Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUmenetke
tag
Szerintetek, ha KV-nél erőlrendeltünk párommal véletlenül 2 gépet (1 accot használunk, nem beszéltünk össze), és már mindkettő előrendelt státuszban van, akkor valahogy még visszamondható a felesleges?
-
HUmenetke
tag
Aki KVnal rendelt es esetleg kuldott nekik a supportra mailt, kapott mar valaszt? Probalkozzak telefonon inkabb?
-
HUmenetke
tag
válasz Beniii06 #11026 üzenetére
most komolyan ezen rágódsz? Hogy mit jelent a will run? Ne már.. nyilván lehetnek fps droppok, mindig lehetnek, amúgy se szoktak sosem olyat mondani hogy "garantált". Sőt mivel anno azt mondták, hogy will run at 30fps, az is droppolhat, akkor meg nincs miről beszélni
-
HUmenetke
tag
válasz l.skywalker #11307 üzenetére
Ha Battlefield széria végre locked 60fpssel fog menni, én már boldog ember leszek a gpu + ea play előfizuval
-
HUmenetke
tag
válasz l.skywalker #11310 üzenetére
Tudom, ezért irtam, hogy locked
-
HUmenetke
tag
[link] 4k 120hz(!) lesz a target cod cw-nál next genen. Kíváncsi leszek, mit fog tudni a kicsi XSS-en
-
-
-
-
HUmenetke
tag
Huha, nap vegere megprobalom osszesiteni a dolgokat
@Baltazár123 tflops alapjan ertelmetlen osszehasonlitani, teljesen mas architektura. Mondanek egy peldat: regebbi autokban 5-6000 cm³ motorokbol kisajtoltak ~120 - 150 LE-t, addig a mai szappantartok 1 Literes motorjabol is kijon ugyan ennyi LE. Ahogy az autoknal sem csak a loerok szama a mervado, itt sem csak a tflops. Ez csak azert divatos, mert erre verhetuk magukat a gyartok.
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
Eddig 6 ember jelezte, hogy SS-t vár, 13-an pedig a nagytesót. Király, legalább megtudjuk osztani majd a tapasztalatokat (látom, MAJDNEM hogy mindenki CP bundlet rendelt, - én is - Cold Wart tervez valaki nyomni ?)
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
A zöld tábor lehet azért "nyugodtabb", mert úgyis a szarabb konzolt vettük meg, ezért támogatnunk kell egymást, nem sarazni
-
HUmenetke
tag
Tudja valaki, hogy lehetne legokosabban 1 év gput venni? Teljesen lemaradtam iylen témában
-
HUmenetke
tag
nekem a 300Ft-os gpu már volt, szóval az nem játszik :/
-
HUmenetke
tag
válasz hombre[EU] #12209 üzenetére
1080p 60fps szerintem korrekt lesz az SS-en, bár inkább maradon a Mount and Bladenél, ha kardozni támad kedvem
-
HUmenetke
tag
Eddig azt sem tudtam, hogy letezik a Falconeer, de komolyan mondom, a cod utan a legvarosabb cim lett szamomra
par napig nem voltam itt, azota megszunt a befogado, trollokat kiloko legkor a topicban?
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
válasz 30z.Samu #12832 üzenetére
Sokan hulyenek neztek, hogy one xrol fogok ssre valtani, de igazabol ugyis a fejlesztokon mulik, hogy mi jon ki egy jatekbol..
A BF5 miatt lett a ps4 fat utan ps4 pro, aztan a one x is, mire felfogtam, hogy semmi ertelme nem volt ennek :D bar legalabb megizleltem, milyen a zold oldal, ami kedvesebb is lett a szivemnek (ps3 volt az elso konzolom) -
HUmenetke
tag
válasz 30z.Samu #12841 üzenetére
Elsősorban a hardver minősége (nem hangos, nem gyász, mint a ps4ek), már a 360 kontrollere is best in class volt, az újabbak számomra tökéletesek. Észrevettem, hogy az online funkciók is stabilabbak sokkal, meg a közösség is jobb, már mindenki xboxozik haveri körben kb. Sosem ültem fel arra, hogy exkluzívek így, meg úgy, számomra nem kérdés, hogy kell mindegyik konzol előbb-utóbb TLDR; szerintem jobb játszani xboxon, mint psen. (ha találsz olyan játékot, amit szeretsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest