Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
eddie17 problémád megoldva, és az enyém is mikor indulunk? A megoldás!
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a boxvásárlás úgylátom mindenkienk bűvös kocka aki egyáltalán akar boxot venni

Én is szenvedtem mint malac a jégen rengeteget...PS3 tól indultam olyannyira azt akartam, hogy vettem is angliában egy játékot mikor még nem is volt gépem más kérdés hogy nem is lett meg mert ismét ezen tököltem....És ma adtam el a PS3 COD4 játékot.....Aztán bejött egy marhajó ajánlat és azt mondta magamban hogy kapja be a sony. És így veszek BOX 360 at. Igaz ez prémium 20as hdd vel két wifi joyyal. Igaz hogy 2006 os de egy hónapot használták anno azóta dobozban van... HDMI nincs ami baj..de ha kinyírom akkor hátha HDMI set kapok cserébe HA kapok
XBOXot minden gamernek
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17
üzenetére
Dr. Batz, hat nem csinos?

#17291: Igen, valszeg' karcos volt a diividii, de nem vagyok medium /hanem expert
/, ezert nincsenek ehhez foghato kulonleges kepessegeim, hogy kideritsem 
A turukozos megoldasra meg; "i got a modded xbox360..." na ezutan ki is kapcsoltam es elmondtam magamban a szokasosat /"fasze kell buzeralni egy konzolt, meg is erdemled, hogy megdoglott/.
-
Peat;)
veterán
Ezt még hányszor kérdezi meg az aktuális érdeklődő?

Az xboxos játékoknál a hdd a plusz tartalmakhoz kell, de nem befolyásolja hogy pl a Prince elindul-e vagy sem. Minden el fog indulni. Viszont a gyári dvd-n elérhető tartalmon kívűl lehet hogy lesz az adott játékhoz pálya, vagy javítás. No oda kellhet a hdd. De olyan korlátozás nincs és nem is lesz hogy ez elindul az meg nem. Illetve később a mmorpg netes játékoknál lehet hogy lesz. De a koca gamer vagy akkor gondolom ez téged is hidegen hagy.Én viszont azért vennék már pro hdd-s változatot mert ha kijön az új update amivel a játékok felmásolhatóak akkor egy kulturáltabb gépezet válik az x-ből. A dvd olvasó a leghangosabb része a gépnek, így ha az elhallgat már elviselhető mértékre csökken a zaj. Mert mikor a dvd-t pörgeti igenis szörnyű hangja van, sokan szépítik hogy elviselhető meg játék hangja mellett nem hallja, meg fejhallgató...mindenki különböző, szerintem nevetséges a zajszint. Vegyétek a pro-t.
-
eddie17
addikt

De jó is lenne, komolyan mondom
3nap után ágyő lenne nekem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tiv83us: Ehehe. Az meg mi?

dunc: Lehetséges, mondjuk van cipőm kettő is
De ugye jön a tél
Meglátjuk szerda magasságába, hogy mennyit utalnak.
Ha nem kellene hazaadnom, nem is sírnék, már rég megrendeltem volna, nem lenne baj a pénzel... -
GRaul
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Volt egy problemam de meg mindig nem deritettem ki h mi lehetett a baj.Otleteket Varok.
A problema:Az NBA 08 jatek folyamatosan fagyogatott ossze vissza.
De mas jatekkal semmi bajom nem volt.Egyszer se fagyott ki meg eddig mas jateknal.Lehetseges h a karc volt a gond ami a dvdn volt?
Bar megoldottam, beadtam egy boltba beszamitasra amikor uj kontrollert vettem a boxhoz
-
dunc
nagyúr
válasz
eddie17
üzenetére
Szerintem add szerényebre az igényed ,amiket felsoroltak a winyo melett az mind igaz,de lehet most neked számit a plusz zsé ,és inkább vedd meg kényelmessen az arcadot ,és az általad dédelgetett játkot,minthogy elúsz anyagilag ,és cipö is kell mert jön a hös.....az x-et nehéz lábra huzni akkor is ha winyos....

