Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Nem konzolboltban tuti bontatlant kapsz, mediamarkt, edigital
-
StLui
veterán
GoW 4 kidob ezzel a hibaüzenettel de más játék úgy tűnik megy online, GoW4 szerver gond is lehet ugyanezzel a hibaüzenettel, mintha nem lenne Gold-om?
Mondjuk leírás simán beállíttatná az emberrel home-nak a boxot, anélkül, hogy figyelmeztetné, hogy elbukhatja a máshova beállított home-ot, meg hogy csak 3 lehetőség van . -
sch_a
addikt
Our engineers and developers are actively continuing to work to resolve the issue causing some members to have problems finding previously-purchased content or purchasing new content. Stay tuned, and thanks for your patience.
A developerek ugyan min dolgoznak ilyenkor?
Remélem hamarabb készen lesznek, mint egy időjárás app portolásával, mert marhára nem indul el semmi ezen a szaron. -
r.levente75
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ausztriából, Liezen környékéről be tudom szerezni, nézem is az akciókat minden héten.
Pár ezresen már nem múlna talán itthon sem, csak az elvek, hogy bontott! De, hogy mit néz benne arra kíváncsi lennék.
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
Semmi baja nem lesz attól a gépnek. Ezzel együtt nyilván kamu a szöveg, hogy bele kell nézni. Ha mindenképpen bontatlant szeretnél, akkor viszont olyan helyről kell venni, ahol hegyekben áll, ott tutira nem bontogatják ki mindet. Mo-n mondjuk nem tudom, hol találsz ilyet, de a bécsi MM-ben pl sanszos, hogy ez a helyzet, ha kirándulni szottyan kedved.
p
-
r.levente75
addikt
Az normális, hogy bemegyek egy boltba és szeretnék venni egy xbox one 500gb minecraft blundét, és mind a kettő már ki volt bontva? Egyik sem eredeti sértetlen, leragasztott doboz. Az mondja az eladó, hogy bele kell nézniük? De mit néz? Nem vettem meg!
-
StLui
veterán
Ránéztem most én is a megújuló gold-ra, ea acces-re. EA Acces-nél ott van, hogy bekapcsolható, Gold-nál nincs ilyen lehetőség, igaz azt eddig feltöltőkártyával intéztem, és ezután is így fogom, de miért nem lehet bekapcsolni?
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Holnap fogok használtan lemezes Forza 6-ot venni, nem lesz alkalmam kipróbálni. Mire kell oda figyelni vásárláskor? Azt tudom, hogy ne legyen nagyon karcos, de, ha kisebb hajszálkarcok vannak rajta, az nagyon nagy baj?
Xbox 360-as időkből emlékszem mennyire karcosat játszott le a gép és mennyire karcosat már nem. Kb. így gondlokozzak a One-nál is? Vagy teljesen más a 360 és One olvasója?
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
ArsenalF
üzenetére
Igaz, többet is lehet, de az MS csak 1-et javasol: "Bluetooth kapcsolaton keresztül 1-nél több kontroller is csatlakoztatható az eszközhöz, de a számítógéptől függően a teljesítmény változó lehet." (Elképzelhető, hogy azért, hogy vedd meg a wireless adaptert is.)
-
-
pixta78
senior tag
Az összefoglalóban levő, gold és ea előfizuról szóló link nem működik. Kis guglizás után ezen a linken:
http://support.xbox.com/hu-HU/billing/xbox-subscriptions/how-to-cancel-xbox-subscriptionlemondható.
Kérlek javítsátok az első oldalon.
Kössz -
ArsenalF
aktív tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Ez tuti? Mert nem xbox controllerbol en 3-at is tudtam csatlakoztatni egy gephez, ezert is fura nekem hogy az MS miert rakott volna ilyen korlatot az o controllereire.
-
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, nem teszem off-ba, mert úgy gondolom lehet on:
Az hogy lehetséges, hogy virtuális kártyáról decemberben vásároltunk fiamnak 3 hónap live előfizetést, aztán ma reggel látom az sms-t, hogy a microsoft xbox live le akart vonni -6980.-Ft-ot! Nem indítottunk trancakciót.
Valahol regisztrációkor megadhattuk, hogy amikor lejár az előfizetés, akkor automatikusan akarjon várásolni megint??? Ha igen hol törölhetem ezt? Bár furcsállom, mert elég sok adat szükséges a tranzakcióhoz... -
AxBattler
félisten
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
"Win 10 alatt BT-n keresztül csak 1 controller-t lehet csatolni. Több esetén kell a wireless adapter."
Akkor nem úszom meg a wireless adapter-t, hacsak az egyiket nem vezetékkel kötöm a PC-hez... köszi!
-
MrPeekaboo
senior tag
-
AxBattler
félisten
válasz
interstate76
üzenetére
Értem, köszi!

