Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
Xbox One S konzolhoz szeretnék egy kontrollert venni, a jelenlegi fehér az nem baj ha esetleg fekete. Van ebből több féle típus vagy mire kell figyelni? Az S-es ha jó tudom már Jack dugós a régebbi még adapteres.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
A 2-es pontnál bal oldali menü akart lenni

-
eL Geri
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére

-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Egy hatalmas szivességet kérnék valakitől! Szülinapomra páromtól az ikertesómmal egy lurdy moziban való 3 órás xboxozást kaptunk,amihez kellene egy lemezes fifa! sajnos valamiért nem vihetek saját boxot,viszont nekem csak online van fifa 15.Valaki tudna nekem vasárnapra kölcsönadni egy lemezes fifát? jó lenne 16 vagy 17,de ha csak 15 van azt is megköszönöm! Garantálom a lemez épségét,ha netán bármi baja lesz,természetesen kifizetem.
Köszönöm előre is!
-
XFishboneHUN
senior tag
Ha a másik módszer kell (appear offline):
1. Home Screen
2. Jobb oldali menü megnyit
3. Profilodra rámész, alatta My Profile
4. Megjelenik a profilod, majd jobb oldalt Appear offline. -
sch_a
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nem hiszem, hogy erre gondolt. Van külön olyan opció, hogy "appear offline". Ilyenkor online lehetsz, multizhatsz, stb., de a barátaid offline-nak látnak. Fejből nem tudom megmondani pontosan hol lehet ezt beállítani, de nincs eldugva.
-
eL Geri
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Sajnos ez nem pont az, amit szeretett volna.
Igazából online akar lenni, csak más felhasználók elöl rejtve
Hát igen, az gáz, ha a főnököd is XBOX barátod, és te azt mondtad reggel, hogy betegen fekszel otthon... közben meg játszol

-
Chereiose
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére

-
pelenka35
őstag
Végül is sikerült de bánkártyás fizetésnél 200ft-al lett olcsobb.
Meg is jött az email:
Delivery Address: itt viszont nem szerepel a város csak az irányitoszám,pedig megadtam.(#99089) Chereiose: ez jó kérdés ,néha jó lenne láthatatlan lenni live-on

-
Chereiose
addikt
Be tudok lépni Liveba úgy, hogy offline vagyok? Vagyis, hogy az ismerőseim ne lássanak. Ha igen, akkor hol tudom beállítani ezt?
-
Laszi1983
csendes újonc
Napot, hallom ma lesz valami bejelentő az új Xbox Scorpioval kapcsolatban, most ezt élöben müsor formájában lesz, vagy majd csak cikk lesz róla ??
-
frankdelgado
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tűkön ülök!
-
eL Geri
őstag
Tényleg egyáltalán nem FIFÁ-zok, és nem is értek hozzá! Sőt, multizni se nagyon szoktam semmivel.
Teljesen igazad van, abban amit írtál. Én csupán offline-ként nem értettem mi a jó benne
Igen, azt tudom, hogy nagyon nagy példányszámban tudják eladni.
Én letöltöttem simán a DEMO-t, és amikor átjön öcsém, akkor nyomunk két rövid meccset, és ennyi

-
L_YKing
addikt
Mi ez az új fjúcsör, hogy nem lehet snappelni? Mindig meglepnek valami újdonsággal. Ha twitchelek akkor random kidob és bezárja.

