Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"Tisztára felidegesít ez a COD 5....utcsó pályán vagyok veterán fokozaton és nem fogynak el ezek a rohadt ellenfelek sohasem. A szemem láttára jönnek elő a földből...."
Minden COD-ban és gondolom az 5. sem kivétel, ha előre kell törni. Akkor újabb területet kezdenek el fedezni.
-
Mr.Grincs
veterán
Tisztára felidegesít ez a COD 5....utcsó pályán vagyok veterán fokozaton és nem fogynak el ezek a rohadt ellenfelek sohasem. A szemem láttára jönnek elő a földből....Nagyon idegesítő. A másik az hogy elérkeztem egy Checkpoint Reached ponthoz elmentette faszául a játékot, megdölglöttem játszottam tovább. Majd kiléptem hogy pihenek, visszalépnék és rohadtul nem oda dobott vissza hanem egy mentéssel visszább amit nagy undorral vittem tovább. Valakinek volt már ilyen?
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
Bizony zephyr. Jól tudom, hogy itt még a CPU is 90 vagy hány nanométeres? Meg a VGA-n nincs hőcsöves segédborda? Mert ez bizony fűt.. 175 Wattos a tápja.
Bár! Nálunk az áruházban volt egy ilyen, minden évben ki lett rakva több hónapra egy plexikapszulába, állítva, Burnout ment rajta, tolta a forró levegőt ki, de hibának jele sem volt.Kicsi a kép, de ugye azokon a kis réseken nem látható sérülés? Mert ott lehet szétszerelni.
-
Sickboy25
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter
üzenetére
és heihachinak:
Hát én is erről beszélek, hogy az X-en nem mennek rosszabbúl a játékok..
Sőt, tuti nem kéne a Sony konzolja, mert X párti vagyok, a játékok knézete miatt is.Szóval ahogy olvastam:
A hardvere viszont erősebb a PS3-nak, csak épp nincs kihasználva.
Ha nem a Microsoft gyártaná, aki "jobban jelen van" a játékokban, mint a Sony.
Ezt úgy értem, például xbox classic megjelenése előtt komoly pénzeket fizetett a fejlesztőknek, hogy az ő gépükre fejlesszen, ilyesmik..Aztán mindkét konzolon mennie kell a játékoknak, nem fogják mégegyszer megírni, csak hogy szebb legyen PS3-on.
Sőt, még valami olyan is rémlik, hogy PS3-ra nem optimalizálják, hanem X-re írják nagyrészt, arra csak ráteszik. Aztán menne ott sokkal gyorsabban, ha megcsinálnák rá normálisan. Csak épp elég nehéz azt a 7 + 1 magot programozni..Szóval az érdekelt, csak szöveg ez, vagy tényleg nem gyorsabb rajta a játék.
Olyanal játszottál, ami CSAK PS3-ra jelent meg? Elvileg azok nagyon jól néznek ki, mert normálisan rájukírták.Ez volt ám a PS2-nél is, ha valamire vették a fáradságot és értettek hozzá, akkor elég komoly dolgokat tudtak ám írni rá..
De mondom, szerintem is agyakorlat az, hogy szebb, jobb, olcsóbb, .... konzol az X360! És ez számít csakis. Meg élégősebb is

Sickboy25: ha szétszeded és lefotózod a lapot, megmondjuk. De ha leírod a gyártási dátumot, akkor is lehet találgatni. Az ott van a hátulján.
Közben válaszoltak látom, csatlakozó teljesen pontos valóban. -
Sickboy25
addikt
azt meg tudnátok mondani,hogy azt hol tudom megnézni,hogy milyen alaplap van az enyémben?
-
don_peter
senior tag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Nézd, van tapasztalatom, és én erre építem a véleményem!
Nem nagyon érdekel, ha 30magos procira épül a PS3 ha egyszer láthatóan és érezhetően legalább is nekem, úgy fest, hogy a Box jelen pillanatban erősebb.Végig toltam néhány játékot mind kettőn.
pl:
Mortal Kombat DC : Érzésem szerint gyorsabb a játék, élénkebbek a színek, sokkal gyorsabban tölt be Xbox-onResident Evil 5 : Grafika hasonló de itt talán PS3-an szebb volt viszont boxon gyorsabb töltés, világosabb és szebb színek illetve akadás mentesebb is...
És most teszteltem le a Dirt2 demóját melyben szerintem megint a Box volt a nyerő, világosabb szebb színek, elsimítása szebb...
Ez az én véleményem és nem azok alapján, hogy miből vannak összerakva, hanem tapasztalatok alapján.
Egyébként PS3-as párti vagyok de ami szebb az szebb!
-
szaszlaci
addikt
Szerintem nagyon kis különbségek vannak grafikában, azért is, mert nem fogják megcsinálni a játékot komolyabbra, letesztelni és optimalizálni, hogy esetleg a PS3-on kicsit szebb legyen.
PC más, esetleg ott meghagynak 1-2 változtatást, aztán ha akad, ki lehet kapcsolni.Ha a DevilMayCry4 tényleg szebb, már megérte X-et venni
Nekem az az egyéni véleményem, hogy az elégésen kívül semmi komoly előnye nincs a PS3-nak.
don_peter: attol hogy nem érzed még erősebb!
PS3 egy nyolcmagos procira épül, amit ugyan nem egyszerű programozni (akárcsak az elődjét), de ahogy tudom, sokkal-sokkal gyorsabb lenne...lenne a játék alatt, ha a másik konzol mögött nem a Microsoft állna.. -
don_peter
senior tag
-
Gebriel
veterán
[link]

