Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
eddig 22,5 év az átlagkorhatár....több forumot is bevonnva....kiváncsi vok 2-3 nap alatt mennyit változik....addig is köszi mindenkinek.
-
Scoobyka
addikt
i hány éves a forumozok között az x360 totyikban?......csinálok egy rövid felmérést boxra....ha lehet mindenki a valós életkorát mondja már....!
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Hát wirelessnél van ugye a "sync" gomb (controlleren és a boxon a memslot mellett). De mivel ez vezetékes, így alapból fel kellene ismernie. Azért próbáld ki h a boxon megnyomod a sync gombot miután rádugtad, hátha. Ha nem segít, akkor dugd másik USB foglalatba. Ha mindkét usb slotban rossz, akkor lehet h a gitár szart be (vezeték megtört stb.) Max még ha tudod, próbáld ki egy másik boxnál.
-
Kasza08
őstag
Srácok és Tiv!
Nem tud(játok)od, hogy miért nem akar bekapcsolni a gitár? Rádugom Boxra, csak villan egyet, de nem csinál semmit. Wired, de lehet bele elemet rakni!?
A mikrofont sem érzékeli...
A dob tökéletesen műxik, azóta azzal játszunk proffal. mi lehet a baj? -
Djuree
félisten
tudna valaki segíteni?
jövő héten eljön haver hozzám és hozza a boxát is, de nekem csak 1 tv-m van és ő a monitoromra kötné a gépét. de mivel nincs vga kábelem így nem fog menni. venni meg nem akarok erre a 2-3 napra.ha valaki lenne olyan szíves kölcsönadni a vga kábelét, ha van feleslegbe vagy megy nyaralni, akármi, akkor azt nagyon megköszönném. hétfő-kedd meg esetleg szerdára kéne. legkésőbb szerda este visszaszolgáltatnám. elmegyek érte bp-en akárhova. hétfőn késő délután mennék érte.
előre is köszi.
-
Ticsike
tag
válasz
m4ck11
üzenetére
Én most se mertem megnézni a videót, hogy mit kell csinálni azután miután már közel mentem hozzá 3szor és már csak a földön szaladgál...
ráakarok jönni egyedül, hogy mit kell csinálni... pl tök idegesítő volt, amikor a GTAIV utolsó epizodját csináltam, és már legelőször is sikerült volna végigtolnom, de neeeem, én megijedtem amikor kigyulladt a helikopter és kiugrottam belőle, pedig rájöhettem volna, hogyha végleg eltaláltak volna akkor meghaltam volna rögtön, aztán csomószor próbálkoztam, mindig meghaltam tényleg lelőttek
aztán utánnaolvastam egy kicsit, és akkor esett le, hogy basszus már elsőre sikerült volna megcsinálnom ha nem ugrom ki
na de mind1 már túl vagyok rajta rég, feldolgoztam 
-
Scoobyka
addikt
én nem tagadom valóban belenéztem youtoubon egy-egy jelenetben,mert nem bírtam rájönni....de ez még a tök elején volt..a piros gombos résznél azután meg már csak a főllenfélnél néztem bele,mert nem értettem miért nem hall meg....mondjuk a youtoub után sem értettem

sztem ennyi segítség belefér.....és nem egy nap alatt pörgettem ki,hanem 4 nap.
-
m4ck11
tag
Sok értelmét nem látom annak ha végignézed youtubeon a részeket, aztán 1 nap alatt "kiviszed" a játékot..

-
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08
üzenetére
egy cimborám barátnője vitte végig, de ha játékokról van szó,
akkor nem normális, ahogy képes rágörcsölni.
odatapad a TV elé, és nyomja megállás nélkül, amíg tudja mozgatni az ujjait.
szerintem félelmetes, legalábbis számomra ijesztő!
gondolom ezt is egy délután alatt végezte ki.nade amint látom, van nála rosszabb is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scoobyka
addikt
jelentem a dark sectort kivittem

