Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
fityere
senior tag
Ha már itt jártok vegyetek egy ilyet is, igaz nem elite de jó
[MICROSOFT Xbox ONE Wireless Controller (EX6-00002) + Xbox Live 3 Monate Gold] -
ferensz
senior tag
válasz
Integrator
üzenetére
Igen, annyi különbséggel, hogy asszem most nincs PayPal-es lehetőség a ruszki store-ban, bankkártyával lehet feltöltőkártyát venni. Még a múlthéten így vettem meg a FH2 Ultimate Editiont, kártyával fizetve a feltöltőért, egyből meg is kaptam a kódot a vásárlás végén.
-
Integrator
aktív tag
Digitális játékok vásárlása szingapúri Store-ból (PayPal-lal fizetés ajánlott!)
* Ugyan ezen elv szerint lehet vásárolni más store-ból is? Pl. az oroszból? Ugyan úgy működik? Csak, mert ott pl. van -1-2 dolog, ami lényegesen olcsóbb, mint a singapúri store-ban. -
fityere
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha neki ez az élvezet tegye
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zjunior
veterán
válasz
<<Talent>>
üzenetére
Bennefoglalt az afa már!
Bulika:
Usa store 50% off de csak lemezesen
-
StLui
veterán
válasz
<<Talent>>
üzenetére
én csak "inkl mwst"-t látok, te hol látsz pluszt fényképezd már le
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
<<Talent>>
üzenetére
Vám plusz ÁFA!
Már megint itt vagy?!
Nem tudsz nélkülünk élni...Zjunior: Mi, hol??

fityere: Hagyd, csak trollkodik megint..
-
fityere
senior tag
válasz
<<Talent>>
üzenetére
Dehogy jön rá. Ezek mind áfás árak

-
Zjunior
veterán
25$ a jatekok lemezesen usa tobbsege Bf akcio amcsi store...
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Integrator
üzenetére
Egy ilyen bundle lenne a cél
-
fityere
senior tag
Ha valaki jön Ausztriába vásárolni akkor álljatok páran össze, mert szerintem lenne egy két ember aki vásárolna itt, csak nem tudja megoldani a kijutást.
Def26 90-ért simán főleg, hogy ki sem bontod
. -
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen, fifa 16 + ea access (1 hónap).
Gondolkodom rajta. -
Integrator
aktív tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Melyik érdekel? Nem a Média Marktból, de az osztrákoktól tudok hozatni szinte bármit.
-
Koppany
csendes tag
Siman megveszik, en regen hordtam be xboxokat. Tudni kell az osztrak MM-rol, hogy megerne dragabban is az ugyintezes miatt. (hiba eseten szo nelkul cserelnek, ajandek v an sokszor, mas vilag na)
Ejjel kiderul minden, ha nem jon jobb ajanlat en hozok be egy tiz darabot, ilyenkor ugyis raklapokon all a cucc

Annyinal mar segitenek kihordani is az eladok
-
Bogyi007
veterán
válasz
ptom77
üzenetére
A 2K Sports igazán hozhatna màr egy Top Spin 5-öt...
Vevő lennék rá ugyanúgy mint a korábbi részekre is...
Májküll: ha Otp akkor Net számlacsomag, akkor kapsz hozzá a korábban említett Virtuális Mastercardot is. Ha van okostelód akkor ezt a csomagot kifejezetten ajánlanám is hozzá.
-
sting2
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
Én is mennék vagy beszállnék...
-
fityere
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mindent

-
zkas90
senior tag
válasz
Lehiñito
üzenetére
visa vagy mastercard
Fő különbség: "A mi szempontunkból a különbség a két cég között, hogy a nem chipes Visa USD elszámolású, a Mastercard és a chippel ellátott Visa kártya euro alapú, illetve Európán kívül a PIN-kód köteles vásárlások esetén a MasterCard dollárelszámolású."
-
fityere
senior tag
Szép jó napot mindenkinek Osztrák Media Markt ajánlata
MICROSOFT Xbox One 500GB inkl. FIFA 16 (download Code) + Star Wars Battlefront + 1 Monat EA Access gratisMICROSOFT Xbox One Bundle 500 GB + Gears of War Ultimate (DLC) + Halo: The Master Chief Collection
MICROSOFT Xbox One Konsole Limited Edition 1 TB Bundle + Fallout 4 + Fallout 3 (DLC)
-
Def26
félisten
válasz
Something_
üzenetére
12k -ért volt a listában.
-
Lehiñito
senior tag
Csak csináltatok bankkártyát, mert látom anélkül esélytelen vagyok még az ingyenes játékokra is.
Valaki megmondaná, hogy milyen kártyát kérjek az opt-től, hogy hozzá tudjam rendelni a vánhoz, meg hogy tudjak paypalt is csinálni? Nektek milyen van, milyet igényeljek, hogy ne legyen gond? -
seagate84
csendes tag
Sziasztok!
Xbox One konzolt készülök venni. Az lenne a kérdésem ha megveszem a játékot használtan mástól akkor én ugyan úgy tudom használni. H a store-bol megveszek egy játékot és letöltöm de tegyük fel kicserélem az Xbox-ot akkor ugyan úgy letudom mégedszer tölteni vagy megint meg kell venni?
Milyen buktatói lehetnek ennek?Köszönöm
-
ptom77
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szia!
Éppen a héten (2015.11.27.) jelenik meg Handball 16 néven.
Itt találtam a legolcsóbb ajánlatot: https://www.aqua.hu/handball-16-xboxone-elorendelheto-varhato-megjelenes-20151120-380622.html
Én egy jó kis tenisz játékot várnék már One-ra... -
Helmoras
őstag
Srácok, van már valami infomorzsa milyen epic uber mega kiraly akcio lesz a hetvegen?
Elegge korlatozottan jutok gepkozelbe penteken es szombaton, remelem haromnapos akcio lesz, nem csak penteken... -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xbox One-ra ha jól tudom nem létezik kézilabdás játék ugye?
Vagy várható majd a kiadása?Válaszokat előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha valakit érdekel:
Forza Motorsport 6 Fotóverseny
Nyeremények:
Első helyezett: 1 db Xbox One Elite kontroller
Második helyezett: 1 db Xbox One Forza Motorsport 6 kontroller
Harmadik helyezett: 1 db Xbox One Forza Motorsport 6 kontroller
4-10. helyezett: 1 db 12 hónapos Xbox Live Gold előfizetés
-
oriic
HÁZIGAZDA
December 9-én jön az Unravel.

-
MrPeekaboo
senior tag
Osztrák MS Store-ban levitték több bundle árát pl. a TR, Fallout bundle 349€.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Lehiñito
üzenetére
Még az sincs kizárva hogy érdekel a lemez.... - mindez attól függ, hogy a pénteki napon milyen akciók lesznek még.
Gratula a géphez egyébként! EA Access kód itthon nincs én eddig csak amerikai storeban láttam, de jóval drágábban mint ahogy itthon megkapod. Ha nagyon parázol megadni bankkártya adatot, akkor próbáld meg azt tenni, hogy keríts a banktól egy virtzális bankkártyát és add hozzá azt a fiókodhoz. Nálam az Otp adott a netes számlacsomagom mellé és azt rendeltem a boxhoz (meg Paypal fiókhoz) és alapesetben nem tárolok rajta pénzt - csak akkor amikor tudom hogy azonnal elköltöm majd róla, így a fiók és a pénzem is biztonságban van.
-
adamka36
tag
Szia. Szerintem megéri. Természetesen kell egy kis idő mire megszokod. Nálam Forzában és Battlefield 4 -ben olyan 25%os teljesítmény növekedést jelent. A leghoszabb analog kart tettem fel, ezáltal nagyon finom mozdulatokra is képes vagyok. Javult a célzás, illetve sokkal lágyabban lehet venni a kanyarokat. A hátsó karokat nem használom. Még legalábbis. Erősebb rezgő mottor van benne. Meg stabilabb a fogása. Nem merül jobban mint a gyári controller. Én nem bántam meg hogy megvettem.

-
Lehiñito
senior tag
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy ha a kontrollerembe ( ami jack aljzatos) bedugom a samsung teló sztereo headset-ét, akkor multi közben a partyt fogom csak hallani, vagy a játék hangját is?
Kemény 2napos gold volt a pakkban, az is a lemezes játék mellett. Elég szűkmarkúak.
Illetve valaki nem tudja, hogy hol tudnék beszetrez ea access-t kód formájaban? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Csak meg lett nekem is a one beszámítással.
Sajna csak ünnepi kiadás volt, bár nem mintha a TR jobban érdekelne, mert csak a BF4 miatt váltottam generációt.
A lényeg az volt, hogy 1 terrás legyen.
GoW meg megy az apróra ha nem kell senkinek.
-
toza
senior tag
hello! Xbox Elite Wireless Controller megeri az arat?
hasznalta mar barki? -
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Meg lehet gatolni hogy kikapcsoljon magatol a kontroller mikozben twitchet nezek es csak partychatben beszelgetek haverral? Sajnos ilyenkor nem nyomkodom a kontrollert es kikapcsol...
Masik kerdes, akik rendszeresen neznek twitchet nektek is gyakran valtoztatja a minoseget a kepnek? Eleg zavaro mikor elmosodik kielesedik megint elmosodik stb...
-
Def26
félisten
A play it -es media markt akciós termékek csak a play it -en lesznek megvásárolhatók vagy a media marktokban is?
-
-
StLui
veterán
Disney Infinity 3.0 milyen lehet egy 11 éves SW kedvelőnek?
-
JamesHun
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
akkor keresek tovább

-
JamesHun
addikt
elég kecsegtetőnek tűnik ennyiért nem?
-
GhettoChild
tag
Hi all !
A Skype video hívás csak kinect-el működik vagy más Microsoft márkájú web kamerával is ? -
Bogyi007
veterán
válasz
papi20
üzenetére
Ez miatt is veszek én lemezes játékokat inkább és Home társ csakis rokon vagy nagyon jó barát.
Game-over #57987: Leendő anyósom pénztáros az Üzletnél és már én is éltem ezen lehetőséggel.

-
Jovanny2
őstag
Sziasztok,
ha valakinek van esetleg egy 14 napos trial goldja, megköszönném, ha küldene privátban. Home társnak van most goldja, de a Black Friday még hozhat meglepetést. Hátha elfogadja a trial-t... SG store-on megy most a bankkártyás fizetés?
Köszönöm szépen előre is, ha valaki megszán.
Szép estét. -
hackeeeee
Jómunkásember
Jött egy 333MB-s frissítés.
-
zkas90
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Nem erre találták ki, hanem ha a családban több xbox one van, akkor elég legyen egyszer megvenni a játékokat. Az más kérdés, hogy vad idegen emberekkel használják a legtöbben pénzspórolás miatt.
Szerintem erre gondolhatott az ügyintéző.
(#57994) faranus - Nálam minden csak jobb lett, mint előtte. Semmi negatívum nem történt a frissítés óta.
(#57993) eagleberg - A box hangot hdmi-n keresztül ad illetve optikán keresztül. Tehát nincs olyan hogy külön jacken keresztül csapja ki neked a hangot. Tehát ha monitorra kötöd, akkor bizony kell, hogy legyen azon egy jack kimenet, hogy te tudd hallgatni.
Másik megoldás, hogy ha a kontrolleren keresztül kapod meg a hangot. Régi verzióknál kell egy átalakító a kontrollerhez, újaknál elég csak rádugni az 1 jackes fülest.
(#57991) Koppany - 12 havi goldot ne az SG storeból vegyetek, hanem a cdkeys.com oldalról. Sajnos közben elment a dns szolgáltatóm, így csak a gamepod működik, de megtalálod rajta te is azt amit kell. ~33$ körül kapható rajta. Ennél olcsóbban és megbízhatóbbat nem találsz.
(#57955) bulikavagyok - Köszönöm uram az információt.

(#57938) seagate84 - Melyik konzolt válasszam?
-
zsocy
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
Ha jól értem a home a családtagoknak van kitalálva nem random idegenek között. Ő meg resetet kért mert lelépett a partnere, tehát idegennel homeolt. Talán ez a része nem legális, talán csak unatkozott a supportos srác és kicsit éreztetni akarta hogy jó arc.. fene tudja. A lényeg hogy megjavult!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már megint itt vagy?!
Nem tudsz nélkülünk élni...

Elegge korlatozottan jutok gepkozelbe penteken es szombaton, remelem haromnapos akcio lesz, nem csak penteken...

l.skywalker
IntelKiller7