Szerintem sem gond a több kontroller... -
interstate76
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Igen, a One S kontroller már tud bt-n keresztül csatlakozni számítógéphez (vagy pl. mini pécéhez is - én utóbbival használom pl. ehhez a játékhoz). Azt nem tudom, hogy egyszerre több kontroller tud-e csatlakozni ugyanahhoz a géphez, de nem hiszem, hogy bármilyen akadálya lenne.
-
AxBattler
félisten
Esetleg erre valaki?
-
ronaldo
őstag
Lehet én vagyok a hülye, de az EA access vaultban nem látom az NFL 17-et?! Meg talán a Skate3 sincs meg, de az nem akkora érvágás.
Most aktiváltam próbából 1 hónapos accesst, többek között pont az NFL miatt.

-
L1MaT
tag
Az Ubisoft Store-ból, hogy működik a játék vásárlás Xboxra? Megveszem kártyával küldik a kódot és kész?
Vagy van benne egyéb furfang?
Vásárolt már valaki onnan? -
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Jobb-klikk, kép megnyitása új lapon.

-
Hunt3r22
őstag
Home nálatok nem szokott megbolondulni? El akarnék indítani egy játékot, de a gép megmakacsolja magát és azt akarja, hogy vegyem meg...
Ki-be jelentkezés nem oldotta meg, routher restart ami segített.Ki érti ezt..

-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Elnézést, ha volt már -gondolom nem egyszer- nincs most időm átnyálazni a topikot.
Bármiféle mód van pendrivera való játékmentés kimásolására ?
Köszi
-
EmThor
addikt
Semmi baj nincs z Andromedaval, toltam egy orat, nem homaly a kep boxon, jok az animaciok, érdekes a történet!
Amin en változtatnék az a szaj mozgasanak animációja beszed közben.
Szóval minden mas amit irnak a neten az fika es fanyalgás.
Es most tessék menni játszani!

-
AxBattler
félisten
Üdv!
Ide is beírom, hátha...
Úgy tudom, az új Xbox One kontrollereket már receiver nélkül, pusztán BT kapcsolattal is lehet PC-hez használni. Ez igaz, működik így?
Hogyan tudom megkülönböztetni az új kontrollereket a régiektől?Illetve mi a különbség az alábbi 2 kontroller között?
Jól sejtem, hogy az első az új, BT-s változat?
MICROSOFT Xbox One S Wireless Controller fekete
MICROSOFT Xbox One Wireless Controller fekete -
pixta78
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Akik az exkuzívok miatt sápítoznak - köztük Én is- azoknak nincs elég felhozatal a Tomb Raider klónokban...
-
gianni85
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Félre ne érts, én is elvoltam a Horizon 3-mal, és egy kicsit vissza is szívom a kijelentésemet, mert megfeledkeztem a Quantum Break-ről. Viszont ha idén nem tudtam volna a HZD-vel játszani, azért 15 Sea of Thieves se kárpótol

-
frankdelgado
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Néha kezdem úgy érezni, h túl alacsony az igényszintem, ahogy szoktam volt mondani, nekem a bab is hús...
... 2016-ban nekem volt mivel csapatni: Hitman, Division, R6 Siege, Titanfallosz, Battlefield1,azért ezek jó cuccok, mellettük nem is nagyon érdekelt, hogy ez most exklúzív, vagy sem.de a GOW4 se vót rossz.. Sőt mai napig csak ezekkel játszom. Talonban ott van még a Vaják3, R6 Siege..ha egész évben nem jelenik meg semmilyen játék, meg sem érezném. Szóval éppen telibexarom, ha nincs exklúzív. Persze, ha megnézek horizont Zero Dawn elemzést, azért kedvet kapnék hozzá, de ha kimarad, ki tudom tölteni az űrt. Persze mint már mondtam, ha az MS nem tesz a kedvemre júniusban, akkor elballagok egy mangagépért....tehát a tévedés jogát fenntartom. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Másnál is kilép random időközönként Dashboardra a Mass Effect: Andromeda?

