Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
DieHard
senior tag
a boxot szeretném összekötni a dolbyd erősitőmmel. mi a módja? hdmi-t nem tud az erőlködő
-
Sefter
veterán
a Jasper 65 vagy 45 nm-es csíkszél.-en készül

Jelenleg nincs olyan x360 amiben kizárható a RRoD ? -
-
30z.Samu
titán
válasz
Kasza08
üzenetére
Mi bejelöltük egymást Live-on?
Én a másikkal fel se mertem menni Live-ra pedig ott volt a kis könyv!
Miután lejár a próbaidő, szerintem kb 1 hónapig Gold nélkül maradok, spórolás van ajándékokra! Mondjuk elég hülyén oldották meg, hogy online játékért fizetni kell, de az eddigiek alapján megéri!
Hát ha még meglesz a Forza! -
Kasza08
őstag
Igen, nekem is! Az előzőnél meg a ravasz nyikorgott, most meg ez... ebből support lesz.

30z.Samu: Egy csónakban evezünk, szombaton adtam el a hősugárzómat
Nekem pedig csak egy CoD4-em van, most toltam Proffal egy menetet. Én eddig is liveztam, csak eddig félni kellett
Én azért még besprólok egy Fable2-re, aztán mehet az adok-veszek
-
30z.Samu
titán
válasz
Kasza08
üzenetére
"Micsoda megkönnyebbülés füleimnek, hogy nem teker 3000-el a két venti"
Igen, ismerős! Szombatig nekem is Turbine Edition volt, de eladtam és megvettem Djuree kollega Silent Edition-jét, és én is beléptem a Live világába!

Nagyon tettszik, igaz még csak egy játékkal tolom (Fifa 08). Idén szerintem nem is fogok tudni nagyon venni játékot, közeleg a karácsony. Nagyon izgalmas meccseket játszottam eddig Live-on, csak hát általában 1 góllal kapok ki!

A Te konzolod szinte még ropog!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mr.Grincs: Még nincs hivatalosan GoW 2.
-
-
Rosep
senior tag
A vadiúj Xbox-om kontrollerének egyik joystickje nyikorog. Olyan jó kis műanyagos nyikorgós hangja van jobbra-balra mozdításkor. Mit lehet vele csinálni? Elég idegesítő.
-
DieHard
senior tag
hali. problémám az lenne hogy nem tudok fellépni live-ra. sőt a network testnél is megbukik a box. routerre van kötve. a router látja is. mi lehet a gond?
-
Don47
tag
válasz
Sefter
üzenetére
Külföldi fórumokat olvasgatom nyár óta. Hát elég nagy a bizonytalanság, a LOT number-ek alapján próbálják azonosítani a Jaspert, ami úgy tűnik, egyelőre nem létezik. Rengeteg a találgatás, szinte hetente felbukkan egy-egy infó amit felkapnak, és rendszerint kiderül, hogy vaklárma volt. Kavarta a dolgokat a "Falcon v2" lapos gépek megjelenése is (a Falconhoz képest annyi a változás, hogy áthelyeztek néhány memóriachipet az alaplap másik oldalára - az új 60GB Bundle kiadásúak (Kung Fu Panda+Indiana Jones) már majdnem mind ilyenek - ebből valószínűsíthető, hogy a nem-Bundle Xboxok között biztosan nincs Jasper lapos). Biztos, hogy az új GPU kisebb energiaigénye miatt kisebb tápegységek kerülnek a Jasper lapos gépek dobozaiba. Az új tápegység 150W/12.1A-os lesz. De mivel a Falcon bevezetésekor a legelső gépek dobozaiba az előző széria 203W/16.5A-s tápjai kerültek, valószínűleg az első Jasperek is a Falcon 175W/14.2A-s tápjával érkeznek majd.
Egyelőre egy biztos módszer létezik arra, hogy megmondjuk, egy 360-ról, hogy Jasper-e vagy sem. Meg kell mérni, hány wattot vesz fel ténylegesen. A Falconok a Dashboardban 100W körüli értéket esznek, játék alatt 120W körül. Akkor Jasper, ha ezeknél lényegesen kisebb értéket kaptok.
Még valami. A LOT number mellett van a (Manufacturing) TEAM kódja is: a legtöbb FDOU vagy CSON. A Falconra az FDOU team állt át hamarabb, van esély rá, hogy a Jaspernél is ők lesznek az elsők.
Remélem, tudtam segíteni.
-
Sefter
veterán
szasztok boxosok!

egy ideje nem követem nyomon az x360 fejleményeket, mi újság a Jasper-es változattal
-
Kasza08
őstag
Visszatértem az Xboxosok táborába

-
L|zsidoboz
őstag
Kösz az infot mindkettőtöknek, ennyiért lehet én is megveszem.

