Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az valami zseni játék, nem hosszú, 3-5 óra, de rá lehet függeni

A vége pedig parádés
-
tomee007007
addikt
Akit esetleg érdekel, Turtle Beach eu-s honlapján akcióban van a Stealth Ultra Xbox kontroller, én megjelenés óta (kb egy éve) használom Xboxhoz és PC-hez, imádom, csak ajánlani tudom, még annó a teljes 200€-s árra is azt mondom, megérte, de most BF akcióban 140€, illetve ha regisztráltok első vásárláshoz jár még egy -10%-os kupon, amit ha beváltotok, 126€ lesz a vége, ami ugyan még így sem olcsó, de ennyiért szerintem már eléggé megérős.
-
tomee007007
addikt
válasz
Bercúr
üzenetére
Rendben.
Én ezeket venném, többek között ez a két típus is szolgál nálam, mindkettőt tudom ajánlani:
Ez egy új modell, 2100 mAh-s aksikkal, közvetlenül konnektorba dugható, de nézd meg a pontos kialakítását, gyorstöltős.
Vagy van a régebbi modell, 2600 mAh-s, tehát nagyobb kapacitású ajándék aksikkal, ez vezetékes, adapterrel, plusz autós töltő is van hozzá, gyorstöltős.Pluszban is tudsz még AA-s aksikat venni:
2100 mAh-s elég jó áron van,
2600 mAh-s akciós, de nem kifjezetten olcsó így sem, azért ezek szoktak lenni 5-5500 forintért is. -
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
Nálam 9 nap múlva vonják a havi GPU-t, de a fiókomban még 5490-et ír terhelendő összegnek....de gondolom ez változni fog hamarosan...
-
-
tomee007007
addikt
Azért ez a hír ma mellbevágott...Live Gold indulása óta vagyok nonstop előfizető, de azt hiszem ennek most lett vége....
-
tomee007007
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Okés, köszönöm
-
tomee007007
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Pont tegnap jött velem szemben ez a szett, nagyon jól néz ki, nekem is átfutott a fejemen a beszerzés...lineáris switch-es? Mennyire halk?
Ez így Xbox-al mennyire működik együtt? -
tomee007007
addikt
Aki esetleg előrendelte a Dying Light: The Beast-et, annak települt már bármi is?
Én a Deluxe-ot rendeltem meg, de csak a plusz kontektek települtek, az alapjáték nem, még csak a szokásos kb. 300 megás csomag sem, és nem is látom, hogy lehetne telepítenem sem a store-ban, sem a tárolóeszközök kezelésénél, sem a játéklistámon
-
tomee007007
addikt
válasz
realcamp
üzenetére
Azért, mert egy román kisfaluba/Luxemburgba/Andorrába/Istenhátamögé bejegyzett kamucég árulja, és jobb estben hamisítványt kapsz, rosszabb esetben meg sem kapod a terméket, az emag pedig széttárja a kezét, hogy hát ők nem tudják mi van, nem ők a forgalmazók.
Sajnos az emag az utóbbi 1,5 évben tele van ezekkel, csak azt szabad onnan megvenni, amit az emag forgalmaz. -
tomee007007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hová jut a világ
-
tomee007007
addikt
Jól látom, hogy Xbox-ra nem lehet dobozosan előrendelni a Dying Light: The Beast-et?
-
tomee007007
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen, csak az xbox előtt kisebb kanapé van
Bizonny, az sd kártyakezelés volt a gond, és valami 40%-os meghibásodási aránnyal lehetett számolni. Elvileg idén jön a Legion Go 2-is, abban Z2 Extreme lapka lesz, és 32 Gb ram,de ki tudja még mi hogy alakul, és az már opciósan steam os-t kap. Én ennyi idő handheldezés után úggy gondolom, ezeknél a gépeknél a ram növelésével lehet a legtöbbet tolni a teljesítményen, azon szoktak "bevérezni" rajta a játékok, bár egy Steam Deck ilyen szempontból jobb..
-
tomee007007
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Én majd másfél éve nyüstölök egy Legion Go-t SeriesX, Switch2 és PS mellett. Ezek a konzolok persze hordozhatóak, de max 1,5-2 órát bírnak ami nyilván kitolható egy erős powerbankkal. Nálam főleg akkor kerül elő, ha már estére hulla vagyok, és nincs erőm az Xbox elé ülni, na akkor tökéletes, mert a kanapén heverészve lehet nyomkodni.
