Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
Notebook.hu-nál veszem a gépet. Most jött az e-mail árváltozásról árfolyam ingadozás miatt. Másnak is?
-
törölt tag
-
Zoleee83
addikt
Pontosan ilyen akksijaim vannak, megerősítem hogy jól bírják, több évesek, nem véltem felfedezni teljesítmény vesztést, bár igaz lassú töltéssel használom őket (16h töltés).
Emellett a Lidl-ös Tronic akksik mennek még, azokkal sincs bajom, bár ott vegyesebbek a vélemények, lehet csak kifogtam egy jó pakkot. -
MultiDoodad
aktív tag
Én arra leszek kíváncsi, hogy az optimalizálás milyen lesz. Bár nekem mind a két konzol lesz, most is például a Ps4 pro bár alacsonyabb felbontáson viszont fixen tartja a 30 fps-t Resident e.3-ban, WDL-ben,Bless stb stb. Én kibékülnék skálázott 4k-val ha cserébe bomba biztos lesz az a 60 fps. Most sinc skülönösebb problémám a felbontással, maximum 1-2 játéknál.
-
RudY
addikt
válasz
Oistrakh1
üzenetére
A Varta többek tapasztalatai szerint inkább kerülendők, nem túl hosszú életűek, ez viszont már inkább a javasoltak közé sorolható: GP ReCyko 2700 (AA).
-
Romeo25
csendes tag
DF Gears 5 Upgrades For XSX Test [link]
-
-
negyven2
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
válasz
üzenetére
De ezt most miért kellett?

Őszintén, pont nem érdekel ha az SX mint a legerősebb konzol FSP-ben többet hoz a PS5-nél, vagy ha fordítva kiderül hogy a PS5 a DF szerint megveri az SX-et.
Végre új generáció VAN, és olyan jó lenne elengedni ezt a méregetést mindkét oldalon.
Persze tudom a fanboyok majd most hetekig nyomják majd hogy épp kinek-melyik a jobb..."Látod mit tettél a negatív hullámaiddal Moriarty? Már megint ezek a negatív hullámok! Hát nincs benned semmi hit!" - Kelly hősei -
Oistrakh1
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
itt az aprón 3 ezer ft-ért árulnak varta 2600mha 4db elemet én azt fogok venni töltőm van igaz cska kettőt lehet tölteni vele de elég az nekem.
-
mcwolf79
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mióta rá van gerjedve a PS5-re, azóta kicsit megváltozott a világnézete 🙄
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
Ugyanez jutott eszembe!
Imádom. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Play & Charge Kit. Csak forgalmazzák már új csatival is.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
Sírás??? Ugyan miért? Ismerve a két gép specifikációját nem lehet köztük olyan óriási nagy különbség. Sírni szerintem max az óvodás fanboyok fognak. Ők is csak otthon, nagy magányukban.
No offense, de nem igazán értem, h mostanában miért terjeszted itt a "negatív hullámaidat"?! Már nem először olvasom ezt tőled.
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Látom újra feljött az elem téma. Szeretnék énis beújítani egy 4-es szett + töltő combot. Láttam, hogy sokan írták az IKEA-s Ladda elemeket, viszont ez most kifogyott online, így az nem játszik, a Panasonic pedig 6k-nál kezdődik + töltő. Írták még páran a Lidl-ben található Tronic elemeket. Erről kinek mi a tapasztalata? Olvastam jót/rosszat is. Vagy ha esetleg van 3. opció azt is szívesen várom, esetleg töltő javaslatot is hozzá!

