Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
kingpython
üzenetére
A BfA és a classic két külön almappában van. Nem fog sérülni.
-
Melorin
addikt
válasz
kingpython
üzenetére
Én ugyanezt végigjátszottam, semmi problémát nem okozott a törlés, megmaradt a Classic.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
kingpython
üzenetére
/played

-
Azie
őstag
válasz
kingpython
üzenetére
nem.
kifejtve: a játék aggregátor oldalakon (steam, videókarikhoz ajánlgatott cuccok, twitch stb.) elvileg tudnak ilyet. -
HoaryFox
őstag
válasz
kingpython
üzenetére
Nem tudok ilyenről.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kingpython
üzenetére
Én kezdettől fogva egerezős kattintós vagyok, ezért is béna PvP-ben, de a profik jellemzően felraknak mindent billentyűre, meg egy halom makrót, addont használnak, vagyis az egér használata minimális náluk. Nálam ez max. spéci MMO egér vagy billentyűzetben merült ki, de én szeretem az oldschool kevésbé hatékony irányítást.

-
Viktor77
titán
válasz
kingpython
üzenetére
Tabbal tudsz az elötted lévő targetek közt váltani.
-
Addel
senior tag
válasz
kingpython
üzenetére
Ha kijelölsz egy másik karaktert, a tied mellet megjelenik (jobb felül ) az ő portréja is, arra jobb gombot nyomva kapsz egy helyi menüt, abban kikeresed az "invite" -ot és arra kattints, csak akkor működik ,ha még nincs csapatban. A chat-ben a névre jobb gomb is felhozza a helyi menüt, vagy beírod chat abalakba
/inviteés a játékos neve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest