Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24408) micafighter válasza daimonion (#24387) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ehhez még annyit fűznék hozzá, az elöbbieken elhangzottakon túl, hogy a tesztekkel nem az a baj hogy "biztos lefizetik őket", hanem hogy a teszt környezet egyáltalán nem hasonlít egy valós környezethez legtöbbször, ebből adódóan bizonyos védelmi funkciókat egyáltalán nem tudnak, vagy nem kellően tudnak tesztelni. Ebből adódóan az eredmények nem tükrözik a valóságot. Ezért dolgozik a Webroot és a Norton a víruslaborokkal egy új tesztmetodika kidolgozásán, ami reálisabb eredményeket fog tükrözni az összes antivirus terméknél.

A youtube-videókkal kapcsolatban az a baj, legtöbbször egy jobb gombos keresés, aztán ami maradt futtatás-ban kimerül a teszt, de ez így ugyanúgy nem tükröz valós környezetet, valós élethelyzetet, ezért az eredmény sem tükrözi a valóságot, arról nem is beszélve, hogy bizonyos védelmi funkciók tesztelése ugyanúgy kimaradhat.

És akkor még ehhez hozzájön a youtube-videók hitelessége, amit könnyen kétségbe lehet vonni. Itt sokszor linkelitek winsevenholic tesztjeit, de például winsevenholic ki lett tiltva a malwaretips.com fórumról, valamiért..

Valaki írta nemrég, hogy a youtube videók arra jók, hogy megismerd a program felületét anélkül, hogy fel kéne telepítened a gépedre. Teljesen egyetértek vele.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.