Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Hogy tudom beállítani, hogy az upload ne kezdjen automatikusan rögzíteni?
-
Gsx-rr
veterán
Holnapra tervezem egy XBO vásárlást.
Néztem a lehetőségeket. A legolcsóbb bundle 120.000.-
Alapgpép 105.000.- 220volt és KonzolGame-nél néztem. ezeknél nyugodtan lehet vásárolni?
Kell valamire figyelni? esetleg lehetnek valami régebbi szériás gépek?
Mivel van 15.000.- forint egy alapgép és egy bundle között ami ráadásul annyira nem is érdekel maga a játék,így ha jól gondolom az alappal járnék a legjobban.
Az új most megjelenő Bundle kiadások (Tomb Raider) Mikorra várhatóak? Ott sincs különbség a gépekben?
Home-olni csak 2 ember között lehet?Bocs a sok amatőr kérdésért nem szeretnék mellényúlni.
-
Lefty
addikt
Mondom kiprobalom meg gyorsan a battlefront betat vegre, erre 15 perce connecting. Kar, pedig kivancsi vagyok rettentoen.
Szerk. lefagyott es kidobott dashboardra...
-
bulikavagyok
nagyúr
Ok, most már emlékszem! Nekünk akkor még nem volt meg..

Más: Ez milyen beteg!
Forza 6 Online : LIMO NASCAR RACE!!! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem, mindenki játszhatott vele, akinek TMCC megvan.
Amúgy ha valaki szeretné hétvégén simán segítek neki coop-ban tolni játékot.
-
Mankó
veterán
Ajánljatok one-hoz egy jó és megfizethető 5.1-es fülest!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Attól függ. DVD és Blu-ray igen, celluloid film nem.

-
sikerelmeny szempontjából nálam a sorrend Titanfall>Halo4>BF4 es a battlefront is olyan mint a BF4. nagyon idegesítő tud lenni.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
3 hétig lehetett bétázni.

-
Sicilian
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Blu-Ray igen. Mást nem próbáltam.
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Halo -ra gondolsz? Azt hittem béta nélkül is kötelező vétel.

-
L_YKing
addikt
Gears of war-t lehet online coopba nyomni?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Reménykedtem benne, hogy ideér, ha már kedden feladták.. De, ez van.
Nem leszek otthon hét végén, de jó lett volna ma végre autózni egy kicsit. 
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A box-ba ha berakok egy filmet akkor elindul?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Def26 nem Halozik:

-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Sajna nagyon nem.
Kéne már nagyon valami új multi, mert ezek a cod, meg titanfall, star wars, hardline, stb nagyon nem tetszenek. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Sajnálom! Bár írtam Neked, h kis szerencse is kell hozzá, h ma megkapd..
Zolar: Nekünk nagyon teszik, így valószínűleg erre költjük a maradék szingapúri dollárjainkat..
Szerencsére eléggé egyezik az ízlésünk a home parteremmel -az autós játékokat kivéve..Def26: Azt hittem Nálad első napos vétel lesz...

StLui: Imádom a Titanfall, és ez is nagyon bejön, de szerintem nem sokban hasonlítanak egymásra.
-
zzola
titán
Úgy néz ki, hogy SW Battlefrontot még sem vesszük meg home-ban, mert csalódás az egész (mint annó a Medal Of Honor Warfighter, azt is megvettük és 1x játszottunk vele 1 órát, azóta porosodik a polcon...)! Helyette inkább befizettünk az EA Access-ra....

-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki, hogy nem jött meg a héten a csere controller.. Kedden kaptam mailt, hogy úton van a csere, de nem szóltak ma az otthoniak, hogy megérkezett volna.

-
-
Tejföl
tag
Xbox 360asok tudnak Liveon X1-esekkel játszani? Teszem azt valamelyik fps-ben?
-
L_YKing
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Nalam eddig is 1honapos kellett csak

360-onnek tudom hogy volt
-
Gregszton
tag
Sziasztok!
Van egy új Xbox One Wireless Vezeték nélküli Controller Jack dugóval ellátva. Az lenne a kérdésem, hogy ennél a verziónál már mindegy milyen fülessel használom? Van valamilyen megkötés esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
gabesz839
senior tag
Királyság. Megvolt életem első tie repülése, kB 3 másodpercig tartott

-
Zjunior
veterán
Űrcsatát h lehet vívni?
-
Gtaati
őstag
válasz
csabamigo
üzenetére
Helló!
Nekem új felhasználóként regisztrációt követően igényeltem az 1 hónapos ingyenest és ezzel szedtem le a Tomb Raider-t és játszottam vele, majd amikor ez lejárt akkor aktiváltam a 2 hetest trialt ez már korlátozott volt, de a korábban leszedett live-os játékkal tudtam játszani, majd ezután jött az 1 éves előfizetés
-
L_YKing
addikt
válasz
Something_
üzenetére
De. Egy havival mar igen.
-
Seat
tag
Csexxek meg a 720p-t.. legalabb dobtak volna ra meg 20 sort... utalom mar ezt a szamot is..😤
-
csabamigo
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Ok.Köszi!

Akkor min. 3 hó gold kell?!
Üdv -
Bogyi007
veterán
Akkor én valami nagyon Béta verziót kaptam, mert ha rámegyek a Friends-re akkor semmit sem mutat, de ha átváltok a Recently-re vagy a Favorities-re akkor sem mutat senkit.
Az Activity sem frissül, a 30 napos GS táblázatot sem láttam eddig, mintahogy az a táblát sem rémlik hogy láttam volna tegnap amin a többiek által játszott játékok vannak rajta... -
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Kérdés:Új X1,új gamertag , 1 hó ajándék gold?
1 hó ajándék goldal is letölthető az ingyen játék?
Egy kollegám vett most és még nem tudja jogy megy ez a dolog.Üdv
-
Krapter
tag
Hogy tudok lépegetőt vagy X-winget vezetni SWB-be?
-
Bogyi007
veterán
Preview tagok: Valami frissítés lesz/van a barátlista láthatóságra az új Dashboardra?
Mert így Party-t se nagyon tudok nyitni vagy csatlakozni, mivel nem tudom kik vannak fent...
-
Mankó
veterán
válasz
gabesz839
üzenetére
Kényelmes, nem nyomja a füled hosszabb távon se?
A tritton ami nálam van tök jól szól, mikrofonja is kielégítő, csak hosszú távon nekem kényelmetlen. Lehet hozzá szoktam a sennheiserhez és csak szoktatni kellene. Lehet másnak meg tökéletes választás lenne.
Köszi a véleményt! -
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
A hónapban Xbox One vásárlásra adom a fejem!

Azt szeretném kérdezni, hogy a mostani 4 Mb/sec-es internetem elég lesz a stabil online játékhoz, vagy lagolni fog nagyon, és érdemes lenne feljebb váltanom?
Köszi előre is!
-
gabesz839
senior tag
Nekem ilyan van. Tökéletes a hangminősége, és az összeszerelés is. A mélyet és a magasat nagyon jól szólaltatja meg,középen kicsit halovány, mert ugye ez nem egy hifi füles. A mikrofon kivehető,szóval ha éppen nem használod akkor könnyen eltávolítható. Egyetlen negatívuma az hogy a zsinórja nem kivehető a fülesből,ezért is alkalmas csak a boxhoz mivel rövid, de ettől függetlenül nagyon ajánlom. Jó a régi és az új controlerekhez egyaránt.
-
Dreimus
senior tag
Battleborn esetén ma kaptam NDA ismertetőt és elfogadást, lehet ott is kezdődik lassan a béta

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kéne már nagyon valami új multi, mert ezek a cod, meg titanfall, star wars, hardline, stb nagyon nem tetszenek.

azt gondoltam teljesen elkülönül a két live rendszer, és nem lehet elérni a másikat

l.skywalker
IntelKiller7