Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
fidor
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagy problémám.Mégpedig vettem egy pendrivert és rátettem dvd filmet,mp4 és mp3 látni látja mindeggyiket de ezek közül csak az mp3 játsza le lenne valakinek valami ötlete mivel lehetne orvosolni ezt a problémát.Sajnos LIVE-om nincsen ha netán frissíteni kellene valamit előre is köszi.Nagyon fontos lenne a segítség!
-
HagaNRG
őstag
Meglátjuk, ha úgy adódik, hogy Miskolcon jársz, csak szólj, én ma ott leszek egész nap.
Brothers in arms miféle játék? Demo alapján grafikailag-főleg egy Bad Company után- nem valami hűdehúha. Pedig megjelensékor elég nagy felhajtás volt körülötte, már azt hittem havonta jönnek ki az egymást grafikailag agyonűberelő vh-s fps-ek.
-
HagaNRG
őstag
No megállj csak! No pogudi!
Szóval nem mondtam, hogy sok a 4ezer a DIRT-ért. (kint vannak olcsók, de végülis rendes tőled így is, hogy nem is keresel szinte rajta), viszont itt arról van szó, hogy karcos a lemez, holott egy hónapja már a kezemben volt otthon a DIRT, de másnap vissza kellett vinnem a horzsás lemez miatt és visszakérni érte mind a 3 ezer ft-t, amit átszámítva kértek érte.
Kár érte, lehet, hogy simán ment volna, de nem szeretke kockáztatni.
Namost kezdek azon gondolkodni, hogy eladnám a boxomat. Lekopogom, tökéletes a gép,így lehet nem kéne szegény birizgálni, viszont amíg jó áron eladhatom, és jó áron vehetek 60GB-set, akkor talán az kéne, előbb-utóbb egyre több játék lesz és én meg olyan vagyok, hogy folyamatosan a lehető legtöbb demot tartom meg a gépen.
Ha bejön az install, semmire sem lesz helyem.Mennyi is most legjobban a 60GB-s? (esetleg játékkal csomagolva?).
Bár világválság van, valahogy úgy érzem, karácsony előtt nem szabad sietni, lesznek itt még a Corában, MM-ben új NFS-sel, Fifa 09-cel összecsomagolt akciós gépek. -
HagaNRG
őstag
Mindegy, 17 ezer forintért 3 játék, amiből egy zsákbamacska nem olyan rossz vétel nekem. (sajnos ezt az arányt erősen meg fogja bontani a majd otthon megvett Fifa 09, nem adom a magyar kommentárt, pedig már 10 körül azt is meg lehet itt kapni-otthon is, de plusz posta).
-
heihachi
addikt
Pillanatnyilag egy értelmes okot tudok felsorolni, ami a PS3-ra váltást indokolná. Ha a közelmúltban felreppent pletykákban szereplő játékok mindegyike megjelenik, akkor játék miatt már biztosan nem érdemes PS3-ra váltani, így szerintem az egyetlen ok, ami miatt érdemes, az a BD, ami meg nagyon-nagyon drága mulatság.
-
dunc
nagyúr
Olcsobbak.....nem tudom,hogy megy a csere-beréje de szerintem nem olcsöbb sőt kevesebb van belölle ,és ezért nekem drágábbnak tünik,és is elcserélném de nem most.... majd ha beindul a sony mozdony.....azért el kéne gongolkodni a sonynak,hogy most 40 K egy x 360,és 35 K egy sony ps2 ..ez azért vicc nem tudja csökenteni az árát a ps3-nak a BD miatt,és akkor mi a helyzet a ps2 vel ?

-
HagaNRG
őstag
Kinek adtad el az Assassinst? Megvettem volna-bár talán még így is kijövök 5 alatt vele, barátom, két hetem maradt hátra, de még mindig kivárok, hátha lesz valami olcsóbb. Azért az rosszul esik,h. a Colin DIRT, a GRID augusztus óta egyáltalán nem ment még le, az Assassin's is alig. Mindegy, de már rájöttem, hogy játékbankot robbantani nem fogok. (mindenesetre van olyan bolt, ahol állítólagos sale of the week akcióban már 3. hete 6 ezer forint a Too Human.)
-
Mr.Grincs
veterán
Az jó ha már ilyen sok játékod van, annyiért nem tudod eladni az összeset amennyiért vetted de darabonként eladsz kettőt és kijön belől egy zsír új kb. Ez nem vígasztal senkit hogy ennyit lehet bukni rajta de ez vele jár sajna
XBOX 360 játék kölcsönzőt kéne nyitni
Én el akarom adni most az egyik játékomat, aztán abból vagy GOW ot venném meg vagy a GTA4 et. -
Mr.Grincs
veterán
Én nem flashelem majd a boxomat. Magammal tolok ki, ha bekrepál. Inkább kevesebbet játszok, ha pénz szűkében leszek, de eredeti gémekkel inkább. Meg azt el tudom cserélni a másoltat meg nem annyira
De szerintem csak anyagi okok miatt akarja eladni, mindenkinek lehetnek anyagi gondjai. Sajnos, most a V.V. idején
Haverom most adta el a PSP jét annyiért mint amennyiért én vettem a boxomat
-
tiv83us
veterán
Ha ganyolt a geped, akkor csinalj rola egy biztonsagi masolatot es probald ki azzal. Ha ugy mukodik, akkor sajnos meg kell venni ujra, vagy warez, de akkor meg a Live kilove. Ja es nem buzditalak warez hasznalatara of korsz, csak probalok segiteni. Ha azzal is fagy, akkor a geppel lesz a gubanc, esetleg nezz szet EA-s forumokon.
-
HagaNRG
őstag
Utcacímet légyszi! (pénteken szabadnap, már végre vennem kell valamit).
Láttam valamikor még mikor kijöttem tényleg gamestationt, sőt neten is nézegetem mindig az oldalukat, de nem sok árkülönbséget látok a game és ez között.
Sőt, legelsőnap mikor kijöttem, esküdni mernék, hogy egy games4you nevű boltot is láttam, de neten sehol semmi.
Az igazi az ebay lenne, 3-5 fontos DIRT és stb. árakkal, de nincs kártyám, meg még a postaköltség is megdobná, így ott tartanák, mintha holnap megvenném a boltban. -
Xirtam
veterán
Sokáig PS2 öm volt csak azért vettem hogy a DBZ-ket kitoljam
Budokai 1-2-3 aztán Tenkaichi 1-2-3
Aztán eladtam!Most meg mindent elkövetek, hogy Burst Limit menjen a szobámban egy frankó kis Xbox-on!!!!
Ssj2 Teen Gohan POWA

Mellesleg azért is szeretem a Narutot mert kicsit DB-s a feelingje Naruto vs. Sasuke = Goku vs. Vegita!
Egymás ellen küzdenek, bármit megtesznek, hogy a másik főlé kerekedjenek de közben nem veszik észre, hogy a legjobb barátok lettek!
Sokan elítélték a DB-t a sok verekedés és ilyesfajta jelenetek végett, de nem látták benne azt a dolgot ami értékes az egész sorozatban, az összetartás és a barátság!

-
bwoay
nagyúr
a demok letöltési lehetősége megmarad,
csak a Goldhoz képest két héttel később válnak majd elérhetővé számodra.
más különbség nincsEddie:
mondjuk az általánosan igaz a konzolokra,
hogy mindegyik gépnél szép summát kérnek el a tartozékokért,
végülis abban meg a játékokban van a pénzt...
Ott kezdődik a dolog, hogy kapásból kell egy második kontroller,
ha nem csak on-line szeretnél másokkal, vagy mások ellen játszani.
viszont az igaz, hogy wlan kártya csak a boxban nincs. -
eddie17
addikt
Olcsóbb, de nem az igazi, majd még rágódom rajta, csak ugye ki kellene használni legalább az egy hónap ingyen live-ot

