Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
Vett már itt valaki promos játékot? Lenne egy AC Unity (bontatlan) megfizethető árban. Nyugodtan megvehetem? A promos változat ugyanolyan dobozos, minden mint a "rendes" változat?
-
JamesHun
addikt
Assassin's ba nincs valami PH klán ahova lehetne csatlakozni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjött a Limbo kód:
Megy is fel apróra. 
-
Lefty
addikt
Az egészséges, hogy a GTA5 most indításnál megint letölti az induló 1,1 GB-os patch-et?
-
XFishboneHUN
senior tag
Srácok, aki benne van a DESTINY ProHardver Hungary klánba, azoknak írom ezt a kis kommentet!
Nem tudom, hogy Mistapriest kinek írt üzenetet LIVE-on, azzal kapcsolatban, hogy az EpicSquad HUN klánba nem szeretne-e az illető becsatlakozni, de mindegy is lényegtelen! Tovább gondoltuk ezt a témát és az a felvetés támadt, hogy akár összevonnánk a két klánt és mi mennék át az EpicSquad-ba, ezzel alkotva egy egységesebb, nagyobb brigádot plusz a Facebookon egy zárt csoportba mehetne a közös egyezkedés, ki mit mikor szeretne és jobban össze lehetne hozni a népet! Mit gondoltok róla? Választ szerintem PÜ-be jöhet, hogy ne legyen annyira tele szemetelve a topic ezzel kapcsolatban!

ILLETVE HARD Raid-be mennék, vagy valaki segít megcsinálni a weekly strike, meg nightfallt?

-
-
Bjarte
csendes tag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
medvekutya
üzenetére
Goat szimulátor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
Hát ezek a szarok ne, még ha fizetnének se kéne.

Még a Little Big Planet 3 is jobb, pedig az se hűde nagy valami. -
godzsy2
senior tag
válasz
bognar110
üzenetére
Nekem is van ilyen klippem. Szerintem akkor csinálja, mikor tele a memóriája, olyankor később is készül el a klipp, mint szokott. Sok program lehet megnyitva a háttérbe. Friends tab, DVR, üzenetek, stb. Sajna egy program sem zárul be magától, neked kell kilőni őket a Start/Quit-al.
Jah, és az Upload Studio-ban szerkesztés után is volt, hogy elcsúszott 1-2 hangja. Rosszul rendereli le.
-
cyberkind
félisten
-
bognar110
őstag
Volt már valakinek ilyen problémája ?[link] Az xbox fel vesz egy clipet vagy én manuálisan és egyszerűen a hang el csúszik a képtől !
-
cyberkind
félisten
Egyébként ezt a clip felvevést hol lehet kikapcsolni?
-
cyberkind
félisten
válasz
MunezXBK
üzenetére
Neked lehet, engem sose tudtak megvenni ezekkel a hülye indie játékokkal vagy mi ez.
Egy játék volt ami egy darabig lekötött, de aztán vége is, valamilyen zombis volt.(#26067) sch_a
Mert az előző genre is jött, így kompromisszumok kellettek grafika téren, de majd a 3.
Meg ha boxod van hogy hogy gondolkodtál ennek a vételén?
-
sch_a
addikt
Ez a Horizon 2 állat lett.A grafikával nem vagyok teljesen elégedett, de amúgy hihetetlen jól megvan csinálva. Megérte megvenni, pedig először nem akartam.

