Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
Halo 720p-nál alacsonyabb, GTA IV meg pont annyi.
Virtua Tennis III 1080p, meg van még asszem 2 játék.Az, hogy a dobozra rá van írva az 1080p, csak annyit jelent,
hogy fut abban a felbontásban is, de az interpolált, mint azt előttem is írták.
Összesen 3 natív 1080p-s címről hallottam eddig,
de már csak a VT III-ra emlékszem. -
zsocy
őstag
Szia,
Bele ne rakd hűtőtáskába a boxot, a lecsapódó pára kivégzi nagyon hamar! Emellett nem lenne honnan szívnia levegőt, és a kifújt is ott melegítené. Talán nem véletlen hogy senki sem kisérletezett ilyennel.
Ha garis akkor ne törődj a melegedéssel, 3 évig nem lesz vele gondod, utána meg úgyis másik gép lesz majd. -
domesz
aktív tag
haliho !
nincs vkinek eladó VGA kábele?
köszi | bye -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy játékot végigtolok, majd újra elkezdem nehezebb fokozaton, az addig megszerzett achievement-jeim, ill. unlock-olt dolgaim elvesznek-e. Konkrétan a CoD 3-ról
van szó, félek, hogy eltűnik minden, mert csak egy memókártyám van. -
huzat
csendes tag
válasz
Prof01
üzenetére
Én nem hiszem hogy túl gyorsan lehülne a GPU.. úgy képzelem,hogy kábelkivezetést ha megoldanám kis kivágással,kb 10 fokkal lenne az egész rendszer hűvösebb, csak a hőleadás nem tudom, hogy működne..vagy 10 perc után megnézném,milyen benne a levegő
Ha hideg,nagy gond nem lehet...talán
-
Kistomi
csendes tag
Hello mindenki. Valaki esetleg nincs bent az Xbox-sky trackeren.....szeretnék bejutni valahogy.....egy meghívót naon megköszönnék.
-
huzat
csendes tag
Sziasztok!
Szintén friss és a hűtés miatt aggódó géptulaj vagyok
Garanciát nem szeretném elveszíteni,viszont jó esetben pár hónap múlva lehet flasheltetném a gépem, mivel még nem LG drive-os..
Hűtőtáskába való beszerelés mennyire működne?
PL Sencor 2324 hűtőtáska 11500Ft, "A környezethez képest 20 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet biztosít"
Vannak légáramtani szakértők, hogy a 24L térfogatnyi helyben mi zajlana le?
Hűlne, vagy semmit nem ér? -
Fusion01
tag
válasz
panzer1
üzenetére
Nem kapsz hozzá Live kártyát.
Amikor beregeled a Livet akkor a Silverre kell rámenni és kijön hogy van még egy ingyen hónapod.
Nem értem ,hogy aki előre eltervezi ,hogy flashelni fogja boxát az minek vesz Premiumot?
Ha bannolnak akkor a vinyóra semmi szükséged nem lesz. 256mb-s memó kártya elég a mentéseknek.(tudom pl forza 2 visszajátszással együtt több 10 mb)Fejhallgató megcsak a Livehoz jó .Felesleges az Ethernet kábel is.Akkor szükséges ha Media centert akarsz a boxba.Mert ugye ha lebannolnak liveról akkor minek rá net?
MOD:most már demoval se tudok játszani online.Mind1 csinálok majd egy új profilt.. -
Fusion01
tag
Hali.
Az elöbb váltott át a profilom Goldról Silverre.
Az lenne a gond ,hogy még mindig tudok játszani online.
Igaz csak demoval.GRID demoját tolom online és Silverrel is tudok játszani.
Valaki ehhez ért?
Demoval lehet játszani online de full gameval nem.
-
panzer1
csendes tag
Kösz.
-
spammer
veterán
válasz
panzer1
üzenetére
"Mert én le szedtem a medal of honor europen assault,és a frontline és egyik sem indult el."
Vagyis netről töltötted le?
"Mert az ényém nincs chiptetve"
Vagyis chippelve, vagyis inkább flashelve.
Akkor pláne hogy akarod futtatni ?
Egyébként igen, valszeg NTSC régiókódos a játék, a géped meg PAL. Nem fog menni. Vagy PAL kell, vagy region free.
Felmásolni meg sehogy, majd az őszi dashboard frissítés engedi, bár nem tudom, hogy Xbox classic játékot is lehet e majd felmásolni.
-
Geri888
csendes tag
Ez a kérdés azokhoz szólna akik már játszottak az Alone in the dark-al.
Tényleg ennyire rossz lett a játék ,vagy csak a videóban húzták le ennyire?
Az az igazság, hogy én nagyon vártam ezt a játékot.
-
panzer1
csendes tag
Hello valaki meg tudná mondani hogy mit csináljak hogy xbox 360 elinduljon a régi xbox-os játék.
Mert én le szedtem a medal of honor europen assault,és a frontline és egyik sem indult el.
És elő hoz egy képet az xbox jele utánna feketeség és vissza jön ugyanaz a kép,és ezt írja ki:
The region code does not join the region cod of your console to each other for this game.
Insert a game with the correct region code.
Original Xbox game
Most vegyek hozzá egy eredeti xbox játékot.Ja és hogy másoljam fel a winyojára a játékokat.Mert az ényém nincs chiptetve.És nekem Xbox 360 Premium pack van,és nem leltem meg benne a live kártyát. -
panzer1
csendes tag
Hello valaki meg tudná mondani hogy mit csináljak hogy xbox 360 elinduljon a régi xbox-os játék.
Mert én le szedtem a medal of honor europen assault,és a frontline és egyik sem indult el.
És elő hoz egy képet az xbox jele utánna feketeség és vissza jön ugyanaz a kép,és ezt írja ki:
The region code does not join the region cod of your console to each other for this game.
Insert a game with the correct region code.
Original Xbox game
Most vegyek hozzá egy eredeti xbox játékot.Ja és hogy másoljam fel a winyojára a játékokat.Mert az ényém nincs chiptetve.És nekem Xbox 360 Premium pack van,és nem leltem meg benne a live kártyát. -
Stark
csendes tag
Üdv! Lenne egy kérdésem: amerikai profillal letöltött Rock Band számok működnek-e európai játékkal?
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Ugye a Soul 4 karaktergenerálást nem bolti játékon csinájátok?
Mert itt a GAME shopokban ma már ki volt téve mindenfelé a játék doboza, tomorrow címmel.
Egyébként sima zöld tokos verzió volt, 12 ezerbe.
Annyit szerintem elsőre nem adok érte, reméltem ennyiért már a spéci díszdobis lesz.
Inkább várok, úgysincs min kipróbálnom.Sőt, azt hiszem az SBK is holnap jelenik meg, valahogy nagyon vonz az a játék, PC-n a régieket imádtam, a MotoGp07 viszont nem jött be, pedig állítólag az jobb, mnit az SBK 08.
-
Speed
addikt
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van nekem egy régebbi kiadású 360-as boxom(nincs HDMI). Vettem a minap egy Samu FullHD tv-t. Hogyan tudom előcsalogatni belőle az 1080p-t mert ha áttálitom a menüben azt irja hogy nincs jel és visszaáll 420p-re
Meg lehet ezt csinálni vagy csak a HDMI verzióval? -
spammer
veterán
válasz
Geddy Lee
üzenetére
Too Humanről dettó ez a véleményem. Ki volt az a barom aki ezt a béna kamerát/irányítást kitalálta. Pedig tényleg tettem volna egy próbát vele, így elég volt a demo is.
Soul Calibur nagyon jó, most csináltam custom karaktert benne.
Remélem Facebreaker demo lesz torrenten
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prof01
veterán
Nincs valakinek olcsón eladó GH2 v. Gh3 gitárja?

