- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44259 üzenetére
Erre gondoltam hirtelen. Ennyit megérne neked. 20Gb os vinyó irreálisan drága és kevés hellyel rendelkezik 2 játék elfér rajta. Akad belőle a PH-n. De 6K nál többet nem szabad adni ért. A 60Gb os újonnan 14K boltban. Én anno 13 ért adtam el a 60asamat. Ezt is szintén ritka találni. A 120 as újonnan 18-20K gyári annyiért jó lenne, ha Liveoznál.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44256 üzenetére
Lehet házilag gyártani vinyót. Ha azt akarod hogy 3,5 ös vinyóal menejn akkor tápot neked kell csinálnod+sata kábel amúgy noti vinyó szükséges hozzá, abból sem mindegy hogy milyen kell. WD noti vinyó kell hozzá, olyan mint a gyári. Meg igen nehéz beszerezni azt a fajta notivincsit. De szerintem ne kínlódj vele mert a PH-n is van egy 250 GB os kerettel együtt 19K ért. Nem eredeti de elvileg ugyanúgy megy de én mégsem bízom az ilyenben főleg ha LIVE on is akarod használni, ha csak offline ra akkor viszont jó.
Állítólag az MS nem nagyon szereti ha valaki házilag mókolt vinyókkal LIVEozik. Akár BAN is jár érte de nem fix. Én mindenesetre LIVEra nem használnám.
Ha mégis akarsz vele szórakozni akkor kb 12K az a notivinyó plusz a keret hozzá.+ kb fél óra szoftveres töcskölés.
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest