Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#15211) Polacheck


Polacheck
HÁZIGAZDA

Azvan, hogy diétázok éppen és elfogytak itthon a vicces tabik, úgyhogy kattintgatok a sárga oldalon és több verzió van ami a fejemben járkál, gondoltam kikérem a véleményeteket.

Először is kell valami termogén zsírégető, ha nem is a hatása miatt, hanem azért, mert ha kifizettem az árát, akkor általában nem zabálok félre. Eddig adipokilt szedtem, kb. semmit nem éreztem belőle (3x2 ment naponta). Gondoltam most kipróbálom a blade-t, hátha ez tényleg "levágja a zsírt".

Mellé kéne valami komplex multivitamin pakkot összedobnom meg ízületvédőt (mert 90 kilósan annyira nem tesz jót az ízületeknek, hogy futkározok néha 1-1 félmaratont) és itt vagyok komolyabb gondban.
Verzió 1: Monster 100 pak, ebben elvileg minden van, ízületvédő is, meg még valamennyi karnitin cucc is, ami ugye a diétában elvileg jól jöhet. Cserébe g**idrága és egy hónapig tart ki. Egy kollégám viszont erre esküszik, állítólag zöldet hugyozik tőle, viszont kéthetente megvan fázva :)

Verzió 2: Multipropak + JointX + Vitamin C-1100 Mondjuk átszámolva ez is elég húzós és a cvitamint kivéve csak egy hónapig tart ki. Azon is agyalok, hogy a multipropak helyett veszek egy mega daily one-t és abból bekapkodok napi két szemet.

Vélemény?

[ Szerkesztve ]

less qq more pewpew!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.