- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
-
axlfsi
veterán
Nem hinném, hogy eltört volna benne bármi is - miért is tört volna, hiszen maximum mutatóújjak értek hozzá, de nem is ez a lényeg, hanem szépen hallani és érezni is, ahogy kattan amikor lenyomom, csak éppen 10-ból 1-2 alkalommal történik meg ténylegesen a fizikai kontaktus a kapcsoló belsejében. Egyélrtelműen selejtesek ezek a mikrokapcsolók, nem tudok másra gondolni.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Hogy működik nálad? Csak mert 14.4 -en nálam sehogy. Illetve hivatalosan is 14.5 -től lesz support. Aminek ebben hónapban fejeződött be a zárt béta tesztelése, és pár napja lett elérhető a publikus, de még szintén béta verzió.
"Apple is releasing its iOS 14.5 update to beta testers today, and one of the welcome changes is support for the new PS5 DualSense and Xbox Series X controllers. Neither of these new controllers is currently supported in the latest versions of iOS and iPadOS, but 14.5 introduces support for both."
-
Bilux
veterán
-
Lifer092
senior tag
-
törölt tag
-
Lifer092
senior tag
-
craftsman01
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
-
Dreamie
őstag
-
Ronam
addikt
Köszi, akkor kikapcsolom, remélhetőleg úgy gyorsabb lesz. Ha több játékot is beállítok letöltésre, akkor egyenként fogja letölteni, vagy egyszerre elkezd többet is? Volt egy XOX-em, de nem igazán emlékszem már hogy működött.
-
Vasy09
őstag
-
Gáboromm
tag
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
-
HELLAFLUSH
őstag
-
kriszti21
csendes tag
Szintén zenész. Talán MS veszi a lapot és megoldja, mert szinte minden 1440p monitort érint (reddit alapján) a nem standard timing probléma. De én elengedtem... multiba ha kell a 120 akkor átrakom 1080p-re.
Annyit már javult a rendszer, hogy most már legalább 1080p/120hz-nél engedi a vrr-t is rákapcsolni, one X-nél ez még nem volt, ott vagy 120hz, vagy vrr on. -
kriszti21
csendes tag
Nem standard a timingja HDMI-n 1440p 120hz-en a monitornak, sajnos nem tud vele mit csinálni. 1440p-be csak 60hz lesz. MS-nek kéne egy frissítést kiadnia (már one X-en is felmerült eza hiba), vagy AOC-nak (de ők közölték, hogy tuti nem fognak). Redditen sok komment van, nem csak AOC monitorokat érint ez a bibi.
-
Corpuscle
őstag
-
30z.Samu
titán
-
zegram
csendes tag
-
AMD Power
titán
-
sumi4623
tag
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
-
kazuma921
aktív tag
-
RudY
addikt
-
HUmenetke
tag
-
Zoleee83
addikt
-
Steve1207
veterán
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
Voy15
tag
Én ezt a múltkor tisztáztam az ügyfélszolgálattal.
Ha megkaptad az emailt az előleg befizetéséről, és azt be is fizetted (ugyanazzal az email címmel amivel a konzolt előrendelted), és futáros utánvétes kiszállítást
választottál akkor kb fel sem hívnak, mert nem vagy "problémás" ügyfél.
Megkapod a konzolt day 1.
Azokkal vették fel a kapcsolatot akik pl, helyszíni átvételt választottak azért, hogy modosítsák futárosra az átvételt a kialakult covid szitu, és a boltok tehermentesítése végett. -
Bird
addikt
-
hyggelig
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
craftsman01
senior tag
-
Zoleee83
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
titán
-
Moby
veterán
-
Csokifalo
senior tag
-
hadam98
senior tag
-
Dvix
senior tag
-
icemad
nagyúr
-
mike1334
veterán
-
30z.Samu
titán
-
Phoen|x
addikt
-
hombre[EU]
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
-
NoMagix
addikt
-
Madoc
veterán
-
törölt tag
-
Zoleee83
addikt
-
Csokifalo
senior tag
Én a rendelhetőség első napján 22-én 9 óra után 8 perccel fizettem ki a teljes összeget X-re az alzánál, ma már kaptam egy pin kódot
az átvételre, de még pontos időpont nincs. Mondjuk engem nem érdekel annyira a Day1, nov 17-én lesz a 45ik születésnapom, ha akkorra megkapom örülök 
-
sith7
félisten
-
Csokifalo
senior tag
Ez a Razer vajon jó lesz Series-X hez? Eddig direktben vezeték nékül tudtam csatlakozni az One-X hez. Szeretem mert jó a 7.1 imitációja
Eddig a kontroller is izgatott, meghagytam a 2 venom akksit töltővel, de inkább vettem most egy elite series 2-t újonnan, és majd ha megveszem a Series X-et akkor 0km-el eladom belőle remélhetőleg 18-19 körül a gyári kontrollert, és az lejön a series konroller 57 ezeres árából
Ha már nem dobtak ki új kontrollert ami sokban különbözne az OX kontrollerétől úgy gondoltam az elite series 2 jobb választás lesz az X mellé mint a gyári -
hadam98
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Last Epoch
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Crimson Desert
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7