Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, hogy van P&C hozzá. És pont ez a baj. Még fizessek azért is!
Eskü a konzol ára nem érdekel, de az a 20k(?) vagy mennyi lehet? Mint ha a fogamat húznák. 
szerk.: Ja, csak 8k. Akkor csak félig annyira fáj na.

szerk2: akooos 5K, na haladunk.
-
akooos
veterán
-
HunChris
senior tag
Az Edigital SX előrendelés is feldolgozás alatti státusszá változott.(166 ezerért)

-
aujjobba
addikt
'alig emelkedne a havi díjam 3-4ezerrel talán, ha kihoznám 22 hónapra' - ezt ertettem felre, bocs. Latom ez a 3-4ezer a box havi torlesztoje lenne, nem az elofizetes lenne dragabb.

#15778 Zoleee83 : alapvetoen en is, bar peldaul a telefont 0%-osra vettem a szolgaltatonal, ezzel szerintem nincs gond, ha nem halmozza az emberfia a hiteleket, nekem is csak ez van.
Megvan az az elonye a nullasnak, hogy a penzt hasznalhatom masra ami esetleg jovedelmezobb, mikozben nincs hitelkoltsegem. -
.LnB
titán
válasz
aujjobba
üzenetére
Én nem változtatok csomagot. Csak vállalok két év hűséget rá. Nekem nincs annyira nagy csomagom, nincs is rá szükségem.
Bad Pritt
Erre gondoltam, köszi. Na így még kedvezőbb a dolog.frankdelgado
Na ha annyira okot kellene mondanom, akkor a gyerek tudna Forzázni.
-
Zoleee83
addikt
Bennem is felvetődött ez a kérdés, arra a 2-3 játékra, amik ugye alapvetően single game-ek, ergo utána úgy sem használnám, + a méretei sem tetszenek, oda lenne a feng shui...

A többi játék meg elérhető itt is, mint multicím + MS Exc.
@aujjobba - én alapvetően hitel/részlet ellenes vagyok, ha valamit nem tudok kp kicsengetni akkor várok míg lesz rá keret, de nem veszem meg sem részletre, sem hitelre. De kinek mi.
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig
üzenetére
Na jó, de pzstm amit linkelt, az a mekafull csomag.

Én most ahogy néztem, alig emelkedne a havi díjam 3-4ezerrel talán, ha kihoznám 22 hónapra.
De még mindig nem tudom, hogy lehet e fizetni az elején egy bizonyos összeget. Mert akkor lehet nem is változna semmi a havidíjamba. -
-
Oistrakh1
tag
Ha van csak egy sima vonalas telefon telekomos, arra lehet kapni valamilyen kedvezményt egyösszegben szeretnék venni gépet.
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Várjál nyugodtan. Szerintem ez nálam január körül esedékes. Kétlem, hogy hamarabb belevágnék. Bár nálam ezt sose tudni.
Ez nem egy tervezett dolog, nincs rá szükségem, de miért ne? 
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha megveszem, tuti írok róla.
Igen, az elvileg sínen van. De én csak akkor leszek biztos benne, ha a kezembe tartom a csomagot. -
l.skywalker
Topikgazda
A The Medium első nekifutásra nem kapott besorolást Ausztráliában link
Vajon miért? Túl durva lenne?
-
ρσгτσ
addikt
Nálunk például tök jó itthon a 2 konzol. Illetve majd lesz újra, ha megérkezik valamikor az X...
T -t annyira nem ismerem hogyan lehet variálni befizetéseket. Otthoni szolgáltatáson gondolkoztam velük kapcsolatban, de szerintem túl drága. Szerencsére nem vagyok egy szolgáltatóhoz kötve, van választási lehetőségem.
-
.LnB
titán
Hosszabbítanék én is. Nekem ez második konzolnak jönne. Arra meg ez a kamatmentes konstrukció tök megfelelő. Így kimarad az a dilemma, hogy kell e ez nekem?
Ha majd így el fogom tudni hozni, akkor nem habozok szerintem.
De van arra lehetőség, hogy befizessem egy részét? És csak a maradékot osztom el havonta? -
ρσгτσ
addikt
Egész jó ajánlatokat ad a T, ha valaki eleve az ügyfelük és szerződést hosszabbít. Nem újat köt.
Mert amúgy FB -n többször is láttam, hogy egyesek képesek ezért új szerződést kötni és kifizetik kb. mégegyszer a konzol kedvezményes árát (vagy többet). Egy amúgy számukra felesleges, plusz előfizetés miatt.
-
.LnB
titán
Hoppá.
Tegnap fizettem a számlámat, és szembe jött velem a Telekom oldalán az XSX. 160-ért írja, hogy elhozhatnám. Szerintem megveszem majd ott, kamatmentesre. Befizetek még 60-at, a maradékot meg kifizetem havonta. Ha lehet, nem tudom, hogy hogy megy ez. -
NyMRooD
addikt
Nem értem, hogy ez játékosként miért kell, hogy érdekeljen bárkit is, amíg legalább 2 olyan szereplő van a piacon aki versenytársként tekint egymásra (max fanboykodni jó, hogy az én kedvencemből több fogyott / az enyém meg többet hozott). Arról nem is beszélve, hogy a hivatalos adatokat nem is ismerik, anélkül csak találgatás.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Zoleee83
üzenetére
Az EA-n tudna javítani az MS hozzáállása, a Ubisofton talán (bár szvsz inkább nem), a CDPR-en meg max rontani, szóval előbbit nem bánnám (főleg ha helyre pofoznák a Bioware renoméját), utóbbi kettővel (CDPR-el biztosan) inkább rosszul járnánk mint jól. De mind a 3 cég 10+ milliárd dollárt ér, egy 7.5 milliárdos befektetés után nem hiszem, hogy ennyit rászánna az MS, messze nem ez a legfontosabb részlegük ehhez.
-
NoOne1976
őstag
Komolyan kezd elegem lenni a KV-ból. Többször telefonáltam, hogy javítsák ki az appos kedvezményt, mert 0 Ft-nak hozza. Csesznek rá. Lekönyvelték az előleget. Most emailre átirtak a szállítást futárra. Érdekes módon a kedvezményhez nem akarnak hozzá nyúlni. Pedig a válasz e-mailben, amiven küldtem a futáros adatokat, direkt kértem.
A végén fogom és törlöm a megrendelést.
-
BGyulaHUN
tag
válasz
craftsman01
üzenetére
Köszönöm !
-
BGyulaHUN
tag
Sziasztok ! Van olyan bolt az országban ahol még belefér az ember , hogy 10-én kapjon konzolt ha most rendelné elő ?
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Possible:
Engem jobban érdekel a nyolcadikai OMG. -> Will be anounced on 8th, Microsoft aquired the EA.
Bár én egy Ubisoftnak jobban örülnék, azt már nem is említem, hogy olyan vad pletykákat is olvastam, CDPR-t veszik meg, mostanában nagy az egyetértés a két cég között, és dec 10.-én startolhatna a CP + Medium.
Pletykák, pletykák mindenhol, bár abban egyetértenek valami akvizíció mindenképp be lesz jelentve. -
Bad Pritt
félisten
De még ha igazak is a számok... Amióta a Sony konzolokat gyárt csak a Nintendo tudott rajtuk kívül 100 milliónál többet eladni egy asztali gépből, ők is csak a Wii-vel.
Az eredeti Xbox, az N64 a maguk 20-30 milliós, a PS3, X360 ~80 milliós eladással nagy sikernek számított anno. Ha a PS4-hez mérjük valóban kevésnek tűnhet az alig feleannyi eladott One konzol, de ha azt nézzük, hogy ez is 50 millió játékost jelent... -
Zoleee83
addikt
Én megnézném ezt a kutatást mondjuk 2-3 év múlva amikor már egyik cég sem küzd a vásárlói igények kiszolgálásával, amikor beérnek az első erre a genre kiadott játékok, előfizetések. Gyanítom hogy egészen másképp festene az arány, most eléggé egyenlőnek látom az indulást, sőt.
-
Dvix
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
na ez jó gondolat látod, mert ha nem is jut mindenkinek konzol. Amilyen áron rendelted elő olyan áron kell kiadják neked a jövőben
De annyi biztos h most jobb mint soha rendelni...mondom én aki kivárós típus vok
-
Baltazár123
őstag
Kicsit túrtam a netet, meg itt is visszaolvastam, de semmilyen teszt nincs még az SS-ről. Hihetetlen ez, de tényleg, 8 nap múlva már felhasználóknál a konzolok és semmi valós játékmenet.
Szerintetek ezek a csomagok a plusz kontival, meddig lesznek így jóárasítva? Gondolok itt a forint megtépázott árfolyamára. -
frankdelgado
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Engem az aggaszt, h közèp-afrikàban nem jàtszanak....
-
craftsman01
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Csak épp a százalékok hiányoznak,sok helyen pár százalék az eltérés. Szóval ennek a képnek így semmi értelme.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
Valamelyik nap ezt a vàlaszt kaptam messengeren:
Üdv!
Jelen állás szerint nincs akkora baj a Series X/S gépekkel, mint a Sony háza táján, így véleményem szerint nyugodtan adja le az előrendelését, mert a legrosszabb esetben is, ha nem is a megjelenés napján, de legrosszabb esetben 1-1,5 héttel később kapjuk újabb hullámokban őket a gyártótól.
Üdv.: GabeeNekem nem kell első körös gèp, jó lesz decemberben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A hozzá tartozó táblázat. [link]
Aztán hogy mennyire igaz, azt döntse el mindenki magában.
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Első gépem nekem is egy ilyen volt, faterral a River Raid volt rajta a nagy kedvencünk, anyám meg a békásat szerette. Aztán jött az Amiga 1200, a Ps1, a PsP, Xbox Classic, X360 és Ps3 többször váltogatva és végül Xbox One és a Ps4. Meg vannak a retro konzoljaim is jelenleg (Snes, Nintendo Ds, Gba Advance, PsP és Ps One és egy Ps3 SuperSlim)
Tévé fronton napi használatban van a Philips 50pus6504 aminek bár mindhárom Hdmi portja 2.0-ás de gondolom ettől függetlenül az 1080p is 60 Fps lesz csak rajta - ami nem probléma számomra.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
És ennek ellenére se tudok előrendelni németben... Akkor most, hogy van ez?
-
Madoc
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
3L1T3 ?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy előre utalni nem lehet KV-nak?
Tudom, kérdezzem meg őket, csak hátha valakinek szintén úgy jobb lenne vagy már tudja.Más:
kicsit szomi vagyok
, hogy ennyivel több országban dominál a PS5. 
-
Madoc
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eskü a konzol ára nem érdekel, de az a 20k(?) vagy mennyi lehet? Mint ha a fogamat húznák. 

Legalább X-nél lehetne akkus.

Erre leszek kíváncsi
)
IntelKiller7