-
Rosep
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem sokkal többért itt is van: [link]
-
zsocy
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Itt is van ennyiért, Pinatával egybe csomagolva. Haver itt vette meg, neki tökéletes, de másoktól már hallottam hogy trükköznek (használtat újnak adnak, karcos a cucc), szóval figyelj oda.
Ja és én ilyen randa weboldalt még életemben nem láttam, pedig nyomom már egy ideje

-
Rosep
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Vaterán
-
Blizz
őstag
Hali,csatlakoztattam egy gamepadot az xboxohoz(logitech) és elkezdett világítani,viszont nem ismerte fel.Csak az xboxos kontrollereket ismeri fel?
-
storm81
csendes tag
Ha valakit érdekel, Auchanba van 3990 jómagyarforintért Strangehold. Rendes kiadás, nem budget, vagy classic. Tegnap voltam, akkor láttam. Ennyiért megéri szvsz.
-
capafog23
őstag
Gears of War 2 kitolva egyedül, most jöhet a coop.
Kegyetlenül istenkirály játék, eddig azt hittem hogy a fable 2 az év játéka DE NEM!
Inkább nem írok róla semmit csak, mert csak spoilerezni tudnék, végén stáblistánál hangulatos hogy a készítőknek ottvan a feje és az üzeneteik a családjaiknak. -
mergal
aktív tag
Olcsó gama nézzétek, vegyétek!
-
tiv83us
veterán
Skynet-et ugy tunik mar megfertoztem a Fallout 3-al (
), akik meg nem probaltak, itt egy kis kedvcsinalo, leiras rola, eleg korrekt. /En is irnek rola bovebben, de jelenleg egy hoszabb cikken dolgozok egy masik jatekrol/. -
HagaNRG
őstag
Szevasztok tesvérek!
Végre itthon vagyok, végre kezdődhet a boxolás.
Egylőre az akksik töltőn, a gép előmelegítésen van, aztán jöhet a Püré!
-
30z.Samu
titán
Skacok!
Nem tudja valaki véletlenül hogyan kell Xboxon átigazolásokat letölteni? Nem találom sehol!
Rosep: Nem lesz gáz, csak nem kell napi 24 órát mennie!

-
Rosep
senior tag
Megvettem én is a "Box"-ot.

Tetszik...
Vettem egy P&C kitet Tescoban (4500 volt), egy Forza 2-t (3000-ért).
Kicsit melegnek tűnik a hátulja...
-
Def26
félisten
válasz
Kasza08
üzenetére
Playasia by Skynet, anno nekem is hasznos volt.

-
Skynet258
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Jah, bazz, én is gondolkoztam már, több a pötty, mint egy túró rudi reklámban...
Kipróbáltam ma ezt a Falloutot... nagyon tetszik!! Sok lehetőség, nagy szabadság, és az angol is megy még ezen a szinten... Szóval asszem veszem meg boxra
Mr.Grincs: én PlayAsia-ról rendeltem a Fable 2-t (szokás szerint
), abban van magyar felirat 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
XP vel mi a helyzet? Az is ilyen simán kezeli a joyát?
-
TazLeacher
nagyúr
Aha. Eddig csak GTA:SA és Silent Hill 3-at toltam joy-al, és jó. Megtartottam mellé a vezetéknéknélküli Logit. Kényelmes, és hibátlan. Rádugtam, egyből kiírta, hogy XBOX kontroller, felismerte, és Vista a még autómatikusan frissített is hozzá drivert (amitől már világít is!).
-
Mr.Grincs
veterán
Ha bárhonnan megrendelem a Fable 2-t akkor az tutira magyar felíratos? Akár külföldre is értem.

-
Mr.Grincs
veterán
Anno én is gondolkodtam hogy majd tolom vezetégessel pc-n a gémeket de lemondtam róla
Mert ha enmjó buktam volna a casht nem cserélték volna ki de már van boxom
Attól függetlenül kipróbálnám szívesen, hogy megy PC-n egy MOH Airborne.
Vagy valami szimlátor. -
Def26
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vezetékes joy -t vettél? Milyen játékokban nézted, és hogy működik a dolog?
Most tervezem én is venni egy kontrollert (vezetékeset), mert a PS3 -é valahogy nem működik PC -n. -
Scoobyka
addikt
van vkinek eladó xbox 360as winyója?...Debreceniek előnyben.....
20-120Gb ig midnen játszik....pmben keressen meg. -
30z.Samu
titán
Nincs kedve valakinek meccsezni este (Fifa 08) ?

-
eeXaa
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
...na, azt meg honnan a rákból tudjam, hogy neked vezetékes kont. -ed van... beleírtad abba a hozzászólásodba?
... amúgy meg kössz, hogy kioktattál... mostmár sokkal okosabb vagyok....
persze tudom, hogy nekem lett címezve.....
...egyszerűen csak a "kedvenc"-ek, meg az "addikt" -ok stílusára válaszoltam.... merthát az..... na mindegy...... én leírtam, hogy lehet nem jól tudom.....
persze erre meg majd jön: ....hogy akkor meg minek szólsz hozzá!
...sajnálom, én nem bújom egyfolytában ezt a fórumot, van más dolgom is... csak láttam épp a kérdésed és megpróbáltam rá válaszolni.... -
-
eeXaa
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
.... olvasni meg persze tudok.... lehet jobban is mint te
..... de azt nem tudtam, hogy 4 kontrollert is tud kezelni, mert amit írtál, abból az következik.... -
(Kolombusz)
veterán
Ha merül, akkor átellenesen kezd el villogni.
-
eeXaa
addikt
...akkor mit jelent a másik 3 egység?

-
eeXaa
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
.....szerintem, egyszerűen csak azt mutatja mennyi van még hátra az elemből.... de javítsanak mások, ha tévednék....
-
30z.Samu
titán
Valakinek nincs kedve este egy Fifa 08 meccshez?
-
30z.Samu
titán
válasz
Kasza08
üzenetére
Köszi, sikerült angolt csinálnom!
Jelölhettek spannak, ha gondoljátok: Samu30z a nevem!Tapasztalat: Fifa 08-al játszom, mert most csak ez van a konzolhoz. Játszottam 2 meccset, mind a 2 nagyon izgalmas volt! Eddig tettszik a Live! Perpill azt keresem hol lehet a friss igazolást leszedni.
AMD_ok: Csak a Post Code legyen valódi!
-
AMD_ok
őstag
rácsatlakoztam a live-ra, a frissítések miatt. Az 1 hónapos GOLD előfizetést hogy tudom aktiválni? Ott tartok, hogy kéri a kódot, vagy hogy mire (1 hónap, 1 év, stb.) akarok előfizetni.
Hol van a kód, amit be kell ütni? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszönöm. Szóval akkor normális, hogy csak a negyede világít...ezek alapján akkor feltételezem a gombnak PC-n nem lesz funkciója.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Normál esetben ez az xbox guide gomb, ami játék közben egy menüt hoz be.
A világító led pedig semmi mást nem jelent, cask azt, hogy be van kapcsolva és hogy 1 kontroller van összesen csatlakoztatva a rendszerhez. -
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok Box-osok!
Megvettem a 360-as kontrollert a géphez. Ezzel kapcsolatban érdeklődnék.
Középen van az Xbox logo, amit be lehet nyomni. Eddig nyomkodtam, de nem ismeri fel gombnak. A Vista letöltött hozzá valmi drivert, most se ismeri fel gombként, viszont a logo körüli karika 1/4-e (ahova 1-es van írva) világít. Ez mi? Mire jó?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mikor lehet előrendelni
Az március fele kijön vagy inkább egy kicsit előbb? 

Na jó, csak majdnem annyira... 

"
. Mindkét "állásban" ugyanúgy ott van a fekete csík...
Priviben jöhet, hogy mennyiért, és hogy hogyan zajlik a rendelés és beszerzés onnan.