoltam.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#91472) Dhampir


Dhampir
félisten

(#91339) tvamos

(#91340) DS39

Csak most jártam ismét errefelé, köszönöm szépen a hozzászólásotokat és a többieknek is a korábbiakat! :R

(<*>..<*>)

(#91473) Gordiann


Gordiann
őstag

Nos, doogee x5 pro és hasonlók helyett vettem egy Microsoft Lumia 640 -et, nem bántam meg. Nagyon tetszetős készülék. A rendszer is bejön, olyan összefogottnak tűnik majdnem mint egy iOS. Az androidra megvett appokat meg lenyelem, úgy döntöttem.
A készülék nagyon jó minőségű és logikus. Korrekt.

[ Szerkesztve ]

(#91474) hitchins válasza lezuvius (#91471) üzenetére


hitchins
őstag

értem köszi

(#91475) BenHans válasza Gordiann (#91473) üzenetére


BenHans
addikt

Jól tetted! Használd megelégedéssel. :) De nem is 30k az ára, azt azért tegyük hozzá. A kérdésben kb 30k körüli keretet írtál és hogy mindenképp androidot szeretnél. Így nem is kaphattál nagyon más ajánlatot. Ezért érdemes jól megfontolni a feltételeket és a rászánható maximális keretet feltüntetni.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#91476) Gordiann válasza BenHans (#91475) üzenetére


Gordiann
őstag

Teljesen jogos, csak nem akartalak titeket traktálni közben a gondolataimmal.
Gyorsan változott a hozzáállásom és nagy segítség alapot adott amit írtatok. (nomeg az utalás, hogy gondoljam meg, hogy droidot-e vagy "mást" :) )
Szóval köszönöm és remélem hosszú távon sem bánom meg.

[ Szerkesztve ]

(#91477) megema


megema
őstag

Sziasztok!

~50 ezer forintig bezárólag (kártyafüggetlen/szolgáltatói listaár) keresek készüléket. Második készüléknek kellene, elsődlegesen telefonálásra lenne használva. Preferencia nincs. A lényeg, hogy stabilan tudja, amit tud. Ne fagyjon, ne tököljön, stb. Fontos a normális anyaghasználat, elegáns kinézet is.

Mit tudnátok ajánlani? Én hirtelen a Lumia 640 LTE-t találtam. Van ennél jobb?

(#91478) fokukac válasza megema (#91477) üzenetére


fokukac
nagyúr

Előző, azaz 2. generációs Motorola MOTO G, 44 ezerért az expansys-tól. Stock Androiddal, olyan stabil, mint egy Nexus.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#91479) kexksz


kexksz
addikt

Sziasztok, ZenFone 2-ről downgrade-elnék méretben. Meizu M2-t nyomogattam, az eléggé tetszett, esetleg van olyan ami hasonló árkategóriában jobban megéri? (Esetleg 3rd gen Moto G megérné a 25k felárat?) Böngészés, Facebook, Messenger, Twitter, Snapchat, Spotify - kb. erre használom a telefont, de sokat, szóval akksi idő szempont.

[ Szerkesztve ]

(#91480) laci06


laci06
senior tag

Sziasztok!

Egy telefont kellene vennem testvéremnek. Nincsen sok elvárása, nem egy "geek" gyerek.:)
5.0"-s Nexus 5-öm már nagy Neki, így értelemszerűen méretben ez alatti kéne, és 30k-35k-ig bezárólag. Mit ajánlotok? Rendszer mindegy lenne, tartson ki lehetőleg 2-3 évig.:)

Köszönöm!

(#91481) Ryoo válasza megema (#91477) üzenetére


Ryoo
senior tag

Szia!

Egy fekete lumia 640 elegánsnak mondható, azonban kicsit nyöszörög a hátlapja a jobb felső részénél, ha raksz rá masszívabb tokot, akkor ez eltűnik, többen írták már, hogy a mostani széria nem produkálja ezt a hibát. De vásárlás előtt jó tisztában lenni ezzel, minden másban viszont köröket ver a hasonló árú készülékekre stabilitásban, amire használnád arra tökéletes.

OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5

(#91482) MaciG


MaciG
addikt

üdv.

2 telefon közt gondolkodom, nagyjából egy árban tudnám megvenni őket.
Lenovo vibe P1m vagy LG g3 ?
Átlagos felhasználásra lenne + átlagnál kicsivel több GPS használat.

BANZAII

(#91483) alberti79


alberti79
újonc

Sziasztok!