-
cyberkind
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
Ja, mert ilyen szarokat ingyen kell adni, de valami értelmeset nem tudnának.
-
pelenka35
őstag
Far Cry 4 hogy tudnám megvenni a legolcsóbban digitálisan? Vagy várjak fekete péntekig ,esetleg tudni mikor kerülnek ki az aznapi akciók?
-
B3ny00
aktív tag
Ingyenesek a Car packok írja is a leírásban. Nekem box kanadán van. Mikor megvettem smartglasson tomb ridert akkor nem a konzol regiojat használta smartglas, de így legalább van minden nem úgy mint magyar store ba. Mindjárt kiprobalom hogyha a konzol regiojat használja smartglass.
-
B3ny00
aktív tag
Smartglasson sikerült megvenni, igaz nem a konzol regiojan volt a glass. Mindjárt kiprobalom ha azon van benyeli e a kártyám. Még behuztam pár Car packot ingyen forza 5 meg forza horizon 2 hoz. Lehet amúgy is ingyenesek nem tudom. Bár kétlem.
-
B3ny00
aktív tag
Magyar store nincs tomb rider goldba? Feltöltő kártyát 576 ba lehet venni? Vagy honnan tudok pik pak venni?
-
godzsy2
senior tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Kilistázza a küldetés feladatait, hogy miből mennyit teljesítettél. Headshot, idő és atöbbi.
-
Asbee
veterán
válasz
Donibrasco
üzenetére
Nyomd meg és meglátod. Nem fog felrobbanni a gép. Ja, és megmarad utána az A gomb.
-
Krisz0630
senior tag
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de akit érdekel: van a Play IT-re 2 elővételes jegyem a szombati napra. Sajnos nem tudok rá elmenni, árában odaadom. Akit érdekel nyugodtan dobjon egy privi üzenetet.

-
Donibrasco
tag
Tudja valaki,hogy a GTA ba mikor megcsinálsz egy mission t A gomb save de mi az X expand?
-
MunezXBK
nagyúr
-
gulb
őstag
Ez valami viccc??? Ezert a Sunsetszarert hogy lehet oda lennni meg vissza??? Brutalis egy rakas ........ Sajnalom a gb okat ra nem hogy penzt adjak erte...
-
TomBond
aktív tag
Holnap vennék használtan, Xbox One-t Van valami amire oda kell figyelni?
-
redXIII
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Hasonlít az avatarjára. Csak az kicsit vékonyabb

-
redXIII
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Zsozsa nyomja a videón a forza5őt?

-
pzstm
titán
válasz
Crazyman33
üzenetére
lipixbox a gamertag azt hiszem, azt ki lehet írni. Szabi csak nem haragszik meg rám

-
pzstm
titán
válasz
Crazyman33
üzenetére
nah az aki nálatok versenyzik, neki én ajánlottalak titeket és ő hozta az én boxomat
(L betűs srácra gondolsz gondolom
-
pzstm
titán
válasz
Crazyman33
üzenetére
magyar srácok tényleg MS-től voltak, a második csapat, és nekik semmeringre kellett menni. Első ketten volt, mert nem tudtam menni, nekik sikerült, de nem simán

-
pzstm
titán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Cyberportnál rendeltem elő. Többiek Saturnban vették fel a sajátjukat

Emlékszem erre a képre én is. Nekünk fehér Subarus képünk volt, csomagtartó telerakva

-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
cyberport.at
-
Crazyman33
senior tag
Hol vetted Saturn?
Szintén egy éve hoztunk pár darabot Bécsből.Csináltam egy kis videót is róla...csak emléknek. Xbox ONE túra
-
Because
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
nálam közel másfél hónapot bírt

és bár nagyon jól mutat a tv alatt mégis átadom a lehetőséget

(#26018) norbi2010: sajnálom, hogy 1 éve a piacon lévő gennél még mindig csak itt tartunk... megkötések, belassulok és az állam se koppan... a fotorealisztikus ígéret még messzi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, Media Marktos gépem van, és én is kaptam Limbos üzit.
-
cyberkind
félisten
Megnéztem Otherworld-ék mit mondanak az AC Unity-ről, semmi jót, így még kódként se veszem meg, se használtan, inkább Far Cry 4 azt kész, meg tán a Black Flag.

-
norbi2010
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az nekem is jött, ez mellette volt.

-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
cyberkind
félisten
Ha egy letöltőkódos játékot miután meguntam és letörlöm, azt feltudom utána még bármennyiszer telepíteni?
Vagy hogy megy ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(L betűs srácra gondolsz gondolom

l.skywalker
IntelKiller7