- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Soul Calibur 4 végleges verziója végül megy vinyó nélkül is?
-
K3NZO
senior tag
Ha saját kezűleg szeretném kicserélni a HDD-t a boxban akkor az adatokat elég simán csak átmásolni egy winyóról a másikra vagy azért ez sem olyan egyszerű?
-
Jokerx
tag
Köszönöm a válaszokat
Megcsinálom a boltot
Ez csak egy pár darab kép hogy mikről is lenne szó. X-box 360-ra 103 féle, PSP-re 300 féle matrica van. Meg egyedi kép alapján is lehet csináltatni.
Most éppen a Vám és pénzügyőrségről várok választ, már csak ezen múlik minden.
Ha van konkrét elképzelés írjatok hogy milyet szeretnétek.
Kasza08: Milyet láttál az E-bay -en?
-
spammer
veterán
válasz
Ratman #16185 üzenetére
Ne vedd készpénznek, csak a jelenlegi állapot alapján tipp.. Lehet h 1-2 hónapon belül bejelentik hivatalosan is, lehet h csak jövőre. Sajnos az MS nem nyilatkozik korán a dolgokról
Ha nagyon szeretnél már játszani, vedd meg, neked is csak azt tudom mondani. Ha van gari, akkor nem kell aggódni.
-
Jokerx
tag
Sziasztok.
Most szeretnék elindítani egy webshop-ot.
Ehhez szeretném a véleményeteket kikérni.
Elsösorban konzolokhoz(box,box360,PSP,Ps2/3)-hoz árulnánk nagyon jó minöségü matricákat.
Amennyiben igény lenne rá Laptop,Motorola V3,Ipod-hoz is.
Itt láthattok pár képet a termékekröl.
http://kepfeltolto.hu/i/?208937Elöre is kösz a válaszokért.
UI: Remélem nem sértettem meg semmilyen szabályt, hiszen még nincs is mit reklámoznom.
-
Ratman
tag
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, hátha itt előbb kapok választ. Arra lennék kíváncsi, hogy van valami új hír a Jasper érkezéséről amit augusztusra ígértek?
Mert lasssan elmúlik augusztus és még sehol semmi. Hallott valaki valamilyen infót, hogy mikorra várható?
Tavasz óta várok a vásárlással, és már elég türelmetlen vagyok, de ha eddig vártam, akkor még 1-2 hét nem lenne gond, csak jó lenne már valami hiteles és pontos infót hallani.Előre is köszi.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Atomgeszi #16176 üzenetére
Sziasztok!
Én mondjuk 0%-ban használom filmnézésre a boxot. Így is eleget parázok amiatt, hogy besül egyszer, nem fogo mmég filmekkel is pörgetni a dvd-t, arra ott a jó öreg Panasonic DVD-m.
Viszont pár avit próbáltam rajta, azokat az úgynevezett HD rip avikat, amivel a Pana DVD-m nem boldogult, ez elvitte akadás nélkül, és lehet, hogy csak placebo, de úgy tűnt, a 82-es CRT tv-men szebb volt az a HD rip, mint némely DVD, de leglaábbis szinten voltak. (mondjuk a demo filmem pont a Planet Earth volt David Attenborough-tól. De próbáltam egy Jesse Jane MKV-t is, hogy vajon milyenek a testek HD-ripben, de azzal már nem boldogult. Egyébként télnyeg kell egy firssítés az AVI lejátszáshoz, de csak első ízben, utána már okés a dolog).Szóval így állunk, ha minden igaz, amit mondok.
(de nagyrészbeni filmnézésre senkinek nem ajánlom a boxot, ha még játszani akar sem, filmr emindenképp egy halk HDMi-s DVD játékos, meg ha kell a játék akkor mellé is egy BOX, de igazi házimozi snem koptatja a boxot filmekkel, nem egy ismerősöm van, aki azért adta el a gépet, mert nem bírta elviselni a hangját. érdekes, hogy játék közben nekem annyira nem tűnik föl, de még nyár elején jópár éjszakára otthagytam a gépet bekapcsolva, hogy szedje a demot lefelé és bizony az egész lakásban hallatszott a süvítés, annyira, hogy még az ajtót is be kellett a gépre zárni, hogy ne zavarjon alvásban. Szóval ilyen a hang.
Az egy dolog, hogy Forza versenybe merülve nem hall az ember semmit, de egy film jó esetben nem csak effektekből áll, hanem halk párbeszédekből is sokszor. Én meg nem dicsekvésből mondom, de nem egy tejfelesdoboz mozirendszerre van kötve a gép, de esetemben is szinte 90%-ban éjszaka van csak idő játszani, akkor a hang eleve kilőve, szinte minimális hangerőn nyomatom.
Ha igazi házimozis vagy, nem filmezel boxról, utoljára is csak ezt tudom tanácsolni! -
tiv83us
veterán
Takaritottam, most mar lehet vissza terni a temahoz, thx.
-
spammer
veterán
válasz
urbanjozsi #16168 üzenetére
DVD9 sem HD. De te tudod, én csak mondtam, szíved joga.
Akit érdekel a Tales of Vesperia demo, töltheti innen: [link]
Nem próbáltam, máshol kérték, mert csak reges torrenten látni, felraktam publicba.
-
heihachi
addikt
válasz
urbanjozsi #16164 üzenetére
Ez nem pont így van, 18k-s Philips DVD lejátszóm van HDMI kimenettel, kifogásom semmi nincs ellene, jobb minőségű a képe, mint a boxé.
-
Kasza08
őstag
válasz
Igen, viszi. Még Live-ról le kell szedned egy codec-et ha jól tudom, és akkor vinni fogja az .avi-kat, de javítsatok ki, ha rosszul mondom
-
spammer
veterán
válasz
De miért fontos a HDMI? A DVD így sem úgy sem HD, a HDMI kábeltől sem lesz szebb a kép szerintem. (Jó, minimálisan biztos, de nem HD). Persze semmi közöm hozzá, csak leírtam a véleményem. Írott filmek passz, ha jól tudom igen. Egyébként flashelni mostanában nem is tudod az új driveok miatt (persze biztos kapni még régit is erre-arra), úgyhogy a dolog megoldva
-
urbanjozsi
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Xbox360-at szeretnék venni, ezügyben kérnék egy kis segítséget. Elsősorban filmnézésre használnám(HDMI-vel) másodsorban játékra.
- ezen felhasználások meleett megéri-e flas......ni avagy sem?
- az "alap csomag" most akciós a Tes...ban 49.900-ért. ez jó lenne e erre a célra
Bárminemű javaslatot és helpet elfogadokKöszi
-
Prof01
veterán
Nagyon durva ez a
Ferrari ChallengeMiért nincs ez X360-ra?
Geri888: Vedd meg, ezt a 60as Pro-t, megéri ennyiért.
-
Geri888
csendes tag
Értem. Nem akarom megbuheráltatni. Szerintem annyit nem ér, a garancia fontosabb nekem.
Mégegyszer köszi a válaszokat. -
spammer
veterán
válasz
Geri888 #16146 üzenetére
Biztosan nem tudni, de szerintem novembernél előbb nem valószínű. Gyanús az is, hogy az új 60GB Pro is Falconos csak kisebb módosítások vannak rajta, ezért gondolom, hogy a Jasper csúszni fog. Ha gyári marad a géped (no flash), akkor semmi félnivalód nincs, vedd meg, ott az MS gari.
-
Geri888
csendes tag
Köszi a válaszokat
Bocs ha megtévesztett a link
Az a helyzet, hogy már nyár eleje óta tervezem a boxot és már jó lenne. Vártam is a Jaspert, mert ugye augusztusra ígérték. Azóta semmi újat nem hallottam felőle
Ti esetleg tudtok valami új infót ? Meddig kellene rá várni ? Mert ha sokat akkor szerintem megveszem 60-ért ezt a Premiumot. -
Geri888
csendes tag
Hello !
Mivel itt sok a tapasztalt ember, ezért megkérdezném tőletek, hogy jó vétel lenne e ez a 60 gb-s Premium?http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=3191
-
válasz
(Kolombusz) #16137 üzenetére
Én eddig gép függő voltam és persze game ,zene és film függő
és meguntam hogy mindig fejlesztgetni kell főleg ha max grafikán akarok játszani és ehhez az isten pénze sem elég
Most ott tartok hogy eladtam a gépem (főleg miután láttam a villanyszámlán mennyit fogyaszt egy quad ) és vettem xboxot, tv-t, psp-t ,de sajnos ez sem volt elég szóval most megint vettem pc-t (függőség továbbra is maradt + remegek hogy ne vegyek 4850 et
és megint egy 22" lcd-t )
Tehát nekem jó lenne ha ki tudná váltani a box ezt és nem kéne 10 cuccosnak otthon rohadnia plusz az egyikre 2 havonta költeni, főleg úgy ,hogy az xbox ,hogy multi legyen ahhoz minden adott
Maradjunk annyiban hogy totál beteg vagyok elvégre az xboxot is ugy mond "bővíteni akarom" szoval nekem tutira semmi nem lenne jó
-
spammer
veterán
válasz
Steven #16135 üzenetére
Van valahol egy külföldi topicban (talán xbox scene, nem emlékszem már), ahol leírják h milyen vinyókkal lehet helyettesíteni, hogy kell megbuherálni stb. Van egy buherátor cucc, azzal lehet bűvészkedni, de úgy tudom, hogy akkor sem lehet felismertetni vele több száz GB-os vinyókat, hanem max 20 vagy 120 GB-ra variálja.
Lehet úgyis csinálni, hogy: SATA HDD+külső rack+box csatolófelület ha jól látom, csak utána kell járni, hogy mit, hogyan, merre.
Ahhoz h bármilyen vinyót teljes méretében kezelni tudjon, ahhoz MS támogatás kell (ilyen nem lesz) vagy kernel törés (ez sem mostanában szerintem). Külső USB-s vinyót rádugva pedig 99% h nem lehet majd installra használni, hülye lenne az MS ezt támogatni, rájuk rohadna a sok box HDD -
válasz
Fusion01 #16114 üzenetére
Köszi a válaszokat!
XBOX HDD:
Nekem viszont továbbra is nagy X ,hogy akkor valóban csak 20 -60-120 as winyót fog felismerni az xbox vagy próba cseresznye? (természetesen nem külső winyórol van szó)
Logikusan szerintem, teljesen mindegynek kellene lennie hogy 20as vagy 300 as winyót raksz bele.Mindegy max jövőhétre beszerzek egy 6s és egy 10s torz kulcsot és ki próbálom 250 s samsung al , hogy mi történik , sajnos a héten már tuti nem tudom megnézni.
Próbálkozóknak egy kis how to : [link]
Külső HDD :
Akkor 250 külső winyomat megtudom formázni fat32 be ?vagy akkor én nem értem... -
heihachi
addikt
Djuree úgy belefedkezett a játékba, hogy már három napja nem is írt
Ezek szeint sikerült kábelt szerznie, reméljük.
-
soulcube
aktív tag
-
Fera7
csendes tag
sziasztok,
router vásárlás előtt vagyok. kábeles netem van (pr-telekom), a routerre pc-t és xbox360-t kötnék.
milyen routert tudnátok ajánlani? -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó 256Mb memória kártyám! Érd. privibe! -
Scoobyka
addikt
válasz
spammer #16124 üzenetére
ezt még nem tudjuk!
mert nem tudni mit hozz a novemberi frissités....ugyebár a ps3hoz bármilyen winyót lehet használni,sztem ha az ms úgy gondolja akkor egy szoft frissitéssel ezt is belerakhatja novemberbe.....bár akkor nincs extra lové a saját winyokon
fogalmazzunk úgy ,egyenlőre nem valószínű,hogy külsö winyóra majd fel lehet instalállni. -
30z.Samu
félisten
USB-s vinyót is felismer az Xbox?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy eladó 256MB mem. kártyám. Posta van, személyesen meg Dunaújváros!
Érd. Priviben! -
heihachi
addikt
válasz
Steven #16116 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Ha XP-vel hozol létre partíciót, akkor az max 32GB-os kötetet enged létrehozni FAT32-vel. De ettől a FAT32 támogatja a 2 terrabájtos vinyókat is, tehát nem a fájlrendszer korlátja a 32GB, hanem az XP szeretne rávenni, hogy használj inkább NTFS-t.
-
válasz
Fusion01 #16114 üzenetére
Tudtommal csak fat 32 -t ismer fel.Magyarul ha rátolok külső winyót 250-st nem ismeri fel csak ha fat 32 re van formázva viszont a fat 32 az csak 4gigás fájl-t kezel és ha jól tudom max 32 gigás particiót lehet megformázni vele , szóval totális sux .
