- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #19789 üzenetére
Én próbáltam egy köztes hozzászólást azért, abból nem is lett balhé. Nah de visszaolvastam ha már benéztem [link] , szerintem ez inkább csúsztatás mint az hogy ps3-at nem rezgős kontrollerrel adják..mert rendben hogy már azzal adják de az eddigi tulajokat ez valahogy nem érinti és erről az inforól le lehet maradni. De a demo sosem volt fizetős a live!-en ha jól tudom, hanem a szokásos goldosok előbb kapják meg, mert ők kiváltságot élveznek értelemszerűen. Ettől függetlenül nem volt az olyan durva balhé, csak kicsit
-
spammer
veterán
Kérdésem azokhoz, akik felrakták pendriveról a béta NXE dashboardot. Teljesen jól működik, nem volt semmivel gond? (Live nincs, azt tudom, nem érint) Mert itt ott olvastam, hogy azután lett RROD-os a gépük (külföldi fórum)
Mivel Arcade gépem van HDD nélkül, ezért valszeg a 7 megás bétát rakom fel inkább, mert a holnap megjelenő fullhoz 128MB hely kell majd.
-
Kasza08
őstag
válasz
->Raizen<- #19761 üzenetére
fúú...de fel tudtál most ba**ni ezzel.
Remélem az eredeti nem fog fagyni. Nem fogom megvenni, de remélem csak a warezosok fagynaknekem is jött mail.
-
heihachi
addikt
PS3 topikban hogy megy az Xbox 360 vs PS3 flém
-
Mr.Grincs
veterán
nketek is jött a boxra email hogy holnap frissítés lesz?
Tegnap néztem meg én is.
-
Xirtam
veterán
Igen attól függetlenül, hogy felmásolod HDD-re kell a DVD! De én értem, hogy miért!Egyszerűen ez is marketing fogás!Mivel ha felmásolod HDD-re akkor fent lesz a game a boxodon és tudsz játszani, eközben a dvd-t kölcsön tudod adni másoknak=kevesebb játék fogy! Így meg ha te is játszani akarsz meg a spanod is neki is meg kell venni!
-
Scoobyka
addikt
válasz
(Kolombusz) #19775 üzenetére
jah....,hát az a formátum nekem kevésbé szimpatikus.
-
Scoobyka
addikt
na ez új nekem,lehet boxon mkv filmeket nézni?....azt meg hogy? ha volt róla szó vki linkelne egy hzást ami kivesézi?
-
(Kolombusz)
veterán
Valaki Gow1-et nem akar kooperativban játszani?
Nem a kettőt, hanem az első részét. -
Don47
tag
Ha már itt tartunk, van egy másik gondom is a boxszal. A gép és a box látják egymást a routeren át (media center extender). Amikor a gépen tárolt HD filmet nézek az xboxon, bizonyos helyeken a film megáll 1 mp-re, aztán folytatódik...
Átlagban úgy tízpercenként, és mindig ugyanazokon a helyeken. Viszont ha gépen nézem meg, akkor végig folyamatos, viszont ugrik a HDTV-feeling meg az 5.1...
Mi okozhatja a problémát?
-
HagaNRG
őstag
válasz
mergal #19740 üzenetére
Én is egyből az Olasz kommentárral szimpatizáltam, mikor megláttam a lehetőséget, hangulatos lehet.
De ha van szláv, az se lehet kutya. (nekik meg a magyar, végülis 1-1).A Most Wanted a Coraban úgy rémlik 3900, meg a Fifa is ennyi, de talán 2900-ért van Tiberium Wars is. Hátha valakinek ennyit megér, én már egy MW-ért nem szivesen adok ennyit sem.
De gratula az áraknak, tavaly ilyenkor, mikor először jutott eszembe, hogy talán mégsem olyan elérhetetlen egy 50 ezer körüli arcade Xbox (asszem tavaly is már volt 49ért-59?)
De akkor még gamma nem nagyon volt még 7 alatt, egy komoly meg simán 18 is volt. -
Blade486
csendes tag
Ez milyen lehet?
[link]
Egyik vége female....de másikat nem tom -
nesh20
aktív tag
válasz
->Raizen<- #19761 üzenetére
Nagyon helyes ! Így kéne menni minden warez játéknak !!! Szaggatva, akadva.