Lehet munkatársammal majd megrendeltetem, Ő úgy is szokott ebay-ről rendelni.bwoay: Na ja, ez az egyetlen hátráltató tényezője a boxnak számomra, hogy még költsd rá a gép felét, vagy egy harmadát, hogy úgy tudd használni ahogy szeretnéd.
Nálam is a routerhez járt egy adapter, az megy az asztalihoz, a notin meg ugye alapból van lehetőség. Mindegy, megoldom valahogy, de kábelezni nem igazán szeretnék... -
Sanya
nagyúr
Avi, az nem formátum, hanem egy kiterjesztés sajnos. bizonyos avi kiterjesztésű filmeket nem divx, vagy xvid codec-el tömörítenek, hanem x256 vagy mi a picsámmal, és azokat nem viszi, és nem is fogja sajnos, mint ahogy az mkv-kat
Javaslat: meg kell lesni a filmek nfo-ját, hogy mivel van bekódolva.
ui: díjazom a problémádat hajnal háromnegyed 2-kor
-
Djuree
félisten
az is igaz hogy én még akkor játszottam mikor nem volt benne a hard mod, megjelenéskor. ...és így rohadt könnyű volt, talán nem is haltam meg egyszer sem
én ezért untam meg igazán...amúgy nagyon jó játék, fasza történettel. nekem még a lost odysseynél is jobban tetszett... -
Kasza08
őstag
nem
+2500-al nem, am. sem, de így főleg nem.
jatékaim.hu-n GOTY edition van 8k-ért karcmentes. 5-ért van olyan, amihez nem írtak semmit, lehet, hogy karcos.
Vinyó meg 10 alatt nem igen van szerintem
Amit Atomgeszi ír, az pedig a másik. Buknál is rajta, és még értelme se lenne...
-
Djuree
félisten
én is eredetivel toltam, ill. tolom majd még ha lesz kedvem
simán elmegy mindenen szinte. direkt úgy csinálták meg hogy a kispénzűek is tudják tolni. elmegy a laptopodon is csak le kell butítani kicsit a grafot, de ennél a gémnél úgysem a graf a lényeg, meg amúgy sincs nagy különbség a full meg a min graf között.
de a wow topikban biztosabbat is tudnak mondani
-
Djuree
félisten
próbáld ki pc-n a spore-t. ott a w*rez is mehet büntetlenül

a wow az jó! csak nehogy rákapj mert akkor vége mindennek. komolyan, nem vicc. egyik ismerősöm, munkáját, családját is elvesztette miatta. szerencsére én fél év után meguntam és addig sem vittem túlzásba

valahol a youtube-on van egy videó amiben egy amcsi csávó törli a több 100k dollárt érő karaktereit, minden ruhát, páncélt egyenként töröl róluk, aztán magát a karaktereket is, és közben mesél az életéről vagy fél óráig. elég szomorú, érdemes meghallgatni
-
HagaNRG
őstag
GRAUL én megvenném tőled még a héten az Assassin's creedet, akár úgy, hogy te is jól járj rajta termsézetesen. Londonban, nem tudom, de pontosan hol is vagy.
Egyébként hol szereztél ennyi cuccost ennyiért összesen, mert a GAME-ben is drágább sokkal minden.
Köszi, majd írj privet,hogy mi legyen!
-
1010
őstag
de ratudod,kell hozza egy tv tuner de azzal is gyenge lesz mivel egy atlagos tv tuner bemenete rca es azt kilove gy notira ami megeggyezik egy lcd felbontasaval,ha nem negyobb,ugyanugy rossz kepe lesz+meg azt kozelebrol is nezed.
ahhoz hogy erdemi kepet kapj notin professzinalis HD video szerkeszto hardware kell
YpBr HD inputtal vagy HDMI bementtel,ezzel mar tokolestes kepet kapsz notin,
ezek ara tobb mint egy box,es csak erre hasznalni egy ilyen eszkozt=egy sarga papirral -
Aktív témák
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az árak nagyon drágák még ha okos forrásból szerzi be az ember akkor is. 10 alatt lenne akkor jobb lenne.
)

XBOX 360 játék kölcsönzőt kéne nyitni

Holnap kivitelezem a taktikát! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)