Örültem amikor bejött a képbe az XAX, bár a mostani Rog-nál sok a meghibásodás, aztán kijött, hogy ugyan úgy windows, aminek megvannak a hátrányai, illetve nekem ez a kijelző méret nem játszik, kicsi, néha meg a Go 8,9 colosát is kevésnek érzem. Anno a Legion is 400ezer volt az 1TB-os változat, szóval ha árban ott lesz, szerintem nem problémás, sok a RAM, de jobb lett volna valami zárt oprendszer és nagyobb kijelző. -
tomee007007
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Én párhuzamosan viszek átlag 10-15 játekot, de évi 2-3 játékot viszek végig, mondjuk én általában open-world játékokat játszom, és nagyon el tötyögök mindenben, ami másnak 20 óra, nekem legalább 40
PL Witcher 3-at megjelenés óta tolom, kb 350 órám van benne, de még nem vittem végig
-
tomee007007
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Ez nem semmi eredmény, nagy gratula
Én az elmúlt 5 évben nem vittem végig ennyi játékot
A fejesekre kicsit visszakacsintva, a Nova 7X Xboxra nagyon jó, ha valaki a tényleg a dübörgő basszust és az éles magas hangokat preferálja, de van elég sok más opció, ami kifinomultabb, és házon a Nova 5X pl. jobb FPS-hez a precízebb pozícionálhatóság végett. Bár pont ez az az árszegmens, amiben kevés az Xbox kompatibilis versenyző. -
tomee007007
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
A Nova széria egyébként alapvetően nagyon jó, dinamikus, full V-karakterisztika, szemben a régebbi Arctis szériaval, ami alapvetően lágyabb, természetes hangzást képvisel.
Az Audeze-től a Penrose-t már nem lehet kapni újonnan, a Maxwell az utódja, de az is már elég koros, és bár részletességben ma is TOP3, de funkciók és pozícionálhatóság terén mára a versenytársak lekörözték. -
tomee007007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szia! Várunk szeretettel a szakmai topikban, ott részletesen ki tudjuk beszélni
De sok kérdésem lesz hogy meg tudjuk találni számodat a legmegfelelőbbet. -
tomee007007
addikt
Nekem alapvetően jó beruházás volt a D4, eddig kb 2 szerzont hagytam ki, egyébként tolom, valahol 300 óránál járok. Ha valamit nagyon várok, akkor előrendelem, azért szokott lenni egy -10% előrendelési akció, és mindig Deluxe/Premium/Gold/Ultimate változatokat veszem, ha mondjuk nem csak 2 db skin van benne, hanem season pass, és/vagy sztori DLC.
De szerintem a kiadók is érzik, hogy magasak már az árak, az utóbbi egy évben elég sok játék megjelenés után 1-2 hónappal már kap egy átlagos -20%-os akciózást, így amire nem vagyok rácsavarodva, de tervezem a megvételét, annál kivárom ezt az 1-2 hónapot. Mindjuk a Dying Light: The Beast-nél nem fogom
-
tomee007007
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Igen, az árak meg csak mennek fel a játékoknál is. Xboxra jön valami előrendelés, már elégedetten lehet csettintetni, ha 25 ezer alatt van. Emlékszem amikor kijött a Diablo IV az ultimate editionst rendeltem elő előrendelési -10% akcióban valami 47 ezer körül...na az akkor ütött...de a minap néztem pl a Borderlands4 ultimatet Switch2-re, na az 130 €
-
tomee007007
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Én ezért is csinálom, ha olcsón találok, simán megveszem 2-3 évnyitó előre
-
tomee007007
addikt
Mafia Old Country prológus pipa, egyelőre parádés a játék

Series X-en quality módban szépen fut, olyan 45 fps környékén, V-sync on, HDR on, hang csúcs. -
tomee007007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezen csak annyit pontosítanék, hogy van pár játék, amik ugye utólag kapták meg az X/S updatet, illetve a frissített Resi 2-3, és a Resi7. rész, na ezek között van pár cím, aminek a textúra és egyéb pakkjai átpakolhatóak külső SSD-re, és nem kell az egésznek a bővítőn lennie.
-
tomee007007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pedig most reggel rendeltem elő a Mafia Old Country-t, csodálkozom, hogy nem rakjták be a GamePass-ba
-
tomee007007
addikt
Így hogy kontroller témánál vagyunk, használ esetleg valaki Razer Wolverine V3 Pro-t?
Szemezgetek vele egy ideje, alapvetően Turtle Beach Stealth Ultra-t használok, de vennék mellé más típust, és ez a Razer lenne a kiszemelt. -
tomee007007
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Nem, csak azzal van gond, ami HUB-ról megy.
Lehet az usb- protokoll nem tudja már 3 felé szétdobni, de akkor meg szerintem egyáltalán nem működne. Nem hiszem hogy táp gond lenne, ezek a dongle-ök max 0,5 - 1,5 W-ot fogyasztanak, ha három be vanm dugva, az sem éri el a HDD/SSD 15 W körüli igényét. -
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Series X-en lenne az alábbi problémám: alapvetően ugye van 3 db USB 3.0-ás port a gépen. A két hátsón van egy SSD és egy HDD. Az elsőre van kötve egy 4 elosztós usb HUB, arra van két fejhallgató dongle plusz egy portot használok kormánynak, vagy kontroller dongle-nek, ezek azért nem nagy fogyasztók. A gondom az, hogy ha már 3 portot használok a HUB-on az esetek nagy részében valamelyik nem működik vagy csak újraindítás után egy darabig. Nagyjából 6 féle USB HUB-ot próbátam már, köztük olyanokat is, aminek van saját tápja (ahogy mértem erről 0,4-2W között vesz fel maximálisan), de egyik sem segített.
Van esetleg akinek sikerült hasonló problémát megoldani? Vagy ezek a portok ennyit tudnak, és pont?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Volt most egy éves kihagyásom Xbox fronton, de megboldogult One-omat ma felváltotta egy X
Abban kérném a segítségeteket, hogy él még a Goldra ráfrissített Pass "trükk "?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker