- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13394 üzenetére
De ahogy nézem eléggé fogyoban vannak. Szinte csak rendelésre lehet már kapni a gépeket.
Nagy üzeletek tele vannak gépsárkányokkal. (MM, EEW,)
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát ha nem akarod cserélgetni a videokari és box kábelét folyamatba akkor egy kvm switch is elkél. Ja és ha crt-n tolod (énis azon fogom) lesz 2 csik fennt meg lennt mert a képe szélesvásznu és a crt meg ugye 4:3, de szvsz nem lehet zavaro hacsak nem 17"-esen tolja az ember. Meg 60hz-es képet tud csak küldeni az x360 vga kábelen. Szal közelröl nem lehet sokáig lesni azt a monitort.
Ha szeretnél multizni live-on akkor kell vinyo is (ha jol tudom!) azaz premium-ot érdemes akkor venni. Az viszont 100 hogy liverol nem tudsz letölteni demokat ha nincs vinyod.
Amugy elég megbizhatoak ahogy a topikot olvasgatom. Én is nemsokára veszek egyet. De ahogy nézem eléggé fogyoban vannak. Szinte csak rendelésre lehet már kapni a gépeket. -
piqla
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom konzol vetelen. Az ar miatt PS2 volt eddig a kepben, de tobben is mondtak, hogy Xbox 360 jobb vetel lenne. Ebben egyetertek, de az ara is nagyobb, nem kicsit. Gyors kerdes most, kerlek reagaljatok, mert most ugyan nekiallok olvasgatni a hozzaszolasokat, de nem ot perc lesz :]
Szoval: manapsag mennyire megbizhatoak a boltban ujonnan vasarolt gepek? CRT monitorra valo rakoteshez csak egy kiegeszito kabelre van szuksegem es minden okes lesz, ugye? Elore is koszi. -
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13387 üzenetére
Hőhe, nehogymá' ne legyen dolga a modinak (tiv83us!), tegye csak a dolgát...
-
FishAir
senior tag
Azért szórja a golem a régi, nem HDMI-s boxokat, mert az új Philips/Lite-On meghajtóval nem lehet mit kezdeni mókolás (vagy mi az isten
) ügyileg (de ezt ki is írták az oldalra). Április végén kezdte el a M$, hogy ilyen meghajtóval küldött vissza minden gariztatott boxot és május közepétől szinte csak ezt küldi a kereskedőknek is. A trükk az, hogy a firmware nem EEPROM-ban (flash memória) van hanem sima ROM-ban. A lényeg, hogy a nem warezolós vásárló most különösen figyeljen oda, mert könnyen kifoghat egy nem falconos gépet.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
(Kolombusz) #13385 üzenetére
nemgondoltam hogy warez a flash is,de egyébként irtam hogy msn en beszéljük meg pont ezért.egyébként pár hete elolvastam csak már elfelejtettem.
-
spammer
veterán
válasz
m0rd0k #13381 üzenetére
Csak HDMI-set vegyél, és igen, mert az újabb. Vagy vársz nyár végéig és jön a még újabb. De ha most veszel, akkor csak HDMI.
Boltok: multiformat,überkonzol,platinumshop
Van boltjuk, nem csak webshop, és nem ilyen találkozzunk a ki tudja minek a közepén a ki tudja ki a tököm "futárral" megoldás..
-
m0rd0k
senior tag
válasz
spammer #13380 üzenetére
nekem tök8 lenne honnan veszem hdmi csatlakozó van a monitoromon szóval nemlenne rosszha lenne rajta + még asszem azoknak áttervezték a hűtését, illetve a CPU már 65nm-eres igy nemannyira melegszik gondolom ezért mondtad.Szerintetek honnan vegyem akkor? flashelve kéne.