-
Ticsike
tag
válasz
heihachi
üzenetére
Igen.... nem dartsoztam sokat a haverokkal
igazándiból néha elmentünk, aztán jól beba..tunk
taxival és lopott kocsival közlekedtem, de inkább lopott kocsival járkáltam sokat
bár ha már idegeimre ment egy küldetés akkor inkább taxival mentem oda
Nem is játszottam egyébként sokat, talán így két naponta egy pár órát... -
Scoobyka
addikt
üdv
van itt vki aki a dark sectort kivitte?...
lenne gondom a főellenfélel...és youtoubon hiába nézem nem tom,hogy miért nem döglik meg nálam amikor ugyanazt csinálom...
pmben dobjon már rám egy üzit aki kivitte....thx -
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08
üzenetére
nade érted, amikor a haverok leültetnek a TV elé,
hogy itt a GH III demo, próbáld ki, és még az életeben nem játszottál
egyik epizóddal sem, ott magyarázzák el, hogy melyik gomb
melyik húrnak felel meg, aztán hajrá!
na így elnyomni a "Hit me with your best shotot!" 80 felett
büszke is voltam magamra -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Igen, kulsore bugyuta, de hasznalhatosagban meg mindig fenyevekkel veri a RB gitart.
szerk: Majd mikor mar 2 oranal tobbet jatszottal RB-s gitarral es mar az ablakon dobnad ki, mert a leggazabb szolokban nem tudod "felhuzni" mert az istennek sem akarja bevenni, aztan meg a back gomb utan kapkodsz, hogy lojje mar el a star power-t, de persze mikor egy 500 note streak-et megtor, mert egy kibaszott note-ot nem vesz be a gagyi pengeto, akkor majd maskepp velekedsz

-
Kasza08
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Na igen, de a GH3 mikulás előtt jött ki jóval, és még mindig 25k játék+gitár. Képzelem mennyiért fogják osztogatni a GH4-et...
A GH3 gitár meg nekem külsőre nem jön be, pici, ronda, bugyuta...
Nekem bejött a RB gitár, talán amíg nem játszok egy GH-ssal addig nem bánom meg
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Ha még nem nézted, akkor ajánlom ezeket a videókat! [link]
Főleg az E3-as videókat, bemutatnak sok dolgot, Studió, új gitár funkciók, karakter kreálás stb.
szerk.: úgy tudom a GH gitár használható RB-hez, csak fordítva nem. Lehet hogy a GHWT is kompatibilis lesz az RB1-2-vel..
-
Kasza08
őstag
Én 2x vittem végig, mediumon és hardon
controllerrel...
Pat Benatar már megy Experten is
rekordom 87%volt bennetiv: Nekem nagyon bejövős a rock band gitárja, nem érzem amit te mondasz, mert eddig 1x volt GH-s gitár a kezemben, tavaly. nem tudom mi legyen, tudnék venni occsóért rock bandet, de most néztem képet a WT-ről, meg a RB2-ről és nem lesz vele komp. és biztos sokkal drágább lesz
Nem tudom, hogy utána mennyiért lehetne eladni, és ellehetne egyáltalán. -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Szebb es tobb a gomb /aminek tulkeppen sok haszna nincs...
/, de borzaszto a kezelhetosege, ami tulajdonkeppen csak akkor erzodik igazan, ha utana a kezedbe veszel egy GH-s "gitart".
A pengetoje lottyedt es erotlen, a gombok pedig kattogo hangot adnak ki.
A RB2 gitar talan jobb lesz, a fejlosztok azt mondtak, hogy a fenti hibakat javitjak. -
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08
üzenetére
szerintem nem éppen úgy értette, ahogy te

