Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szívesen, sajnálom hogy így jártál.
Egyébként az én ködös emlékeim alapján szoktak a Microsoft-fiókhoz rendelt e-mail címre küldeni lejárat előtt pár nappal egy figyelmeztető e-mailt, hogy az előfizetés meg fog újulni, ill. ott van link is a lemondáshoz. (Nekem Office365 előfizetésem van most, ami előfizetéses buli, ott így működik a dolog.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"d. Ismétlődő fizetések. Ön tudomásul veszi és vállalja, hogy ha Ön előfizetéses alapon vásárolja meg a Szolgáltatásokat (például havi, 3 havi vagy éves fizetéssel (amelyik alkalmazandó)), akkor ismétlődő fizetésre ad felhatalmazást, és a Microsoft számára a fizetések azzal a fizetési móddal történnek meg, amelyet Ön a kiválasztott ismétlődő időszakokhoz meghatározott, egészen addig, amíg az adott Szolgáltatást Ön vagy a Microsoft meg nem szünteti. Az ismétlődő fizetésekre adott felhatalmazással Ön felhatalmazza a Microsoftot arra, hogy az ilyen fizetéseket elektronikus terheléssel vagy átutalással, vagy az Ön kijelölt számlájának elektronikus megterhelésével (automatikus elszámolás (Automated Clearing House) és hasonló fizetések esetén), vagy az Ön kijelölt számlájának megterhelésével (hitelkártyás és hasonló fizetések esetén) (a továbbiakban együttesen „Elektronikus Fizetések”) érvényesítse. Az előfizetési díjakat általában az előfizetési tárgyidőszak előtt számlázzuk ki, illetve terheljük ki. A Microsoft és annak szolgáltatói fenntartják annak jogát, hogy ha bármelyik fizetést visszautasítják, vagy ha bármelyik hitelkártyás vagy hasonló tranzakciót visszautasítanak vagy elutasítanak, akkor a Microsoft vagy annak szolgáltatói beszedhessék a megfelelő visszautasítás, elutasítás vagy nem elegendő rendelkezésre álló összeg miatt felszámítható díjat, és hogy az ilyen fizetést Elektronikus Fizetéssel dolgozhassák fel.
e. Automatikus megújítás. Ha az Ön országában megengedett az automatikus megújítás, akkor a Szolgáltatások esetében választhatja azt, hogy azok a rögzített hosszúságú szolgáltatási időszak végén automatikusan megújuljanak. E-mailben értesíteni foguk Önt, mielőtt bármelyik Szolgáltatás egy új tartamra megújulna, és a 9(k) szakasznak megfelelően értesíteni fogjuk bármilyen árváltozásról is. Miután emlékeztettük Önt arra, hogy Ön a Szolgáltatások automatikus megújítását választotta, az aktuális szolgáltatási időszak végén automatikusan megújíthatjuk az Ön Szolgáltatásait, és felszámíthatjuk Önnek a megújítási időszakra vonatkozó aktuális díjat, kivéve, ha az alábbiak szerint Ön a Szolgáltatások lemondását választotta. Arra is emlékeztetni fogjuk, hogy az Ön által választott fizetési módnak megfelelően fogjuk kiszámlázni a Szolgáltatások megújítását, akár benne van a rendszerben ez a fizetési mód a megújításkor, akár később adja meg. A Szolgáltatások lemondására vonatkozóan is útmutatással fogjuk ellátni Önt. Ha el kívánja kerülni azt, hogy számlát kapjon a megújításról, akkor még a megújítás napja előtt le kell mondania a Szolgáltatásokat."
Forrás: Microsoft Szolgáltatási Szerződés
(#98618) psg5: "Inkább, mint levelezgetek az igazamért hónapokig." A gond az, hogy sajnos nincs igazad.
-
pzstm
titán
ha van tartozás akkor 30 napja legalább megvna előfizud...30 nap lett volna kikapcsolni...ha tartozás van akkor újabb egy hónap lehet max.....ha nagyon el akarzs állni és gold nélkül élni és 1-2 napon múlik cska, simán lehet, hogy ügyfélszolgálat tud segíteni...
azzal hogy elfogadtad feltételeket, beregisztráltál és egyebek, tuti benne van valahol ez is....EA access, PS és minden másnál is biztos bevédték ezellen magukat....
-
strcpy
tag
Igen, automatikusan megújul; csak ezt elfelejtik feltüntetni a vásárlás során. A gyerek tényleg nem hibás, simán bele lehet ebbe sétálni. (A téma-összefoglalóban ott van hogyan lehet utólag kikapcsolni.)
Minden szerződésnél a fogyasztót megilleti a –szerződéskötéstől számított– 14 napos elállási- illetve felmondási jog. Előbbinél a teljes, még utóbbinál arányos visszatérítést kapsz.
Az én olvasatomban, esetedben ráutaló magatartással létrejött-e egy újabb egy hónapra szóló szerződés. Ezáltal meg is van a jogalap. De nem vagyok jogász, nem értek hozzá.
Az ügyfélszolgálaton meg lehet próbálni másik munkatárssal. Ha az sem jön be, akkor fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni. Ha az sem, akkor kifizetni azt a 2500 Ft-ot és az
NFH-náljárási hivatalban(!!!) panaszt tenni. -
Jovanny2
őstag
Ilyet még nem, de simán lehet csak szoftveres probléma. Ilyenkor először próbáld a bekapcsológomb hosszú (>5mp) megnyomásával kikapcsolni a boxot, aztán be. Lehet, hogy egy sima cache ürítés megoldja. Ha sűrűn előfordul, vagy fixálódik a hiba, akkor gari (ha garis). Ha hamarosan lejár a gari, akkor szerintem bejelentheted, elviszik, újrahúzzák, letesztelik, visszaküldik.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam is volt ilyesmi (mármint játék közbeni net problémák).
Star Wars Battlefront közben folyton panaszkodik a net minőségére, gyakran pocsék a pingem, olykor ki is dob a szerverről erre hivazkozva. Battlefield 1-ben soha nem volt még ilyen gondom, otz mindig jó a kapcsolat minősége.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
"Érdemes egyáltalán 500gb-est venni?"
Értelmetlen ennél nagyobbat venni (hacsak nem valamelyik limitált kiadásra fáj a fogad). A felárból simán veszel 1 TB-os külső HDD-t, amit rá tudsz kötni és így nem 1 TB, hanem 1,5 TB tárhelyed lesz.
"Nem lehet, hogy ahogy tavyl is majd délelőtt egy újabb adagott dobnak ki ha ezek elfogynak? esetleg pont az 1TB-ből?"
Nem tudhatjuk. Ha megvárod míg elfogynak az 500-asok és végül nem jönnek az 1 TB-osak, akkor kihagytad az év üzletét. De ha jön is 1 TB-os, nem hiszem, hogy 75k alatt, így megint ott vagyunk, hogy a felárból megveszed a külső HDD-t is.
-
FOXhun
tag
Bármi lehet... de ha nem dobnak ki 1tb gépet a nap folyamán akcióban, akkor az 500-sa gépet is bukod.
Ha venni akarnék, én mindenképp indulásnál nyomnám a kosarat, a tárhely külső merevlemezzel bővíthető, ha ez kevés lenne. De várhatsz is vele és később aprós oldalakról is megveheted, persze kezelési költséggel együtt
-
Vasy09
őstag
Igaz, hogy én csak 34 vagyok, de ismerem az érzést, tudom miről beszélsz!
És ha számít, én is C64-gyel kezdtem, a kazettás megoldással, aztán jöttek ugye a DX gépek, közben egy kis nintendo, míg végül az xbox és a ps! 
Szóval szerintem ez abszolút nem kor függő! Én gyerek korom óta szerettem a számítógépes játékokat, képes voltam hajnalokat eljátszani egy stratégiai játékkal!

Az meg, hogy most akár a boxon vagy akár a ps-en haverokkal közösen is lehet ökörködni, szerintem nincs is ennél jobb!

És ha tehetem, remélem így lesz, akkor még 70 éves koromban is nyomni szeretném majd akár a dédunokákkal is!

-
mettek
addikt
a tárhely kérdés megoldható, bővíthető is az xboxon. Ha esetleg van otthon egy felesleges 500gb, 1tb vinchester akkor azt beledobod egy 4-5ezer ft-os usb 3.0-ás külső házba, rádugod a boxra, leformázod és már telepíthetsz is rá játékokat. pofon egyszerű. De ez akkor is jól jön ha most 500-ast veszel és később kevésnek bizonyul.
-
Czimby
addikt
Xbox one vásárlásban az alábbiakat vedd figyelembe.
Most már ugye bejött az új One ami méretileg kisebb és támogatja a 4k-t.
(Ezt csak akkor használod ki ha filmet néznél rajta, játékok továbbra is 1080p vagy 900p felbontásban mennek.) Árban viszont 20-25 ezerrel többe kerül, szerintem így a sima még jobban megéri.A sima One-ok 500Gb és 1Tb merevlemezzel jöttek ki, az új slim-ek már 500/1tb/2tb változatban is.
Az 500Gb-os gépen egyszerre 6-8 játék fér el.
Kérdés, hogy egyszerre mennyi játékkal akratok játszani, ha 30 játékot szeretnétek a gépen akkor 2tb-os fog kelleni. Természetesen a hdd méretével az ár emelkedik.Olcsó alternatíva a refurbished(gyártó által felújított) régi 500gb-os gépek amikre hivatalosan csak 1év gari van nem 2(1-2 szerenécs vevő beregisztráláskor 2évet kapott). Ezek boltól függően 60-65-70e ért kaphatók, de már lehet el is kapkodták őket. Ez a best buy, mivel a gyárban tényleg újjá varázsolták őket. (Az alaplap kivételével mindent cserélnek kb, új kontroller stb)
Akkor vedd amikor találsz akcióban, ünnepek előtt szoktak akciók lenni, de addigra a régi gépek ki fognak fogyni és csak az új slimek lesznek drágábban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7