Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Kami11
őstag
Hi!
Van egy Arcade Pack-os HDMI-s Box-om, amit lehetőségem lesz rákötni egy Lcd Tv-re.
Namost a kérdésem az, hogy elég lesz ugye egy HDMI kábellel összekötni a két eszközt és lesz kép is és hang is?
Vagy esetleg másféle kábel kell?
Ezt a kábelt néztem hozzá:
HDMI kábel
Amúgy a TV egy Sony modell: Ez az! -
sakeee82
aktív tag
Én is dolgozom, méghozzá nem keveset, és mivel már lassan 10 éve van közöm az informatikához, jól tudom mi mennyibe kerül. Én elhiszem, hogy vkinek megéri a játék 8-10e Ft-ért, de nekem nem, kivéve ugye az a néhány. És a Kameo-t flash után vettem csak, hogy ezt ne tudd a fejemhez vágni. És igen a Bano új része is eredeti lesz és még az a 2 rpg amit korábban írtam!
A moderátorok meg ezekszerint nem érnek rá bannolni a warezról beszélőket, majd ha egyszer ráérnek, a fele user tiltólistán lesz.
-
AtG
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet profil-t törölni? Idegesítő, hogy mindig az újonnan létrehozott profil jön be, és ki/be kell jelentkezgetnem. Előre is köszi!

-
bwoay
nagyúr
válasz
nesh20
üzenetére
amikor a boltban vásárolok, akkor sem az alapján pakolom a holmit a kosárba,
hogy na ez most olyan gyárból jött, ahol szeretnek engem,
meg ahol csupa rendes ember dolgozik, akik rá vannak szorulva a pénzemre
ha ilyen szimpátia alapján menne a dolog,
akkor nem lenne konzolom, mert sem a MS-ért, sem a Sonyért nem vagyok oda,
sőt...a sw stúdiók meg korántsem egyformák.
nézd meg a Juiced 2-t meg mondjuk az MGS4-et.
Előbbi olyan, mintha egyenesen PS2-ről jött volna,
el is képzelem, hogy ezen nem fejlesztők dolgoztak,
hanem valaki bement a férfi WC-be,
és a kotonautomata mellett volt egy másik gép,
amibe ha bedobsz 25 centet, akkor kibasz "valamit",
amit aztán ki lehet adni két konzolta is next-gen játékként. -
nesh20
aktív tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Nem kéne ennyire túldramatizálni!
Van aki megveszi eredetiben és van aki nem! Mindenkinek a saját dolga ezt eldönteni.
Ha kicsit végiggondolod kiket támogatsz ezáltal hogy megveszed az eredeti játékokat lehet megváltozik egy kicsit a véleményed. Milliomos vagy legalábbis pénzes se*gfejeket akik arra sem méltatnak minket hogy, egy normális hibáktól mentes nem 2-3 napos játékot kiadjanak. Te megdolgozol azért hogy megvehess egy játékot és egy kicsit kiszakadva a szürke hétköznapokból szórakozz, nem kevés pénzért!!
Ők meg nevetnek rajtad hogy, nézd a hülyét megvette a pocsék játékunkat, hál istennek megint nem kell elmenni kétkezű munkát keresni/végezni!
Arra lennék kíváncsi ha nem gari és live függő lenne a warez, hányan vennének eredeti játékokat?
By - Nesh
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;)
üzenetére
ááá, nem érted a lényeget.
szó nincs arról, hogy aki warezol, az más társadalmi réteghez tartozik
ez nem ilyen bonyolult, ők csupán jobban sajnálják a pénzt játékokra,
mint te vagy én. más kérdés, hogy általában több játékuk is van,
mint annak, aki megvásárolja. amikor előállnak a szokásos
"én ezt nem engedhetem meg magamnak, azért warezolok!" szöveggel,
akkor szoktam mondani, hogy hja, hát havi 5 játékot én sem bírnék anyagilag.
de nekem elég havi egy is, sőt...az emberek zöme letölti azt is, amire nincs szüksége.
beérné kevesebbel is, de miután ingyen van, miért ne?
ez mondjuk sokszor azt eredményezi, hogy egy játékkal sem képes leülni
huzamosabb ideig, mert ki kell próbálni az újakat, és végül már nem tudja,
hogy melyikhez nyúljon. magyarán a játék kárára megy.nekem megér annyit egy játék, hogy fizessek érte,
másnak meg nem, ebben semmi kivetnivalót nem látok,
csak amikor jön a "könnyen papolsz, neked jól megy,
én meg csóró vagyok, kényszerűségből warezolok..."
Nem találkoztam még olyan warezzal, ami létszükséglet lenne -
-
1010
őstag
persze aki játékot másol az bocsánatos bűn
mert szegény egyetemsita nincs pénze mert hétvégenként csak nyamvat nettó25ezret keres egy alkalmi munkával valamilyik diák munka cégen kersztül(ez tény)
az pedig hogy ki vesz játékot meglepődnél hogy még a 35-40 korosztály megveszi a maga kis gta4 vagy nfs pro street dvd jét.teljesen idóta dolog magyarázkodni
60ezret kiprésel egy boxra de már játékot nem tud hozzá venniugynez mint az aútónál megveszik de már használni nics pénz
szépen áll a garázsba letakarvaazt pedig senki ne mondja hogy a játék másolás és bolti lopás nem azonos mert bizony az!
-
Peat;)
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
Jaa egy diáknak már kötelező a konzol a legújabb játékokkal mert anélkül egy kis puharudi marad! Világos

