Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy emailt a xlcm@microsoft.com -tól amit fogalmam nincs hogyan értelmezzek.
Miszerint:"Értesítjük, hogy jogérvényesítő intézkedést kezdeményeztünk az Xbox Live-fiókjában a Microsoft szolgáltatási szerződésének megszegése miatt."
Mint kiderült a gyerek Xbox fiókjáról van szó.
Beléptem a enforcement.xbox.com oldalra és ott ezt dobta :- Intézkedés oka: "K@rv@ @ny@d t"
-1 napi felfüggesztés-Érvényesítés hatása:A fiók nem használhat kommunikációs szolgáltatásokat Xbox 360 konzolon. Xbox One konzolon és egyéb Xbox-platformon a következő Xbox Live-szolgáltatások korlátozottak lehetnek
- Kinect-tartalom megosztása Megosztás közösségi hálózatokkal Szöveges és hangkommunikáció, Csoport keresése Közvetítés Xbox-profil, -játékoskép és -klubtartalom szerkesztése
-Érvényesítés részletei: A fiók nem megfelelő üzeneteket küldött, vagy nem megfelelő hang- vagy szöveges kommunikációban vett részt. Ez a következőket foglalhatja magában: zaklatás vagy erőszakos viselkedés, sértő vagy támadó nyelvezet, negatív vélemény egy személyről vagy csoportról, zavaró viselkedés, levélszemét küldése vagy egyéb nem megfelelő kommunikáció.
Értem én, hogy az a kis m............ csúnyán írt valakinek valahol és ezért figyelmeztették.
Na de ezt a gép automatikusan felismeri (MI) vagy az a valaki ezt valahol jelentette?
Amennyiben jelenteni kell és én ilyen helyzetbe kerülnék akkor hol tudom jelenteni?
Illetve ha valaki jelentette azt megtudom nézni, hogy ki volt az? Na jó ez plátói.Szerkesztve:
Beszélgettem az örökössel és megismerte az intézkedés okát.
Mint kiderült játszani akart többszereplős játékkal és egy számára idegen játékos elkezdte szidni, veszekedni vele. Majd elgurult a gyógyszer és azt írta válaszul amikor elkezdte szidni az anyját az idegen játékos.
Kérdeztem emlékszik-e a user névre de azt mondta nem és le is tiltotta.Valahogyan visszatudom nézni ezen beszélgetés(eket) az Xbox-on?
Nem csak ezt hanem bármelyiket. Akár letiltott vagy engedélyezett felhasználóval(kal) zajlott beszélgetéseket. -
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
"hanyagul volt bedugva a HDMI"
Csak nem Display Port foglalatba?
-
natë
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak érdekes, hogy korábban ezt nem csinálta az arc-on...
Gyári xbox kábel -
l.skywalker
Topikgazda
-
natë
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Átdugtam a hdmi arc-ból (3) a kettesbe, most jónak tűnik
-
cikasz
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szia.
Eszembe jutott, hogy a fiam haverjánál nézzük meg a nat type-ot és nem open-en volt. Arra raktuk mindkettőt és így sikerült meghívni. Lehet, hogy csak ez volt a gond.
#showrunner #coop -
natë
nagyúr
Sziasztok, ma vettem észre, hogy az X-emnél játék közben random pixelek villannak fel a tv-n (hangyaháború, de nem annyira sűrű), főleg fekete háttérnél látható.
VGA hiba lehet? Eddig nem volt ilyen. -
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
GP-be én is kipróbálnám, de mivel van hivatalos RTX támogatottsága, úgy döntöttem inkább másik platformon fogom megvenni, ha már tud ilyet is, illetve ezzel volt demózva annó a technológia. Most talán jól is fog jönni a 10 € epic-es kupon amit az ingyen GTA V-höz osztogatnak most.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor ez màr a Control előfutàra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Micsurin
üzenetére
Ki van home office-ban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
________
Designing the Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox
senior tag
Akinek van PC-je és hiányzik neki, hogy a Gamepass-ból kivették a GTA V-öt: az Epic store-ból ingyen letölthető a premium edition.
(Tényleg le a kalappal előttük) -
Micsurin
nagyúr
Fallout 76-ra ráfanyalodnék. Kell hozzá Gold most a freeplay alatt? (igen még mindig csesztem leadni a konzolt gariban. Ezt a két hetet már kibírja a vizsgákig akkor meg nem fog hiányozni...
) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
siskad
őstag
Sziasztok! Haverom és én homeolva vagyunk. Neki van EA Access előfizetése. Most ugye belekerült a Fifa 20, így le is töltöttem, de nekem azt írja hogy ez trial verzió. Tudtommal az egész játék bekerült, illetve neki sincs ott, hogy trial. Ez szerintetek mitől lehet?
-
-
Madoc
veterán
Lejárt a gamepass ultimate előfizetésem, vettem aprón 12 havi live goldot. Beaktiváltam és aztán engedte a 300ft-os ultimate-ra való átváltást ismét. Tehát ez járható út!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja hogy csak matrica. Akkordögöljönmeg.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De legalàbb nem horror àron adja.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az majd 1 hónappal ezelőtti nyereményjáték már az eBay-en van 172ezerért. Hogy szakadjon meg aki megnyeri és felrakja:
https://www.ebay.com/itm/Microsoft-Xbox-One-X-1TB-Console-Custom-Deliver-Us-The-Moon-Design-1-Made-/153929211751 -
-Rolika-
senior tag
válasz
twi452
üzenetére
Időkérésnél engem is idegesített az az 5mp, de már hozzászoktam.
Amúgy imádom a kosárlabdát, főként az NBA-t, uhogy engem annyira nem zavarnak ezek a reklámok.
Haverral szoktunk néha blacktop 2-2-t tolni és az nagyon király. Ha csak ezzel a részével fogok játszani a jövőben, már akkor megérte ezt az 1045Ft-ot.
Még annyit fűznék az NBA témához, hogy aki játszik vele, az aktiválja a perkeknél az ingyen 30K VC pointot. Én akkor kezdtem el amikor erre ráakadtam és így azért myplayerben már az elejétől élvezhető
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
És ennyi volt a The Darwin Project
Darwin Project Development is Shutting Down -
cikasz
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt az OPEN NAT-ot néztem először és meg is csináltam. Na akkor próbálok szétnézni hátha találok megoldást valahol. Csak hát nem volt olcsó a játék és pont azért kérte a fiam, hogy tudjon a haverjával játszani.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
cikasz
üzenetére
Kezdettől fogva minden platformon van ezzel problémája a játékosoknak. Először az Xbox hálózati beállításaiban érdemes tesztelned mindent. Hálózat/multi játék stb. Ha ott minden rendben (OPEN NAT) akkor utána érdemes zaklatni a játék fejlesztőjét/kiadóját és egyéb fórumokat bújni, mert néha ott vannak megoldások. Itt nagyon nem merült még fel ez.
-
l.skywalker
Topikgazda

-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van itt olyan aki ismerősével játszik Snowrunner-t coop-ban?
Mi ha csinálunk egy coop meccset és meghívjuk a másikat aki egy ismerős akkor csak searcing-et ír ki és nem csatlakozik. Más játékoknál működik!
Vagy ha random akárkihez csatlakoznék amit a gép sorsol az működik.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
köszi. -
Edgar2621
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Szerintem csak annyi volt a felháborodás alapja a 2K-el szemben, hogy amíg a Fifa sorozatban évek óta ugyanaz a modell, addig a 2K éhesebb lett és még inkább p2w játékká tette a szüleményét. Szóval szerintem csak ennyi, az egyik stabilan vadnyugati csaló szerencsejáték, míg a másik nem olyan régen vált igazán azzá és nem volt ehhez szokva a nép.
-
twi452
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Régebben a my player/my career rész nagyon gyalázatos volt az elején mert annyire gyenge volt a karaktered alapból és rengeteget kellett szabályosan végigszenvedni, hogy a béna játékossal valami értékelhető meccset játsz és jöjjön egy kicsit több pénz amit utána bele tudsz forgatni 😄
Ennél a mostaninál nem éreztem annyira, hogy irgalmatlan szar az első 10-20 nba mérkőzés de itt is nagyon gyorsan elmegy minden megkeresett fillér aztán hamar ott tartasz, hogy már egy mérkőzésért járó pénzből sem tudsz fejleszteni mert többe kerül egy pont mint amit kerestél 😅 -
mcwolf79
veterán
válasz
twi452
üzenetére
Nem tudom mi ez a nagy felháborodás konkrétan ezzel a játékkal kapcsolatban
A FIFA sorozat évek óta ezt csinálja . A “Wallet warrior-ok” gyanítom ott is szétalázzák azokat , akik nem vesznek borsos áron kártyákat . Anno szegény SWBF2-re is ráborították a szaros bilit csak mert EA játék , pedig csak vihar volt a biliben. Nem volt annyira P2W , mint amennyire a neten a sok influencer hirdette . Csak volt miért cirkuszolni, ezáltal növelni a nézettséget .
Jelezem nem játszom igazán egyikkel sem (FIFA 20-at most behúztak bohóckodni) , szóval csak a hallottak alapján tudok véleményt nyilvánítani . Ja kivéve BFW2. Az launc vétel volt , multiztam vele sokat, soha nem éreztem , hogy azért lőtt le valaki mert csupa lila kártyája volt. Az a cirkusz eléggé (finoman fogalmaztam) túl volt tolva . -
twi452
senior tag
válasz
Crytek
üzenetére
Multiban lényeges, ahol saját csapatot csinálsz és ott pakkokat lehet venni aztán nyilván aki belelapátolja a pénzt az sokat vesz nagyobb eséllyel pörgeti ki a jó játékosokat magának.
A my player részben is ugyanez a "pénz" amivel tudod fejleszteni a karaktered.
Nyilván kapsz meccsekért stb pénzt de kell rendesen pörgetni a meccseket, hogy összejöjjön.
Kb egy szezon, 82 meccs elmegy mire egy karaktert szépen felhúzol 😅
Aztán a my player részén is van multi, ilyen streetball szerűen lehet elképzelni és aztán ott is millió fajta cuccra el lehet költeni a pénzt.Ha csak kosarazol valódi csapat VS csapat ellen akkor ott nincs semmi ilyesmi.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ha megtalálom a távirányítóját akkor átlövöm.
-
Sinu
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Fuuuu ne is mond, emlékszem, hogy egy haveromat kellett áthívni, hogy megcsinálja azt a pályát, de gyűlöltem
negyven2 ez magyarázat lehet a dologra, PeCsa piacon vettük akkoriban a másolt cd-ket, de jó is volt amikor valamelyik nem működött és csak a következő hétvégén mehettünk reklamálni
Na de ez már nagyon OFF
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Monitorra kötöttem a konzolom,de van hangprojektorom is spdif kábellel rakotve az Xbox ,viszont a monitorbab is van hangfal ami ugye a HDMI miatt a képet és a hangot is adja.
Hogy tudnám elérni hogy ne a konzervdoboz hangszórón jöjjön ki a hang hanem a hangprojektoron? -
Crytek
nagyúr
válasz
üzenetére
De ez mit jelent,miben nyilvánul meg? Nem lehet végigjátszani egy szezont vagy hogy?
Magyar tesztben ezt találtam:
" Játékkal begyűjthető kreditek (virtual coin) mindenféle formában előfordulnak, ezek mégsem elegek ahhoz, hogy érdemi előrelépést tudjunk begyűjteni azokhoz képest, akik közvetlenül a szintlépésükért képesek akár a játék eredetileg is igen borsos árához képest további összegeket fizetni: sajnos továbbra is működik a fizess, ha győzni akarsz elv, és amíg ezt a kiadó nem változtatja meg, addig ezt sötét folt marad az NBA 2K-sorozatban."
Ez meg multira vonatkozik csak ami soha sem érdekelt... Szóval single szezonra akkor ok a game?
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A gp-t hagyjuk is, egyszerűen annyi időt tudok rá szakítani, hogy az "elhagyó a konzol" játékok közül 1-2-t végigjátszok. Most pedig végképp el fogok úszni vele, hogy jönnek a FF játékok, ott a Nier, Rdr2... Hajjajj...
@wesder: Teljesen érthető, mindenkinek vannak ilyen játékai, nekem a FFVIII ilyen.
-
spiky03
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Koszonom!
Be is zsakoltam!
-
Crytek
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ez az NBA 2k20 egyébként miért lett ilyen hamar "kuka"? Akinek megvan a sima alap verzió írhatna róla pár szót...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
TaRka94
üzenetére
Kétes..PC-sek pl a Bioshock újrakiadását ingyen kapták mondjuk azzal nem is dolgoztak semmit. Ez meg ránézésre erőteljes remake amit tuti nem fognak ingyen adni pc-n sem. Konzolon mindenért is fizetni kell amúgy is

wesder: Ingyenre kihozva szokásos bundle felállásban. Pénzt nem adok játékra ha nem tudom nullázni, ez alapszabály nálam.
-
törölt tag
Kaptam még 2 Rogue Company Alpha kulcsot. Az első két vàlaszolónak odaadom.
-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fú, ha az első remastered lesz, az instant buy te jó ég..
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
A store-ban is kezdenek megjelenni:
Mafia: Definitive EditionMafia II: Definitive EditionJók ezek a borítók!
Szerk: már inaktívak a játékoldalak, de a képek maradtak

-
rdt89
addikt
Meglett az új fülesem egy HyperX Cloud Revolver jegyében. Nagyon köszönöm a segítségeket, döbbenetes a minősége és a teljesítménye. 30 ezrem votl fülhallgatóra, de 22-ért találtam eme szépséget és így Home társammal felesbe megvettük a 2019-es Grid játékot, kb 5 ezer maradt így is a ráfordításból.
A játékot pedig minden autós játék nem szimulátor stílus kedvelőnek ajánlom. Most fordult elő velem először 2 év alatt, hogy a Horizon 4 elől egész napra elragadott és magába szippantott egy másik autós játék! 7320ft az Ultimate ára akciósan, ami nevetséges összeg ilyen élményért!
-
Sinu
senior tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
2 és 3 milyen volt? Az első részt nagyon szerettem, de a többi valahogy kimaradt. Mennyire vannak az első rész színvonalán?
-
AMD Power
titán
Jakuza Kiwaki végére értem. Rövidebb volt a story rész mint a Zeronak. Illetve jó pár ponton más volt a játék mint az előző. Az eleje nehezebb volt, de ahogy fejlődtem a sráccal egyre könnyebb lett. Nekem valamiért jobban tetszett mint a Zero.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Tényleg le a kalappal előttük)
jah és a brazil éves gold is nagyon csábitó: 22.59

A FIFA sorozat évek óta ezt csinálja . A “Wallet warrior-ok” gyanítom ott is szétalázzák azokat , akik nem vesznek borsos áron kártyákat . Anno szegény SWBF2-re is ráborították a szaros bilit csak mert EA játék , pedig csak vihar volt a biliben. Nem volt annyira P2W , mint amennyire a neten a sok influencer hirdette . Csak volt miért cirkuszolni, ezáltal növelni a nézettséget .
IntelKiller7