Valahol a 360 remekel, másutt meg a PS3
-
-
don_peter
senior tag
Nah meg volt a teszt!
Dirt2 PS3 vs. Xbox360Mint kettöt HDMI kábelen ugyan olyan körülmények között futattam kivéve azt az aproságot hogy a Boxon dvd-éről ment a demot mert nem tudtam letlteni így a töltést nem is vettem figyelembe!
Már a menürendszernél látszik a külömbség.
Egyszóval az Box-on sokkal szebb a játék.
Minden sokkal világosabb sokkal élénkebbek a szinek és az élek egyelentesek nem darabosak.
A PS3-nál baromira idegesítő az élszürés hiánya...A játék gyorsasága egyforma volt...
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hogy a slimnek jó lesz-e a hűtése? Lehet. Csak kérdés mi lesz akkor a baj.
Én még nem hallottam hülye hibáktól mentes Microsoft termékről.. Pedig mind kiváló termék lenne, ha nem húzná le valami ostoba tervezési hiba.
Egér: nagyon jó, egy évig bírja a két ceruza benne, de a görgőjén módosítani kellett, mert hozzáért az aljához
. Pedig nem egy 30 Ft-os Genius görgő van ám benne, hanem igényes, komoly.
Haver egerénél a kapcsoló nem volt tökéletes.
Windows-nál ....
......Pár képet láttam a PS3-ról, igen, elég okosnak néz ki az a megoldás, és helytakarékos is, hisz ahol borda lenne, ott inkább a venti van.
Szerintem is elég jó a víz, hogyha meghagyod a ventiket is. Csak drága és ki kell vágni a konzolt, hogy kiférjenek a csövek.. Meg amit ajánlgatnak 20 ezerért, kicsi kártyás vizet, lehet az se akkora szám. Persze élőben volna jó látni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Kb olyanra kellett volna megcsinálni a hűtését mint egy notiéra csak ugye értelemszerűen sokkal strapabíróbbra, hozzáméretezve a gép maximális telejesítméynéhez, mert ugye az elférne bőven és akkor egyből hőcsövön és rézbordákon keresztül hűti le a cpu-t és a gpu-t, a noti is lapos és ott mégis meg tudják oldani, vannak gamer notik is.
Ha már a slim verzión töri az M$ a fejét akkor remélem jó hűtést fog belekókánylni.
Elismerem más a box cpuja és gpuja de akkor a ps3nál hogy tudták megoldani? Biztos láttad már hogy milyen a hűtése a PS3 nak. Hát nagyon profi. Én is erősen gondolkodom, hogy majd nekilátok hűtést szerelni de a vízhűtésen kívül nagyon más nem jut az eszembe illetve nincs hely alkotni. Én mindenképpen úgy csinálnám, hogy rajta van a burkolat, csak még azt nem tudom, hogy. Halovány elképzelésem az van de még nem láttam neki méricskélni. -
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
Új dash: normálisan és szépen fog kinézni
Melegedés? Melegszik keméényen, ebben bizos lehetsz. Én azt javaslom az elején csinálj neki valami normális hűtést, mert úgy jársz mint sokan eddig. Én is azt hittem, hogy ez már új, ez nem annyira forró, ezzel nem lesz baj. Aztán mégis.
Neked is ez az első konzolod, azt gondolom. De szerintem nem bántad meg!

