- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
Egyebként Free Play Daysen kívül is pörög az online rész, eddig még sose malmozott a héten, bár már kétszer kidobott onlineból a játékmenübe.

Na jó én nem Seriesen játszok, de na.
-
prokxy
veterán
Fenébe. Na segáz, max valaki jól jár, csak ne nyerészkedjen rajta. Azért köszönöm!

-
prokxy
veterán
Jaja, a héten illő lenne, de majd Elite megmondja.

-
NoOne1976
őstag
Érdeklődni lehet, de ne reménykedj mai szállításban. Úgy emlékszem, egyetlen fórumtárs írta, hogy kapott értesítést mai kézbesítésről. Én 17-én rendeltem, nekem se küldik ma.
-
prokxy
veterán
Day 1 rendeltem én is, lassan 16-a, szóval várjuk a fejest.

-
Dewo
aktív tag
Kábelt neki és soha nem lesz ilyen.
Csakis a kábel.
-
ProEvoFan
nagyúr
Magyar storeban, 7000 forint volt. Tudom, van olcsóbban is, pl Brazil storeban csak 4700 forint, de nekem most kényelmesebb volt Telenor telefonszámmal fizetni.Ez egy remek ötlet, kár hogy Playstation oldalon nincs ilyen lehetőség.
-
bagyulajuve
addikt
haha, azt néztem én is
-
NoOne1976
őstag
Igen. Van egy level szinted, és verseny fajtánként külön. De olyan mennyiségű a tennivaló, hogy több száz órát el lehet gele lenni, ha a két dlc is megvan.
-
AMD Power
titán
Most irta a gép FM6 közben ,hogy kezd merülni a konti. Kb 11-12 órát bírt egy töltéssel. De persze még nem merült le csak szólt ,hogy lassan tölteni kéne.
-
AMD Power
titán
Holnap folytatom tovább a tesztelést. Most 3 napig pihent a gép.
Bilux Jó volt!
-
AMD Power
titán
Nálam egyelőre közel 9 óra van benne. Még nem kért enni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez mi a jó isten.
-
ρσгτσ
addikt
Nekem egyiknél sem volt ilyen gondom.
Net mindig van, így nem tudom nélküle hogy fut...de a loginnál biztosan kell a FIFA -nak, mert akkor szinkronizálja le az accountot a szerverrel. Utána el lehet utasítani a csatlakozást, ha nem online módokat választasz.
NFS -nél nem vágom, kb. 10-15 percet futott nálam. -
Bird
addikt
Hiába írja, az bizony 10-e lesz.
-
Csokifalo
senior tag
jó fej vagy, miről kellene írnom? szerintem nem különbek az én posztjaim se annál mint amikor valaki azon remeg a 20ik posztjában hogy vajon jó döntés volt-e hogy s-t vett
-
Steve1207
veterán
Lego játékokban elméletileg van co-op, megérhet egy próbát, mert a hangulat alapból is adott.
Human Fall Flat, Unravel 2, Portal Knights, Sea of Thieves, Moving out, Munchkin? Ezek lazább játékok.Sokan szeretik a verekedős játékokat is, ha olyan akkor fps-t is (lányok is), haverok meg sokszor vevők a sportjátékokra, szerintem lesz miből szemezni GP-ban is.
-
törölt tag
Overcooked 2
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Moving out esetleg. -
Zoleee83
addikt
Link
Ezt a nagyon régi Uniross X-Press 300-t használom több mint 10 éve, iszonyúan megbízható, kis helyen elfér, elől-hátul fogad 1-1 pár akksit, lebillenthető AAA része van, lassú automata töltéssel.Ezt tudja:
AA-2x (2.8V 285-320 mA 0.896VA)
AAA 2x (2.8 115-130mA 0.364VA)
9V 1x (9V 14-22mA 0.198VA) -
Oistrakh1
tag
itt az aprón 3 ezer ft-ért árulnak varta 2600mha 4db elemet én azt fogok venni töltőm van igaz cska kettőt lehet tölteni vele de elég az nekem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Play & Charge Kit. Csak forgalmazzák már új csatival is.
-
Moby
veterán
Ez nagyon furcsa nekem ez a visszafelé kompatibilitással nagyon betalált az MS. Az hogy lehet, hogy akkor nem talált be, amikor ezek jöttek? Pedig akkor is volt ám jó gépe az MS-nek nagyon jó árban, és még BC is volt rá (egy ideje). Hogy lehet, hogy most lett ekkora érték az a rengeteg jó játék, ami jött ebben a kifutó generációban, meg az azelőttiben?
Én nem tudom mennyit kampányoltam anno a csodás Sunset Overdriveért, ami akkorát bukott, mint a ház.
Nekem - aki végigvitte ezt a generációt - annyira nem nagy érték ma egyik oldalon sem. Kicsit prüszkölök is érte, mert amellett, hogy aranyos húzás, leginkább ezzel van takargatva, hogy nem túl acélos a kínálat a genváltásra. Szemtelenül túl van kommunikálva egy olyan opció, amiért ma nem kell tenniük semmit. Persze az jó, hogy nem kell lehúznom a klotyón a combosra hízott librarymat, de ez nekem ievés. -
Madwe
nagyúr
Kinek mi, nekem genváltásnál fontosabb az új feature mintsem az, hogy a régovel menjen...

-
EmThor
addikt
Szia, 185e a gep, 20e korul van egy kontroller (20-22e), 3 honap game pass ultimate a cdkeys.com-rol akciosan 7500ft szokott lenni. Szoval ha igy szamolsz, 208ert megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 Kinect
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7