Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#15201) hoffman_ válasza Ijk (#15199) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Erre rácáfolnék, ha körülnézek az edzésen :D Fekvő+tolódzkodás lesz az ütőkártyám úgy érzem, meg ha tudok keríteni valamit a szobába, akkor húzódzkodás.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15202) spammer válasza hoffman_ (#15197) üzenetére


spammer
veterán

Szóval nem akarsz gyúrni. Így nem leszel izmos akkor se, ha kizárólag csirkerizsen élsz életed végig..

szerk:

Fekvő/toló stb. egy darabig erősítenek, formálnak, de nagy izomtömeget abból nem fogsz felszedni..

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15203) hoffman_ válasza spammer (#15202) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Hogy ne akarnék :) Terembe nem akarok járni. Azért azt nem hiszem el, hogy csak konditeremben lehet izmot növeszteni, ami van, azt se ott szereztem.

mod:

Nem akarok luficicit. Ha már szépen ki tudom dolgozni, és arányos lesz(elég izmosak a combjaim), az elég. Egyébként nem hiszem, hogy csak súlyzóval lehet izmot csinálni, ezt én elvből tagadom, de parázs vitát nem akarok kirobbantani, főleg itt, én csak a kajcsi miatt a jöttem :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15204) Ijk válasza hoffman_ (#15201) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nézd, én konditerem előtt majd egy évig csináltam a fekvőtámaszozást. Sehol nem volt az akkori mellem a mostanihoz képest, pedig így sincsenek lufi melleim.
Bár az megint kérdés hogy mi a neked megfelelő szint.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15205) hoffman_ válasza Ijk (#15204) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ezt mondjuk kétségkívül elhiszem. Emberfüggő is a dolog, lehet, hogy majd orrológatva kullogok vissza, hogy adjátok a súlyzókat :D (de persze csak fekvőtámasz nem elég, szerintem sem)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15206) Jim-Y válasza hoffman_ (#15203) üzenetére


Jim-Y
veterán

Nem csak gyúrás van a világon, próbálj ki egy funkcionális edzést, ahol majdnem súlyzót látsz legkevesebbet, vagy ha látsz is, akkor is csak olimpiai súlyemelő gyakorlatok vannak...

(#15207) hoffman_ válasza Jim-Y (#15206) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Már csak a végét láttad szerintem :) 14 év judo/jitsu a mai napig, illetve rengeteg kerékpár :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15208) Jim-Y válasza hoffman_ (#15207) üzenetére


Jim-Y
veterán

Nagyon sok judo-s kezd el CrossFit-ezni, szerintem te is rápróbálhatnál.. ;)

(#15209) ADAM1337 válasza hoffman_ (#15207) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

fegyencedzés című könyvet ajánlanám. :K
Kicsit badarság amúgy amit valaki írt hogy nem lehet kidolgozott tested súlyok/súlyzók nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#15210) hoffman_ válasza Jim-Y (#15208) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Megnéztem youtube-on, nem tudtam mi ez. A mozgásvilág egy jó része elég távol áll tőlem :) Viszont van benne kettlebell, az dicséretes. De ezekkel is az a baj, hogy pénz+terem kell hozzá. Akkor maradok edzés után kettlebell-en, azt úgyis rögtön edzőtársam/barátom tartja :D

ADAM1337:

Tudom, a napokban fejezem be az olvasást, meglátom, de csodát nem remélek, a szitkozódás miatt meg elég ellenszenves lett a csóka. Ráadásul az egykezes fekvőtámaszról a kép szerintem csak pillanatkép, fogadnék rá nagy összegben. De persze adok egy esélyt.

A szerkesztéseddel egyet értek, de itt nem akartam flémelni. De az is igaz, hogy sokkal koncentráltabban/fókuszáltabban lehet egyes izomcsoportokat és izmokat kidolgozni kondizással. Viszont a fegyencedzés az ízületek terhelésére nagy hangsúlyt fektet, ebben a kondi szerintem valóban gyenge.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15211) Polacheck


Polacheck
HÁZIGAZDA

Azvan, hogy diétázok éppen és elfogytak itthon a vicces tabik, úgyhogy kattintgatok a sárga oldalon és több verzió van ami a fejemben járkál, gondoltam kikérem a véleményeteket.

Először is kell valami termogén zsírégető, ha nem is a hatása miatt, hanem azért, mert ha kifizettem az árát, akkor általában nem zabálok félre. Eddig adipokilt szedtem, kb. semmit nem éreztem belőle (3x2 ment naponta). Gondoltam most kipróbálom a blade-t, hátha ez tényleg "levágja a zsírt".

Mellé kéne valami komplex multivitamin pakkot összedobnom meg ízületvédőt (mert 90 kilósan annyira nem tesz jót az ízületeknek, hogy futkározok néha 1-1 félmaratont) és itt vagyok komolyabb gondban.
Verzió 1: Monster 100 pak, ebben elvileg minden van, ízületvédő is, meg még valamennyi karnitin cucc is, ami ugye a diétában elvileg jól jöhet. Cserébe g**idrága és egy hónapig tart ki. Egy kollégám viszont erre esküszik, állítólag zöldet hugyozik tőle, viszont kéthetente megvan fázva :)

Verzió 2: Multipropak + JointX + Vitamin C-1100 Mondjuk átszámolva ez is elég húzós és a cvitamint kivéve csak egy hónapig tart ki. Azon is agyalok, hogy a multipropak helyett veszek egy mega daily one-t és abból bekapkodok napi két szemet.

Vélemény?

[ Szerkesztve ]

less qq more pewpew!

(#15212) spammer válasza ADAM1337 (#15209) üzenetére


spammer
veterán

Lehet erősíteni, meg egy jó formát összehozni súlyzók nélkül ilyen fegyenc módszerrel is , de a testsúlyod nagyjából állandó, illetve kis tartományban mozog, feltéve ha nem gyúrsz és tömegelsz. Na már most, éppen ezért hosszú távon, ha már edzett vagy és nem tudod növelni a súlyt és a terhelést, akkor nem fogsz tovább fejlődni, mert az izom nem kap megfelelő stimulációt. Ezért lehet egy darabig formálódni és fejlődni "fegyenckedéssel" (;]) , de előbb utóbb megtorpan a fejlődés (ami egyébként lassabb is, mintha súlyzós edzés végeznél). Persze lehet, hogy valakinek elég ez az "alap" forma, amit ezzel össze lehet hozni, semmi gond ezzel... A kérdés az, hogy ki milyen formát akar :)

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15213) hoffman_ válasza Polacheck (#15211) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Az ízületvédőhöz csatlakoznék, ha valaki tudna valami természetes eredetű cuccot javasolni, azt megköszönném, kivan minden forgóalkatrészem.

spammer:

Na már most, éppen ezért hosszú távon, ha már edzett vagy és nem tudod növelni a súlyt és a terhelést, akkor nem fogsz tovább fejlődni.

Ez mondjuk igaz. Ha nem is áll meg a fejlődés, de le tud lassulni rendesen.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15214) spammer válasza Polacheck (#15211) üzenetére


spammer
veterán

Monster brutál lehet, de tényleg egy vagyon. Én azt mondom, hogy szerintem a 2-es verzió teljesen okés, akár még úgy is, hogy MDO-ból szedsz napi kettőt Multi Pro helyett. Viszont C vitaminból én a Vitaking aszkorbinsav port ajánlom inkább (400g), a legjobb ár/érték arányú C vitamin. Persze nem olyan kényelmes, mint 1 tabit bekapni, de sokkal olcsóbb és úgy adagolod, ahogy akarod.

Zsírégető témában majd más nyilatkozik, nekem nincs szükségem ilyenre, ezért tapasztalatom sincs.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15215) ADAM1337 válasza spammer (#15212) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Persze én is sokat tanulmányoztam ezt a fegyencedzést és én csinálom is középhaladóval kezdtem direkt.
Nekem amolyan kiegészítőként van, heti 5edzés melett nekem sincs időm még konditerembe lemászkálni én is azért kezdtem el ezt. (3x mma, 1xshotokan karate jelenleg az idő miatt csak 1x futok 10km-t és kettlebell-ezés melett csinálom, engem megfogott az egésznek a lényege kiváncsi vagyok a fejleményekre, ha valakit érdekel majd leírhatom.)
Igen a sulyok terén én úgy csinálom hogy boka és csukló sulyokkal sok gyakorlatot, a gugolásnál is inkább vállamra veszek egy edzőtársat, tolozkodásnál bokám közé szorított súlyzó stb.

(#15216) spammer válasza ADAM1337 (#15215) üzenetére


spammer
veterán

Boka és csukló meg a hasonló "magadra szerelhető" cuccokkal óvatosan, mert kinyírhatod vele az ízületeket. Persze emberfüggő, kinek mennyire jók az ízületei/csontjai, de az ilyen direktbe terhelés nem tesz jót.

Tapasztalatok jöhetnek majd, személy szerint érdekel, hogy mennyire lehet fejlődni ezekkel a módszerekkel :)

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15217) ADAM1337 válasza spammer (#15216) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Leírhatom majd miket szoktam csak nálam nem csak az izom fejlesztés a lényeg. (Persze nem utolsó :) )
Csak az én módszerem másfajta mint ami itt megy, szóval lehet kicsit off a dolog lényege.

Ami itt tuti nem off azt azért hozzácsapom most 22éves 175cm 85kg vagyok, de voltam 79kg is csak a hó miatt nem jártam mostanában futni annyit, de szerencsére az állóképességem nem romlott semmit, poénból volt egyik nap időm lementem kondiba megnézni hogy ahol december elején totálisan befejeztem a kondizást azokkal a sulyokkal tudok-e még dolgozni és meglepődtem hogy semmivel se estem vissza.
Jah igen kb 3éven át kondiztam, szóval van szerencsére alapom, 1 éve kezdtem a küzdősportokat el, és azok lettek inkább az elsődlegesek.

[ Szerkesztve ]

(#15218) Manitou válasza spammer (#15216) üzenetére


Manitou
addikt

Én 25-ös tárcsával szoktam tolódzkodni néha. Ott már azért elég megtartani lábbal :)) Van amikor ki is szokott csúszni 5-6 ismétlés után. Kéne már egy erőöv, ott nem lenne ilyen problémám.

(#15219) Ijk válasza spammer (#15212) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hagyjuk már ezt a fegyencedzést, komolyan valaki 100 oldalas könyvet írt 6 vagy mittudomén hány gyakorlatról? Őskor óta vannak saját testsúlyos edzések, nem egy sittes találta fel a spanyolviaszt.
Ilyen edzésekkel fel lehet építeni egy egészséges izomzatot. Futással, úszással vagy bármilyen kardió edzéssel megtoldva egy jó kondíciót. De ezt sokan összemossák a testépítéssel és a az erőnövelő edzésekkel. Ezeket csak megfelelő eszközökkel lehet végezni. Ahogy mondtad a testsúly kevés az erőnövelő edzésekhez, illetve nem lehet megfelelően izolálni az izomcsoportokat testépítéshez.
Viszont terem előtt jó alapot szolgálhat, más intenzitású edzéseket fog csinálni aki életében nem sportolt, és aki igen.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15220) hoffman_ válasza Ijk (#15219) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ahogy mondtad a testsúly kevés az erőnövelő edzésekhez, illetve nem lehet megfelelően izolálni az izomcsoportokat testépítéshez.

Ezzel nem értek egyet teljesen.

Hagyjuk már ezt a fegyencedzést, komolyan valaki 100 oldalas könyvet írt 6 vagy mittudomén hány gyakorlatról? Őskor óta vannak saját testsúlyos edzések, nem egy sittes találta fel a spanyolviaszt.

Ezzel viszont igen. Ilyen stílussal nekem nem lehet eladni semmit, hát még ha mögé is látok. Ezét vagyok előítéletes és vélhetően joggal vannak fenntartásaim....

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15221) Manitou válasza ADAM1337 (#15217) üzenetére


Manitou
addikt

Tehát neked is a 3 év kondi ott van. Az "alapozta meg" a mostani edzéseidet. Ha előtte semmit nem kondizol valószínüleg máshol tartanál most.

[ Szerkesztve ]

(#15222) spammer válasza Ijk (#15219) üzenetére


spammer
veterán

Persze, hogy nem újdonság, de most ez jó marketing, hogy "fegyencedzés". El lehet adni a könyvet vele :D Amúgy a sitten is súlyzóznak, a "jobb helyeken" van konditerem is. ;]

(#15220) hoffman_ : Pedig megfelelően izolálni csak súlyzós gyakorlatokkal lehet. És még ott sem lehet kizárni teljesen más izomcsoportokat/segédizmokat.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15223) Ijk válasza hoffman_ (#15220) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mivel nem értesz egyet? Hogy nem lehet annyira izolálni, mint súlyzós gyakorlatoknál, vagy hogy a 90 kilód könnyebb mint 160kg-al megrakott rúd?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15224) Bibby válasza God Vazzeg (#15188) üzenetére


Bibby
addikt

Hali!

Nem tudod hova lett a gyúrós topik? :P

Ελευθερια η θανατος

(#15225) Jojo5 válasza spammer (#15222) üzenetére


Jojo5
őstag

tapasztalat beszél belőled?:U

;]

to all: mejj' volt, elment... most meg tekerés:K

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#15226) Manitou válasza Ijk (#15223) üzenetére


Manitou
addikt

vagy hogy a 90 kilód könnyebb mint 160kg-al megrakott rúd? Mondjuk ezt vicces pont tőled hallani, aki pont a kis súly és kurvaszabályos végrehajtás híve. :D
Te hányszor is nyomtál már a testsúlyod minimum 1,5x-esével? ;]

[ Szerkesztve ]

(#15227) hoffman_ válasza Ijk (#15223) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Nem, fentebbi postomban le is írtam, hogy erre(célzott izolálás) a kondi ideális. Azzal nem értek egyet, hogy súlyok és terem nélkül nem lehet testet és izmot építeni, izomerőt növelni. Állóképességre meg amúgy is majdnem lóf*sz a fekvők/tolódzkodások számának növelése, vagy a súlyok emelése. Ahhoz be kell állni a zsák elé és ütni kell, amíg nem szúr úgy a tüdőd, mintha kés lenne benne. Illetve ugyanez a mutatvány az ugrálókötéllel is.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15228) SzlobiG válasza Bibby (#15224) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ement boré.

(#15229) spammer válasza Jojo5 (#15225) üzenetére


spammer
veterán

Én csak TV-ben láttam! :DD Nem szeretnék bekerülni, mert a végén még egy nagy darab fegyenc rajtam akarna edzeni... :DDD

Felejtsük is el a fegyences témát :))

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15230) Ijk válasza Manitou (#15226) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mondjuk az még viccesebb hogy "veterán" létedre te meg a testépítés és az erőnövelés között nem tudsz különbséget tenni. :DDD

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15231) Jojo5 válasza spammer (#15229) üzenetére


Jojo5
őstag

nana, ha múltadat feszegetjük már dobjuk is a témát mi? :))

;]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#15232) Manitou válasza Ijk (#15230) üzenetére


Manitou
addikt

Ki mondta hogy nen tudok? Nem feltétlenül kell szétválasztani a kettőt. Attól még hogy a testépítésnél nem az erő a lényeg, nagyon is fontos elég sok testépítőnél az erő növekedése is, hiszen valamelyest ezzel le tudod mérni a fejlődésedet edzésről edzésre.Persze a tükör úgyis megmondja hogy fejlődsz e stb...
De !
Tarsa már fel a kezét akit az motivál, hogy minden edzésen ugyanazt a súlyt használja már évek óta...... :F Mert engem pl kurvára nem, de szerintem nem vagyok egyedül.
.

[ Szerkesztve ]

(#15233) SzlobiG válasza Manitou (#15232) üzenetére


SzlobiG
félisten

Engem az motivál ha látom a tükörbe a fejlődést. ;] :D A súly engem se igazán érdekel.

(#15234) Ijk válasza Manitou (#15232) üzenetére


Ijk
nagyúr

Engem speciel nem izgat a súly. Jobban érdekel a forma, a kidolgozottság, az optikai eredmény, mint az erő.
Mindenki a saját igényeinek megfelelően edz, ha érdekelne hogy milyen csúcsokat nyomok fekve, nyilván azt is csinálnám. De azért nem kell lenézni senkit, mert esetleg nem akar 160-al fekvenyomni. Mondjuk le lehet nézni, én kb. leszarom mit gondolnak rólam. :DDD

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15235) atollox


atollox
csendes tag

Ahoj!

Túlzott agresszió levezetésére lehet megoldás a testépítés? Vagy inkább küzdősportok?

Esetleg pszichiáter? :)

(#15236) spammer válasza atollox (#15235) üzenetére


spammer
veterán

Barátnő, zsebhoki, nyugtató.

;]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15237) SzlobiG válasza atollox (#15235) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ne kogxolj folyamatosan.:(

[ Szerkesztve ]

(#15238) hoffman_ válasza atollox (#15235) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Bármi, amivel le tudod kötni magad. Talán a küzdősport lenne a legidálisabb, de a gyúrás is tök jó lehet. A lényeg, hogy élvezd, és elvigyen magával, elégedett legyél, ha végeztél. A pszihót én hanyagolnám, ha csak nincs nagy baj/valódi szükség.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15239) atollox válasza spammer (#15236) üzenetére


atollox
csendes tag

És ha az 3 általad ajánlott megoldás ellenére rendőrt ütsz meg?

Komolyan kérdeztem. :U

Kocka vagyok és az iskolai agresszió megrémít. Szeretnék kezdeményezni valami megoldást egy suliban -ötletként jutott eszembe- és ezért bátorkodtam a kérdést feltenni.