-
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
A légáramlás talán még annyira nem lenne rossz, HA nem csak az akarna hűteni..
Most komolyan, mibe került volna (legalább a második körben):
-egy ventit a VGA-ra rakni. Mondjuk slim DVD-vel.
-vagy egy ventit az üres helyre rakni és odavezetni a levegőt, így a DVD is maradhat a legolcsóbb kivitel
-vagy közös (hőcsöves) bordával a CPU-VGA hűtést, még az is lehetne nagyobb, van ott hely bőven
Egyik se rakta volna teli porral és nem lett volna drágbb, mint a hőcsöves módosítást rátenni a VGA-ra. Még halkabb is lehetett volna, bár ez a legkevesebb..Az ilyen idióta baromság tud ám dühíteni, mikor egy jó dolgot egy kicsi hülyeséggel rontanak el teljesen. Ilyenkor jólesik szövegelni, mégha céltalan is.
Már csak azon gondolkozom, az újat vajon teljesen módosítsam: plusz venti(k), plusz bordák, .. vagy csak minimálisan.
A polcát mindenesetre kihúzhatóra csinálom, hogy teljesen a szabad levegőre lehessen tenni mikor játszok vele.don_peter: asszem a Falcon. Nem a legújabb, hanem az egyel korábbi lapos. Amin már a CPU alacsonyabb csíkszélességű, de a VGA a régi.
13 hónapja vettem, akkor 2-3 hónapig elég sokat játszottam vele, szintem minden nap.
Aztán szinte semmit. Havi 5 óra.
És úgy pár hónapja újra többet, heti 3 alkalommal pár órát.
Szóval nem volt agyonhasználva, fiókban sem volt, oldalai hidegek voltak szóval kapta a friss levegőt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25
üzenetére
Akkor fel tudod másolni a játékokat a hddre és akkor abszolút nem is használja játék közben a dvd olvasót csak játék előtt ellenőrzi, hogy benne van e a játék egy pillanatra.
PL a GTA 4 nél van olyan ha dvd ről játszol hogy nem töltötte a be a grafikát, hdd ről ilyen már csak ritkán volt, de az is csak akkor ha 300al mész a motorral
De amint mondtam nálam nagyon ritka volt. Ugye hdd ről gyorsabban olvas mint dvd ről.
Ha télen nagyon meleg van a szobában ahol van akkor jobban fog melegedni, nemtudom hány fok szokott lenni nálatok télen.
izmosan játsz több órát egyhuzamban valami ütős játékkal és akkor meglátod mit tud. Mivel új a géped nem poros belül ezért nem is melegedik. Majd fél év múlva nézd meg
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
nos elkezdtem tesztelgetni az x360-at!
Nagyon kemény eddig leesett az állam!
Mivel tudnám megnézni ,hogy mennyire melegszik?Ha az új dashboard-ot letöltöm mivel vagy miben fog megváltozni a kis gépecske? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
A képek önmagukért beszélnek. Én is szétszedtem már az én előző boxomat és én is ledöbbentem. Ahogy szétszeded a vasat látod hogy idióta volt aki tervezte a hűtési rendszert, az összes forró levegő bent reked. Az a két venit ami benne van az meg fika, csak egy részét " nyomja" ki, közvetlenül semmi nem hűt semmit csak amit a bordákel tudnak vezetni, legalább még egy venti kéne a légáramlat indításához és hogy hűtse is valami a bordákat. Az okés hogy vannak oldalt kis lukak dehát az nem sokat ér. Nem is csoda hogy szétfő benne minden.
-
szaszlaci
addikt
válasz
efegyke
üzenetére
A gyári venti áramából.
Úgy csináltam, hogy kihúztam a drótot a 3 érintkezős sima ventilátor dugóból, és a plusz venti csatlakozóját beleakasztottam. Kicsit nehéz így elmagyarázni, de így nem látszik a módosítás és teljesen jó a kontaktus. El meg sose mozdul.Remélem szerencsém lesz, és cserélik az alaplapot gariban. Tuti hogy az elején módosítom a hűtést. HANA borda, venti 12 Voltra. Ez a minimum, másnak is ajánlom ám, mert a VGA hőcsővel elvezetett utólag odarakott segédbordáját sem lehet megfogni 10 perc játék után.
Tuti hogy az adja fel, a HANA elégése csak a következmény lehet.Csináltam pár képet, mikor még reméltem nem ment tönkre. Annyira nem csúnya (nem látszik), cserébe nem fő meg (remélhetőleg):