-
zsocy
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Az már megvan, azt szerveroldalon piszkálták át. Egy ideje már úgy írja őket

Az E3-n szerintem RDR 2 és Forza 7 lesz, de nekem ez így tökéletes is, pont őket várom.
Nem kell hogy exkluzív legyen egy játék, csak legyen jó! Witcher3 a tökéletes példa erre. -
Blaise
veterán
válasz
Zizmand
üzenetére
Közben kigugliztam, preview ring3-ra jön update a kiválasztottaknak, nekem sajnos még nem ajánlotta fel a frissítést:
Here's what's new for Preview Ring 3 users in Xbox One Insider build 15055
-
Blaise
veterán
Tényleg jött/jön ma system update?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Igen az exkluzívokra gondoltam de nagyjából multiplatform játékokal se vagyok kiegyezve ,először és utoljára a witcher3-nál mondtam hogy ez nextgen, itt nem csak a grafikára gondolok mert sok szép játék volt de újítás nem sokba volt😣 mindjárt megkapom hogy kezdek kiégni nem így van mai napig rajongók a játékok írányt és remegve várom a megjelenéseket amit csak tudok megveszek 😁
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mitől lennének hirtelen jó exkluzívok, ha az eddigi majd' 3 évben nem voltak?
Mondjuk igaz, az MS pont ezt mondja: "Majd lesznek." (Értsd: "Hazudunk mindent, mint az XO-nál, csak vedd meg a konzolt. Aztán onnantól úgyis le leszel tojva ugyanúgy, mint az XO-nál.") -
frankdelgado
őstag
válasz
vonSux
üzenetére
Pontosan azokra a siratóasszonyokra gondolok, akik minden fórumon verik magukat 1.000 dolláros, meg szekrény nagyságú konzolt vízionálva. A másik csapat a jajnincsenekexklúzivok társaság. Majd lesznek. De ha csak qrta jó multiplatform játékok lesznek, nekem az is királyság.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Nekem meg egy switch lett😊 de ne offoljunk mert kapunk 😁 xbox 360 kedvenc konzolom de eddig az one hatalmas csalódás nekem 😣 itt nem a grafikára gondolok hanem a játék felhozatalal van a baj, mostani E3 bejentenek egy halo6 meg majd forza7-et csak akkor engem elveszítenek véglek 😣
-
gianni85
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
ha így van akkor se történik semmi, csak most egy kis időre az xbox tábor trollkodhat a ps tábor felett. Inkább akik erre érzékenyek, azok gyakorolhatnák az ilyen viták figyelmen kívül hagyását
-
Turpiurfy
csendes tag
Sziasztok,,, olyan problémám van hogy Home-lok az egyik cimborámmal, ha én be vagyok lépve a profilomba és fel lép a haver is, az én profilomból kijelentkezik automatikusan. Játék közben történik álltalában kicsit idegesitö,
-
csigacska
tag
Sziasztok, jelenleg van EA Access hozzáférésem (2017. szeptemberében jár le), és le szeretném tölteni a Mass Effect Andromeda trial-t, de ez nem nagyon akar összejönni. Szóval amikor rámegyek a Vault-n belül a Trial részre, majd kiválasztom a játékot, ezt követően átdob a játok shop oldalára, ahol a FreeTrial gombra kattintva nem kezdődik meg a letöltés, hanem az EA Access shop oldalára visz.
Kipróbáltam már a többi free trial-os játékkal is, de ott is hasonló a helyzet. Annó amikor még volt élő live előfizetésem, a BF1 trial-t vígan végigtoltam 10 órán át.
Én rontok el valamit, vagy lehetséges, hogy Xbox Live gold előfizetés kell ahhoz, hogy a trial-okat letölthessem?
A sima vault-os játékokkal nincs gond, elindul a telepítés.
A válaszokat előre is köszönöm!

-
Bogyi007
veterán
Evolve Ultimate Edition és Heavy Weapon tölthető ingyen a Gold tagoknak.
-
pzstm
titán
Mass Effect Andromeda tölthető EA access tagoknak

-
vonSux
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Milyen f...kalapok száját szeretnéd betömni ezzel az új konzollal

-
HKorn
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ubisoft publisher sale.. innen is látszik, hogy azért Ubi szállít egy pár komoly játékot

-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem reszketek en, csak megosztottam

Nyilvan olyan infot osztok meg ami publikus, vagyis konnyen lehet, hogy gyorsabban belinkeli a hivatalos forrast valamelyik kollega.
-
frankdelgado
őstag
Általában marhaságnak tartom az ilyen reszketést egy-egy cucc megjelenése előtt, de most bevallom qrvára érdekel mi lesz itt ebből. Várom sikerül-e odabaxni vele és a faxkalapok száját betömni. Ha híred van lökjed bátran, mondjuk az, ami amerikaiul van kissé nehezemre esik...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem hamarabb készen lesznek, mint egy időjárás app portolásával, mert marhára nem indul el semmi ezen a szaron.

remélem a support elébe tud menni.

![[link] [link]](http://www.thesangreal.net/gafpics/sf4.png)

l.skywalker
IntelKiller7