Mily meglepő én is telefon vásárlás előtt állok. :))
Több telefont néztem ki. Mivel nem ismerem melyik hogyan szerepel a hétköznapokban, ezért is kérném a véleményeteket. Jelenleg Samsung Core Duos (i8262) van, igencsak lassú szegényke.
Telefonálásra, fényképezésre, netezésre használom, appokat is használnám rajta, csak bírja.
Ami pedig a rendszert illet, hozzá szoktam az android sok beállítási lehetőségeihez (férjemnek windows-os van, bizonyos beállítások másként működnek), így nem biztos, hogy váltanék windows-os telóra, persze a windows 10-et még nem tudom milyen. Erről is írhatna valaki véleményt (android vs windows).

Ami fontos lenne számomra, azok a következők:
- 2 GB RAM
- legalább 8 GB ROM
- 4,5-5" kijelzőméret
- jó fényképező
- jó akku (nem volna baj, ha cserélhető lenne, bár van power bankom)
- az alkalmazásokat át lehessen helyezni az SD-re
- ár 50.000 Ft körül
- esetleg ha még van LTE és 4G az szuper lenne

Nos, amiket én kinéztem magamnak:
- Huawey y6 LTE Dual sim
- Meizu M2
- Xiaomi Redmi 2
- Honor 4c

Várom a véleményeket vagy más javaslatokat! További szép napot!

[ Szerkesztve ]

(#91484) lezuvius válasza alberti79 (#91483) üzenetére


lezuvius
őstag

Szia

Redmi 2 vagy Meizu M2 de ha tudsz meg varni 1-2 hetet,akkor elerhetove valik a Redmi 3 is ami elegge best buy telefon a maga kategoriajaban.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#91485) #70516736 válasza alberti79 (#91483) üzenetére


#70516736
törölt tag

ezek közül csak az y6 tudja az összes hazai 4g(lte b20) frekvenciát

kicsit még hozzátenni és p8 lite

[ Szerkesztve ]

(#91486) yusukee válasza yusukee (#91367) üzenetére


yusukee
aktív tag

Erre valaki 5" kijelzőméretben méretben?

(#91487) #70516736 válasza yusukee (#91367) üzenetére


#70516736
törölt tag

5": p8 lite vagy megvárni a xiaomi redmi 3-at, zopo speed7, lenovo a7000, P70
5,5": redmi note prime, meizu metál

[ Szerkesztve ]

(#91488) cidalain válasza lezuvius (#91484) üzenetére


cidalain
veterán

Redmi 3 jo aru telefonnak tunik, de nem valoszinu hogy a nyito ara itthon jo lesz.
A redmi 2 pro is 52-55 kozott megy itthon, nem valoszinu hogy ennel jobban nyitna.
Jo az eustock olcsobban adta a redmi 2 prot, de ok meg hulyek lennenek olcson adni a redmi 3-at, eleg ha a konkurencia redmi 2 arat becelozzak. Mondjuk 55 korul.
Szoval kategoria best buy lehet, de attol meg a redmi 2 pro is jo vetel marad, csak az mar egy kategoriaval lejjebb 35-40 korul.
Korabban felmerult, hogy ez leviszi a redmi 2 pro arat. Hat nem valoszinu, hogy 15-20 dollarnal tobbet esne az ara szerintem.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#91489) lezuvius válasza cidalain (#91488) üzenetére


lezuvius
őstag

Pont 50e-re jon ki az ara, ha kinabol veszed es pont ugyanaz a garancia is van ra mint ha itt venned valakitol csak 50e-ert Te kuldod el kinaba,mig pl. 70e-ert meg az itteni kereskedo kuldi el oda...

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#91490) lemusz


lemusz
addikt

Milyen okostelefont érdemes vennem? Vodafone feltöltőkártyás ügyfél vagyok, 24 éves, nem egy mobil buzi, én maximum a buszon nyomkodom unalmamban, ZTE blade-em volt ezidáig, de már kezdi beadni a kulcsot. Igényeimmel nem vagyok teljesen tisztában, nem követtem a trendek, jóformán azt se tudom mit tudnak a jelenlegi készülékek, de ezt a blade-et sokszor lassúnak éreztem, kevésnek a memóriáját, jobb minőségű képek se lennének rosszak. 30-40 ezer körül gondoltam, csakis új jöhet szóba. Köszi.

