- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
AMD_ok #20536 üzenetére
Innen csak nekem tetszik az Undercover?
Ne mondjátok már, hogy annyira szar, a ProStreethez képest egy megváltó, de még szerintem a carbonhoz képest is.Kipróbáltam a Dead Space-t, nekem nagyon nem jön be. Magában a zombihent sem. A grafikája nagyon szép, de ez nem kárpótol.
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD_ok #18207 üzenetére
Tegnap, kaptam a mailt az mstől hogy megérkezett a boxom a szervízközpontjukba. remélem hamar meghegesztik. Mondjuk ma meg pénteken biztos csinálnak vele valamit, mert ott nincs október 23. De lehet még hétvégén is van meló. Talán jövőhétre visszajön.
Peat;): Saja most nem tudom megvenni, mert nincsen pénzem. De köszi az ajánlatot.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD_ok #18207 üzenetére
Nem is figyeltem a nyitvatartásukat
Szerintem szombaton nyitva lesznek. Mert azért a szombat valamilyen szinten melónap, mivel nem egy cd galaxis ahol hétfőtől péntekig van láger, így elképzelhető hogy talán van melő. Pénteket nemtudom biztosra mondani. Bár lehet. Elég forgalmas helyen van, és azért ott elég sokminden ki fog nyitni. Egy próbát megérne. De telefonálj rájuk előtte pénteken ha felveszik nyert, ha nem akkor nemtudom
-
30z.Samu
félisten
válasz
AMD_ok #18125 üzenetére
Gratulálok a lányodhoz!
Hát gyerekek, ma azt hittem hülyét kapok! Ma betévedtem az 576-ba, nézelődtem milyen áron mozognak a játékok. Odamegyek a pulthoz, megkérdem a csajt, hogy mennyibe kerül a 60GB-s változat, erre: 65 ezer...
Platinumshopban meg 54-ért láttam valamelyik nap!
-
Sonja
nagyúr
-
spammer
veterán
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Konteó topic
- Akciókamerák
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest