Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Gebriel

veterán

válasz deter #44264 üzenetére

Én pont ma szaladtam bele MW2-be délelőtt egy elég érdekes játékos csapatba.
    Mindenki roh@dt gyorsan szaladgált jobbra-balra. Mintha felgyorsították volna a játékot.
    Hogy bug lett volna nem hiszem, mert máshol nem igazán találkoztam vele :(

• Torry

addikt

Csak megerősíteni tudom Tomacs-t.
    Átszokás téma: az fps ami az elején gondot okozhat, a többi fajta game-nél teljesen egyértelmű és kenyelmes az irányítás (ha megszoktad akkor az fps is azzá válik).
    Frame per Sec tekintetében változó, míg a cod részek általában fix 60 fps-t hozzák, addig a többi lövölde ennél alacsonyabb szokott lenni, átlag 30-60 között.Pl: BF vs COD-nál igencsak feltünő, de nem zavaró. A többi stílusú játéknál meg 30 fps fölött, ami onnantól kezdve már full mindegy.
    Hogy a szerverek hol vannak azt nem tudom, de a sebességgel általában nincs gond neten, akkor sem ha quick match-re mész, szóval nem haverokkal.Csalás a Live zártsága miatt nagyon ritka(a nagyon módosított játékokat azonnal bannolja a rsz).
    A legjobb ugye, hogy mindenki ugyanannyi fps-el játszik, ugyanolyan irányítóval(van lehetőség egeret és bill-t is hozzákötni egy 30e-es cuccal, de mivel a controller irányítását animálja, gyakorlatilag használhatatlan), szóval tényleg az számít, hogy ki az ugyesebb, nem pedig, hogy mennyi lovetta van pc-re, egérre,alátétre, kiskutyára.
    Utolsó gondolat:
    A CS:Source hiányzik, de nagyon jó dolog a konzol, most már baráti áron hozzá is lehet jutni, szóval ajánlós.

• Tomics

addikt

Na, eddig senki nem válaszolt, válaszolok én a kis tapasztalatommal aztán majd a prók kiegészítik.

Xboxon én még nem találkoztam csalóval, pedig 90%ba liveon játszok. nem is lehet szerintem mert ugye nincs szoftver moddolási lehetőség...esetleg a játék hibáiból fakadóan valami bug kihasználása de olyannal úgyse találkozol 10000ből 1 ember aki a scorelisták elején van...
    szerintem olyan 40-50 fps minimum, de nem veszel észre semmi szaggatást...egyedül GTA4 szokott beszaggatni ha mondjuk 10en multizunk és kergetnek a rendőrök. helyileg szerintem anglia/németország környékén vannak a szerverek mivel mo.gon hivatalosan még nincs live...de laggot még nem nagyon tapasztaltam, elvétve. kontrollerre én 1 hónap alatt átszoktam 5 év pc-s fps múlt után és nem bántam meg hogy váltottam :K

Aktív témák