-
-
m0rd0k
senior tag
válasz
Djuree #13378 üzenetére
ha úgy nézed az enyém tv is mivel beépitett tuner van benne és van bene mindenfajta csatlakozó még rca is. szóval akkor átalakitó az nemfog kelleni igaz? bár mondjuk az tunerre lenne kötve a vga kábel meg a monitor részére sztem ugyhogy az nem lenne jó sztem. átalakitót honnan lehet venni és hogynézki ugy nagyjából? vagy esetleg egy link.
Köszi.
-
Djuree
félisten
válasz
m0rd0k #13377 üzenetére
a 3 led ellen a microsoft gari a legjobb. ne tegyél bele semmit úgysem ér semmit ezt már ezerszer tisztáztuk itt
egy sima vga kábellel rákötöd és tökéletes lesz, ezen van hangcsati is, 2 rca. valszeg ehhez majd kell átalakítót is venned, ezt majd meglátod ha megvan a kábeled.
vezetéknélküli cuccos 2 ceruzaelemmel megy. adnak hozzá 2-őt vásárláskor amivel 1-2 hétig megy terheléstől függően. vegyél hozzá 4 ceruzaakksit meg töltőt. van gyári microfos akksi is de az 2szer annyi mint a sima cerkaakksi.
# Scart adapter
# Component HD-Av kábel
ezek csak akkor kellenek ha tv-re akarod kötni. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek meik a legjobb mód a 3 ledes hiba ellen? hütésmódositás? hűtéskésleltetés esetleg mind2 vagy a külső cooler?
22" os Samsung 225mw tipusu monitorom van és szerintetek nembaj ha nem hdmivel kötöm rá hanem valmi más kábellel? és ha nemnagyon látszik a különbség akkor milyen kábellel? scart? svideo? vga? olyan kellene amivel hang is megy át.
Golemnél venném ezt: Microsoft Xbox360 Premium Pack (NEM HDMi-s!)
emellé kell még nekem vennem memóriakártyát vagy elég a winyó?
A vezetéknélküli kontoroller mivel müködik? elemmel? aksival? ha aksival adnak töltőt? ha elemmel akkor aksielemet adnak? elemtöltőm az van.
adapter az ugye az amivel rákötöm konnektorra az xboxot?
# Scart adapter
# Component HD-Av kábelEzek micsodák és mittudnak?
A component hd áv kábel azt nagyjából tudom hogynézki de mért van olyan sok kábel ami a monitorba menne? én ugytudom csak 3 megy bele a monitorba is és a tvbe is a többi kábel hova megy? és van különbség a komponens és a sima vga kábel között? vagy csak azt jelöli hogy xbox ra lehet kötni tehát egyik oldala hdmi?
Köszi.
-
szkorhetz
őstag
Pécére az f1 challenge?
Nme rossz, és vannak hozzá modok
még 2008-as is -
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13372 üzenetére
Basszus, ezt el is felejtettem. Xbox oldalon viszont egy F1 játék kompatibilis... csak azt nem tudom, hogy ez ugyanaz a játék?
Viszont itt meg F1 Championship Season 2001 néven van mégegy
Nah, majdcsak valamelyik stimmel. -
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13370 üzenetére
Nah, erre megtalálom... amazon.co.uk Szvsz megrendelem.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13368 üzenetére
Egy F1 Career Challenge van sima Xbox -ra. Már régóta nyomozok utánna, de megvenni idáig nem tudtam.
Link
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
spammer #13366 üzenetére
Én azért nem veszem meg, mert olyan helyzetekben is én szopom meg, amikor nem nekem kéne. Mivel én a singlet szinte biztosan nem vinném végig, hanem multiban tolnám. De, ha ott valakit féktávon rámzár és megkoccolja a kocsim elejét, akkor én pördülök ki, még akkor is, ha ellentartok. Reális esetben neki kellene megcsúsznia, ha erősen ráhúzok kipördülnie. Márpedig az online versenyzésben sok a kocc és bár én fair player vagyok, nem ütök ki senki szándékosan, az ilyenek zavarnak.
Az F1 viszont tuti vétel, már nagyon régóta hiányzik nekem egy jó, hivatalos F1 játék.
Remélem, a fizikán azért javitanak, elég érdekes lenne úgy fordulni az F1 autókkal, mint a dirtben, vagy a gridben. -
spammer
veterán
válasz
Viktor26 #13365 üzenetére
Forzas vagyok, demotól hánytam (na jó nem, de nem jött be igazán
), de adtam egy esélyt a fullnak. Végülis megtetszett. Arcade, de a törés, kipörgés, megcsúszás elég jó lett. Ami szar, az a fék és a féktáv, de szercsére azárt full gázzal nem lehet kanyarodni, annyira nem arcade.
Csak belső nézetből ajánlom játszani, sokkal nagyobb feeling, igazi versenyhangulat, amikor a tömegben kell előzni, fékezni, bebújni kis helyekre. Márcsak azért is jobb, mert külső nézetből elég gagyin néz ki az autó viselkedése, de belsőből már sokkal jobb.
Ami tetszik az a WTCC, GT/LMS, F3000, ez utóbbiban durván kipörög még kipörgésgátlóval is a kocsi, ha kanyarból kijövet full gázt adunk
Ami halál gagyi, az az F1000.. Ott még belsőből is szar a fizika..
Kb. 80% körül járok karrierben, lefoglal most a Ninja Gaiden 2
Végül ami nekem hiányzik: a versenypályák.
Van benne Le Mans, Spa meg még pár pálya, de alig van benne rendes, zárt versenypálya, ehelyett kapunk egy csomó kitalált utcai pályát az USA/Japán régióban.
Összességében azt mondom, jó kis játék Arcade autósok között, de lehetett volna sokkal jobb is.
szerk.: ja igen, az elején amíg nincs jó autónk meg pénzünk, addig a Basic is kihívás néhol.
-
Viktor26
tag
Azért a szabadság oltárán simán feláldoztam a szinte házszámra pontos nagy alma játszóterét! Majdnem tökéletes, és nagyon jól esik sétálgatni a Time Square-en, a CP-ban, vagy csak ott a kikötőn futkosni minden reggel
Azért ez skomindent kárpótól!
Más: Ki hogy áll a Griddel? A DEMO-t jó volt végignyomni jó néhányszor, a drift szerintem egész jól sikerült. Vagyis amiket eddig játszottam, egész jól sikerült... Most tegnap végre megvettem a teljes játékot, nagy várakozással ültem neki, a drift demoból megszokottan feltettem legerősbb fokozatra, kikapcsoltam minden segédet, és nekiálltam.
Azóta rájöttem, hogy ide bőven elég lesz egyelőre a leggyengébb fokozat is minden segítséggel, mert fél óra után már nem sok hajam maradt
Kicsit nehéznek tűnik nekem, igaz, hogy csak kb. 35 percet játszottam vele. De kérdem én, valóban ilyen nehéz lenne, vagy csak késő volt már?
Kinek hogy tetszik a Grid?
-
feka007
veterán
Most kellemes meglepetés ért, véletlenül kiderült miközben az IP-t állítottam vissza az X-en, hogy tudok mégegy accountot csinálni, gyorsan csináltam is egyet, így van mégegy hónap free Goldom!
Bad Companyztem is másfél órát multiban, el is ment az idő... :
(Kolombusz): Nekem a négy a hangulata miatt tetszik -
(Kolombusz)
veterán
válasz
feka007 #13361 üzenetére
Pont forditva gondolom.
Az SA-ban sokkal szabadabbnak éreztem magam. Ott még tizórákat eltöltöttem kocsikázással, vonatozással, stb.A GTA4 sztoriját ahogy kipörgettem, többet eszembe nem jutott elővenni.
Ma végigtoltam a cod3-at.
4500ft-ot bőven megért, pörgős, hangulatos a single player, nagyon élveztem. -
1010
őstag
ma volt egy érdekes küldetés sorozat
választhattam hogy deriket vagy a zsarut ölöm meg
én kinyirtam deriket
akinek később elmentem a temetésére és én vezettem a halottas kocsiját
végre valami gta feeling -
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;) #13352 üzenetére
hát én régi boxról váltottam, az porszívó volt,
nekem megváltás az Elite. de amikor megy a PS3 is,
és csak a hűtést hallani mindkét gépnél,
akkor nemigen lehet eldönteni, melyik a hangosabb.
a DVD az süvít, de az valszeg marad is,
mert ennyire tekerni kell, ha adott mennyiségű adatot kell bevinni róla.
BD-nél más a helyzet, a PS3-ból max a fejpozícionális hangját hallom. -
feka007
veterán
Hát ez az Xlink Kai elég szar. Mondjuk bese tudtam állítani, mert változó IP-m van, és csak a szolgáltatónál lehetne állítani, de letöltöttem a programot, és összvissz kb 20-an játszottak minden platformon. Ez tényleg csak akkor jó, ha már kibannoltak Liveről
Jövőhéten vehetek 3 hónaposat -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Az mennyire gáz, ha 4:3-as monitorra kötöm az Xboxot?
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #13332 üzenetére
Akkor félreírkáltam a dolgot, nem tudtam hogy ps3-ban több fokozat vagy mi a fene van. Így viszont be kell valljam, hogy nem értem miért teljesít viszonylag jól a ps3 x360 ellenében.
Bwoay: nekem benq-s arcadom van és az én ingerküszöbömön baromira átlép a drága hang tekintetében. Mind a gép (annak idegesítő a hangja, túl magas, legalább mély lenne) mind a dvd (süvít mint állat).
-
FishAir
senior tag
Van már valakinek az új Philips/Lite-On (DG-16D2S) drive-al szerelt masinája? Esetleg valami tapasztalat, hogy az mennyire hangos?
-
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13345 üzenetére
na hát akkor jrpg gyorstalpaló
jrpg=japán rpgezek viszonylag lineáris játékok, max kétfelé lehet menni. nem kell sokat mászkálni. nekem azért lett 80 óra mert én bejártam minden kis zegzugot, próbáltam az accsikat is csinálni, amit nagyobb szenvedés nélkül meg tudtam csinálni. amúgy sztem 40-50 óra alatt le lehet tudni.
a másik az hogy ezekhez nem kell annyira jó angol, mert a párbeszédek csak tájékoztató jellegűek, nem kell válaszlehetőségekre kattintgatni mint pl. az oblivionban. van néhány de azoknál meg mind1 mire nyomsz nincs jelentőségük.
van benne pár frusztráló rész aminél összevissza kell mászkálni de ilyen rész annyi van csak, hogy 1 kezemen meg tudom számolni.
másik a japók olyan jó zenéket csinálnak hogy összefosom magam ha hallgatom. na jó azért azt nem
. mesteri egyszóval....
meg a sok ingame animáció is remekül össze van rakva. jópár órányi ingame filmecske van a játékban. a történet megint csak zseniális.más hogy ebben nem kell annyira tápolni egy-egy bossra mint pl. a final fantasykban, ha simán haladsz akkor is le tudod gyűrni a bossokat, persze így igencsak nehéz lesz, egy kis tápolás nem árt.
a másik amiért a hajadat fogod tépni esetleg hogy nem látod az ellenfeleket hanem a semmiből törnek rád. néha 10 méterenként. nekem ez bejön mert én ilyen mazochista alkat vagyok
de neked lehet nem fog tetszeni.
sztem egy próbát megér, x-re egyértelműen az eddig legjobb jrpg (sőt sztem rpg is).
esetleg olvasd el a gamer365.hu-n a bőebb tesztet...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree #13344 üzenetére
Sosem játszottam még jrpg-vel, mivel pc-n nem igazán kerestem, az első konzolom pedig az X360. Nagyon összetett játék? Mert én inkább a lineárisabb játékmenetet szeretem. Utálok fél órákat keresgetni egy tárgyat, hogy aztán továbbmehessek egy helyre, ahol megint keresgethetek tárgyakat.
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13340 üzenetére
végigtoltam. mind a 10 ujjamat megnyaltam utána olyan fincsi volt. sőt még a lábujjaimat is
vagy 80 órám van benne....
ne félj a körökre osztott harctól. nem létezik hogy nem játszottál még jrpg-vel
lehet így mégsem fog annyira tetszeni... -
heihachi
addikt
Van egy eladó / cserélhető hibátlan Racedriver GRID-em, ha valakit érdekel privizzen.
-
1010
őstag
jó reggelt
mitól lehet hogy ha aboxot optimal resolution ba teszem akkor halványak a színek nagyon
míg 720p be szinte tökéletes a kép? -
(Kolombusz)
veterán
Lost Odyssey, hmhm?
Valaki játszotta már?Én a Live-os ismerősöket kérdezgettem, aki játszott vele, annak nagyon tetszett.
Én ettől a körökre osztott harcrendszertől félek. -
Atomgeszi
nagyúr
-
Peat;)
veterán
válasz
he7edik. #13325 üzenetére
Hangja az gáz. Ps3 halkabb. Én ha nem vágyom a játék hangjára, csak csöndes játékra akkor fogom és benyomom az agybadugós fülhallgatómat. A játékhelyzetet a két konzol között meg már leírtad, ha csak játszani veszed akkor ps3-al kicsit rosszabbul jársz, ha médialejátszónak is akkor meg az a nyerő.
-
szkorhetz
őstag
Tényleg élettartamgari lessz a jasperre?
-
he7edik.
addikt
Hi!
A falconos X-Box 360-nak is "gáz" a hangja?
Mert emiatt húzok inkább a PS3 felé.
Ma megnéztem az MM-be és nem tűnt hangosnak meg melegnek...
Megmondom öszintén bizonytalan vagyok hogy melyiket vegyem. -
Skynet258
veterán
válasz
Buldozer99 #13317 üzenetére
Úgy érted, hogy a futár, aki elviszi... a tapasztalatok szerint nem.
-
1010
őstag
válasz
persze
-
30z.Samu
félisten
válasz
Elvileg csak sorozatszámot.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Buldozer99 #13300 üzenetére
valaki?
-
1010
őstag
válasz
#20584850 #13315 üzenetére
én már msot kiabálok rá
tönreteszi az új xboxot ha ránézel
warezbélamézgagéza ék megrősítzették tönknreteheti az xbox 360 ha ránézel
ennek oka a kes túlcsordulása ami akkor következik be mikor az xbox elpirul
mert túl prúd ahhoz hogy mérégessék mennyire szépmicrosoft életartam garnciát válá az új xbox ra
-
Def26
félisten
-
Relic81
tag
Ezt érdemes megvárni?[link]
-
1010
őstag
valakinek kell vga kábel xbox hoz nagyon szivesen oda adom baráti áron
-
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #13307 üzenetére
Én régebbivel játszottam PC-n, azok jók voltak. Ez sem lehet rossz.
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, ezt a Civilizationt próbálta már valaki?
-
Viktor26
tag
válasz
(Kolombusz) #13299 üzenetére
Más nem marad
Hihetetlen, hogy magyar oldalak nem tesztelték. De még a dfp-ről sem találtam igazán tartalmas tesztet. Na mondjuk még nem is nagyon kerestem
De nekiállok!
Köszönöm
-
1010
őstag
válasz
tiv83us #13303 üzenetére
"hát rádugod a tv re azt csá"
és nem állítasz tvn se semmit se a boxon
a számtekboltba régen volt egy lcd tv hdmi vel
aztán szerzet hozzá egy hdmi is dvd-t, és a szar a képe szar ez a hdmi nem is jobb címen ment a dolog
persze mert ott van hogy 480p i 720p i 1080p i 576 p i
720i in volt 720p már penge képe volt
ez csak egy példa ha a system menübe nem lép be valaki akkor tényleg mindegy hogy hdmi
vagy nem. -
1010
őstag
azé a hdmi eléggé oda tesz
aki mást mond az szarul rakta össze
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest