- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokin
aktív tag
Kösz, már rendeltem fülest.
-
axlfsi
veterán
Nem akarom ellőni a poént a végével kapcsolatban, ... de nekem egy 2.5 órás Nessaj vagy VR vod is elég volt belőle
(nem egy nagy durranás, de nem vagyunk egyformák
) -
ThorsHUN
őstag
Látom a Stealth 600x gen3 is jócskán le van árazva. 22-23 körül el lehet hozni a 10%-os kuponnal. Az durva.
-
tutis
addikt
jó opció, én még a gamesir g7 pro-n gondolkodok (wu-chang), a tmr joy miatt..
-
Bercúr
kezdő
Köszi.
-
Bercúr
kezdő
Igen 2db
-
Bercúr
kezdő
Konkrét tipust tudnál linkelni? Nem használtam még ilyesmit, nem vágom hogy itt melyik a ceruza és melyik az aksi. Nehogy véletlen berendeljek valami használhatatlant.
-
pzstm
titán
a solo azt jelenti, hogy egyedül vagy. Nem arra utal hogy PVE only és csak te vagy a botok ellen
-
Redneck
nagyúr
Na akkor ezzel sem játszom egy darabig. Indiana Jones sem pörgött le még mindig.
-
matex
aktív tag
Tegnap kezdtem bele, én is nagyon boldog vagyok. A story részét még talán van idő végigvinni.
-
NyMRooD
addikt
Várható volt, le is töltöttem, bár sokat nem haladtam, meg akkor el is engedem. Mondjuk ha kb 1 évre szólt a szerződés számolhatták volna akkortól amikor kb befejezték.
szerk. Nagyon gyorsan belehúzok a COE33-be.
-
NyMRooD
addikt
Amúgy lehetne egy Ultimate verzió csak CoD nélkül

-
Guitar14
senior tag
Én kb 2019 óta nyomom a Gamepass-t folyamatosan de ha 1 év előfizetés jelentősen megugrik majd akkor lehet én is elengedem kicsit, majd meglátom. Még van majdnem 1 évem szerencsére.
-
Norb79
addikt
Én szerintem vmi harmadikvilágbeli elmaradott helyen fizetek elő.
Pl az istenháta mögötti USÁban előfizetve a magyar ár ~80%ára jön ki a havidíj forintra átszámolva!
-
Döglött Róka
veterán
Tokom tudja milyen switches nem vagyok billentyuzetnerd. Hangosnak hangos.
Minden usb billentyuzet mukodik xboxon.
-
törölt tag
Érdekes, mert nekem most települ. Indítsd el a telepítést mobil appból.
-
törölt tag
Elindult a preload. 50GB.
-
törölt tag
Az csak placeholder. Minden játéknak van. A tényleges előtöltés ha jól emlékszem 60-80GB. Nem kell aggódni, majd települ. Ha más nem, megjelenés napján biztosan.
-
törölt tag
Majd települ a többi is, mikor elindul az előtöltés. Màr ha egyáltalán lesz előtöltés.
-
Döglött Róka
veterán
Remelhetoleg a kevesebb felesleges muanyagszemet fele.
-
zzola
titán
Így a legegyszerűbb megakadályozni a használt játék kereskedést.
-
realcamp
csendes tag
Valahogy sejtettem. Köszi.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Egyik platformon sincs fizikai változat.
-
Zó
senior tag
Valójában az olcsó megoldás egy N64 cartridge-dzsel, én legalábbis néhány éve gombokért szereztem. És hogy aztán cartridge-et a birtokában tudva valaki esetleg emulálja-e egy filléres PC-n, az megint más kérdés, én nem próbáltam, a játék csak az eredeti rettentes N64-kontrollerrel autentikus

-
frankdelgado
őstag
A box is játszható a kanapéról, ha a kanapé a tv-vel szemben van.

Tudomásom szerint a rog ally egyetlen gyakori meghibásodása az sd kártya megfőzése, de ez tervezési baki, ha kevés a tárhely akkor cseréled az ssd-t az jóvanazúgy... Ráadásul a rog ally x-nél (en nem összekeverendő a rog ally xbox-al)ezt javították és 24 giga ramot raktak bele. Namármost érdekes lesz h mit tud majd a z2 csip, ami az alap xbox handheldbe került, mert igaz, h energiahatékonyabb, mint a z1 extreme, viszont gyengébb is, tehát egy legion go erősebb lesz simán annál. Ráadásul már egy ideje megy, hogy a valve mindenre is ki akarja dobni a steam os-t, tehát egy z1 extreme steam os-el ár-érték bajnok lehet. Persze ha van pénz lóvéra, akkor a legjobbat kell venni, ez nem vitás.
-
AMD Power
titán
Én évi kb 15-20 játékot lenyomok...
-
EmThor
addikt
Köszi ezt nem tudtam! Akkor a nova mégis ok!
Befejztem pár játékot:
Avowed - 9 pontot tartom, kb 50 órás kaland volt a mellékküldetésekkel. A parkőr mozgás nagyon adja + a felfedezés is örömteli, mert szinte mindig beleszalad az ember valami érdekes dologba. Varázslóval játszottam végig, kifejezetten tetszett a varázskönyvből való igézés. A fő történet végig érdekes volt, ahogy a 4 csapattárssal folytatott beszélgetések is. Könnyű volt kezelni az inventory-t is konzolon, nem volt agyon bbonyolítva.
Nier Automata - Amennyire tetszett a Nier Replicant eredetisége, nyers szókimondása, zenéje, maga az Automata nem érződött se folyatatásnak, még az előd játékmechanikájának a kiterjesztésének sem. Valahogy úgy éreztem a szinte ugyanolyan gépi ellenfelek kaszabolása közben, hogy az első rész sikerén felbuzdulva valami ugyanolyat próbáltak készíteni, így nem volt benne semmi meglepő. Egyedül a zene volt hangulatos, de nekem inkább Nier 1.5 volt.
Alan Wake - Számtalanszor nekikezdtem és az első harmadánál az erdőben elvéreztem, mert azt hittem ilyen lesz végig. Szerencsére ennél változatosabb helyszínekkel találkoztam, a történet is izgalmasan alakult, nagyon bejött, neki is vágtam a folytatásnak, egyelőre lassan indul és full X-Akták hangulatot sugároz a nagy FBI feliratos kabátban lófrálva Saga Noren rendőrnyomozóval.
Forza Motorsport 4 - Ebbe csak belenéztem, de az 5-6-7-et kitoltam, és a legújabbal összehasonlítva eskü valósághűbbnek hat a 4 autófizikája, ez volt ami szinte rögtön feltűnt. 2k monitoron a skálázás miatt 720p felbontást ajánlanak a neten, ami miatt kicsit szőrös a kép, de adja nagyon, fogom folytatni.
PGR4 - Tudom, hogy Forza Horizont kaptunk helyette, de talán a Grid enyhíti a körpályás árkád versenyzés hiányát, még ilyet, nagyon jó a sebességérzet, változatosak a pályák (és különlegesek, pl Makaó).
Dragon Age The Veilguard van még folyamatban, nekem tetszik, de a párbeszédek nem a régiek, sem a választási lehetőségek.
Új Alien sorozat meg marha hangulatos lett, el kellene kezdeni a Dark Descentet is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Benézek mindjárt, köszi.
EmThor ezt néztem már korábban.
-
vg
veterán
Jómagam is megvettem a diabo 4-et annyiért elővételben ps5-re annak idején, jó üzlet volt az is... nekik. Egyszer végigjátszottam aztán rá se néztem többet. De nem baj, a saját hülyeségeiből tanul az ember. Mondjuk most megint megvettem a little nightmares 3-at elővételben de azt már steam-re, csak nem cseszik el azt is. A remény megvan még, de nagyon meggondolom mit vegyek meg megjelenés napján. Borderlands 4-ból felesleges megvenni a legdrágább verziót, legalább 1 év amíg kijön a 4 story dlc hozzá. Ráér.
-
szarnyasdino
tag
Márciusban vettem 19 hónapnyit. Pár év és viccesen fog hangozni hogy 100K lesz egy évre.. De ha az ember azt nézi, hogy ez 3 db új game ára egyből más lesz a leányzó fekvése
-
Steve1207
veterán
Azt nem limitálták már max 12-13 hónapra? Amúgy még mindig egy normálisabb játék teli ára egy évre így is, szóval nem az a húdedrága dolog, amikor egy netflix is ennyi pl.
-
Quinine911
aktív tag
Jaja, ennyi! Nekem jövő májusban fog lejárni, aztán majd meglátjuk - nondjuk az biztos hogy hosszabbítok
-
eL Geri
őstag
A quality 45 fps? Nem 30?! Az dicséretes.
-
EmThor
addikt
Jó játékot valami 8 pontokat kapott a mafia 4.
Itt van 2 youtube video, ezeken a csatornákon szoktam csekkolni hogyan futnak boxon a játékok (mínusz a youtube tömörítési rátája (még egy zárójel: bár amennyire homály s-en videokon a doom dark ages, annyira jól néz ki nagy tévén, monitoron nem, de tévén igen, meglepő))
[link] mafia series x (fuzion xbox testing)
[link] mafia series s (the xbox tester)Ráadás:
[link] bf 6 béta sx
[link] bf 6 béta ss
-
GEIL
addikt
uhh, na igen, így más a megvilágítás.
Családban vannak most 4 és 5 éves gyerekek és mindig kapjuk a poénos megjegyzéseket hugoméktól és sógórasszonyoméktól, hogy "...nektek könnyű mert a "gyerek" már 17 éves lesz...".......jah...de nekünk is volt kicsi a fiunk, csak ők abban az időszakban nyaralgattak, hédereltek és nekünk adtak gyereknevelési és időbeosztási tanácsokat....
Most fordult a kocka és mi adunk tanácsokat, fiammal pedig jókat játszunk PC-ken és konzolokon is

-
GEIL
addikt
Írsz egy szabit holnapra és mehet 3 teljes nap a game
-
IntelKiller7
Topikgazda
Majd a honap masodik feleben.
-
consono
nagyúr
Még
-
EmThor
addikt
Nekem volt úgy a box hogy hátul 2 usb-n volt rajta 2x5tb hdd, de elöl nem volt semmi.
Érdemes kipróbálni hogy hátul rajta van a hdd meg az ssd és leszeded a hubot, hogy úgy jó-e, szóval kiszűrni hogy esetleg ott van e a gikszer. De látatlanban el kellene bírnia.Más: van 2 vezetékes 8bitdo kontrollerem, és egy wireless, a legjobb rajta az l1/r1, az olyan 'benyomós' mint Playstation-ön, nekem az jobban bejön mint a kattintós xbox r1/l1. Hall effect + hátsó gomb + membrános gombok hab a tortán. A gamesir g7 he klikkelős abxy gomjai nekem nem tetszettek.
-
EmThor
addikt
A 2 háttértár is csinálja hogy nem működik vagy csak a hub?
-
homerhamm
veterán
Kérlek, vedd meg a GTA VI-ot is.
-
Redneck
nagyúr
Pont ezért nem vettem meg. A sok nagy akció miatt, egy-egy játék gyanús hogy GP-be kerül. A következő a cég másik játéka lesz szerintem. Crime Boss vagy mi a címe.

Korábban én is többször így jártam...
-
consono
nagyúr
A többiek nevében is köszönjük!

-
HKorn
veterán
Oké, szóval nem MS-en keresztül kell ilyenkor intézni, hanem Alza? Ott vettem én is amúgy. Indítottam rá egy reklamációt, meglátjuk.
Köszi
-
icemad
nagyúr
Köszi.
Szerintem vásárlás lesz ebből, szóval jövő hónapban valószínűleg gamepassban lesz.
-
AssAssynn
addikt
Igen.
Ugye, ha nincs jelenleg aktív gpu, stb, de gondolom ismered a lényegét.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem egy nagy durranás, de nem vagyunk egyformák
)

l.skywalker
IntelKiller7