És pofátlan módon még meg is kérded hogy nekünk is így megy e ?! -
Mr.Grincs
veterán
Szívesen, de mondom nekem most nincs ilyen gondom, csak VOLT. Hála az égnek remélem nem is lesz ilyen problémám. Amúgy tipp de ezt biztos tudjátok ti is, fölöslegesn ne hagyjatok bent lemezt, ha kiléptek a játékból mert a dvd pörgeti mint az atom megállás nélkül alapjáraton ha rátesezed a kezed érzed. Spórolunk az árammal és az olvasó élettartamával
fejet nem koptatja csak a motort. Én legalábbis ezt szoktam.
Azért ne kövezzetek meg érte amiért ilyet beírtam -
Mr.Grincs
veterán
Nekem volt hogy 5 alaklommal is volt egymás után (játék, demózás, boot, ) de volt hogy egy nap csak egyszer, de utána egyre sűrűbben napi 3 megvolt, jah és volt hogy a bootlogónál is kifagyott
Akkor öntötte el az agyamat a sz@r...
Hiba cserélték ki most a meghajtót attól még piszkosul parázok hogy gajramegy, mert ugye használom. Aztán lesek majd, mint hal a szatyorban hogy akkor wtf??? -
Blade486
csendes tag
Hello! Nem tud vki olyan helyet,ahonnan tudnék rendelni/venni 15 tűs Gender Changer (female-female) -t.Vagy vkinek nincs eladó? Nem CRT a monitorom,de kijön belőle a kábel,amin a VGA bedugó van és nemtom majd rákötni az Xbox VGA kábeljét.
-
->Raizen<-
veterán
Nektek is necces az új undercover nfs? Ha sok kocsi van képernyőn és város közepébe zúzok igencsak leesik az fps
Volt amikor nem is tért magához és másodpercekig akadt a tumultus után is. Pedig a hddre van feltolva.
-
Mr.Grincs
veterán
Gáz ez a sok fagyi
Én beadtam a szervízben még múltkorában mert megelégeltem a fagyást....Szervízben kicserélték gariban a dvd meghajtót és azóta hála a jóégnek nem fagyott le amióta visszajött
2hetet vol távol a kicsike
Lehet drive probléma lesz hamarosan nektek vagy már van is
Nekem is játék előtt játék közben, nyelvválasztásna fagyi volt aztán felment a pumpa nem kicsit.
-
Don47
tag
Rendszertelen. Szombatonként előfordul, hogy hét-nyolc órákat van bekapcsolva a box, ebből legalább három óra az, amíg csak letölt (sokat demózok). Egyszer fagyott le így, Double Agent betöltés alatt.
Ma 3 óra után fagyott le, de ez nem volt játék csak dashboard (media center, zene), aztán mikor hd filmet kezdtem nézni akkor 10 perc után beállt...(korábban már lejátszottam ezt a filmet és nem volt gond, szóval tanácstalan vagyok.)
-
Don47
tag
Két és fél hete van meg a gép, de már négyszer előfordult hogy teljesen lefagyott.
(CoD5 béta, Splinter Cell 4, 720p videó.) Nagyon idegesít. Korábban már írtátok, hogy az újak szoktak fagyni... de mégis, lehet ez egyedi probléma?
Mit javasoltok?
-
-
Xirtam
veterán
19.-e után felmehetek újra Live-ra,??Csak mert nekem fent van az új Dash! Kellet a hdd-ről futtatható gamek miatt!
-
nesh20
aktív tag
válasz
Xirtam #19748 üzenetére
Nem vitatkozom. Akkor Én nem vettem észre
A BOX-ot nem adom külcsönMr.Grincs
Én az új Need For Speed - Undercover-re gondoltam 11.000 FT-ért
A többi részét 3-4 ezer forintért meglehet kapni használtan.
Bontatlanul meg annyi amennyit Te is írtál.A PRO Street meg egy rakás ....
-
Xirtam
veterán
válasz
nesh20 #19745 üzenetére
Hát, azt megnézném! Tudtommal és ez így van a boxok hw szempontból egyformák! 3 különböző boxon is láttam a ps-t futni és akadozott, nem holmi flashelt sz@ron! Teljesen látszódik, hogy 25 alá esik az fps! mert úgye az alatt észleljük akadozásnak...
De kölcsönkérhetem a boxod?
-
mergal
aktív tag
Szerintem meg ne NFS-t vegyetek ha autósat akartok.....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
nesh20 #19745 üzenetére
Vagy ha mégjobb helyen keresed akkor classicba 7490ért megkapod
a carbont és a most wantedet
A pro streete meg szerintem még nem lehet classicba venni.
EDDIE17: Csak előre agyalok, az még nemártott meg senkinek
capafog: Ha javíthatatlanból szedik ki akkor elvileg az is használt olvasófej....újnak titulálva adják el
Ez azért szerintem nem korrekt. Vagyis úgy lenne jó ha megmondanák hogy igen használtból szedtük ki ingyé, de téged jól átqúrunk a palánkon
a leglább 2000ft ot érő olvasófejjel
De mivel neked kell ezért megveszed mert birka vagy
Más megoldás amúgy sincsen.
De szerintem meg ők tudnak valamit amit mi majd később fogunk megtudni hogy hogyan lehet újat olcsóért belevarázsolni. nyolcadannyibólLűázasn keresem a megoládst.
-
Scoobyka
addikt
megsúgom az új is döcög olykor olykor,pedig winyóra raktam...(és ez most nem warez,eredetit nyomtam mielött vki lehúrogna,promo lemez)
-
Rosep
senior tag
Vettem egy bontatlan NFS Carbon-t postával 3.500-ért. Na nem is ez a lényeg...
Létezik hogy szaggat a játék??? Nincs (még) HDD-m. Vagy csak az én szemem csal...?
-
Fusion01
tag
Hi all.
Nézegettem a KonzolStudio honlapját és ezt találtam:
PS3
160gb-s verzsön plusz letölthető gémek.Nem is tudtam h van 160gb-s ps.
Mindig felül múlják egymást az MS és a Sony.
De árban....
amikor megjelent a 360 akkor volt ennyi a preium. -
tiv83us
veterán
válasz
Mustangx #19732 üzenetére
A lenyeg, hogy 12V-os venti legyen benne, az a biztos. Probakepp tolts le vmi warez oldalrol valami olyan jatekot, amit meg ki sem adtak. Mivel egy irhato Verbatim igen draga, nehogy elpazarolj kettot ilyen butasagra, hogy ketszer irod ki ugyanazt, mindenkepp kerdezz meg egy verprofi veteran warezhuszart a temaban!
Ja es ne felejts el azonnal felmenni a Live-ra a Verbatimos jatekkal, hogy megnezd ott is mukodik-e! -
-
Scoobyka
addikt
aki debreceni és akar most még van 29.990ért x360 arcade a saturnban.
-
Mustangx
csendes tag
Helló mindenkinek.Egy tapasztalatlan boxtalan ember kéri boxos társai segítségét.
A héten akarom megvenni 1. xbox-om.már beszéltem is egy sráccal aki árul új garis xeket hűtésmóddal,flash-elve.garit 6hónap/1 évre adja.azt kérdezném h miket kell megnézni megkérdezni h biztos nem valami gagyi szétcseszett gépet vegyek.ja és még azt h milyen lemezt visz?+/- ?
köszi a válaszokat! -
Kephamos
addikt
Akkor a demókkal most mi a helyzet? Hallottam hideget/meleget. Most akkor fizetősek, vagy sem? Vagy csak az első napokban fizetősek, esetleg a vesémet kell adnom cserébe?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
capafog23 #19724 üzenetére
Nahigen
Amíg garis egy évig addig cserélik a meghajtót
Utánna meg csak 3 ledre mehet a játék cserére ha szerencsélje van az embernek. Nekem gariban cseréltek driveot most nemrég. Örülök is neki. A konzolszervízesek hogy csinálják? Honnan szednek belevaló fejet vagy komplett driveot? Mert az nem egy egyszerű dvd olvasó.
Agyalok rajta ezerrel hogy tudnám házilag megcsinálni majd ha gajramegy de még nem jutottam semmire sajnos -
Mr.Grincs
veterán
válasz
capafog23 #19718 üzenetére
Én nem akarok flashelni
pedig lehetne még a gépemet, sokan mondják is, hogy gyík vagyok..De ez én vagyok "merhogyénkiflashelném mint a szél" cím mondatokat kapom
De magam alatt vágnám el a fát, ha gajra megy az olvasó az is szép pénz cserébe bevinni. mert úgytudom hamarbb megy tönkre.