-
Ez a GAME oldal kifogott rajtam, bármit csinálok nem enged fizetni. Próbáltam paypal-al, 2 különböző kártyával, regisztrálva, guestként.
És a vége mindig ugyanaz visszadob a kezdőlapjukra "500 error internal server error" hibával.
Találkozott ezzel valaki?
-
sch_a
addikt
válasz
eL Geri
üzenetére
Mi az, hogy okosabbak lesznek? Én idén is elő fogom rendelni, mint eddig is minden évben. Az Ultimate Team mód a legnépszerűbb, ezért veszik meg rengetegen megjelenéskor. Persze most is bele lehet kezdeni, de ősszel megjelenik az új rész, azzal egy időben ki is hal a régi. Nyilván aki nem fan, csak néha tolna 1-2 meccset, annak tényleg nem igazán éri meg megvenni. Egyébként ha jól tudom így is magasan a legtöbb példányszámban eladott játék.
-
ImpersonatoR
addikt
Igy van nincs ertesites csak annyi, hogy feladtak. Magyar posta hozza. 3ds jatekot ami kicsi siman bedobta a postaladaba pl.
Skorpioval kapcsolatban pedig bizakodo vagyok, ha oda mertek adni DF nek azert az jelent valamit. Szeretem oket mert nem sellout

Nincs mellebeszeles csak tenyek meg szamok. -
Jovanny2
őstag
Aki olcsóbbat szeretne fülesből, a Turtle Beach XO One akciós a Game-en, 10 font kedvezménnyel 29.99 font. Az is jobb azért, mint az MS stereo headset, szerintem.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, Oriic írt is róla!

-
RobexX10
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Akkor jövőhéten talán nekem is megjön. Értesítést küldenek a csomag állapot változásáról?
-
eL Geri
őstag
Azért hihetetlen ez az EA!!!
Én nem vagyok FIFÁ-s, de azért nem semmi, hogy minden évben megveszik kismillióan, aztán fél év múlva úgyis bekerül ide... és mégis megveszik. Az EA pedig nem fél, hogy a jövő évben okosabbak lesznek az emberek, és várnak fél évet... na mindegy.
Azért kedves a kiadótól, hogy a kevésbé fanatikusoknak nagyon korrekt konstrukciót nyújt. -
RobexX10
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. Rendeltem is egyet.

Mennyi volt a szállítási idő nálad? (oldalon 3-6 napot írtak.) -
Én közbe megoldottam, beírtam egy kamu UK telefonszámot és Post Code-ot utána pedig a a személyes menüben átírtam a helyes adatokra (ott engedte)
-
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
regisztrációnál tartok és már ott beleköt a telszámba+postcode-ba. :-(
-
Sziasztok!
Bocsi hogy ide de talán picit kapcsolódik, én is rendelnék a GAME oldalról egy fülest de a Post Code-nál azt írja "Must be a valid post code".
Értelemszerűen jót írok be, semmit sem fogad el.
köszönöm segítségeteket (akár privátba is ha ide nem való)
-
debcamp
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
r.levente75 és MunezXBK
Nem.
A 360 kontroller jack 2.5mm. A One kontrollere és minden normál jack-es fül- és fejhallgató pedig 3.5mm. -
csikaszka35
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szia!
Köszi szépen, enyiért én is rendeltem magamnak egyet.
Fehér Xbox-os stereót használok de enyiért ajándék volt.

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Valószínűleg. Én egy telóhoz vett, agyba dugósat használok.
-
Siffredi
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ugyan, ez csak természetes.

Néha én is vagyok így a szabadnapokkal... Ma éppen dolgozok, de megpróbálok felnézni délután 3 óra körül, hátha kapunk valami mást is az általunk hangoztatott fícsörön kívül...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Já.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Chat headset: amit kapsz gyárilag, csak a chat jön belőle.(ez olyan, mint a call centeres hirdetéses hölgyikék fején lévő 1 karos műanyag valami.)
Fülhallgató: amit a hallójáratodba dugsz, jön rajta játék+chat hang.
Fejhallgató: Amit a füledre teszel, jön rajta játék+chat hang. -
l.skywalker
Topikgazda
Dragon Age: Origins! Végre. X360-ra nem lehetett már digitálisan megvenni, lemezesen meg sehol sem leltem normálisat

A fülesekkel kapcsolatban valaki homályosítson már fel. Ha jól tudom X360-nál a kontrollerbe dugott chat fülhallgatón keresztül csak a többi játékost lehetett hallani. X1-nél lehet minden hangot? Vagy ott már alapból van vezeték nélküli fülhallgató csatlakozás? Vagy mi?

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
http://www.game.co.uk/en/hyperx-cloudx-pro-gaming-headset-1388787
Igen szállítással együtt ennyi.
Telefonhoz, PS4 és PC hez is jó mert adnak átalakítót hozza.
-
Siffredi
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nálam is többször fagyott csonttá a box játék közben. Viszont pozitívum, hogy magától újraindult...
-
Chereiose
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hol akciós?
-
gianni85
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
grat, ennyiért ajándék
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szállítással együtt volt ennyi? Nagyon megérte.
Nekem Cloud II-van, nagyon faszán hallani mindent vele. Siberia V2-t váltott anno. 
-
ImpersonatoR
addikt
-
DaveHutt
őstag
Hölgyek és Urak, futott-e vki olyanba Ryse Son of Rome esetén, hogy a játék egy részfejezetet nem tölt be, minden más megy tovább?Magyarán megcsinálom a b.zi Chapter 3, dobáld le az íjászokat küldetést, és nem megy tovább a játék.
-
zsocy
őstag
válasz
gorgocska
üzenetére
Biztos az a baj hogy épp a "világítós sellő barbie"-ra kerestél rá a böngészőben, ez blokkolja a kontrollert

Viccen kívül, tudom hülye kérdés, de be van kapcsolva a kontroller? Elem van benne? megnyomtad rajta a párosító gombot? A bluetooth vevőd tudja kezelni? Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
gorgocska
tag
sziasztok,vettem egy bluetooth adaptert hogy a pc-n ki próbáljam az xbox one kontrollert a lemezt fel is telepítettem meg is találja a program a joyt de mikor párósítani akarja dolgozik egy darabig majd ki dobja hogy nincs párósitási válasz.valakinek van valami ötlete hogy szinkronizálhatom a pc a joy-al

-
okibots
aktív tag
FIFA17 az EA Access-ben április 21-től
Medocsabi Akkor már kopogtattak volna az ajtómon ha lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Bekapcsolás után elkezdett frissítene a boxom.
Kb fél órája frissít és csak 30% tart.
Ez normális?
30-as netem van. -
Akelaus
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt én is! Pont tegnap gondoltam rá, az egyik kedvenc részem, lehet végigviszem pc-n megint. Így a box lesz majd.

-
okibots
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A gyerek faktorral nem számoltam (nekem nincs), pusztán azért, mert akik ma "taktikázásról" beszélgettek, nekik sincsen még (legalábbis sohasem említették mint tényezőt, csak a feleség/barátnőt/menyasszonyt).
De beismerem, hogy ha gyerek/gyerekek van(nak), onnantól ő/ők a legfontosabb(ak), és neki/nekik kell mindet megadni amit csak lehet, értelmes keretek között.
De ez nagyon off már, végén még szó éri majd a ház elejét

-
Mukih
tag
-
interstate76
addikt
válasz
okibots
üzenetére
Ha már hibák:
1. Nálam a minap csinált olyat először, hogy belefagyott egy játékból való kilépésbe és kiírta, hogy tartsam nyomva 10 mp-ig a bekapcsoló gombot.
2. Egy csomószor előfordul, hogy LAN-on belül streamelve játszanék, de nem tudom távolról bekapcsolni. Természetesen az "Instant On" és az "Instant Sign In" opciók aktívak, mégis - kb. 10-ből 2 alkalommal - oda kell ballagnom a boxhoz és kézzel kell bekapcsolnom. Nem tudom, hogy ez a win10-nek vagy a boxnak köszönhető-e, de mindenképpen örömteli. De legalább az acsikat 2 tizedesjegy pontossággal tudjuk követni (© peterkeT).

-
okibots
aktív tag
válasz
balazs025
üzenetére
Olyat nekem is szokott, rendszeresen (azt hittem már engem súlyt ez a folyamatos törődés az xboxom-tól)....pedig kábelen lóg a router-en, és mivel mellettem van a laptop wifin, látom mikor nincsen net és mikor van. Néha már a falra mászok tőle, hogy 2-3 naponta egy procedúra elindítani egy játékot/bejelentkezni/vagy csak felcsatlakozni vele a netre. De nem panaszkodom, majd lesz jobb is
eL Geri Elkeseredve nem vagyok, csak frusztráló, hogy napi 1 órát tudok játszani, de nettó-ban az nem annyi..
-
okibots
aktív tag
Mi ez a nőuralom itt?
Én a fizetésemből a közös költségek felett annyit költök magamra amennyit nem szégyenlek...és nem vagyok szégyenlős ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy 20 perce próbálom elindítani a Far Cry 4-et, de nem sikerül. Net OK, még a xbox szerint is, store-t látom, GOLD cuccokat is...és be vagyok jelentkezve. Imádom ezt
De majd a 6egésznemtudommennyiteraflops majd megoldja ezt is 
-
Siffredi
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
És most jönne Peterke: "helyette megkaptuk az acsívmentek két (!) tizedesjegyig történő kijelzését, nem is tudom, mit akartok még többet..."
-
r.levente75
addikt
Letöltöm akkor a meglévő accountom a 360-asnál ami van a régiót belövöm magyarra. Köszönöm mindenkinek.
-
eL Geri
őstag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Szépek, szépek!
Engem, főleg a nem natív felbontás zavar. Azt azért látom, hogy nem olyan éles a kép mint kellene.De eddig teljesen kiszolgált a ONE, csak hát ugyebár, ha lesz jobb... akkor megszólal az emberben a kisördög

Na majd meglátjuk mit lesz itt FHD-ben, mert a 4K még jó ideig nem érint. -
Bogyi007
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Magyar embör, magyar profil csak magyar régió.

-
gianni85
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
account magyar, konzol régio usa
-
Medocsabi
addikt
válasz
eL Geri
üzenetére
+1

Míg otthon laktam volt gamer pc-m,imádtam,de szinte minden pénzemet arra költöttem. Annó xbox miatt adtam el,amolyan leszoktatásképp.Nyilván a 360 azért grafikailag elég nagy visszalépés voolt egy gtx 760 slihez képest,de a mostani konzolokon azért nincs garikai probléma szerintem.doom,witcher3,tomb raider,gtaV ezek mind rohadt jól néznek ki sztem
-
r.levente75
addikt
Nálatok a régió nagy átlagba mire van beállítva?
-
eL Geri
őstag
válasz
Zizmand
üzenetére
Engem fiatal koromban nagyon zavart
Most nincs elég időm ezzel foglalkozni, de azért legbelül vágyok az elérhető legjobbra.Én pl voltam olyan lüke, hogy PC-n inkább kisebb fps-sel játszottam (értsd, akár 15-el is), csak legyen meg a natív felbontásom
Persze butaság volt, mert elég vacakul lehetett így játszani. -
-
Attila432
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Ok, köszi.
-
eL Geri
őstag
válasz
Zizmand
üzenetére
Elvileg azt ígérték, hogy NEM lesznek Scorpio exkluzív játékok. Minden menni fog ezután is XBOX ONE-on... max kisebb grafikai beállításokkal. Aztán, hogy mi lesz a valóság, azt még ők sem tudják!
Én emiatt még mernék ONE-t venni, csak hát azért a szebb grafika mégiscsak szebb grafika

-
Attila432
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Külön vettem.
-
Zizmand
aktív tag
Ha szeptember-október környékén megjelenik a Scorpio, akkor a sima One meddig lesz még támogatva játékok terén, meddig jelennek meg még rá játékok? Vagy ezt még nem lehet megmondani?
-
Attila432
tag
Sziasztok,
új kontroller beregisztrálást a garancia miatt hogyan tudom megtenni a Microsoft rendszerébe? Nem fogadja el az eszközreg-nél a kiegészítő S/N számát. -
appleGjuice
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De majd a 6egésznemtudommennyiteraflops majd megoldja ezt is