Xirtam Túl vagyunk rajt BAROMSÁG
-
Xirtam
veterán
Srácok, vélemény? + valószínűség hogy ettől tényleg megjavul! Többet nem mondok nézzétek meg aztán kérem az észrevételeket!
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17
üzenetére
Megkerulheted, de en mindenkepp befektetnek egy kicsivel tobbet, hogy legyen tarhelyem. Foleg ha nem veszel minden heten uj jatekot, akkor igazan lehet orulni, mikor a Live-on feltunik egy uj letoltheti misszio/palya/kiegeszito a kedvenc jatekodhoz

En pl minden heten csekkolom a honlapokat, hogy mikor jon mar az ujabb es ujabb letoltheto balhe
-
tiv83us
veterán
Folyamatosan olvasom, hogy "nekem nem kell a vinyo, mert nem kell se demo, se Live...stb".
De kerdem en. Ha mar jatszol valamivel is, elobb-utobb sorozatosan fognak jonni ki a DLC-k /gy.k. Downloadable Contents/ kulonbozo FPS-ekhez uj map-ek, RPG-khez uj kuldetesek /pl. Mass Effect: Bringing Down The Sky/, Rhytm jatekokhoz uj zenek /GH, RB/, autoversenyekhez uj autok, palyak...stb. Ezekhez biza nem eleg a 256MB-os memcsi kartya.
Csak azert irom mindezt, hogy azert ebbe is gondoljon bele az, aki ragaszkodik az Arcade pakkhoz. -
Xirtam
veterán
válasz
eddie17
üzenetére
Te még a jobbik esetben , vagy! Megvan rá a pénzed ! Én meg napok óta csak osztok,szorzók, hogy mit hogyan csináljak, hogy meglegyen az Xbox360™
De azt hiszem, megvan a haditervem!
Remélem minél hamarabb részese lehetek ennek a világnak!
Mellesleg nálam is úgy van , hogy én gépem UTP kábellel kommunikál a routerrel a földszinten lévő 3 gép meg Wifi-vel!
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Értem, kösz.
Na akkor most már csak meg kell magamban rágnom, hogy mi legyen.
-
eddie17
addikt
Ezen gondolkodom én is, hogy én sem vagyok az az orrvérzésig játszó fajta, ezért szerintem nekem is bőven elég lenne egy arcade, havi 1-2 játékkal.
Szerintem csak a demókhoz kell, live-on lehet nyomni arcade-al is.
Egy kérdés: Ugye wifi router-em van, de azon van több kábelnek hely. Na már most, meg tudom azt oldani, hogy wifin megy a két gép, de közben a kábelen is megosztom a netet az xboxnak? -
Lampi87
csendes tag
Lassan beszerzek egy arcade packot és van nekem egy 22 wide monitorom és arra kötném rá egy hdmi-dvi kábelel a hangot hogy tudom megoldani talán a hozzá kapot av-kábelel megoldható?
-
GRaul
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem mindenkinek van 8000ftja egybe

Az oke h havonta 800ft.... -
-
Fusion01
tag
válasz
heihachi
üzenetére
Hali.Én is mennék csak hát lejárt a gold.
Maximum karácsonyra lesz.
Most van pénzem de inkább új játékot szeretnék venni mint Live előfizetést.
1hónaposat meg nem éri megvenni mert 2000ft a 13 hónapos meg 8000ft.
Múltkor amikor játszottunk nem is tudtam h az a "csempiön".Meg hát azt se tudtam h mikor jár le a goldom.XD -
burgatshow
veterán
-
Kobe
veterán
most volt újabb áresés. 40 K ért már elgondolkoznék az arcade packon, koca gamerként. A vinyók még mindig igazából csak livehoz kellenek ? Az ilyen mászkálós ügyességi lövöldözős gamek érdekelnek, mint Prince of persia, meg hasonlók. Szóval vajh így ölég az arcade is ?
-
mergal
aktív tag
Hüha Nba live 09 TeamXboxon 8.5 pontot kapott. Ennyire jó lett? Demo-t probáltam szépnek szép de annyira rövid hogy nem nagyon lehetett belemerülni.
Lehet idén a 2k9 marad alul? -
dunc
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Milyen chip?
Nincs benne chip ,az optikai meghajtó firmware van okositva. -
Xirtam
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Értem! Köszi a válaszodat!

-
30z.Samu
titán
Nyah! CoD 4 kivégezve!

Végigjátszottam már, de most is megfogott a vége, amikor Captain Price odacsúsztatja a fegyvert hozzám...
-
dunc
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Sokáig PS2 öm volt csak azért vettem hogy a DBZ-ket kitoljam
Budokai 1-2-3 aztán Tenkaichi 1-2-3
Aztán eladtam!Most meg mindent elkövetek, hogy Burst Limit menjen a szobámban egy frankó kis Xbox-on!!!!
Ssj2 Teen Gohan POWA

Mellesleg azért is szeretem a Narutot mert kicsit DB-s a feelingje Naruto vs. Sasuke = Goku vs. Vegita!
Egymás ellen küzdenek, bármit megtesznek, hogy a másik főlé kerekedjenek de közben nem veszik észre, hogy a legjobb barátok lettek!
Sokan elítélték a DB-t a sok verekedés és ilyesfajta jelenetek végett, de nem látták benne azt a dolgot ami értékes az egész sorozatban, az összetartás és a barátság!

-
eddie17
addikt
válasz
mergal
üzenetére
Na akkor vegyük sorra.
Vinyó végülis nem létszükséglet. Egyelőre nem lenne nettel összekötve(vagy csak problémásan, ugye minden itt wifivel megy).
Játszani pedig tökéletesen megfelel vinyó nélkül is akkor. Demokat nem töltök le legfeljebb.
De azért hallottam, hogy néhány játék igényel vinyót, ezért is írtam a fapadosságot.Atomgeszi: Lehet igazad van.
mad1: Szempontnak nem szempont(egyelőre), de sok az ellenérv
Akkor te nagyon jó szériát fogtál ki. -
eddie17
addikt
-
mad1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
uj freamwarrel megy.
eddie17
legalabb ne kell moddolni a hutot. 
-
eddie17
addikt
Megcsillant egy reménysugár.
Mit gondoltok, egy 20gigás hdmi mentes premium megér 41K? Vadi új. Csak ugye 2006os gyártású... -
burgatshow
veterán
És DivX-szel hogy áll DVD-ről?
-
Kobe
veterán
egy technikai kérdésem volna.
A box mint olyan alkalmas valamilyen formában HD tartalmak lejátszására ? valami frissítéssel mondjuk MKV kéra ?
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én náluk vettem, velem korrektek voltak. Odamentem, mondtam, hogy kell egy HDMI-s gép, mondták, hogy nincs raktáron, de kb 3 óra alatt beszerzik, telefonálnak, ha megvan. Telefonáltak, odamentem, kibontottuk, bekapcsoltuk, játékot elindítottunk, minden ment, gari cimkét ragasztottak rá, és jöhettem is. Mellesleg, mikor kábelt vettem náluk,akkor lebeszéltek a drágább kábelről, szóval nem a lehúzás volt a cél. És mivel vettem három játékot a géphez engedtek 3k-t az árból.
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem olcsóbb, mint máshol, pl. egy ezressel olcsóbban megkapod a prémiumot a platinumshop-ban, elite sem olcsóbb, tehát a normál áron adnak mindent.
-
burgatshow
veterán
Sziasztok! Elsősorban az érdekelne, hogy van-e valamilyen információ a KonzolStúdió nevű boltról, mert ha jók a vélemények róla, akkor valószínűleg ott venném meg valamikor a premium csomagot.
Mindezt azért kérdezem, mert mind a három csomagot bő egy 10-sel olcsóbban adják, mint bárhol máshol.
Ötletek, vélemények?
-
capafog23
őstag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Kipróbáltam a demót és tényleg bejövős, gondolkozom hogy megvegyem/beszerezzem e.
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
Xirtam
üzenetére
csak rádugod a routerre és már mehetsz is Live!-ra, igen!
wi-fi adaptert is vehetsz hozzá ha neked megéri, ugyanis kurva drága...
Ace Combat 6 jó, nagyon is! Ha szereted kicsit is a stílust mindenképp szerezd be.
Szép grafika, jó átvezetők, korrekt irányítás, nehéz küldetések (15 misszió van ha jól emlékszek)
Itt találsz róla egy részletes teszt-et -
Xirtam
veterán
Upsz, valaki véletlen nem tudja, hogy ez a game előreláthatóan lesz a Xbox-ra? Vagy csak PS3!? Naruto Ultimate Ninja Storm EZ
-
Xirtam
veterán
Jó reggelt!
Ha Xbox Live-re fel szeretnék menni és a Premium pack tartalmaz UTP kábelt, csak rádugom a routere mint a pc-t????Mellesleg Wifi adaptert lehet hozzá venni????
Ace Combat 6 , milyenre sikerült??Megéri benevezni rá???

-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
A közel jövőben szeretnék benevezni egy Xbox360 ra! A kérdésem az volna, hogy melyiket is válasszam tudom, a belseje nem változik , csak, hogy mégis! SzvSz vagy egy 17" lcd monitoron vagy pedig egy 75 cm képcsöves tv-n fogok vele játszani, amíg nincs egy full hd tv-m!egyszóval!
- Melyik "PACK"-ot ajánljátok?
- Fekve, vagy állítva kell használni a box-ot, vagy ez teljesen mindegy?
- Alapból tartalmaz a doboz, elemeket a joy-hoz?Válaszotokat előre is köszönöm!
Maximális Tisztelettel: Xirtam = Ballistix Hun OC Team =

-
Tomekk.
aktív tag
Mondanátok olyan jó fajta játékokat amiket split-screen lehet tolni? GoW-ot már végigtoltuk így, de nagyon rövid volt ugyhogy kéne valami más, mert kegyetlen jó így játszani

Jah és GoW-ban lehet olyat, hogy osztott képernyöben megyünk fel a net-re játszani? (nincs még rákötve a net a boxra ugyhogy nemtom kipróbálni)
-
eddie17
addikt
Most már értem

Na olyan kormányt sem láttam még
Nálam úgy működött, hogy kanyar, bevágódok, gáz elenged, majd amikor kereszben vagyok, gáz tökig(vagyis megnyomom a gombot
), és sodródom az árral
Persze közben ellenkormány meg miegyéb, ami ugye 1 és 0-ál nem egyszerű, de megtanulható. Nekem természetesnek tűnt, ezen az irányításon nevelkedtem.Hát tényleg kíváncsi lennék paddal mennyire menne.
-
bwoay
nagyúr
válasz
eddie17
üzenetére
hát van ugye a kontrolleren két ravasz, két trigger,
két flippergomb, vagy mittomén, hogy nevezzem.
ezek "analóg" módon működnek,
minél jobban húzod, annál több gázt vagy fékerőt adsz.
és azt nem tudom elképzelni,
miként lehet ezt kiváltani a klaviatúra billentyűinek "be" ill. "ki" állapotával
(mondjuk ez még mindig jobb, mint a két végállású kormány,
amivel vagy jobbra, vagy balra megy az ember
)de 30'000 a freestyle driftben az komoly, úgyhogy valami módon biztos működik
úgy is, csak nekem nehezemre esik elképzelni a mikéntjét.
aztán kontrollerrel meg beadnál 90'000-et
-
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/, ezert nincsenek ehhez foghato kulonleges kepessegeim, hogy kideritsem 

Csak még nincs Xbox - om