Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41008) #75912448 válasza djnice (#41003) üzenetére


#75912448
törölt tag

Finoman használva gyengébb anyagokon is segít, de aki épp ezt a lejátszót választja, ritkább esetben néz gyenge anyagot. Legnagyobb előnye (lehetne), hogy adaptív algoritmussal dolgozóik, de ez pont a Popcorn esetében (még) nem minden esetben látszik. Ugyanezek az eljárások - Detail enhancement, számos NR, Block csökk. stb) majd mikor valóban csak arra kényszerülő anyagokon segít, lesz jó a VXP. Most bármelyiket felnyomod egy animációs vagy steril filmen, végeredményben szinte mellékhatások nélkül kapsz egy élesebb, tisztább képet. Ugyanezen beállítással viszont egy graines filmen elkened az anyagot, kiemelsz nem kiemelendő részeket is, annak ellenére, hogy adpatív(nak nevezett) az eljárás.

PC-s képjavítók sem különbek, Sony RC sem, de a legrosszabb a Darbee, főleg égbe tolva szvsz. Egyébként pedig feltolt VXP nélkül is nagyon jó a Popcorn képe, még közepes méretű vásznon sem annyira reménytelen, mint közvetlen MP társai.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.