Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Az nem sok. Én kb. 4 hónapja adtam el a Halo 3-amat 6kért és az bundle volt. Vagy a tiéd is?

-
Prof01
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Mennyiért?
-
Buldozer99
senior tag
Nah srácok,el is ment a Halo3!

-
Fusion01
tag
válasz
ggf8600gts
üzenetére
jaja DPD futár hozta ki a Konzolstudiotól
-
Djuree
félisten
mi ez a hajnali 3-4es írogatás? ebben a melegben ti sem bírtok aludni? elaludtam 3 körül felkeltem 7 körül vízben forogva. nincs redőny csak setétítőfüggöny ami szart sem ér. az ablaküveg a függöny mögött olyan forró volt hogy megsütötte a kezem. hőmérő 43-at mutogat kint, de bent sem volt kevesebb 35-nél
strandra kéne mennem ehelyett tanulhatok a holnapi államvizsgára 
-
Prof01
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Ő a virágboltira.

-
FishAir
senior tag
Platinumshopban már raktáron van állítólag. 13900Ft a gold 12900Ft az alap.
-
1010
őstag
szóval holnap már kapható itthon a rossz kompánia 14ért

-
K3NZO
senior tag
Itt adtam el eredeti Burnoutot! Nincs veszve semmi

-
Prof01
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Gamer365.hu-t is próbáld meg! Ott több esélyed lesz.

-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
itt nem fogsz eladni eredeti játékot. ez az ország legnagyobb warezos fóruma
lásd az előzményeket... -
Buldozer99
senior tag
Halo 3 eladó,akit érdekel írjon pü-t!

-
heihachi
addikt
Nekem Arcade-om van, nincs vinyóm, és tudok multizni mind a négy játékommal.
Az egyetlen dolog, ami nem megy, az extra tartalmak letöltése, mert nincs hová (pontosabban 256 megányi hely van), így nyilván lehet, hogy egy két sessionhöz nem tudok csatlakozni (mert pl. nincs meg a pálya), de ettől függetlenül megy a multi gond nélkül GOW, GRID, FM2, DOA4-ben is.
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts
üzenetére
ez jó fórum? akkor nem láttál még jó fórumot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
www.gamer365.hu...
ez a legjobb hazai x360-ps3 fórum...de inkább x360.... -
-
FishAir
senior tag
Moddingolós emberkéknek egy kis érdekesség: [link]
-
baleee89
aktív tag
hi all! tervezem xbox 360 vásárlását! köv kérdéseim lenének:
-dvd tud játszani ha igen másolt dvd tud e? (film)
-van e értelem vinyos változatot venni? utólag lehet e hozá vinyot venni? -
ggf8600gts
tag
Egyébként ez egy nagyon jó fórum, el is menettem a kedvencek közé

Sokkal több hozzászólás szerepel idáig, mint a PS3-nál.
Bár Kolumbusz ott is aktívan szerepel....

-
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Mindenképpen XBOX-ot veszek július közepén.
A terveim szerint egyelőre VGA kábellel kötöm a Dell 20 "-os monitorra
A középkategóriájú asztali PC-m pedig DVI-n keresztül csatlakozik.
Gondolkoztam switch vételén, de egyelőre az sem kell.
Vettel külön Dell (Antec Lansing) hangfalakat hozzá. Plusz már megvettem a kábelkészletet (VGA stb stb.)
-
Fusion01
tag
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Én kb 1 hete vettem a KonzolStudionál.HDMI-s és akkor még adtak hozzá 2 játékot.Nálam csak az a baj h a dobozon nem találom a gyártás idejét.
-
GyuZa
tag
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Medal of Honor Pacific Assault esetében ugyebár már a Csendes óceáni hadműveletek álltak a középpontban és nem is sikerült rosszul az a rész. Kérdés az, hogy a CoD 5 képes lesz-e újítani és felkapni a dolgot? Ez a 2.vh-s téma már kezd nagyon kimerülni, egyre kevesebb dolgot tudnak megvalósítani, fogy a feldolgozható események száma...
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts
üzenetére
szivesen

mostmár ne hagyd sokáig porosodni a polcon szegény x360-at...gazdi nélkül magányos szegény

-
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Nincs mit.

-
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Ha meg tudod szokni a kontrollert akkor nem lesz gondod vele. Haverom kontrollerrel sokkal jobban tolja az FPS játékokat, mint PC-n. Egyszer cod4eztünk pc-men és alig tudott bill+egérrel játszani.
Szóval csak megszokás kérdése... Rövid idő alatt bele lehet jönni. -
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Persze a Gears of War 2 -n kívül én is néztem pár alternatívát XBOX-ra. Az egyik pont a Battlefield Bad Company...Nagyon jó grafika a a gametrailers.com-on is egész jó gameplay videókat láttam.
A másik a Ninja Gaiden 2, amit most úton-útfélen nyomnak a MédiaMarkt-ban a gyerkőcök.
A SOULCALIBUR IV, A WWE SMACKDOWN vs RAW 2009 is jeöltek...
A COD5 is hatalamsat fog szólni. Alig van olyan (2. világháborús) FPS,ahol a Csendes óceáni hadműveletek állnak a középpontban.
-
Djuree
félisten
ez fasza. mindenki más dátumot írt
überkonzol nálam a mérvadó, ott holnap lesz... -
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts
üzenetére
sztem fps-t is lehet jól nyomni konzolon. persze meg kell szokni, 2-3 hónap és tökéletesen fog menni. nekem a cod4 sztem már jobban megy joyyal mint egérrel

-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Nem ma jelent meg a bf bad company ? -
ggf8600gts
tag
Elvben a konzolon a hack n' slash típusú és a verekedős játékokat lehet jobban játszani PC után. Az FPS az PC-n játszható jobban. Szerinteke?
Ezt azért kérdezem, mert lesz egy pár multiplatform játék az évben és ha bírja a PC akkor arra veszem még meg, mert a PC-s eredetik 8000Ft körül mozognak.
Az XBOX360 mellett pedig egyértelműen a Gears of War 2 miatt döntöttem, ha szoftver szemszögből nézzük a dolgokat.
Pl. PC-n a GoW rettentő bug-os. Az ellenőrző pontok egy új betöltésnél elvesznek stb.stb.
Persze ezt is lehet orvosolni, egyébként fantasztikus hangulatú játék, hasonlóan a COD4-hez.
-
ggf8600gts
tag
Még egy kérdés:
Nézem az elmúlt hetek USA, Európa (Japánt nem nézem mert ő mindig Sony párti volt)
szoftver és hadrver eladásait és a PS3 felé billent egyértelműen a mérleg mi ennek az oka?
-
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Igen, de oda is van írva....

-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts
üzenetére
sztem ugyanonnan szerzik
csak az 576 köztudottan marha nagy haszonkulcsal dolgozik. a játékok is drágábbak mint akárhol máshol. nyugodtan vehetsz a konzolstúdiótól, én is ott vettem haver arcade pakkját. -
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Szia!
Ez hülyeség.
Nyugodtan vehetsz KonzolStúdiónál. 
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Július közepén tervezek XBOX 360 -at venni. Megvárom az E3-at, hátha árcsökkentésről vagy egyébről is zsól majd a fáma.
A másik ok, akkor lesz a szülinapom.Igazából tudom hogy augusztus vége=Jasper, de én nem várok sokat ettől. Szerintem a Microsoft exkluzív címekel akarja a maga javára fordítani a 2008-as év számára kedvezőtlen hardver eladási statisztikáját.
Ilyenek pl.:Halo Wars, Gears of War 2...Nekem ami az XBOX javára döntötte el a mérleget.
Ezentúl nem akarok forint tízezreket PC fejlesztésre költeni évente, az XBOX 360-ra készülnek játékok, és az ára is kezd elfogadható szinten lenni.
Én hetente 6-8 órát játszom átlagban, tehát elvagyok 5-6 játékkal éves szinten.
Az elkövetkező félév XBOX 360-as játék kínálata hozzám jóval közelebb áll, mint a PS3.
A Blue-Ray egyelőre nem elterjedt így a játékon kívül másra nem is tudnám használni. A Blue Ray-hez szükséges hardverberuházás pedig nem térül meg rövid időn belül. (Full HD tv, hangrendszer stb.stb.)Nos rátérnék a kérdéseimre. Az 576 shopban voltam és ott megkérdeztem, hogy ők 69990 Ft-ért adnak Premiumot, míg a Konzolstudió 62990Ft-ért. A konzolstúdió hogyan tud olcsóbban hozni gépet szerintük?
A válasz:Ők Német és olasz forrásból szerzik be a gépeket, és így a regionális rendszerű szervízelési rendszer miatt ezeket a gépeket sokkal körülményesebb szervizelni...
Kérdés: Van e ennek valóságtartalma? A konzolstúdió honnan szerzi a gépeket?
A hivatalos forgalmazóknak az 576, Mediamrkt, Saturn, bookline van feltűntetve többek között.
-
Fusion01
tag
Hali.
Bocs h közbe szólok de mivan akkor ha a gép elkezd akadni és pár óra múltával meg lefagy?Mondjuk bekapcsoltam ma 11órakor, ki se kapcsoltam 19 óráig.Persze nem játszottam egész végig.Játszok-->5-15 perc dashboard.PGR 3 nál akadozott és fagyott
-
Type-R
őstag
sajnos már nem nagyon megy a live-on a bankkártyás vásárlás magyarországról, amióta az m$ bevezette a régió záras dolgot
állítólag azérz, mert nem egyezik a gamertag-edhez tartozó lakcím, a kártyához tartozó lakcímmel, magyarul: amíg nincs magyar live addig marad a pont kártya, sajnos
-
Def26
félisten
Elhiszem, hogy szar az élet, meg nem is jött össze semmi, dinnyeföld sem jutott...ok-ok. Ha meg ideges vagy szedjél hangyát vagy mittudomén...
De a kérdésem, qrvára nem ez volt. Leszarom, hogy hogy kell az e-bay -en vásárolni vazzeg, és azt em mondtam, hogy vegyél te nekem.
Live-on keresztül szeretném a kártyámat használni, Arcade játékot és cod4 pályát nem tudok letölteni e-bya -ről...

-
Def26
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Nincs ezzel baj Ő ilyen, meg is mondta és felvállalja. Ezt már megszoktuk itt...

Egyébként igy jártam, tényleg.
Mondjuk ezen kívül azt is jó lenne megtudni, hogy van e valami regisztrációs trükkje az online live -os vásárlásnak, mert végülis ez volt a kérdés is. -
1010
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
montam hogy ott az ebay ez elég segítő szándék volt? ott megveheti a pontkártyát.
ha ennyire nem képes hogy szánjön időt a probléma megoldására ami annyi lenne,hogy regel az ebay en ahol tud fizetni a kártyájával és 24 órán belül megkapja a kódot akkor neki tényleg ennyi volt.

én meg nem fogom neki feltöltetni
-
Silencer83
addikt
az ilyen jellegu ("segito szandeku") hsz mi ertelme?
kb annyi mint ahogy most reagalok a tiedre
sosem ertettem miert irnak az emberek ha nem tudnak erdemben hozzaszolni a temahoz, tan hogy tobb post legyen es nehezebben lassa at az egeszet...?! vagy szimplan ennyire futotta?
na mind1 -
Silencer83
addikt
irtam Teso a topikodba
szedd ossze a gondolatod milyen gamek kellenek , mert itt kint es ebayen fillerekert megveszem oket eredetibe ( egyebkent a gepem szuz es az is marad
, nem lesz beleturkalva
), es viszem haza...
de ujonnan is olcsobbak Londonban a jatekok mint odahaza -
dunc
nagyúr
-
Ticsike
tag
/SPOILER!!!/Petrick adta a küldetést, 2 haverjával Patric és te, elmentek egy raktárépülethez ahol bementek egy picit lövöldöztök az emberekre, aztán mondják, hogy menj fel a pénzért, megszerzed, utánna a másik ajtón, nem azon amin bejöttél, hanem ugyanazon az oldalon de az épület másik végén azon távozol, közbe onnan is jönnek egy ketten, ha végeztél kiszaladsz, az épület mögé ahol Patric vár, és utasít, hogy kövesd, majd a csónakba akarnátok beszállni, de oda kell úsznod a csónakhoz, beszállsz, odaúszik Patrick és elmentek! Annyi a légnyeg, hogy nem kell bújdosni, hanem kiállsz, és lőssz arra akit csak látsz. Legyen rajtad páncélmellény, és elsőre sikerülni fog! Remélem segítettem!
-
Def26
félisten
Qrva pipa vagyok, működik valakinek a bankártyás fizetés Xbox Live -on? Nekem egyszerűen nem fogad el kártyát. Próbáltam USA/UK reggel Visa/Mastercard kártyával dombornyomott/sima és egyik sem működik, van amelyikről levonja az 1 dollárt/fontot de nem fogadja el akkor sem...

Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

strandra kéne mennem ehelyett tanulhatok a holnapi államvizsgára 
.

Kizárásos alapon a memória kártyára tudok gondolni, legalábbis a hely erejéig...

), es viszem haza...