(#91491) cidalain válasza lezuvius (#91489) üzenetére


cidalain
veterán

Redmi 2 meg 35 kinaban. Epp ezert irtam a 15e arkulonbseget.
De a kinai arhoz szamolj 27% afat. Ugy az igazi. Max meguszod. Eppen ezert Eustock arkepzessel szamoltam az 55-ot, es az realis. A kinai ar+ afa ennel meg tobb is

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#91492) lezuvius válasza cidalain (#91491) üzenetére


lezuvius
őstag

Nemtudom hol nezed de vagy EU raktarbol 50e vagy kinabol es akkor 53e korul AFA-val Aliexpressen...

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#91493) eisento


eisento
addikt

sziasztok! P8 Lite megeri az arat?

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#91494) cidalain válasza lezuvius (#91492) üzenetére


cidalain
veterán

Gearbesten Eu raktarban 130 a fekete, es 120 dollar a feher. (38k illetve 35k 292-es dollarral szamolva). Mondjuk most out of stock (tegnap meg volt feher), de jelenleg itthon sem kaphato jo helyen, csak 50 felett.

Viszont ugyanott 155-tel nyit majd a redmi 3 alapverzio. Ami 25-35 dollarral dragabb.
Ami nagyjabol az a 10k amire en is gondolok. Itthon ez ugyis kicsit tobb lesz es helyben vagyunk.

Nem egy liga. Nekem egy telefon nem statusz, engem nem lehet megvenni a specifikacioval. Nekem boven jo a 2 pro. Hiaba csak kicsit dragabb a 3, es tobbet tud, de nem erdekel. Ha igy neznem az alap igenybol 150k-s telom lenne mert mindennel van egy jobb kicsi plusz penzert :)

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#91495) Angerfist087


Angerfist087
tag

Sziasztok Telefon váltás előtt állok. Fotózásra + videózásra és hétköznapi zenehallgatásra mind fülhallgatón, mind a saját hangszóróján tisztán szólaljon meg.

Keret 100k +- 10

Fényképezés, zene hallgatás , videózás.
Méret. 4.3 tól 5.2 -ig max
Min 16Gb tárhely. Ram minimum 2gb

Legyen strapabíró, jó hangzású jó üzemidejű 4G képes.

Amit eddig kinéztem.

- ASUS ZE551ML ZenFone 2 32GB fekete
- HUAWEI P8 Lite fekete
- LENOVO P90 32GB fekete
- SAMSUNG A500FU GALAXY A5 16GB
- Sony Xperia Z1 Compact D5503 Fekete

Persze minden mást meghallgatók, de maradnék ezeknél a márkáknál. + Sonynál.

Sonyban az M4 tetszik, de az a 8 gb röhej. Z3 compacktrol az olvastam ha melege van nem lehet fényképezni, ch :D egy Xperia L-t váltok és a 8 gb-bol tanulva több kell.!

Köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

Nincs jobb tudás a tapasztalatnál.

(#91496) ferni


ferni
őstag

Üdv.
Lenovo S90et tudnék újonnan szerezni 55k forintért.
Ennyi pénzért vannak jobb lehetőségek?
Dual Sim nem lényeges.

Jelenleg egy Samsumg Galaxy Ace 4et nyúzok, amellyel tökéletesen elégedett vagyok,tehát nagy elvárásaim nincsenek.
Attól az 5 inches kijelzőtől félek is kicsit hogy túl nagy lesz ;P
Sajnos nem mozgok túl otthonosan a telefonok világàban, így rátok vagyok utalva :)

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

[ Szerkesztve ]

(#91497) #70516736 válasza Angerfist087 (#91495) üzenetére


#70516736
törölt tag

ezek közül a zenfon 2

(#91498) Angerfist087 válasza #70516736 (#91497) üzenetére


Angerfist087
tag

Hallgattam pár testet a lejátszóról Youtuben és hát nem meggyőző. Esetleg ismersz olyat akinek megvan a telefon ? , hogy megkérdezhessem hogy ö mit mond róla ?

[ Szerkesztve ]

Nincs jobb tudás a tapasztalatnál.

(#91499) csaba1203 válasza Angerfist087 (#91495) üzenetére


csaba1203
addikt

Zenfone 2 ha nem lesz nagy az 5,5".

(#91500) csaba1203 válasza Angerfist087 (#91498) üzenetére


csaba1203
addikt

Nekem egyik kollégám rendelt Gearbestről és csak jókat mondott róla főleg a multitasking-ot emelte ki.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.