Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17885) King Unique válasza bogyó6987 (#17883) üzenetére


King Unique
titán

Szia!

Itt azt kell megnézni, hogy PC, notebook + desktop OS párosításnál viszi-e akadozásmentesen a filmeket?
Nekem is van My Passportom, de viszi simán az FHD filmeket, illetve az akadozásmentes lejátszás függ a géptől, OS-től, lejátszóprogramtól is. Hardver terén nem árt legalább egy kétmagos processzor, egy jobb videókártya és sok RAM sem hátrány. Valamint az egyes lejátszóprogramok között is lehet különbség ilyen téren.

"mkv -bluray filmeket nehezen vitte fel vagy be sem olvasta a meghajtóba."

Ez mit is jelent pontosan, mert felmásolással nem igazán lehet gond és a PC-n a megnyitással sem? Gépen milyen portba van dugva (előlapi/ hátlapi/ 2.0/ 3.0), kap elegendő áramot? A gyári rövid kábelével használod, vagy hosszabbítóval? Milyen a merevlemez állapota benne, HD Sentinel mit mond rá?

"és a smart tv-n se olvassa be ."

Az, hogy az ilyen "egyéb eszközök" mit és hogyan kezelnek, olvasnak be, az megint külön történet...külső merevlemezek elsősorban PC-n, notebookon használva, adattárolásra valók, nem TV-s multimédia kiegészítőnek. TV nálad tudja kezelni az NTFS fájlrendszert, elsődleges partíciót, USB-portja elegendő áramot ad le az eszköznek :F
Csak mert, nem mindegyik kezeli, volt olyan Samsung TV, ami a logikai partíciót kezelte jobban, illetve 1 A-es HDD port ajánlott és nem a sima 0,5 A-es USB jelölésű.

"Szerintetek ez gyárilag hibás sorozat vagy egyedi probléma ."

Nem hinném. :N Inkább egyedi dolog és mint mondtam, nem erre valók elsődlegesen. Vannak hivatalosan, beépített HDD-s multimédialejátszók, illetve amikhez USB-n, eSATA-n hozzá lehet kötni külső merevlemezt.
Valamint, ha a fenti kérdéseket megválaszolod, azokból is sok minden kiderülhet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.