Ferrari szalonba is szoktál járni? Általában arra is vágynak a diákok
. De ott vannak a legújabb telefonok, lopd el! Attól hogy nehezebb ellopni még nem áll messze a két dolog egymástól. -
Prof01
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Én pl. nem vagyok naplopó. Jelenleg is melózok (nyári meló), és vettem is belőle egy 22"os monitort, hogy végre ne Sd TV-n kelljen játszanom. 2db eredeti játék ára volt, de nekem ez többet megér. Sokat kellett melóznom azért a sz@ros 30k-ért.
Ha lenne jól fizető munkám (ami MO-n, nem igen van), akkor nem sajnálnám a 30k-t játékra. De így igen. 
-
Peat;)
veterán
válasz
sakeee82
üzenetére
Én azt nem értem a warezolóknál, hogy végülis mivel játszanak? Nekem már vagy 2 hónapja megvan az x360, ez idő alatt egy gears of wart vittem végig, meg forza2-ben vagyok a vége felé. Gta4-ben meg 30%-ig jutottam. Na most a warezolók mennyi játékot töltenek le 2 hónap alatt? Nem hinném hogy 3 darabot. De ha többet töltenek le honnan van annyi idejük a játékokra? Csak nem azért mert naplopók? (jelenleg én is az vok, nem szenteskedem) Akkor meg el kéne gondolkozni azon hogy napi x óra játék helyett egy munkahelyre kéne törekedni. Amennyiben eredeti játékokat vásárolnának a bélák akkor meg igen hamar megjönne az ösztönzőerő a munkára...
Gta4-et egyébként egy rendes boltban a megjelenése után 2 héttel kb 11k-ért vásároltam meg. Drága volt, külföldről már akkor 9k lett volna
9 vagy 11 és a 12-16 között olyan csúsztatás van, hogy nemigaz. De tudom "nincs idő" még azt sem megnézni hogy mi mennyibe kerül és hol a legolcsóbb. Nincs bajom veletek csak nem találni szinte olyan warezbélás írást amiben nincs minimum egy szánalmas mondat aminek köze nincs a valósághoz. Ezért a legjobb dolog: ha csöndben maradtok. Nem tudom a moderátor mennyire elfoglalt de az itt 4-500ft-ozókat minimum 1 hére kibannolnám a francba. Lopással kérkedni ugyanis elég primitív dolog. Mp3-akkal én is teszem pl azt amit ti, de most írtam le először fórumon ezt. Helyén kéne kezelni a dolgokat
de ez Magyarország, ahol lopni hősies cselekedet az átlagot tekintve. -
Gebriel
veterán
válasz
sakeee82
üzenetére
Erre találták ki a demo-t
Kipróbálod,ha nem tetszik nem veszed meg.Ennyi
Az a kifogás,hogy azért werezolsz mert ki akarod próbálni a játékot nagyon gyenge.
Meg merem kockáztatni,hogy a Kameot még a flashelés előtt vetted meg,és azért eredeti
Szerk: És nagyon is egyet értek bwoay-el
...vettél már olyan játékot, ami kurvára nem jött be?
nekem még nemigen sikerült, ez a Bélák kiváltsága,
amikor ész nélkül irkálnak ki mindent...
A többiek veszik a fáradságot, és rendesen beleássák magukat a témába
(reviewk, videok, fórumok), mielőtt elköltik a pénzt.
Utána meg rászánják az időt a játékra,
nem hajítják ki, ha az első 20 perdben még nem indul be a dologSzerk 2: Mp3 letöltése legális dolog nem ütközik törvénybe.
-
sakeee82
aktív tag
Vesz persze, én is vennék csak én telhetetlen vagyok és mindent gyorsan akarok, azonnal, mintahogy le is írtam!
Amúgy én anno sok super nintendós és N64-es gamet vettem, és akkor sem a felnőtt gamerek jöttek játékot venni, hanem azok a gyerekek akik a pénzt kapták játékokra. És sztem manapság sem a felnőtt gamer az aki játékot vesz, hanem a fiatal suliba járó kölök tisztelet a kivételnek aki 14-18 éves korában melózik! -
sakeee82
aktív tag
Hát pedig azt hittem nem.
Általában az oprendszer az ami 10ből 9 embernek nem eredeti!
Amúgy sztem nagyon lejárt téma ez a warez vs eredeti program dolog. Warez mindig is lesz, amíg vmiért fizetni kell! A kérdés az ki hajlandó és ki nem hajlandó fizetni érte! És sztem mindenki tudja melyik oldal a "nyertes"! (És abban mindenkinek igaza van, hogy nem jó dolog és nem kell világgá kürtölni feleslegesen, hogy márpedig nekem a fél lakás verba dvdből áll) -
sakeee82
aktív tag
Megpróbálom elmagyarázni neked miért is nem veszek eredeti gamet, de tudom mi a vége, az, hogy, hogy aki warezol mocsadék és miatta lett lyukas az ózonpajzs!
Vannak emberek, pl én, aki kíváncsi az összes új!!! játékra. Nem fog várni fél-egy évet amíg elérhető árszintre kerül a termék, hanem letölti, kiírja, kipróbálja. Közben lehet, hogy egy nagy rakástrágya a game és megkárosította vele Hottentotta Yerilt, de legalább nem érzi azt, hogy pénzt dobott ki az ablakon vmire, amiről lehet hogy a Gametrailers stb stb azt harsogja, hogy istencsászárüberkomoly mégsem ér egy fabatkát sem, gondolok itt a GTA4-re ami sztem, hangsúlyozom sztem egy akkora ballépés, hogy az nem igaz. Bugos, szaggatós, pakolgatós retek. És erre most kiadtam volna 12-16k-t egyrészt lehet, hogy kettétörtem volna a lemezt, így viszont csak 500ft-om bánta és nyugodt szívvel vágtam ki a megérdemelt helyére!
És ha hiszed ha nem van!! eredeti játékom és még venni is fogok. Jól megférnek egymás mellett. Pl a Kameo-t 10kért vettem és nem sajnáltam rá, mert az egy csoda. Ahogy a Final Fantasy és a Star Ocean is az lesz.Jöhet a megkövezés...Eredeti XP és Vista amúgy kinek van a gépén, és most mindenki tegye a szívére a kezét???
-
Kasza08
őstag
A jelenlegi 9 játékomból 3-mal nem játszok, GTAIV-et és PGR4-et abba hagytam mert unalmas. A maradék 4 játékkal viszont aktívan játszok. Ha ezt akár még használtan is kéne megvennem, akkor is kb. 30k-ba kerülne. Mellesleg én ezt sem tartom legálisnak, mert egyszer fizetnek vele, és 2 ember játszik vele otthon, tehát 1 emberért nem kap pénzt a kiadó
Max. az én lelkiismeretem nyugodtabb.
Én azt csinálom, hogy nyomtatok egy borítót, veszek zöld tokot, és olyan mint az eredeti
viszont csak 500FT-ba került.
Ezt már sokszor mondtam, de ha lenne önálló keresetem, akkor én is raknék félre eredeti game-re, és nem játszanék itt a garanciavesztéssel...
Ami olcsó és jó game, azt én is megveszem eredetiben. (pl. Gears of War, lealkudtam 3,5k-ra, de közbejött valami és arra kellett költenem
) -
bwoay
nagyúr
válasz
nesh20
üzenetére
nálam ugyanez a helyzet, ha arra lennék utalva, amit be tudok szerezni helyileg,
akkor jóval szegényebb lenne a zenei gyűjteményem,
pláne, hogy egyes darabokat, kiadatlan dolgokat kintről sem tudnék megrendelni.
Ha nagy ritkán meglátok egy érdemleges CD-t, arra lecsapok,
de van olyan, hogy az album beszerzése után 10 évvel bukkanok rá valahol a CD-re
Nekem itt van a PSP, ami flashelt, szóval tudom jól,
milyen az, amikor az ember válogatás nélkül letölt szarokat is,
amiket az első mozdulattal dobok is ki.
Csak mondjuk én a mai napig veszek lemezeket a gépre,
nyilván olyanokat, amiket letöltött verzióban már próbáltam, és beváltak.Megesett, hogy azt hittem, elveszítettem a legértékesebb lemezem (Lumines),
és hiába tartott volna 10 percbe letölteni, azt néztem, hogy honnan fogom tudni
újra megvenni. Biztos maradi vagyok, de a kézzel fogható korong
számomra értéket képvisel, a letöltött bithalmaz meg nem.
Azt nem mondanám, hogy demoként használom ezeket, mert ha tetszik,
végig is játszom, de utólag igyekszem beszerezni UMD-n
(már amennyiben anyagi kereteim tükrében rá tudom szánni magam -
azért ez 3 warezmentes asztali konzol mellett nem olyan egyszerű
) -
FishAir
senior tag
-
nesh20
aktív tag
Az mp3 elég fura dolog

Én pl csak Drum n Bass-t hallgatok. Olyan előadókat amiket a Magyar boltok polcain sohasem fogok megtalálni. Hallgassak olyat amit megtalálok, vagy külföldről rendelgessem? Én őszintén megmondom nem szoktam Zenei CD-t venni magamnak ( nem találok ) ajándékba néha veszek.
Ezt talán kárpótolom azzal hogy eredeti xbox 360 játékokkal játszok. -
1010
őstag
hát igen ami játékom van/volt eddig az játszahtó volt végig is vittem
és megnéztem a vidót a gametrailersen
bár hozzáteszem az egy kicsit elfogult oldal gta4nél faszául kihagyták a küldetéseket hogy miylen szarok lettek
de azért "gta4 is great nest gen game"
bios shock ot se nagyo nézték megtulajdonképpen szinte minden játék teccik nekik
-
bwoay
nagyúr
ennél nagyobb bűnt sose kövessünk el.
ezt nem a warez védelmében mondom, inkább a sajátoméban.
ha az általam hallgatott mp3-ak a játékokhoz hasonlóan
karnyújtásnyira lennének tőlem a boltok polcain, lemezen,
akkor is meghallgatnám őket először tömörített verzióban,
ha már adott a lehetőség.
Viszont ugyanilyen célból sosem mókolnék meg egy asztali konzolt,
ezzel elbukva a garanciát, hiszen egy játékról
szerintem mindig sokkal jobban fel tudja mérni az ember,
hogy tetszene-e neki, mint valami zenei anyagról.vagy vettél már olyan játékot, ami kurvára nem jött be?
nekem még nemigen sikerült, ez a Bélák kiváltsága,
amikor ész nélkül irkálnak ki mindent...
A többiek veszik a fáradságot, és rendesen beleássák magukat a témába
(reviewk, videok, fórumok), mielőtt elköltik a pénzt.
Utána meg rászánják az időt a játékra,
nem hajítják ki, ha az első 20 perdben még nem indul be a dolog. -
dewfah
tag
kicsit sok az álszent ember itt, erre mindig rá kell döbbennem..
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Bocs hogy, beleszólok.
Szerintem nem lehet úgy felfogni mint DEMO. Vannak demo-k amivel senkit nem károsítasz. Ha v.kinek a gépe viszi a másolt játékokat nehéz elhinni hogy, eredeti lemezt fog venni. Ha van olyan játék ami nagyon megtetszik arra nyomtat inkább egy igényes borítót és kész.

By - Nesh
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Kasza08
üzenetére
Én is 400Ft-ért szerzem őket, de vagy 2 hónapja semmit sem írtam ki:S Pang a dolog.
Plussz még meg is szegtem az ígéretem és vennem kellett egy tápot a pcbe mert behalt, aztán jött a videókártya, és már el is telt 2 hónap xbox nélkül. Még jó hogy megvettem...Viszont az Final Fantasy XIII valószínűleg ott fog csücsülni eredetiben a polcomon mert az istenkirály lesz!!!
-
Kasza08
őstag
Hogy a francba kell megcsinálni a CoD4ben azt a pályát, amikor ilyen studióban, vagy mi a francban vagy és egy rohadt nagy csata zajlik(veterán)? Meg moccani sem tudok, mert lelőnek. 1 órája szarakszok

-
1010
őstag
-
bwoay
nagyúr
sőt, aki warezolni akar, az meg pláne nem várja.
gyakorlatilag teljesen jól ellennénk nélküle
-
zsoltxy12
csendes tag
Melyiken lenne szebb a kép 1 52cm-es tv-n vagy egy 17 colos monitoron?
-
FishAir
senior tag
Hogy mekkora nagy hallgatás van Jasperrel kapcsolatban hihetetlen. E3-on se mondtak semmit, meg a mostani Gamefest-en se. Remélem az augusztus 6-ain valamit benyögnek végre. Itt egy tag a megbízható forrására hivatkozva állítja, hogy augusztus 22-re készül el az első adag belőlük.
-
Kasza08
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Ha nem tetszik, akkor ne használd
ennyire egyszerű.
Sztem is okos dolog, hogy megveszed most a PS3-at 100-ért, netezni, filmet nézni lehet vele, PC se kell, és még 5-6 évig jó.
5-6 év alatt a egy gamerPC-be 1,5 milliót is beleölhetsz.
A telepítés viszont tényleg hülyeség. Ezt sosem hiányolom a konzolban.

-
gaborbol
őstag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Gyenge nem lehet, mert megosztott képernyőn is fut rendesen, csak élvezhetetlen.
Ha már megy megosztott képernyőn akkor ennyi erővel mehetne 2 megjelenítő eszközön is.Max esetleg nem akarják megoldani, mert majd vesz a parasz még egy x360-at meg még egy halo3 példányt,+ ne adj isten előfizet mind2 a live-ra...ahh,de kár ....
De egy barominagytvé is jól jönne

-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Lehet nagyon lámi kérdés lesz ,de csak pár napja vagyok boldog tulaja egy x-360 arcade gépezetnek. Azt szeretném megkérdezni, hogy pl a halo 3-mal játszunk 1 gépen 2 kontrollerrel, akkor nem lehetne esetleg 2 külön tv -n vagy 1 tv 1 monitoron játszani valahogy? Egy régi 72-es tévém van csak és azon a 2 játékos mód élvezhetetlen.
Sajna nagy lcd-plazma vásárlása felejtős.....2007-09-es gyártású Arcade benq meghajtóval ,maga a gép tök csendes és hideg, az olvasó kicsit súg,először paráztam mert ha pc-ben lenne már vittem volna is vissza garba, de egyre jobban kezdem megszokni...
-
Fusion01
tag
válasz
Ukraan
üzenetére
Igaz nekem premiumom van de Benq drive van benne ami az arcadokba van.Hát filmeknél kattog 1percig, játékoknál olyan mint egy repülőgép hajtóműve.Meg lehet szokni.Játék közben nem is hallod.Persze 2 db AA elemmel működik.Mindegy hogy vartas e vagy energizer.Forza 2 (5k a bundle kiadás amihez kapsz viva pinatát),Gears of War( 5-6 k) ,Call of Duty 2 vagy 3 (ez is kb 5-6k)
-
Peat;)
veterán
válasz
Ukraan
üzenetére
Forza2-őt nagyon ajánlom 3. játéknak (komolyabb fajta autós), vagy gears of wart(menj és lőj szép grafikával).
Bármilyen AA-s elemmel megy a kontroller, abból kiindulva hogy noname 2000 és duracell 2650mah-es elemmel is megy.Nem maga a gép hangos(az még elviselhető), hanem a dvd olvasója. Mivel mostanában volt meghajtó beszállító váltás xboxnál lehet hogy az újabb darabok már halkabbak. Az előző szériás, benq márkájú dvd-s változatok nekem még hangosnak minősülnek, de elviselem. Ha csak ez tart vissza, akkor vedd meg bátran.
-
kobe24
tag
válasz
Ukraan
üzenetére
Hát az én ismerősöm most vett egy arcade gépet, de én nem találtam hangosnak, pedig én is sok helyen olvastam ilyen elrettentő dolgokat, hogy milyen hangos.Lehet csak én vagyok halláskárosult
. Meg szerintem ha az ember nem arra figyel, hanem arra amivel játszik akkor észre se veszi, de lehet csak én vagyok ilyen, hogy annyira bele tud merülni a játékokba, hogy mást észre se veszek
. -
Ukraan
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérdésekkel szeretnék Hozzátok fordulni. Még mindig 360 Arcade a téma. Az új Arcade-ok tulajdonosaitól szeretném kérdezni, milyen hangosak ezek a gépek(sok helyen elrettentő dolgokat olvasni). Ezen kívül szeretnélek Titeket megkérdezni, milyen játékokat ajánlanátok a régebbi megjelenésűek közül. A géppel együtt ui. max. 3 db használt játékot tudok megvenni, ezek közül kettő a Dead Rising ill. a Burnout Revenge lenne. Köszi a válaszokat
!!!
Ja, és még valami! A kontrollert sima AA-s tölthető elemekkel lehet használni? Ha hülyeségeket kérdeztem(ami nincs kizárva
), bocs, és mégegyszer kösz! -
Prof01
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Netezés tényleg nem szükséges, de nem árt ha filmet nézni, zenét hallgazitni azért lehet rajta. Winyóra telepítés gondolom azért kell, mert lassú lenne a 20GB-s játékokat lemezről olvasni és a fejet is kevésbé használja így. Sztem ez nem rossz dolog. 5-10 percet mindenki ki tud várni.

-
Peat;)
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
Nem is a fizikait értettem egyébként. Nyújtson annyival másabb játékélményt a konzol hogy ha a pc már 100x szebb grafikára képes akkor is éljen és viruljon, de ne úgy mint wii, hanem minőségi játékokkal.
Ja leírtam már a kulcsszót, játék. Csináljon az MS és Sony külön akár konzolhoz kapcsolható médiakütyüt, de miazmár hogy lassan egy komplett pc a konzol...
wincsi, telepítés, patchelés, netezés(nem a multira gondolok, pl oldalak, torrentezés ps3-on állítólag..) meg ezer más tököm tudja mik jönnek. Ps3 fura mód nem lett hatalmas siker, talán ott is kicsit oda kellett figyelni volna arra a tényre, hogy a vásárlók a konzol=játékgép tudattal élnek a fejükben. Ha nincs elég és jó játék letojják az ezer magos cellt meg a nasa által írigyelt optikai meghajtót..... -
Djuree
félisten
vigyétek:
Virtua Fighter 5...6k
Turok...6k
NBA Live 2008...6k
Clive Barkers Jericho...6k
Condemned 2...7k
Call of Duty 3...5k
Frontlines Fuel of War...7kEgyben a pakk 36k...Mindegyik gamma hibátlan, kiskönyv + borító is van.
-
zsocy
őstag
válasz
Prof01
üzenetére
A DVD meghajtón kívül nincs semmi PC alkatrész a boxban tudtommal. A processzora 3.2 GHz PowerPC Tri-Core Xenon, a videochipet az ATI gyártja de nem PC-s chip, az alaplap is spéci.
Azért is tudták olyan könnyen flashelni az elején mert egy sima SATA-s DVD olvasó van benne.
-
-
1010
őstag
eladó Condemned 2
8k
-
Peat;)
veterán
Mivel a ps3 10 éves életcilussal született meg, még jópár évig elvileg biztos piacon lesz, az x360 meg elődjével ellentétben felveszi a konkurenssel a versenyt így hasonló ideig lesz a piacon/támogatva. Mivel ugyebár a címek többsége multiplatform. Azt el tudom képzelni hogy pár év és olyan új x jön ki amely teljesen kompatibilis az x360-al és így az x360-as gép árusítását beszüntetik, de ettől még fognak jönni x360-as játékok, szerintem 4 évet simán lehet számolni úgy hogy normális lesz a kínálat is. Kiindulva ps2-ből amit még mindig árulnak és néha jön rá játék, pedig immár legalább 3 éve elavult pc-hez képest. A mostani konzolok meg még mindig tudják hozni azt amit egy viszonylagos csúcspc. De jó lenne ha a következő generáció olyan lenne hogy minden vonalat megszüntet a pc-vel

-
kobe24
tag
Szerintetek mikor jön a köv. generációs xbox? csak azért hogyha most veszek egy 360-at akkor meddig nem kell lecserélni?

-
Kasza08
őstag
kölcsön kértem haveromtól a skate-et. ez sztem tipikusan olyan játék, amit a MM-ba és hasonló helyekre ki lehet rakni, hogy a nép ellegyen vele. nekem a single része annyira nem jött be. multiban viszont nagyon jókat szórakoztunk vele haverral, teljesen más feelingje van. én nem vagyok nagy deszkás, de anno a Héja Antal is nagyon bejött

-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Ez a nap is eljött hát.
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Tápos kibeszélő offtopik
- 2026 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha lenne jól fizető munkám (ami MO-n, nem igen van), akkor nem sajnálnám a 30k-t játékra. De így igen. 

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

wincsi, telepítés, patchelés, netezés(nem a multira gondolok, pl oldalak, torrentezés ps3-on állítólag..) meg ezer más tököm tudja mik jönnek. Ps3 fura mód nem lett hatalmas siker, talán ott is kicsit oda kellett figyelni volna arra a tényre, hogy a vásárlók a konzol=játékgép tudattal élnek a fejükben. Ha nincs elég és jó játék letojják az ezer magos cellt meg a nasa által írigyelt optikai meghajtót.....