Kár hogy ezt mások nem értik meg
-
uhh utána olvastam és rájöttem hogy hülyeséget mondtam...
Először is ahhoz ,hogy működjön kell egy floppy egy 2.5 satas wd abból is csak a BEVS széria jó. Kell ez a progi - HDDHackr v0.91.
Elvileg nagyobb winyó is jó de csak 120 ig látja a box úgy,hogy a progi le fogja korlátozni a méretet... ha nem akarod tovább használni a winyot elvileg vissza lehet csinálni ua a progival...
Itt van a leírás nem olyan bonyolult szerintem elrontani nagyon nem lehet....
:[link]ua ez youtube:
progi:
-
HagaNRG
őstag
Mondjuk ez nekem is feltűnt, hogy ezen a fórumon különösen gyakran ismétlődnek a kérdések.
Megértem, nekem is kényelmetlen sokszor visszaolvasni, pláne amelyik fórumon nincs rendes kereső, az ember szeme sokszr elsiklik a keresett gondolatok felett, de itt pl. pont van egy részletes FAQ az első oldalon.
Azokról a hsz-ekről nem is beszélve, hogy hogy kell megtörni a boxot, hogy tilt le az MS, ha warezolok, illetve milyen kábellel kell CRT tv-re kötni és milyen szar lesz a kép egy lapostévéhez képest.
Pedig nem hiszem, hogy manapság bárkinek nagy ügy lenne rádugni a szros PC-jét valamivel, bármivel, (S-video) a TV-jére. Na, az már majd mutat valamit, hasonlóra lehet számítani, viszont itt a scart csati miatt még jobb is lesz és nem lesz semmi csíkozás. (de ha besétál a delikvens a média márktba és meglátja, hogy egy rendesen csatlakoztatott nagy LCD-n, Plazmán még milyen is lehet a kép, egyből nem fog annyira tetszene az addig kielégítő CRT-s kép). -
capafog23
őstag
Azért látom mennek itt a félrevezetések flashel kapcsolatban, de már 100X leírtam nem fogom megint.
-
Mr.Grincs
veterán
Annyit nyomtam a hétvégén a COD 3at boxon hogy kezdek egész jól belejönni
Nagyon élveztem, aztán már alig várom, hogy újra nekiüljek, szerintem ezekután már jöhet bármilyen játék menni fog minden, csak gyakorlás kérdése az egész
Kolombusz: Igazad volt hogy élvezetesebb
-
Bear16
csendes tag
Sziasztok!
Két ember ugyanazon játékban egyszerre tud-e játszani?
A konzol lekezel 2 távirányítót is? -
tiv83us
veterán
válasz
Kephamos #19710 üzenetére
Nezd, 3 szamitogep van a haztartasban, harombol harom MS kornyeken sem volt, sem hardver sem szoftver. En sem vagyok egy nagy MS parti, de a konzoljaik jok es az ar/amit kapsz erte arany eleg jo.
Eleinte en is a PS3 fele hajlottam, mert Sony, de vartam par honapot, aztan probalgattam, nem jott be, a jatekok sem jottek be rajta, egyedul a kinezete zuz meg a Blue Ray, dehat egy game konzolt nem ezert vesz az ember. /Persze ettol fuggetlenul ez utobbi nem hatrany/. -
nesh20
aktív tag
válasz
heihachi #19708 üzenetére
Kung Fu Panda 49.000 FT-ért !!
Na ez a lehúzás -
-
tiv83us
veterán
válasz
Kephamos #19707 üzenetére
Hal' Istennek az oldal mar nem is letezik, mert ez baromsag.
Meg a 120GB-os Elite gep is 80k+AFA az 576 boltokban, ami pedig koztudottan nem a legolcsobb.
Arcade-et ket jatekkal meg mar siman kapsz 40k korul.
szerk: Nem akarok senkit semmire rabeszelni, felolem mindenki azt vesz ami neki tetszik, de ami a fenti ervekbol kimaradt a Box javara, hogy a jatekok 90%-a elobb jelenik meg sokszor hetekkel Boxra, mint PS3-ra. Nem tudom ez neked mennyire szempont.
-
tiv83us
veterán
Az elso hsz-t kicsit megfrissitettem, belekerultek az uj modellek specifikacioi, tovabba FAQ az 5.1-es hangzas dologra.
-
30z.Samu
félisten
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló