Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Elmentem a gyerekért a suliba, visszajövök és 80+ hozzászólás, azt hittem ingyen osztogatnak vmit!

-
hyggelig
senior tag
válasz
Grawens
üzenetére
És miért csak hímneműeknek?
Mindig eldobom ezeken az agyam.
(Volt már, nem is egyszer, hogy a férfiaknak való cuccokat néztem az Alza honlapján, mert sokkal királyabb cuccok vannak benne. Ki akar csak rózsaszín cuccokat, kozmetikumokat és mobilt venni? Mert kb ez van a női részlegen)
/rant
-
i@lex
őstag
Talán ez hasznos lehet az újaknak.
[link] -
HUmenetke
tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Ennek talán az a magyarázata, hogy a sledgehammer jött volna egy coddal, csak a legenda szerint az annyira f*s volt, hogy az Activision kukázta, plusz leállította a sledgehammert a codokról. A Treyarchnak így sokkal kevesebb ideje volt összegyúrni a játékot, sokkal jobban ismerték a saját motorjukat, mint azt, amit éppen az IW heggesztett az MW alatt. (A BO4 br módját fél év alatt rakták a játékhoz, szóval ez a stúdió tudja, hogy kell megmenteni a helyzetet
) -
Grawens
senior tag
Ezen most befostam! Alza
Most komolyan! Melyik agybanrottyant szülte ezt?

-
Csokifalo
senior tag
Sose árultam semmit felárral viszont nem igazán értem az itteni köpködést azokra akik 50 vagy 100 ezer forinttal drágábban adják a ps5 vagy akármi mást. Eddig azt hittem hogy akik itt vannak azokból sok velem egyidős nem tudom hogy idegen e nekik az amikor mondjuk a mozikba a 80-90 es években nem lehetett bejutni csak jegyüzértől lehetett megvenni a jegyet én akkor is megvettem drágábban és beültem megnéztem jót szórakoztam míg a többiek meg ott köpködtek hogy nem hiszik el hogy elfogyott a pénztárban a jegy. Na most ez egy ilyen dolog amióta a világ világ. Két dolgot lehet tenni vagy lehet köpködni vagy meg lehet venni drágábban és lehet szórakozni ennyi.Nekem ha a gyermekem ps5 kérne akkor dupla áron is megvenném Neki day1 ha anyagilag megtehetem. És úr Isten ezen valaki keresni fog...nagy dolog
-
EmThor
addikt
Magyar ign konzol teszt videója ossze van ollozva korabbi képanyagokból.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez jó Gameplay. 5 helyre tekertem bele, mindig a menüt mutatta.
-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tudom hogy ez az oka, de attól még lehet uncsi.
Meg azért lehetne nézni patch nélküli játékot is, pl. ahol nincs fps lock, vagy olyanokat amik bedadogtak one x-en, stb. -
NemMo
őstag
Az igaz, hogy az új cod nem kapta meg a cod mw motorját?
-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi, ezt láttam, pedig nem érdekelt.
Amúgy inkább arra gondoltam hogy eddig is és most is erre vannak kihegyezve a bemutatók (ami valahol persze érthető). -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
F_Peter
üzenetére
tessék
ARK gameplay(#16459) Def26 na az akcentust még bírom is
majd ránézek -
Def26
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
jackfrags beszélt a videóban róla. Neki hiszek.

-
F_Peter
őstag
Megmondom őszintén, kicsit már unom a Gears és Forza bemutatását series X-n...
-
Steve1207
veterán
-
pethYeti
addikt
[link] S-ről az egyik legjobb teszt. FH4 szerencsére fix 60 fps.
-
boost
veterán
sziaszok, meggondolnám magam, és lemondanám az elég korai XSS előfizetésem a konzolvilágnál. (XSS+CP2077)
Csinált már valaki ilyet? Mennyire gyorsan futott végig és mennyir vették rossz néven? Rájötem, hogy ha már veszek akkor a jobbat vegyem, 200ért meg nem akarok idén konzolt venni, akkor marad a PS4 egyelőre.
-
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
[link] Tekerj vissza kicsit, épp live-ban mutatják mennyi a betöltés.
És egy videóban kiírva FH4 méret:
SS: 71.4GB
SX: 81.9GB -
30z.Samu
titán
-
Def26
félisten
valami rendes lövöldével nem tesztelte valaki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
Akkor már csak nekem van nyers állapotban? Kezdjek aggódni?
-
pzstm
titán
beletekertem, kétszer 10 másodpercet bírtam........borányos színvonaltalan

-
30z.Samu
titán
-
NoMagix
addikt
Uram atyám ez a Magyarósi nézhetetlen,
honnan szalajtották?

-
Def26
félisten
semmi
jovanny2: inkább töröltem, elég a flame itt.
felbasztam csak magam rajta. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Aszonta a Pàpa hogy ez nagyobb agyeldobàs lesz, mint a custom contik. Kivàncsi leszek mi lesz ez.
-
i@lex
őstag
Édes jó istenem, ezek a review-k, magyarósi, na neki pont kellett a konzol amikor 8 napból 9-et utazik.
DF merre vagy?
-
craftsman01
senior tag
Tisztelt craftsman
Köszönjük válaszát és megértését! Rendelésének átvételi módját módosítottuk a megadott adatok alapján.
A fennmaradó összeget átvételkor a futárnál tudja rendezni készpénzzel, vagy bankkártyával.
Most jött.Végleges a rendelés.

-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
le lehet szűrni kit kentek meg és kit nem.

-
hadam98
senior tag
Xbox Series X Review
https://www.resetera.com/threads/xbox-series-x-review-thread.319549/
[link] -
pethYeti
addikt
IGN Series S tesztje is nagyon gáz. Azt mondja homályos 4k TV-n ugyan az a játék mint X-en, nos shit... Második konzolnak ajánlja csak. Szót nem ejt, hogy valakinek még 1080p-s tv-je van. Verge review már értelmesebb.
-
pzstm
titán
XBOX SERIES S REVIEW: SMALL CONSOLE, BIG POTENTIAL
XBOX SERIES X REVIEW: A NEXT-GEN PC
VIDEO GAMING XBOX XBOX REVIEWS
Xbox Series S – Review In ProgressXbox Series X review: next generation games machine, continuity console - or both?
Microsoft's industrial design was excellent with Xbox One X, but it's taken to the next level with the new machine, which is nigh-on silent even under the heaviest loads we could throw at it
-
törölt tag
Magyarósiék fejjel lefelé tették le az asztalra az Xboxot. 🤦
-
Zoleee83
addikt
Tényleg a Notb**k.hu reagált az EUR árfolyam változásra?
Most már csak 357.79
-
EmThor
addikt
Kinn vannak a review-k. Bar erdekes konzolrol tesztet hiszen a jatekai fogjak meghatarozni es csomo update is lesz. Ismerteto helyenvalobb megnevezes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont majd az újabb játékoknál kíváncsi leszek hogy fog muzsikálni. Ha megvan a 1080p/60fps, akkor már boldog vagyok.

l.skywalker