Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
zsocy
őstag
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Lehet akkor a kábeled más mint nekem?
Én csak egyszerűen kihúztam a régit, és bedugtam a HDMI kábelt (1900Ft -os nem Microsoft, hanem gagyi szar).
Egyből szebbnek tünt a képe. Én nem állítottam be 720p -re, de ettől függetlenül akár tolhatom azon is, és utánna visszaállíthatom "natívra". -
FishAir
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Gondolom tudsz angolul.

The default setting, Standard, delivers the normal range of white and black levels that your TV or monitor supports. Select Intermediate to increase the level of white and black in the video output. Select Expanded to maximize black level. Reference level is sometimes used to make a picture sharper, and you can experiment with what format suits your viewing pleasure.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Az előbb fent voltam Live-on, véletlenül ki lett kapcsolva a router és megszakadt a kapcsolat. Most pedig nem akar bejelentkezni. Nem tudja vki a problémámra a megoldást?
Köszönöm előre is!

-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Szoval bementem a Dashboard-on a Console Settings/Display-be, ott belottem a 720pt, majd raboktem a Reference Levels-re es ez fogadott.
Akar Standard-ra, akar Intermediate-re rakom, akar Expanded-re, mindenre ugyanazt a leirast adja. Most akkor mi a kulonbseg? Ha valaki megmondja, meghivom egy fagyira.

Probalgattam jatek kozben is, volt ugy hogy az egyik beallitassal lattam csunyabbnak, volt ugy, hogy a masikkal. Aztan rajottem, hogy csak egy hulye f@sz vagyok es valoszinu csak kepzelgek/lama vagyok...stb.
-
1010
őstag
elegem van gta4ből
már az 500küldetésnél vagyok és ugyanaz az összes küldetés
elején egy kis film hogy kit milyért kell megölni
aztán oda kell menni valahova autóval kergetni és megölniasszem flesselek egyet és nézek valami más játékot
-
(Kolombusz)
veterán
Ez a Burnout annyira jó egy kis kikapcsolódásnak.
Leülök, játszok vele egy fél órát és jól érzem magam. -
zsocy
őstag
válasz
blueye
üzenetére
Szuper! Gratulálok.
Lehet csak az évek rossz tapasztalata miatt, de nem gondoltam volna hogy sikerül.
Picit visszatérve a TV témára, SD adásra az SD tévé a legjobb

Az enyémnél a "nem mosott képet" természetesen HD filmre mondtam, nem SD adásra. Az úgy szar ahogy van
Keksz : mások úgy használják ezt hogy vagy vesznek egy eredeti MS HDMI kábelt mert azon befér egymás mellé a kettő, vagy szétszedik a régi kábelük, és akkor már befér.
-
Keksz
senior tag
Ide is beirom ha mar a rossz topikba ment delelott ;)
Vkinek használja úgy a boxot hogy optikai kábel a hangnak és HDMI a képnek?
Be tudta ezeket egyszerre dugni?
es
A tema innen jutott eszembe, es nem vagyok otthon h ezt megnezzem. A tapasztalat, trukk mindig jol jon. H mas hogyan oldotta meg.
-
törölt tag
Szerintem nem biztos hogy fizettek inkább azt írták amit az emberek olvasni akarnak.Sokan várták a játékot.De az érdekes hogy a játék hibáiról nem esik az értékelésben 1 szó sem.Pedig volt itt minden eredetinél nem csinálja,kell vinyó,nem mindegy milyen olvasó.Azért ezek a 10 pontos értékelésbe hol férnek bele?

Assasins Creed is nagy szabad terület jelenít meg a grafikája 1000 jobb mint a gta4 és nála nem voltak ilyen gondok.
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
TV nézésre a plazma az über SD-ben az biztos.

-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Csak hogy énis offoljak megint egy jot...
Az SA-nak szinte filmbe illö sztorija volt. Eszméletlen megfogott. 2x kitoltam az egészet elöröl. Jo hosszu, de nagyon bejövös. A naplementébe repülni vmi (saját) jokis zenére, igen jo volt.
Nekem amugy meg a VC nem jött be. Rosszul voltam attol a nemistom hányas évek környezettöl. Nem kamázom se a filmeket, se a zenét, se a kocsikat semmit abbol a korszakbol... Vhogy iszonyat nem jön be. De attol még biztos jo lehetett merthát gta.
GTAIV-röl emg irtam hogy nem hagyhatom ki...a környezete bejövös szal rossz nem lehet. Annyira nem tudják elrontani hogy ne tetszen.
-
tiv83us
veterán
Vegig kuldted Colonist-tal, Earthborn-nal, Spacer-rel, ferfi/no-vel, renegade, illetve paragon fokozatokon is, minden mellek kuldetest megcsinalva? /Felderitettel minden bolygot, minden roncsot, osszeszedtel minden Matriarch irast...stb/.?
Azt mar meg sem merem kerdezni, hogy megcsinaltad-e az Achievment-eket azaltal, hogy kulon-kulon ember tarsasagaban viszed vegig a jatekot
Mert akkor szalute neked, ha ezt mind vegig kombinaltad, jo gyors vagy

En kb most vagyok vele 120+, de meg mindig csak
ps: Ja es ott van meg a Bringig Down The Sky, 450MS Pont-ert letoltheto kulon kuldetes /lota fun
/ -
GyuZa
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
A Mass Effect jóféle, én kivittem, de sztem nincs meg 50+ a játékidő, pedig próbáltam elég rendesen kivesézni a játékot, elmentem olyan bolygókra is, ahova nem kellett volna, plusz küldiket válllaltam, stb... Megszereztem a completionist achievement-et is, amit azért kaptam, mert megcsináltam a játék nagy részét, de még így is csak 495 pontot tudtam összeszedni a maximális 1050-ből...
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Volt benne egy-ket jo kuldetes, de mikor az idiota mexikokiak ellen kellett csillogtatni a low-rider tudasunkat, hogyan pattogunk a kocsinkkal...eee.
1010: Remelem ezt te sem gondoltad komolyan
/Viccnek jo
/ -
(Kolombusz)
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Koszonom a valaszokat, azt hiszem egyelore maradok a Mass Effect-nel /50+ jatekido
/, akcio abban is megvan, a jatekmenet pedig ugy alakul, ahogy viselkedsz /hasonlo mint a KOTOR, csak real-time akcio van benne/.Megegyszerr thx, akkor varok meg vele egy 3-4-5 honapot es akkor esetleg az Amazonrol beszerzem, oszi esos delutanokra

Itt is az osszes amerikai ujsag el van szallva tole 10/9.5, meg 5/5...stb, de en feltem, hogy ismet alkottak egy San Andreas-t, csak nem 90'-es feka haboruval, hanem NY maffia-val, feltunkolt akcio, szebb grafika, de a sema ezekszerint ugyanaz. /Szallitsd el azt, lopd el ezt, hogy ne seruljon meg, kergesd meg xy-t...stb/. A Vice City-ben az volt a legkomolyabb, amikor a pizza kihordot kergetted
A leggazabb, meg amikor /a helikopteresen kivul/ a Mall-ban kellett kilovoldozni a kirakatokat, hogy megmutasd ki az ur a haznal...na azota szepen ott fekszik a regi Box tokjaban a korong. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Hát figyi, én úgy vagyok vele, hogy felemnás érzéseim vannak.
Alkottak egy élő, lélegző várost, tényleg szuper.De emögé a játékot elfelejtették betenni. Mert az összes küldetés ugyanaz. Menj el, nyird ki, esetleg üldözd kicsit autóval, aztán nyird ki, utána pedig rázd le a zsarukat. De az összes bazzeg. Tényleg.
Viszont a sztori szuper.
Az autók mozgásának pedig köze nincs a realitáshoz. Sajnos.
-
(Kolombusz)
veterán
A plazmáknak nagyon jó a képük sd adással.
Egymás mellé volt kitéve az én Samu LE32R84B-m és egy ugyanekkora méretű Pana plazma, hát, a Pana szanaszéjjel alázta képminőségben, magyar 1 ment rajta.De végül a nagyobb felbontás miatt a Samut választottam. (1024*768 vs, 1360*768)
-
1010
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
az sa a 90es évek elején játszódik amikor voltak a nagy banda háborúk,ezt dolgozza fel.
amugy asszem a gta 3 2002es.az sa ban az volt a jó hogy voltak érdekes küldetések,ezek pedig változatos helyszinen voltak.
a mostaniban egy városban vagy végig és kb 30küldetésnél járok de eddig csak a fuss utána öld meg,menny a házához öld meg küldetések voltak.meg egy versenyes,az autók fizikája pedig nagyon részletes talán túlságosan is.
sztem késöbb vedd meg mikor fele ennyi se lesz mert csak annak jó akinek sok szabadideje van és ráér egynap 10x neki menni egy küldinek
aztán még 3csinálni megint kb 10x nekifutva.persze én most is mgevenném

-
ksasa
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az előző részekből a VC volt a legjobb, az volt nálam az etalon. Az SA nekem is csalódás volt, de ez az összeset felülmúlja mind grafikailag, de ami a legfontosabb, hangulatban is. A küldetések között van 1-2 bexaratós és sajnos a checkpointos mentési rendszer miatt idegesítően tud hatni a folytonos újrakezdés, de ez bocsánatos bűn, egyszóval erre a játékra tényleg érdemes áldozni.
-
blueye
veterán
Mi történik, ha az original xbox360-ba egy xbox NTSC-s játékot teszek?
-
tiv83us
veterán
Nem volt meg eselyem kiprobalni a GTA IV-et, igazabol a GTA 3 - Liberty City /asszem igy hivtak/ kb 8-9 evvel ezelott a /amikor eloszor mentek 3D-be/ lazba hozott, szep nagy ter, sok szabadsag es szep grafika. /Megegyszer mondom, nem vagyok benne biztos, hogy ez mikor tortent, a Vice City elotti reszrol bezelek/.
A San Andreas hatalmas csalodas volt, a Vice City is tele volt bugokkal, kurvanehez kuldetesek...marmint nem a kuldetesek voltak nehezek, hanem ha elhibaztad, akkor kb 1 oradba tellt, meg ujra eljutottal oda, ahol elbaxtad.
Na most egy ilyen szkeptikusnak mint en, megerne megvenni a GTA IV-et? Most vonatkoztassatok el az elfogultsagtol /tudom nehez/, de tenyleg megeri? /Nem erdekel a penz, hanem a szorakozas/.
Nem akarom azt, hogy megveszem es masnap mar az eBay-en figyeljen fele annyiert.Talan ki kellene probalni, de annyit melozom, hogy nincs idom elmenni a legkozelebbi arkadba. Demo meg b@szik fent lenni a Live-on. Pedig altalaban az alapjan vasarlok /pl. legutobba a BiosShock/.
Elore is thx.
ps: Az egyik fo illuzio rombolo eddig a gepjarmuvek total unrealisztikus mozgasa, gyorsulas/lassulasa volt, az idore meno kuldetesek, amik az oruletbe kergettek. A celzas szinte lehetetlen volt gamepad-en, mindenhova lottel csak oda nem ahova kellett volna.
Idegesito kuldetesek /Pl a Vice City-ben a kis buzi helikopterrel osszeszedni a bombakat/elhelyezni a bombakat abban az epuletben, na attol kesz voltam/.A San Andreas randa is volt /PC-n es Box-on is/, viszont ez az elnagyolt amerikai gangszterseg /ilyen nem letezik, legalabbis 15-20 eve biztos, hogy nem, marmint ez a banda haborusdi/, szinten idiota kuldetesek, nehez celzas.
Ha ezeken javitottak, holnap elszaladok egy peldanyert, mert latom nagyon nepszeru es ha tenyleg szorakoztato, akkor hadd szorakozzak en is
ps2: Szorri a sok dumaert.
ps3: Videokat ne linkeljetek, mert lattam mar 1000-et, inkabb a fenti kerdesekre kernek valaszokat, velemenyeket, ha lehet. Koszonom megegyszer.
-
Xelo
addikt
nekem is ilyen "szutykom" van, filmekkel semmi bajom, de játékokkal annál inkább, és azon belül is a ?feliratok?(pl játékokban kiírja jó kis fehér betűkkel az adott objectivet) megjelenítésével.
viszont azt nem állíthatod hogy nem mosottas a kép, max ha még nem tudtad összehasonlítani HD-vel és megszoktad.
szerk: Dead Risin kiírásai pl full olvashatatlanok !itt! sd tévén. -
tiv83us
veterán
Joooooo, de ha mar 50 dolcsimba fajt a HDMI, akkor mar hadd kapjak mar egy picit szebb kepet is

Egyebkent a kvaliti sztereom is csak mostanaban erkezik, egyelore a Tv beepitett surroundja adja a hangot, a HDMI hangot is a Kidus 2.1-es Harman Kardon vagy mi a pocs cuccaval probaltam ki, hat igy is szep a kulonbseg...:-/
-
tiv83us
veterán
Sracok, megkaptam a majkroszofttol a HDMI kabelt, mostmar jelezte a tv, hogy azon veszi a jelet, de hogyan tudok rola megbizonyosodni, hogy a TV nativ felbontasaban mennek a dolgok es nem 1280x960-ban? /A tv nativ felbontasa 1366x768/
Itt lattam a kepen, ahol lehetett allitani precizebben a felbontast is, nem csak azt, hogy 480, 720,1080...stb-ben menjen.Ha buta a kerdes bannoljatok. Amugy a hang tisztabb HDMI-vel, a kep meg..ehhh...talan szebb egy picsaszornyivel.
ps: Nekem meg olyan sincs, hogy "optimal resolotiuon".
-
zsocy
őstag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Nekem ez a szutyok van, ami ugye szar mint állat. Annyi csak a bibi ezzel hogy egyáltalán nem szar. Ugyan az enyém 1 mérettel nagyobb, de a HD filmek, a box szerintem nagyon is rendben van rajta. Szépek a szinei, nem mosott a kép.
Nem védeném itt a cuccot mert minek, csak kiváncsi lennék hogy láttál-e már ilyet élőben, jól beállítva, rendes HD forrással?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Fusion01
tag
melyikre lenne jobb?
philips 82 centis sd tv(
) vagy 17" samsung syncmaster 713n? -
Fusion01
tag
Pfff
baszki csak legyen amikor szeretnék venni XD
akkor maradok a konzonenál
kösz a válaszokat
-
Fusion01
tag
Tudnál mondani nekem olyat ahol olcsóbb?
(Premium,Forza2 Viva Pinata, HDMI) -
Fusion01
tag
Szevasztok
Én még új vagyok itt de már régóta olvasom a fórumot.
Szeretnék venni egy 360-at(Premium HDMI+Forza2 ,Viva Pinata).Nem szeretném flashelni.
Lenne egy kérdésem:
http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=300
Véleményt tudnátok mondani a KonZone-ról?Mert innen szeretném megvenni.
Előre is THX -
Xelo
addikt
válasz
szkorhetz
üzenetére
én nem próbáltam, de tényleg elég régi darab, én sem merem ajánlani. akinek kéne LG 32LG3000 135eFt itt. rohadtul megéri szvsz
van raktáron.
wá ez a hozzászólás nagyon tetszett
ilyen south parkos:
Cartman: ez milyen tévé?
Kenny: ........................... (lassan 4 éves konstrukció)
Stan: szar minta zzzzállat. vegyél ilyet vagy olyat
Kyle: azok tévék.. ez.. ez ez egy szutyok -
1010
őstag
én ezt a tvt néztem ki[link]
jó ez?
szép az a képe?
xbox szereti? -
tiv83us
veterán
A 2007 juliusa utan keszult Premiumokban van HDMI es a hutesen is javitottak, mar parszor kitargyaltuk.
Alljon itt egy tablazat, hogy minden kerdest tisztazzunk ezzel kapcsolatban.
-
1010
őstag
nekem 2007 november 20 a gyártás dátuma
és van hdmi -
bwoay
nagyúr
tunerfüggő dolog, Panasonicoknak pl híresen jó a képük SD anyaggal is,
meg azt a Samsungot is dícsérték, amit megvettem végül.
Mondjuk én nem nézek TV-t, tehát tök mindegy,
a DVD meg jó (pláne felskálázva), de szobaantennával
azért kipróbáltam,
és amelyik adás viszonylag jól jött, azt meglepő képminőséggel lehetett nézni.Srácok, srácok: azért már hadd reklamáljon az ember,
ha az eladó félrevezeti! Vagy ti sem vinnétek vissza az autót,
amikor otthon kiderül, hogy a kereskedő állításával ellentétben nincs is benne turbo? -
Xelo
addikt
válasz
blueye
üzenetére
ne reklamálj. hdmi nem fontos, a lényeg akkor olyan tvt vegyél aminek van vgabemenete, ahhoz meg már csak egy kábel kell és hd minőségben játszhatsz. a régifajta boxokból is vannak nagyon jó szériák, pl a 2006 szeptemberében készültek. én egy ilyennek vagyok a tulajdonosa lassan 2éve. semmi probléma nincs vele, az új se sokkal halkabb.
egyébként én játék közben nem hallom a boxom hangját
-
blueye
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Basszus: mfr date: 2006-10-16
Akkor ez totál elsőszériás
Szerintetek ezt meg tudom reklamálni. Az eladó persze azt mondta, hogy ez már a 65-ös szériából van....
-
Frenky87
aktív tag
A sebesség miatt kérdeztem... (gondolom lassabban olvas lemezről, mint HDD-ről)
Több wmv file van a lemezen (Pixar Short Film Collection 720p)... rakjam őket külön mappába, vagy maradjon minden file a DVD gyökerében?
sry a láma kérdésekért, de feleslegesen nem írok meg egy lemezt, a gép meg 200km-re van

-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sokat szerintem nem veszítesz a 720p-s tévével az 1080p-hez képest,
Pláne, hogy 32"/37"-es méret mellett
alig lehet 2/2.5 m-ről megkülönböztetni a kettőt,
meg mondj három jó játékot, ami nem felskálázva tudja az 1080-at... -
Frenky87
aktív tag
üdv!
másik fórumon már kérdeztem, de nem kaptam választ rá...
X360 Arcade géppel, ha csak memkari van, HDD nincs, lejátszhatók a 720p-s WMV-k DVD-ről indítva?
-
Xelo
addikt
a teszt nem kamu. rockstaros arcok 640pre állították a ps3as max felbontást, hogy játszható legyen. konzolon nem a user állítagatja a szűrőket, hanem a szerint működik ahogy a fejlesztők egyszer belőtték. ps3 vgaja nem képes egyszerre kezelni hdrt és élsimítást, amíg az xboxé tudja, azaz újabb játékoknál nem fogsz ps3 alatt AAt látni. persze ez nem azt jelenti hogy be is van kapcsolva gta4nél, csak tényeket közöltem
old szerintem a xenon, new pedig a falcon gép
Def26:
-
Def26
félisten
1. Lehet marhaság, de hátha valakit érdekel is.
2. PS3 640p -ben nyomja a GTA IV -et.
3. Biztos nem stopperrel mérték.
4. Xbox 360 -ban ATI GPU van ami tud egyidejüleg AA-t és HDR-t is, gondolom így...
5. "New" és "Old" = "Új" (hdmi) és "Régi" (nem hdmi)
6. Fene tudja, a vidókat nézted?
-
Xelo
addikt
wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
tudjátok mondtam hogy megfogadtam, addig nem boxolok amíg nem tudok beszerezni egy új tévét. már már ma kicsit rosszul éreztem magam, mert kedvem lett volna Nicoval nyomulni, és úgy nézett ki hogy nem lesz meg a cucc egyhamar, de csütörtökön érkezik az 32lg3000
135eFütyök yeah 
-
Def26
félisten
He-he kis teszt... GTAIV PS3 vs. Xbox 360
PS3: Grand Theft Auto IV = 1152x640 (no AA)
Xbox 360: Grand Theft Auto IV = 1280x720 (2xAA)GTA IV Frame Rate Tests
Test1
Old 360: 31.990fps
Old PS3: 26.460fps
New 360: 31.627fps (3.77% torn frames)
New PS3: 26.504fpsTest2
Old 360: 28.624fps
Old PS3: 23.452fps
New 360: 29.233fps (4.26% torn frames)
New PS3: 23.989fpsTest3
Old 360: 35.252fps
Old PS3: 29.041fps
New 360: 35.662fps (2.37% torn frames)
New PS3: 29.523fpsTest4
Old 360: 26.076fps
Old PS3: 26.081fps
New 360: 26.015fps (6.07% torn frames)
New PS3: 25.803fpsTest5
Old 360: 26.712fps
Old PS3: 23.781fps
New 360: 26.507fps (4.9% torn frames)
New PS3: 23.781fpsTest6
Old 360: 33.798fps
Old PS3: 28.313fps
New 360: 33.713fps (2.35% torn frames)
New PS3: 28.313fpsMondjuk azt nem tudom mivel mérték...

-
blueye
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A Full HD Sharp nem az enyém lett.

-
blueye
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Amúgy ha jól láttam este, HDMI van rajta. Kábelt biztos nem adtak hozzá.
-
blueye
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kösz, otthon megnézem.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak egyszerűen kihúztam a régit, és bedugtam a HDMI kábelt (1900Ft -os nem Microsoft, hanem gagyi szar).

Na, most jól ki lettem osztva!

/
viszont azt nem állíthatod hogy nem mosottas a kép, max ha még nem tudtad összehasonlítani HD-vel és megszoktad.

) vagy 17" samsung syncmaster 713n?