7600 GS: szerintem neked "csak úgy" van egy konzolod is, amúgy gépen játszól. Ha utóbbit feladnád, lehet másképp látnád.
Arról nem is beszélve, hogy nagy szabadságot ad, ha a PC-nek nem kell multimédiás komolyságnak lenni. Nálam elég egy Intel Atom, 40 Watt sincs, egy venti a gépben, az is a HDD-re. 3,2 Giga négy maggal meg netezésre elég..
De nem lebeszélni akarlak, csak hát leírom, miért is ez a véleményem. Nem kell elfogadni. -
Djuree
félisten
Na!
Aki jót akar magának az megveszi az új batman gémet. kb. 10 órát nyomtam, 33%-nál járok, úgy hogy bejárok mindent rendesen. zseniális játék, 99%-ra tenném. vannak parázós részek, durván látványos kombók meg ugrálások-repkedések, és még hol vagyok a végétől. nekem év játéka 2009-ben. ha lejjebb megy az ára, meg fogom venni eredetiben is, ott a helye a polcon

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én 6K ért vettem annyit simán megért full jó állapotban 48 órás live is van hozzá ami nem használt. Most elhatároztam hogy egy játékon sem fogok túladni, inkább gyűjtöm őket. Havi 1 játékra fussa így, de nem számít legalább később ha akarok vele játszani csak leveszem a polcról. Ami igazán tetszik és örök darab azt veszem csak meg.
-
eddie17
addikt
Na a gametrailers tesztje szerint 9 pontos játék a Batman AA. Csak sikerült nekik megcsinálni jóra, de ez már a demóból látszott.

-
szaszlaci
addikt
válasz
7600 GS
üzenetére
Összehasonlíthatatlan a pontossága egy egérrel ez tény. Na de mi fontosabb, a potosság, vagy a játékélmény? Mert ott is összehasonlíthatatlan a kettő, és a kontroller javára.
Nem véletlen a könnyített célzórendszer, hogy a célon marad, hogy egygombos ráközelítés, ...
Persze ez csak egy vélemény. Nem véletlen sikeres, sztem FPS-t a legjobb vele játszani. Meg hogy ülne le az ember egérrel a TV elé a kanapéra?
-
30z.Samu
titán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"Amúgy belehúzhatnál...vennél legalább egy 3 hónapos live előfizut"
Most nem lesz pénzem úgy októberig, akkor jön az első fizu ősszel. Majd veszek egy évest és akkor tolhatjuk a játékokat.
"Milyen játékok vannak most neked?"Burnout Paradise Ultimate Box, NFS Most Wanted, NFS Carbon, Fifa 09, NHL 07, Fight Night 3, GTA San Adreas
-
lvnt
őstag
Hülye kérdés, de hogy lehet megváltoztatni a hátteret? Pedig tudtam, de most az Istenért sem találom.

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az a másik, hogy nem akarom fejleszteni. Mert ami kéne bele vga kártya nekem az kb ott van hogy 60 guriga, de amivel megelégednék az is minimum 40K annyit meg szintén nincs szivem kiadni, tudván hogy mennyibe van egy box. Játszani úgysem játszom már a géppel, csak néha de azok a jtáékok meg elmennek a gépemen. Előbb utóbb be kell szereznem egy HD vga kártyát mert a korral haladni kell, de az biztos hogy nem ebben a hónapban, nah meg egy új dvd írót is kell vennem mert a mostanit az asszony gépébe építettem be, mert az övé meg letérdelt. Tiszta réfizetés ez a pc

Amúgy belehúzhatnál...vennél legalább egy 3 hónapos live előfizut próbából az nem is olyan vészes, de az éves lenne a legjobb, aztán zúzzuk a játékokat ezerrel.
Milyen játékok vannak most neked? -
don_peter
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Elég érdekes a történet nekem tetszik. Ahogyan előttem is írták már jó adag akció, lövöldözés és nem kis okkultizmussal van nyakon öntve a game.
A történetben, mint mindig a n.cik az okkultizmusban keresik a győzelem kulcsát mely sok érdekes szörnyet, szül melyeket, aztán lehet aprítani...
Rengeteg fegyver van melyeket, külön-külön lehet fejleszteni, hogy egyre hatásosabbak legyenek.
A játékostól függ, hogy mennyire aprítós a game mert akár az is lehet! -
don_peter
senior tag
Na kivégeztem a Wolfenstein-t.
Igazán remek játék. Ajánlom mindenkinek! -
szaszlaci
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
"nincs is ilyen problematikám"
Majd lesz!
Na jó, ne legyen igazam. Én se 10 fokos szobában játszottam vele..Érdekes ez a HANA, mikor elkezdődött a rémisztgetés, direkt megmértem, és nem volt túl forró, 60 fok alatt. Most a PC-m chipjei teljesen passzívak, bizony a bordája is 60 fok fölött némelyiknek, mégis mennek. Remélem még sokáig
CPU belső maghő valahol 70 fok felett van..
Az is lehet ám, hogy nem közvetlenül az okozza a problémát, hogy a HANA megsüti magát, hanem mondjuk a VGA túlhevülése folytán kap nagyobb feszültséget vagy akármi más.. Aztán a vége, hogy az megy tönkre. -
eeXaa
addikt
....mennyi minőségbeli különbség van ha hdmi-n keresztül van monitorra kötve a box, vagy normál módon

-
szaszlaci
addikt
válasz
Markoka1993
üzenetére
Tényleg gáz, pedig csak egy kicsit ésszerűbb elrendezés kelett volna, még akár kisebb is lett volna az egész box..
Most rádobtam egy ventit a VGA bordára, a DVD-t meg mellé raktam. Így az is le van hűtve (50 fok a borda játék alatt), meg tuti nem sül már, és a HANA is több és hidegebb levegőt kap.Reméltem, hogy nem kel hozzányúlnom, de tévedtem, még talán bordát is érdemes a VGA-n cserélni. Mondjuk egy olyanra, mint a CPU-n is van. DVD-t meg kivezetni, legalább az se fő így meg..
Meg persze egy másik borda a HANA-ra.
Meg talán a RAM-re is kell, meg talán az az NF-nek látszó ezüstkarikás "XBox360" chip is, meg a ....Most komolyan, 1000 Ft-ot ráköltenek a gyárban irányított hűtéssel, pár bordával, és tuti nem sül meg soha, mert le van hűtve normálisan.. Úgy szerintem nem sok esélye lett volna a PS3-nak.

-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget:
Játszottam, kb egy órát, aztán hirtelen függőleges fűrészalakú csíkok jelentek meg. Nem pixelek, mint amikor a VGA-t túlhúzza az ember, hanem csíkok. Dashboard-on szintén.
Oké, kikapcs, egyből vissza, 5 perc után ismét.
Szétszerel, földre tesz, fél óra, ismét.
Ekkor arrébb tettem a DVD-t, és a ventiket a bordákra tettem, hogy azokat fújjal egyből, így nem jelentkezett a hiba.Gonholom a HANA chip melegedett túl, és nem a VGA.
Tehát mi a tipp, HANA-ra borda, ventik 12 Voltra?Megemlítem még, hogy jóval korábban, egyszer rakosgattam a lemezeket, és azt hiszem E74-es hibakódot írt ki. Egyszer.
Ezen kívűl ezek a vonalak mindig is láthatóak voltak, hogyha nagyon megemeltem a fényerőt a TV-n. -
don_peter
senior tag
Nah most tőltöm a Dirt2-ő demot Box-ra is.
Kiváncsi vagyok mi lesz a külömbség PS3 és Xbox között. -
Djuree
félisten
ááá ez a batman nagyon jó lett, nem tudom abbahagyni
szerezzétek be mihamarabb 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Azért én nagyon szívesen a pofájukba vágtam volna, hogy rohadjatok meg az átbaszásotokkal és megyek a fogyasztóvédelemhez.
Azért elvárom, hogy azt kapjak valójában amit akarok venni.
Én is vettem a platinum shopban 4500ft ért egy memórikártyát, egyrészt gusztustalanul drága volt, másrészt nem is engedett belőle, pedig mondtam hogy ennyi pénzért 256 osat kapok máshol, harmadrészt ha új lett volna akkor valamiféle csomagolásban kellett volna lennie. Az más tészta hogy valami régi core vagy arcade csomagból kilopták és akkor lehet tényleg "új" de ebben én nem hiszek. Rákérdeztem hogy ez új? Aztán szemrebbenés nélkül mondták, hogy jaja az. Ja persze... Csak azért vettem meg ott mert s.o.s ben kellett a memória, és budapestet bejártam és sehol nem találtam memóriakártyát, mert másnap vitték el a boxomat és le kellett mentenem a játékmentéseimet valahova.
Megfogadtam, hogy oda soha többet be nem teszem a lábam. -
_ak_
addikt
válasz
don_peter
üzenetére
A neved mellett a gamer score van. Játékot pedig csak MS pontért, amit külön kell megvenned.
eddie17: most próbálgatom. singlbe simán kinyírtam, de multiba mindig meghal a team. igaz sokszor én ölöm meg a csapattársaimat, csak fogalmam sincs, h hogyan vagy miért írja a számlámra, mert a közelükbe sem lövök.
Ezt leszámítva nem tűnik rosszank. 1-2szer biztos végigtolom coopba.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Pedig nem egy 30 Ft-os Genius görgő van ám benne, hanem igényes, komoly.

Már a létező összes system settings menüpontot átböngésztem.

.
)