kövezzetek meg, de én a Lipset is nagyon várom,
a saját számok miatt. Igazából ennek eredetileg is ilyennek kellett volna lennie.
Mármint biztos jó a Singstar, de egész más világ az,
amikor a saját kedvenc számaidra karaokezol,
mint mikor adott a választék, aztán keress belőle olyat, ami tetszik. -
spammer
veterán
Inkább akkor már a World Tour
GH3-at mi is koopban nyomtuk le 2 controllerrel, de kell majd egy gitár, mert rohadt feelinges tud lenni. Egyedül persze nem annyira, de koopban zsír. A World Tour meg hatalmas lesz, rengeteg a lehetőség, csak a számok is legyenek jók majd 
-
bwoay
nagyúr
ismerek olyat, aki kontrollerrel is rágyógyult,
és végignyomta a 3-ik részt boxon.én is elég sokat "pengettem" a demoval, és igazából a gitár max az ergonómia,
meg hát az érzés miatt jobb, de azért ez nem Rockband drumkit,
amivel tényleg dobolni kell. A GH gitáron megtanulni játszani annyira "hasznos",
mint ugyanez kontrolleren, csak utóbbi nem olyan menő
A GH III sikerélményhez amúgy nekem elég volt az,
hogy a Pat Benatar tracket végig tudtam nyomni easy-n elsőre, 8x%-al. -
Aki szokott multizni kérem vegyen fel jelenleg BF-BC, és GTA4-em van. De lesz még Halo 3, és COD4-is.
GamerTag: Flashbox7Mellesleg Antiherotól rendeltem kódot ma. Majd beszámolok a fejleményekről!

-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Rock Band-es gitárral lehet-e Guitar Hero 3-zni?
Thx előre is a választ!
-
1010
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
blémára nyújthat megoldást a Console Corner egy HDD csereakció keretében. Nagyjából arról van szó, hogy 22000 Ft ráfizetéssel a 20 Gb-os HDD-t 120 Gb-osra cseréljük. A régi HDD tartalmát egy az egyben tükrözzük az újra, így nem f
hát nem tudom.... 16k egy 120gigás vinyó
engem nem érdekelnek a letöltött cuccaim,mert nincsnek az archivmenteket meg lesz*om
mindenki döntse mi éri meg neki -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"PS3 nál meg ingyen van és minden gurul, letölthető tartalom is free meg az egész szolgáltatás"
Nekem ez új, én úgy tudtam hogy egy dolog amiben különböznek, az online játékért x-nél kell fizetni a ps-nél meg nem. De ha az egész szolgáltatás ingyenes ps3-nál akkor nem "rossz" gép, de valami azt súgja ez nem így van.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy szép állapotú Bioshock-om eladó! Fémtokos. Dobjatok pü-t ha érdekel!
-
Sanya
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
van 1-2 javítás, amit a netről tép le a box, de fellelhető a neten letölthető, cd-rw-re kiírrható formában, azt is ugyanúgy szereti a box. meg nagyobb patch-ek rajtavannak egyik-másik játékon is.
magyarul nem kötelező a LIVE szolgáltatás, mi több, csodás országunkból nem is elérhető.
l2szörcs
-
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen rá kell dugni a boxot a netre vagy az
nem kötelező? -
->Raizen<-
veterán
Nekem is kezd szűkössé válni a 20 gb a premiumomban és megakadt a szemem egy felhiváson az x-media oldalán! Lehet 120as wincsit pakoltatni a régi 20as winyó helyére és mindent rátudnak másolni és nem is kell sokat ráfizetni! [link]
-
FishAir
senior tag
Péntek óta kapható pl a Platinumshopban.
-
heihachi
addikt
GTA4-ben 30 óra gém után 40%-on állok. Van egy olyan achievement, hogy toljam végig a gémet 30 óra alatt

-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
KETTŐ hozzászólással ezelőtt írtam le amit kérdezel. Nem szoktam ilyesmin pörögni, mert a zen a legfontosabb, de ez ...
Hamarosan kapható lesz nálunk is a 60Gb-os, nem jobb a hardvere, szinte ugyanaz, nem megbízhatóbb, szinte ugyanolyan. Majd a Jasper fog jelentősen változni.
Ez gyakorlatilag egy alap prémium és egy 60 Gb-os wincsi.
Nem szivesen irom hogy olvass vissza, de igazán megtehetnéd néha.

-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, mikor kapható hivatalosan a 60GB-s XBOX 360 verzió? Annak sokkal jobb a hardveres felépítése mint az előző szériáknka? Megbízhatóbbak valamivel? Előre is köszi..

-
Scoobyka
addikt
köszi,de már lassan befejezem a gémet

-
zsocy
őstag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Olyat nem mondtam hogy idre rakva.
Lehet kreálni offline gamertaget, és LIVE (online) gamertaget. A lényeg annyi, hogy nem kell LIVE (azaz online) gamertag a frissítéshez.
De szerintem is, aki parázik, vagy flashelt a konzol, szedje le torrentről és írja ki lemezre.
Ezek az updatek 6-7 megásak, annyi hely meg van bőven az Arcade pack-nek is.
HagaNRG: Állítólag a memóriából nagyobb kapacitású chipeket alkalmaznak, és a NYÁK-nak csak az egyik oldalára kerülnek. Esetleg ez segíthet kicsit a melegedésben, de kétlem. Majd a Jasper.
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Londonban már kapható a 60Gb-s X360, 60 ezer kereken valamelyik új játékkal, vagy pár ezerrel olcsóbb játék nélkül.
Nem tudja valaki illetékes, hogy a nagy tárkapacitáson kívül valami hardveres fejlesztés is történt, a melegedés kiküszöbölését illetően?
Ha a gépcserén nem is, de a nagy vinyón lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni, ha ősszel bejön a játéktelepítés lehetősége, mert nekem már csupán a demokkal is tele volt a 20Gb.
-
1010
őstag
half life 2ben ezt találtam[link]
-
1010
őstag
jajajajaj
be ne pisiljetek már,eddig is voltak updatek csak nem vettétek őket észre vagy kb 1hónapja van boxotok.
3D menü,felmásolás ennyi lesz a látványos+
jobb játékok ugyanmár azt már rég kihozták volna belőle önként vagy fejleszői nyomásra
egyedül az élsimitást érheti szó ami hát néha nem az igazi -
Ukraan
aktív tag
Ezzel a frissítéssel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem. Nekem is Arcade-om van, az update-ek nem foglalnak túl sok helyet a memókártyán
? -
zsocy
őstag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Haverod (
)megpróbálhatja, de nem a lemezt nézi hanem a firmware-t.
Ha nincs LIVE-ra rakva az ID, akkor szerintem nem bukik meg a dolog. Az én haverom elég régóta frissíti így a boxot, sosem regisztrált live-ra, mégis letölti a frissítést és nincs még bannolva sem.Ez a mostani frissítés nem hoz látványos változást (nálam biztos nem), felkészíti a gépet az őszi nagy updatere. Volt aki szerint a GTA4 kevésbé akadozik, én nem vettem észre semmit.
-
FishAir
senior tag
Augusztus 21-én érkezik a Star Wars: The Force Unleashed demo
-
Buldozer99
senior tag
Ha valakit érdekel,írjon pü-t!
-
Scoobyka
addikt
dark sectorban mit kell ott csinálni ahol ilyen bunker féleségek vannak....épp amikor elöször lemész a létrán és találkozol let a sötétbe a zombikkal....majd ismét ki a felszínre....ott van két bunker....és egy ajtó elválasztva egy ráccsal és a túloldalt pirosa világít....mit kell ott tenni ,mert nem történik semmi.
és nincs neki rendes foruma sem.
választ köszi.
-
Fusion01
tag
Hali.
Bocs h közbe szólok de mikor lesz elérhető az új update?
kösz -
Djuree
félisten
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
nemtom. sztem nem mind használja.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
basszus de öreg vagyok már 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szal szeretnek érte, de majd faterral elénekeltetem a Deep Purple-t, aza a kedvence

ráakarok jönni egyedül, hogy mit kell csinálni... pl tök idegesítő volt, amikor a GTAIV utolsó epizodját csináltam, és már legelőször is sikerült volna végigtolnom, de neeeem, én megijedtem amikor kigyulladt a helikopter és kiugrottam belőle, pedig rájöhettem volna, hogyha végleg eltaláltak volna akkor meghaltam volna rögtön, aztán csomószor próbálkoztam, mindig meghaltam tényleg lelőttek 

Nekem bejött a RB gitár, talán amíg nem játszok egy GH-ssal addig nem bánom meg