-
Fusion01
tag
Ehez egy X-SATA kell.

[link]
"A Datel fõként azoknak ajánlja új termékét, akik számára szükösnek bizonyul az Xbox 360-hoz kapható 20 GB-os merevlemez kapacitása. Az XSATA nev? eszközt a konzol tetején található interfész és az eredeti tároló közé kell iktatni, ezután egy USB 2.0 porton keresztül számítógépr?l is el lehet érni a merevlemez tartalmát. Ezzel a megoldással például a feleslegessé vált fájlokat lehet átmenetileg a PC-re másolni, készíthet?k biztonsági mentések, illetve mód van elmentett játékállások hordozására, cserélgetésére is. Egy USB-adapterrel ezenkívül az els?generációs Xbox memóriakártyáinak tartalmát is az újabb modellre lehet másolni." -
Peat;)
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Én is most ültem neki nemrég, hogy a középső fokozaton is végigvigyem. 2 óra után kinyomtam és azóta nem került a dvd vissza a gépbe, szép meg jó, de szerintem igen alacsony az újrajátszások száma ebben a játékban...jó lenne egy kicsit több tartalom/ bioshock szerű rendszer/térképen jelölöm ki a missziót és bevásárlás előtte típusú valami. Ami kicsit feldobja. Igaz én online nem nyomom, úgy biztos időtállóbb.
-
Geddy Lee
csendes tag
Letöltöttem a Too Human demóját. Hát nem vagyok tőle elszállva. Kurvajó a kivitelezés, a hangulat is ott lenne, de annyira elbaszták a kameraállásokat, az irányítást, hogy számomra élvezhetetlen lett.
Az új Soul Calibour-ral játszik már valaki? Erősem gondolkodom a megvásárlásán...
-
Fusion01
tag
1010 ment a pü.
-
heihachi
addikt
Na végre, levágtam ezt a kötsög RAAM-ot, aszittem sose tudom megcsinálni. Jó game ez a GOW, de mégegyszer nem tolnám végig.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Ezt a gepet amugyis el akartam ajandekozni a parom occsenek Magyarorszagra, azert nem gondolkodom egy uj vinyo vasarlasan a boxhoz. /Bar meg nem vagyok benne biztos, hogy jo lesz PAL-os rendszerre... ha nem lesz jo, akkor eladom itt es elkuldom az arat./.
Transfer kabellel igy is meg tudom majd azert oldani az adatok masolasat az uj geprol a regire, nem?
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Live-on megtalálható a Face Breaker és az NFL 09 Demója!
Csak Gold előfizetéssel lehet letölteni.By - Nesh
-
tiv83us
veterán
En is cserelek jovo honapban elite-re, de minimum a 60-as Premium-ra, mert mar annyi DLC-m van pl Rock Band-hez /vagy 120 letoltott extra zene, Guitar Hero detto, Mass Effect kiegeszito, CoD4 kiegeszitok, zenek, filmek./ Nem eleg a 20GB, ez van...
Valoszinu Elite lesz, bar ronda fekete, de hosszu tavon jobban megeri. -
K3NZO
senior tag
Ha veszek egy másik xbox360-at akkor a régi vincseszteréről valahogy át lehet másolni az új-ra a profilomat? ( mentések témák stb. . . ) továbbá a live! előfizetés, hogyan alakul?
-
nesh20
aktív tag
válasz
Ukraan
üzenetére
Szia.
Én javaslom hogy a Turok-ot ne vedd meg! Nem jó játék!!
A Jericho nem rossz ( annyira ) az Airborn jó! Ha FPS-t szeretnél a következőket ajánlanám figyelmedbe.1. [Frontlines - Full Of War]
2. [The Darkness]
3. [Time Shift] - Nem rossz
4. [Bioshock]Remélem tudtam segíteni!
By - Nesh
-
válasz
Gebriel
üzenetére
szerintem meg jó nah?

Szóval:
Jerichot végig vittem ,szerintem egynek tök jó game. Tetszik a csapat játék, bejönnek a figurák ,a darkos hangulat és bejön,hogy csak lőni kell szinte és írtani az ellent ... doom hoz tudnám hasonlítani , talán ahhoz hasonlít a legjobban. Leszámítva a csapat játékot.Turok hm nekem nem jött be , graf , hangulat , megvalósítás az egész silány unalmas , legjobb részek talán azok mikor egy késsel mész , nyakon rúgod és torkon szúrod a "kis" dinocskákat de ott ki is fulladt a game

MOHA t szintén végig játszottam ,nekem nagyon bejött , hangulata kiváló, az utolsó pálya viszont kicsit mokás az "übersoldierekkel" !Már nem emléxem de azt hiszem 3-4szer kell min fejbe lőni őket mire össze esnek ami szerintem túlzás egy petyet ... viszont viccesnek vicces

-
Ukraan
aktív tag
Illetve az előbb említett játékok vmelyike érdekelne postázva, v. győri átvétellel, angol nyelven, gyári cuccokkal, jó állapotban, használtan. Ja, és természetesen korrekt áron
!!! -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Turok, Cliver Barker's Jericho ill. MoH Airborne vásárlása között hezitálok(használtan venném vmelyiket). Abban kérném a segítségeteket, hogy légyszi írjatok róluk véleményeket, kinek, melyik, miért tetszik, ill. nem tetszik. Köszi
!!!
Gamespot-on néztem róluk teszteket, videókat, mindegyik nagyjából ugyanolyan pontszámokat kapott, ezért személyes vélemények érdekelnének. -
tiv83us
veterán
Lehetne visszakanyarodni a topik eredeti temajahoz...
Akinek inge, az vasalja ki. -
spammer
veterán
Ez rohadt jó [link]

-
heihachi
addikt
Na végére értem a Conan-nak, 7 óra játék és 1186 ellenfél levágása után

Jó játék ez, nekem bejött nagyon, az első, amit volt türelmem végigtolni boxon. -
bwoay
nagyúr
válasz
Fusion01
üzenetére
nekem is karcolta meg lemezemet a meghajtó, amikor elmozdítottam,
de nem tudom, mi köze van ennek az update-hez, vagy akár a géphez,
amire már akkor is rá volt matricázva, hogy nem kellene ilyesmit csinálni
mivel én már akkor tanultam a saját faszságomból
(meg gondolom te is a tiedből), ebben abszolút nem várok segítséget a MS-tól.
úgyhogy nem érzem, hogy ennek az update-nek lenne ilyen vonatkozása,
aki hozzánk hasonló balfasz módon basztatta a gépet a figyelmeztetés ellenére,
az magára vessen, megérdemelte.
Ez kb olyan, mintha valaki beleborítana egy pohár vizet a boxba,
aztán a MS-tól várná el, hogy vízállóra csinálja a masinát,
hogy a későbbiekben ez ne fordulhasson elő
Amelyik meghajtó meg rendeltetésszerű használat mellett karcol,
az akkor is karcolhatja a lemezt, amikor emberünk éppen másol a HDD-re. -
bwoay
nagyúr
-
Fusion01
tag
Vannak itt olyanok akik nem számolnak be ilyen "balesetekről".Én legalább bevállalom.
Nem tom ki a marha...Hülye az az ember aki egy premium áráért vesz egy vízhűtést.
Átlehetne írni a fórum címét 1010 pofázása a hülyeségről.
Én -=Balázs=- mellett állok mert mindenkinek pofázol a hülyeségeidről és így azt hiszed h "menő" vagy. -
1010
őstag
válasz
-==Balazs==-
üzenetére
A való életben (hála istennek) igencsak sikeres vagyok, tudod engem az jobban érdekel mint hogy legyek valaki egy fórumon
ezt szöveget hányszor olvastam már itt
aztán furcsa mód mindig valhogy
...más derült ki
bár ez relatív
neked mi a siker
na szia -
zsocy
őstag
Nekem úgy jött le ez a telepítés hogy egyszer megtekeri a lemezt, utána már nem. Mivel én kb 1-2 hónapot játszok egy játékkal, majdnem napi szinten, ezért nekem az egyszer 15 perc tekerés jobban hangzik mint a napi több órás - hónapokig.
Persze csak feltételezés hogy jobb lesz, de én elhiszem.
Hát így jött a lemezkarcolás.
-
bwoay
nagyúr
mondjuk én a lemezkarcolásnál elveszítettem a fonalat,
marhára nem vágom, hogy jön az ide
volt anno egy meghajtó széria, ami karcolt, ez már régesrég nincs forgalomban,
de ha valaki ilyet használ még, annak nem tudom milyen segítséget nyújt,
ha nem játék körben vés köröket a lemezébe a gép,
hanem akkor, amikor éppen másol a winyóra
-
-==Balazs==-
csendes tag
Kész szánalom

Legalább önálló ötleted lehetne, ne azzal vágj vissza amit én írtam

Egyébként valamiben igazad volt. Abban hogy egy senki vagyok. Tényleg az vagyok itt a fórumon, hsz-em sincs sok, de őszintén szólva nem nagyon hat meg a dolog.
A való életben (hála istennek) igencsak sikeres vagyok, tudod engem az jobban érdekel mint hogy legyek valaki egy fórumon

Igazából pont ezért nem tudsz felhúzni semmilyen szinten

Szép jó éjszakát mindenkinek, majd holnap lereagálom a többi támadást, ismételten jókedvvel

-
1010
őstag
válasz
-==Balazs==-
üzenetére
te vagy kevés öreg
aki így kínálgatja magát az vagy kurva vagy semmit nem ér és a száj nagy
akkor én is leírom: ismerem a fajtáját
-
Gebriel
veterán
válasz
-==Balazs==-
üzenetére
Ezt gondolom el olvastad amikor beregeltél.
-Amit tiltunk... kiemelve ajánlomNem személyeskedünk,nem flamelünk.
Ebböl ban lesz szvsz ha nem fejezed be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-==Balazs==-
csendes tag
Az hogy válaszolok, az nem azt jelenti hogy keltett
(Mint mondta, ahhoz te nagyon kevés vagy. De nagyon-nagyon
)Miért ne válaszolnék? Időmből kitelik. Ahogy elnézem inkább benned keltett, te vagy az aki alig bírja visszafogni magát

Én csak élvezem a fórumozást, sikerült jókedvre derítened így este, jókat nevettem

-
1010
őstag
válasz
-==Balazs==-
üzenetére
keltett benned mert válaszolsz többször is,és nem is akárhogy
másrészt meg ha bármit is akrnék veled vagy angyon beszólni annak az lenne a vége hogy
kiteszenek téged és engem is.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parfüm topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van szó, félek, hogy eltűnik minden, mert csak egy memókártyám van.
nem váglak

vagyis bolti ez is, de virágbolti