Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
A sima Xbox Onehoz képest az X generáció váltásnak számít, vagy inkább csak félgeneráció? (Ha lehet így fogalmazni)
-
-
Zizmand
aktív tag
Ha szeptember-október környékén megjelenik a Scorpio, akkor a sima One meddig lesz még támogatva játékok terén, meddig jelennek meg még rá játékok? Vagy ezt még nem lehet megmondani?
-
Zizmand
aktív tag
Nálam meg éppen update-el a gép.

-
Zizmand
aktív tag
Nekem megint jött egy 462 mb-os frissítés, valószínű, hogy az Insider cucc miatt.
-
Zizmand
aktív tag
Oké, köszi.
Én a már-már perverzitásba nyúló autóbuziságom miatt vettem már meg korábban is a 360-at.
Ott a Motorsport 4, Horizon 1-2 vel játszottam a legtöbbet. De megvoltak AC-ek, GTA V, Watch Dogs, Batman, Far Cry, el tudtam mivel szórakozni.
Meg persze én a One-nal is jól megvagyok, itt is megvan a GTA, WD, Forza, Witcher... amúgysem szoktam, csak 1-2 órát játszani kikapcsolódás képpen, arra nekem meg pont tökéletes.
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Holnap fogok használtan lemezes Forza 6-ot venni, nem lesz alkalmam kipróbálni. Mire kell oda figyelni vásárláskor? Azt tudom, hogy ne legyen nagyon karcos, de, ha kisebb hajszálkarcok vannak rajta, az nagyon nagy baj?
Xbox 360-as időkből emlékszem mennyire karcosat játszott le a gép és mennyire karcosat már nem. Kb. így gondlokozzak a One-nál is? Vagy teljesen más a 360 és One olvasója?
-
Zizmand
aktív tag
Kaptam még egy fel nem használt 14 napos goldot is, ha felhasználom és ha jól értelmezem, akkor most ezzel a gold-al le tudom tölteni ingyen a Project Cars-t március 15-ig?

(Mivel autóbuzi vagyok azt nem lehet tudni előre, hogy esetleg forza lesz-e akcióban a következő hónapokban valamikor?) -
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Vettem maganak egy xbox-ot és lenne pár kérdésem.
Akitől vettem azt mondat, hogy 2 lemezes játék van hozzá, GTA 5 és Dying Light. És a porfilját nem adja hozzá. Ez eddig oké. De azt írja a gép, hogy ezeken kívül még 30 másikat is le tudok tölteni, pl Witcher 3-at, amivel éppen most játszom is.
(korábban nem vettem meg semmit)
Ez hogy lehet? -
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Most szeretnék xbox onet venni használtan. Azt írják, hogy a "merevlemezen az alábbi korábban megvásárolt nem profilhoz kötött teljes játékok vannak"
Létezik ilyen? Hogy nem lenne profilhoz kötve? Attol tartok, hogy ha a tulaj kijelentkezik vagy valami akkor ugranak a játékok. -
Zizmand
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Úgy döntöttem, inkább kihagyom és nem veszem meg. Inkább keresek garisat. -
Zizmand
aktív tag
Sziasztok!

Most tervezek xbox-ot venni, van hozzá kb. 10 db játék, de digitálisan lettek vásárolva és úgy vannak a boxon. Ez azt jelenti, hogy az xboxhoz vannak kötve a játékok, nem pedig a tulaj profiljához? Vagy hogy?
Ha ő kijelentkezik, vagy csinálok egy teljes visszaállítást boxon, akkor azok a játékok eltűnnek? Ezzel kapcsolatban valaki világosítson már fel, mert nem értem.
Ezt írja: "A játékok digitálisak a géppel együtt így vettem, több mint 1 éve rajta vannak."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux felhasználók OFF topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

+adott még egy Dying Light-ot is szintén lemezes változatban. Szóval úgymond nekem nem kellett érte külön "pénzt kiadnom". 

l.skywalker
IntelKiller7