[ Szerkesztve ]

(#15240) hoffman_ válasza atollox (#15239) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Akkor nem küzdősport, még meg is ölöd :DDD Ezesetben indokolt lehet a doki.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#15241) Manitou válasza Ijk (#15234) üzenetére


Manitou
addikt

Engem mindkét rész tud motíválni. Ha csak arra alapoztam volna, hogy a tükörben milyen változást látok, akkor biztosan lettek volna olyan szakaszok amikor azt mondtam volna, jó hagyjuk, mert nem ment úgy a fejlődés, mint kellett vagy szerettem volna. Mondjuk se erős nem vagyok se jó forma nincs, úgyhogy van még hova fejlődni :DDD

(#15242) spammer válasza atollox (#15239) üzenetére


spammer
veterán

Sportolj keményen. Küzdősport/harcművészet ahol fegyelmet tanulsz, gyúrhatsz is mellé, az jól lefáraszt. És ha nagyon felkapod a vizet, akkor SZÚSZÁ!

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15243) mocsanisi válasza Polacheck (#15211) üzenetére


mocsanisi
senior tag

Animal Flex. Elvileg az egyik legjobb izületvédő, nem olcsó, de most akció van. Bár olyanról is hallottam hogy mikor valakinek már nem megelőzésre kellett, hanem már fájt neki, akkor is segített. :U

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#15244) atollox


atollox
csendes tag

Ne haragudjatok, utólag módosítottam a hozzászólásom, így talán már tiszta, hogy mit is szerettem volna kérdezni valójában.

A fiatalok érdekében. Egy alapítványi iskoláról van szó, ahol rengeteg 3H-s tanul.

Kissé poénosan kezdtem, de a kérdés komoly. Mert kezelhetetlen a helyzet néha. :U

[ Szerkesztve ]

(#15245) macikos


macikos
addikt

Pufirizs+túró. Adja!

(#15246) spammer válasza atollox (#15244) üzenetére


spammer
veterán

Sport, sport, sport. A már említett gyúrás/küzdősport/harcművészet mellé/helyett bármilyen sport jó, csak fárassza le az embert és tanuljon fegyelmet, önuralmat, kitartást, türelmet és stb. Csapatsportok (foci, kosár, akármi) pedig segítenek közel hozni embereket akkor is, ha addig netán ellenségesek lettek volna egymással (együtt küzdeni, egymásért...)

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#15247) Ijk válasza Manitou (#15241) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mindenkit más motivál. Először én is a nagy súlyokra voltam rápörögve, mint mindenki. De egyszerűen nem vagyok az a fajta alkat, gyúrósok között még egy középszerű szintet sem érnék el erőben. Meg aztán a kidolgozottság mindig is jobban tetszett, talán mert ritkább is.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15248) atollox válasza spammer (#15246) üzenetére


atollox
csendes tag

Sajnos pl. labdajátékokban is a düh, az intolerancia dominál. Ha az ugyanazon csapatban lévő diákok közül valamelyikük kihagy egy ziccert, akkor a csapattársak durván lépnek fel ellene, "te szerencsétlen #&@[Đ], nem bírtad berúgni/bedobni/stb."

Sorry ha eltértem a kondizás témájától, ha nem való ide a téma szóljatok, keresgélek másfelé.

(#15249) macikos válasza spammer (#15246) üzenetére


macikos
addikt

"A már említett gyúrás/küzdősport/harcművészet mellé/helyett bármilyen sport jó, csak fárassza le az embert és tanuljon fegyelmet, önuralmat, kitartást, türelmet és stb."

Amint tavasz lesz, megyek is a mezőre kapálni...

;]

Ez az elfáradás a legnagyobb baromság. Nem az a lényeg. Aki lemegy edzeni, aztán pinalegyezést csinál, az is elfárad, csak nem úgy, mintha rendesen edzene. Tehát ez a fegyencedzés is olyan, hogy rohadtul elfáradsz, aztán mégse leszel izmos. Kapálás ugyanez. Utálja is mindenki.

[ Szerkesztve ]

(#15250) mocsanisi válasza atollox (#15248) üzenetére


mocsanisi
senior tag

Szerintem nem feltétlen jó a küzdősport erre a célra, mert benne van a pakliban hogy eldurran valakinek az agya, és akkor viszont már sokkal durvábban tud mást megsebezni. Nem akarom elvinni a topicot, de nézzetek le egy boxedzésre újpesten, hát több mint a felét utcasrácok képzik, akik amúgy "bandákba" verődnek, és innentől ki lehet találni. Olyat is láttam hogy sulim előtt boxoltak rendesen kesztyűbe, viszont volt olyan is hogy egy srácot behúztak egy telefonnal, mellé meg eltörték az állkapcsát... Szóval én azzal nem értek egyet hogy feltétlen önfegyelmet tanít, meg jóra nevel a küzdősport. :U

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.