-
i@lex
őstag
Tudjuk mikor jár le az embargó? Digital Foundry tesztekre kiváncsi lennék már.
-
HUmenetke
tag
Az előrendelt státusz jó, ugye?
KV, nem telefonáltam/emaileztem senkivel -
craftsman01
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Semmi köze az új sériához ennek a gameplaynek.
-
red6t6
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez eddig kimaradt, köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Steve1207
üzenetére
a store-checker helyett én egy ideje inkább ezt használom:
https://www.xbox-now.com/en/game-comparisona store checkerben sok hibára futottam, viszont ott van egyedül lehetőség hozzáadni játékot URL alapján, ha hiányzik az adatbázisból
Az Xbox Now odlalon lehet regisztrálni, fel lehet vinni a meglévő játékokat és van email-es értesítés is mindenre.
-
hyggelig
senior tag
válasz
EmThor
üzenetére
Egyben van már nálam is.
Ma ismét beszéltem velük a plusz játékrendelés miatt és nagy nyugodtan mondták, hogy így-meg-úgy benne volt minden az e-mailben, amit küldtek. Hát, én olyat nem kaptam
Szegények.
Amúgy nem gond, mert minden rendben volt az adatokkal és a rendeléssel.
-
EmThor
addikt
KV-nál mindenkinek ossze van fesulve az elorendelese?
Szombaton hivtak h igenyt tartok e a gepekre, mondom igen, aztan mondtak hogy csak egy eloleget fizettem a ket gépre es hogy azt mar nem lehet modositani mert eloleget mar nem fogadnak el, de hogy nem gáz;
És az app-ban néztem az elorendelest, szoval kulon van veglegesitve egy darab eloleg, es kulon van elorendelt statuszban a ket gep es az app-os kupon kedvezmeny.
Na mert most ha kijon a futar es kiszamlazzak a ket gep teljes arat vagy nem tudom akkor azt ugy nem tudom szemelyesen lebeszelni, mert a futar csak szallit. -
axlfsi
veterán
Azért köszönöm a lehetőséget és, hogy írtatok ... majd még sasolok és próbálok elcsípni egyet, ha lesz...
#15826Jovanny2
egyelőre nem igazolják vissza a múlt heti megrendelésem ("nyers" státusz) és nem is fogják már, amíg nem jelenik meg és/vagy előtte 1-2 nappal nem látják már 100%-ig pontosan a készletet... - ezt mondták telefonon.Szóval kétesélyes, hogy sikerül-e megjelenéskor vagy nem.
-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Várok "hivatalos" gameplay videókat, aztán meglátjuk. Engem speciel az sem érdekel, ha marad a 1080p felbontás, de stabil 60fps társul mellé.
-
Steve1207
veterán
xbdeals és xbox-store-checker, amit találtam és részletes, egyszerű felépítésű ár nyomonkövetésre. Pont a múltkor beszéltük Zolival. MS-nél csak kiírja mi a kedvezmény, de nem tudod nyomon követni, hogy volt-e már olcsóbb akár és csak egy "béna" akcióval rukkoltak elő épp.
-
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát az, de mindjárt beizzítom az FH4-t és megnézem, hogyan néz ki fat one-on. A tükröződések szerintem egy nagyságrenddel jobbak SS-en, meg megnézem a részleteket is. A videó maga vállalhatatlan minőségben lett felvéve sok helyen sajnos.
Amúgy vicces, hogy a srác nyilván próbál inkognitóban maradni, erre csinált egyedi rendszámot
ami alapján kb 1 sec beazonosítani az MS-nek. -
Zoleee83
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen-igen PS-re is PsPricest használtam, ez az XbDeals sacc/kb ugyanaz, sőt szerintem jobb az oldal design, gyorsabb, van watch/wish list, és ez is küld email-t ha price drop van.

PS Store-t meg hagyjuk is, továbbra is egy hulladék, pedig most frissült, nevetséges évek óta..@ LnB - Van pedig, sőt, lesz egy nagyobb update is a jövő hét elején ami a store-t is érinteni fogja.
@Steve1207 - Köszi a linkeket még egyszer innen is!

-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Elég gyér a videó minősége 1080p-hez képest is.
-
Baltazár123
őstag
mótvá? azt állítja a srác, hogy SS - FH4 gameplay, nekem tetszik, csapatni fogom SS-en is, bár ki tudja, hogy nem SX-en vette-e fel ezt a videjót
, mert információt nem közöl, meg 1080p felvétel jó szokás szerint.
[link] -
Dvix
senior tag
Kaptam valami Bundle kedvezményt a Konzolvilágnál mostani előrendelésemnél, Tök jó.
Szóval infók alapján és természetesen mert úgy gondolom h jár nekem,
rendeltem elő SX-et, meg egyéb dolgokat
. Nekem nem volt kupon kódom egyébként meg ilyenek de szerintem 5900 Ft az egész jó kedvezmény.
Nemsokára "egy család leszünk"
Majd jön nem vagyok türelmetlen.
-
Zoleee83
addikt
XbDeals szerint +179 új discount van mától a store-ban.

-
Zoleee83
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Jajj haggyá' békén vele, konkrétan meg lett mondva nekem, hogy hülye vagyok az egész konzolosdihoz', és amúgy is butaság Series S-t venni mert csak 1440-et tud amitől a One X-e fényévekkel jobb, TALÁN a Series X-nek lesz értelme, annak is később az uj játékoknál.. Addig jó míg ott van, nem itt.
Bár én voltam a hibás mert beleálltam, hogy az ottani srácokat ne vigye el az erdőbe, főleg aki csak betéved és beleolvas a topicba.. -
NyMRooD
addikt
válasz
sting2
üzenetére
Nem fizetek annyit, de annyiért ajánlja nekem ugyan azt a csomagot, amit kory24 -nek 8k-ért. Korlátlan beszéd minden hálózatra + 15GB net (telekomnál nincs 10GB-s) 10k lenne, szemben a te 4.5k-al. Tényleg hagyom őket a p-be (13+ éve vagyok náluk, kb 10 éve előfizetőként)
kory24 De azt nem magenta1-el együtt kellene (mondjuk nekem úgy is drágább, bár úgy már nem sokkal)? Na mind1, én egyre biztosabb vagyok, hogy legkésőbb januárban megyek céges flottába, vezetékesen meg digi.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Jajj Istenem ne írjál ilyet!!
Mindjárt itt is megtalál minket a szimszonos kollega és megcáfol.

-
RudY
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
A napokban írt valaki...meg is van, találjatok egymásra.

(#14742) aron89 -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére

durvaaa
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Ha valaki az Series X előrendelését valamilyen oknál fogva visszamondja/nem tudja átvenni, kérem keressen meg, mert én szívesen átvenném.Előre is köszönöm!

-
pethYeti
addikt
Jól látom, hogy új COD-ból nincs csak next-gen verzió, és kénytelen leszek megvenni a crossgent?
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na f@sz@ vehetek +1 kontrollert, néha falhoz csapkodtam volna a nehézség miatt...
Király, jó kis játék az előzőt végigjátszottam, akkor jöhet a Will is. -
Csokifalo
senior tag
Miért is? 30-40 óránál többet játszol egyuzamban? Ha nem, akkor nem tudod tölteni amíg alszol? Ezt nem vágom soha hogy lehet ez indok...a másik meg hogy kipurcan az akksi azért nem kell. Akkor eladom 3 hó maradék garral, pótolok, és veszem az újat. Szóval én nem vágom
Számomra elég abszurd az, hogy valakinek az a mozdulat sok, amikor a kábelt alvás előtt rádugom a kontrollerre

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Neee

-
l.skywalker
Topikgazda
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szórakoztató elektronikai (alapanyag bányászata hihetetlenül káros) termékekhez tartott akiskról beszélünk, a környezetbarát az lenne ha ezeknek a termékeknek a fele lenne otthon, nem az, hogy ceruza elem helyett ceruza aksit használunk, mondom ezt úgy, hogy nekem is ez van itthon.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen , minden normális háztartásban újratölthető akksikat használnak már a 21. században, nem pedig eldobható elemekkel szórakoznak a távirányítókban.
Nálam is van legalább 10 újratölthető akksi van olyan ami 7 éves és még mindig 80%-os.
Ebből kifolyólag töltőnek is lennie kell hozzá, ergo az sem kiadás.
Tényleg környezet kímélőbb.
@ boost - Nálam nem lóg semmi a konzol hátuljából, nekem sz@r megoldás, hogy kábelen kell tölteni.
A töltővel meg feltöltök egyszerre 4 akksit, vagy 8 akksit, ami hetekig elég, szóval a válasz igen, egyszerűbb, nem vagyok lemerülés esetén sem kábelre kényszerítve, mondom 2 mozdulat a csere.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Imádom.

KV, nem telefonáltam/emaileztem senkivel

Majd jön nem vagyok türelmetlen.

IntelKiller7