"Csak a 20gb és 120gb winyót ismeri fel.És most már a 60gigásat is." Ez tuti ?Mert a terv az , ha végre megcsinálják normálisan a zene lejátszást,jó lenne rárakni az összes mp3 at a boxra .
(Jó hogy szóltál mert már akartam venni egy 320 as noti winyot
)
Böngésző meg adott, ha lenne rajta, lehet pc-m nem is lenne.... szóval kis oda figyeléssel komplett multi-s eszközt tudnának belőle csinálni
(lennének ötleteim hogy min változtathatnának...)
Kérdés : Csak én nem tudom beállítani vagy tényleg nincs magyar billentyűzet kiosztás boxhoz
msn hez nem ártana..
Sajnos annyival jobb a ps3 hogy lehet rajta linuxot futtatni , kár hogy ez boxon nem megoldható....
-
bwoay
nagyúr
válasz
Steven #16112 üzenetére
akkor mi a faszért akarsz te is ilyen munkát magadnak?
amúgy tök igazad van, ennek úgy kellene működnie,
hogy nagy unalmunkban állandóan be is linkelhetnénk
a pár HSZ-el korábban már elhangzott válaszokat a kérdéseidre,
ha már te olyan elfoglalt üzletember vagy, hogy erre sem jut időd
a munka, a család meg az észosztás mellett -
Fusion01
tag
válasz
Steven #16108 üzenetére
320 vinyóra nem tod kicserélni.
Csak a 20gb és 120gb winyót ismeri fel.És most már a 60gigásat is.
De USB-n keresztül tudsz rá nyomatni mobil racket, külső merevlemezt.
Amúgy bele rakhatnának egy kur** böngészőt is aztán supportot az nfts file rendszerhez (külső winyó)
Itt nem tom h a box külső vinyójára gondolsz vagy arra amit usb-n keresztül tudsz nyomatni. -
heihachi
addikt
válasz
Steven #16112 üzenetére
Ez nem baszogatás, ahogy Te gondolod, csupán ha már kérdezel, akkor tiszteld meg azzal a potenciális válaszadókat, hogy értelmes kérdéseket teszel fel, hogy legyen esélyük válaszolni, és ne kelljen találgatni, hogy mit is akarsz.
Persze, nem vagyunk hülyék, ki tudjuk találni, hogy mit akarsz, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha először beírnád a keresőbe, aztán olvasnál, vagy ha ez már nem megy, akkor magadtól értelmesen megfogalmaznád, és nem tennél bele 50 szmájlit.
Továbbá szeretném megjegyezni, hogy a kérdésedre (közvetett módon) választ kaptál az unatkozó, másokat baszogató emberektől. -
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi #16109 üzenetére
fáradság, azt kell venni.
a fáradtság az más, azt érzed, nem veszed
amúgy jogos
Steven:
ja, nekünk fizetnek érte, ráadásul nem is keveset!
És hogy lássák, dolgozom is a pénzért:
az NTFS-ből az FS jelenti a file-rendszert,
tehát az NTFS file-rendszer az kb olyan, mint a CD lemez -
válasz
heihachi #16109 üzenetére
Biztos én vagyok hülye de szerintem mindenki vágta hogy elírtam ..
De ha igy jobban tetszik akkor NTFS file rendszer ..Amúgy lenne egy kérdésem a ph-s emberkékhez(akinek nem inge ne vegye magára)
Nektek fizetnek azért hogy bele kössetek a másikba? Mert kérdem én akkor hol lehet jelentkezni , mert ez egész jó állásnak tűnik
Logout on vettem észre leginkább ott megy nektek a legjobbanAz updatre vissza térve magyarul még mindig semmi sem biztos csak a halál hogy mikor jön ki
-
Valaki tudja hogy mikor jelenik meg az új dashboard frissítés?
Nagyon várom már..
Amúgy bele rakhatnának egy kur** böngészőt is aztán supportot az nfts file rendszerhez (külső winyó)
Ha megjelenik tuti szétszedem és kicserélem egy 320 as winyora
-
ksasa
tag
Mivel érdemes a box dvd olvasófejét tisztítani? Egyáltalán van jelentősége? Már csak azért is kérdezem, mert újabban az újraírható lemezekre kiírt demókat eléggé szaggatva játssza le, kissé nőttek a töltési idők is és különben is messze van még a novemberi update, ami felszabadítaná a kicsikét a rabszolgasorból.
Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest