Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
kkdesign
üzenetére
Én lagot,de nem csak én,szinte mindenki Bronzebearden,esténként előfordul baromi nagy lag.
Tegnap még wq-zni is gáz volt,de tegnap előtt raidre mentem volna,nyalókára random raid,de nem lett belőle semmi mert első bossnál olyan lagot kaptunk hogy csúnya anyázás lett belőle meg lelépett mindenki.Belépni ma még nem próbáltam,de nem volt probléma,viszont tegnap sokszor kidobott valami idióta errorral,asszem 519 vagy 516 volt a vége vagy a rosseb tudja. -
Viktor77
titán
válasz
kkdesign
üzenetére
Mikor elnyomod, választhatsz hogy 1 hónap gametime-ot szeretnél vagy balance-ra töltöd fel.
De ha lejártál és van a bagedben, karakterválasztón fel tudod használni, illetve, megvenned sem kell, ha lejártál, de van 1 szerveren (akár) több karinál elég goldod egy tokenre, akkor azt is felajánlja a játék, hogy vehetsz egyet.
Nem szeretem előre megvenni, mert csak magadnál tarthatod, még a bankba sem teheted be. -
warcat
veterán
válasz
kkdesign
üzenetére
Nem, ez "ingyen" jár a jelzett videókártyák mellé, és ez az ajándék értéke szerintük.Csak azért linkeltem, mert humorosan olcsó, illetve meglepődtem, hogy egy Blizzard játék, ráadásul WoW kiegészítő bekerült amd kuponozós buliba, nem számítottam rá.
Csodálkozom,hogy nem szívatják őket az online megrendelem, majd visszaküldöm a kártyát "nem tetszett" indoklással.Ekkor elvileg csak ezt az árat vonhatják le, de lehet, hogy van valami apróbetűs megoldásuk erre.
-
PeL
addikt
válasz
kkdesign
üzenetére
Disc pap amúgy tényleg annyira gyenge most hogy nem bírja pl. kihealelni Tyrannical héten Waycrest-ben a 3 Sisters-t 15-ös kulcson, vagy csak az illető nem értett hozzá? Kb. 5x mentünk neki, természetesen az idő már nem érdekelt mert második wipe után már lehetetlen lett volna in-time de mikor bejött a debuff amivel futkorászni kell, egyszerűen nem bírta kihealelni pedig mindenki mozgott mindig ahogy kell, láttam. Ugyanez volt 15 v 16-os Tyrannical Motherlode-ban Rixxa-n. Ott is egyik emberről leszedte a debuffot, a másik tuti beledöglött.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kkdesign
üzenetére
Döbbenet mennyi sötét van, ez azért van mert egyedül játszanak, vakon felhúzzák a karit, és egyszerűen nincs fogalmuk mi hogy megy. Tavaly vagy előtte nekem is volt olyan TW élményem hogy az első teremben 3x wipeoltunk mert ment a balf.szkodás. Aztán húztam is onnan.
-
MegalodonS
őstag
válasz
kkdesign
üzenetére
En erosen ajanlom, ahogyan o magyarazza el a dolgokat, en igy ertettem meg a Brewmaster Monk mukodeset.A talent elosztas nem mindig napra kesz,de az alapok tokeletesek!!
GL HF
Unholy Death Knight Specialization Introduction and Open World Guide
-
kenwood
veterán
válasz
kkdesign
üzenetére
Regen volt egy srac a guildben,akinek jol meno vallalkozasa volt,ami ment magatol,igy o azt azt idot,amit masok munkara forditanak,a wowra szanta.
Persze ez a ritka kivetel, a tobbseg felaldoz mindent (irl baratok,csalad,karrier) csak, hogy legyen meg 10k goldja a 37. bankos alton.BC-ben kezdtem, tobbszor is abbahagytam par honapra,de mindig visszatertem. Vegul a WoD vegen tenyleg kiszalltam,azota mar a kiegeszitoket sem vettem meg,es a kovetkezot sem fogom.
Azota lett idom tanulni,lett egy uj,sokkal jobban fizeto szakmam. Van idom a barataimra, a csaladomra.Szabad emberre valtam.Mindegy, hogy diak vagy, esetleg felnott ember, ha heti par oranal tobbet jatszol a wowwal, akkor az nagyon-nagyon sokba kerul. Vagy az iskolai eredmenyeid lesznek rosszabbakj,mint amilyenek lennenek,vagy a barataidat/parodat veszited el, vagy a munkahelyeden rekedsz meg egy szar pozicioban.
-
Plata
félisten
válasz
kkdesign
üzenetére
Napi pár óra játék elég,ha van heirloom akkor nem nehéz felhúzni.
Na meg sok kari eleve 110 volt légió után.
Na és kihasználtam timewalking eventet.
A rugómat most például úgy húztam fel 120-ra hogy stealthben afkoltam korrakon.
Nagy karival vettem xp potit boralusban és azzal meg heirloommal és eventes xp boostal jött az xp mint állat.
Ma még darkmoon event is kezdődik.
Darkmoon event buff+évfrodulós eventbuff+heirloom+xp poti=marha gyors fejlődés.
Híler és tank karit húzni nagyon könnyű,gyorsan és hamar lesz 120. -
szaszab
aktív tag
válasz
kkdesign
üzenetére
1.016.820,038 okom lenne állítani, hogy ez (
vagy tört szerver, vagy) BfA.
De itt van +7 ok, amiből az jön le, hogy kizárt, hogy classic:
1. Burning Legion és Emerald Dream szerver a general chaten.
2. To Northrend quest.
3. 225-ös riding skill.
4. 2, 4, 5-ösre bind-olt ability.
5. Mamut, sárkány, saját mount.
6. 110 férőhely a táskákban.
7. Dungeon finder ikonja.Elég hardcore vagyok?

-
-
warcat
veterán
válasz
kkdesign
üzenetére
25-ös szintű, rare petek kellenek hozzá.
Ha beütöd az ellenfél pet nevét google keresőbe pl így:
wowhead MechaCsiga, akkor a hozzászólások között le van írva többféle taktika is és hogy milyen pettelVan pár sláger pet ami nagyon sokat segít, például Unborn Val'kyr és Ikky
-
-
warcat
veterán
-
-
Plata
félisten
válasz
kkdesign
üzenetére
Nem tom,de hordás oldalon már egy Bc timewalking is gázos lehet,panda meg kész istencsapása,hordás random instában elég sűrűn lehet kifogni balhét.
Draenor timewalkingot nem mertem bevállalni hordával,az előző timewalkingot is inkáb hagytam hordával,mert a sok idiótától elment a kedvem és inkább allis karikkal toltam újra. -
fonok87
aktív tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Az lesz az. Én is szenvedtem ezzel nemrég (BEWARE!!! TŰŰŰŰTT), meg az átvezető videókban minden mást túlharsogó zenével is. A soundeffect-speech-ambient-music csúszkák mind máshol voltak. Azt hiszem DBM a Masterhez van kötve, de a videók zenéje max hangerőn tombol minden csúszkától függetlenül. Legalábbis amikor meguntam a szenvedést feltoltam minden csúszkát 100%-ra (mastert is), és elkezdtem használni a fizikailag is jelen lévő hangerő-szabályzót a billentyűzetemen. Most mindkét probléma megoldódott.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
5 perc alatt megvan. Magamat idézve a fórumból:
Már mások is kérdezték ezért leírom, hátha segít. Nagyon egyszerű használni a simcraftot.
- Felrakod a következő két addont: Pawn és Simulationcraft
- Belogolsz, beírod hogy /simc és kimásolod amit kapsz
- Ellátogatsz ide: raidbots.com, rámész a "Stat weights"-re és az alsó nagy textboxba beilleszted azt, amit az addonból kaptál. Ezután katt a "Generate stat weights"-re alul.
- Használhatod a weboldalt található karakter keresőt is, de az addonal azonnal megtudod nézni a stat változásokat ha kicserélsz egy itemet.
- Amikor végez, megkeresed a Pawn stringet és kimásolod
- A játékban a karakter panel alján rámész a Pawn gombra, alul a Scale tabra és Import. Ide beilleszted a stringet amit kaptál a weboldalon.Ezek után ha szerzel egy itemet, azonnal láthatod, hogy jobb a mostaninál vagy nem. A raidbot weboldalon ezen kívül még eltudsz szórakozni különböző talentekkel és itemekkel.
-
Hunner
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Ez mindig attól függ, hogy mit csinálsz (5fős dungeon aoe party, vagy single target raid boss, esetleg sok addos boss) és miből mennyi van rajtad éppen. Ezért létezik a SimCraft, egyáltalán nem csak a profiknak.
Szerencsére a "profizmus" részét sikerült kiölni belőle azzal, hogy a fejlesztő netre vitte, így két kattintással és pár perc várakozással mindig naprakész lehetsz. Raidbots - webes simcraft
Egyébként Icy-veins class guilde-i jók kiindulópontnak.
Ha ezen túl esetleg az azerit traitek is érdekelnek akkor Blood Mallet és itt is van minden classhoz egy 3D-s grafikon ami mutatja a stat sweetspotokat. példa frost dkDe javaslom a Raidbots-ot, azon belül is a - Stat Weights gombot - tényleg faék egyszerűségű és ha a pawn nevű addonnal párosítod, és abba mindig bemásolgatod a frissített stat prioritást, akkor a tooltipeken is láthatod, hogy jobb e az item, ami esett neked.
-
fonok87
aktív tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Én Icy veins-t szoktam nézni. Főleg a raidre legmegfelelőbb összeállítást tartják szem előtt, de mióta van M+ 5fősökről is írnak valamennyit.
Simulationcraft/Raidbots szerintem is az elborultaknak való, mint pl anno guildtársam, aki contentváltáskor 10+ órákat ölt az MM huntija tesztelésébe -
Pocak89
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Nem tudom mindenhol azt hallom így jó a demo úgy jó, de amikor kipróbáltam hát én sokkal de sokkal kisebb dpst tudok vele produkálni. Én most a destrohoz találtam vissza úgy érzem. Így 312 ilvl-nél úgy érzem jobb mint az affli. Bár szörnyű lassú castolás van és néha kiakadok...
-
BeZol
őstag
válasz
kkdesign
üzenetére
Sima mythic 865 körül dobál már talán, ez számít mythic 0-nak. Itt kapsz is egy kulcsot ha nem lenne, egyébként heti ládából esik a class hallodon belül az előző hét eredménye alapján.
Mythic +15 940-et dob, és ez proccolhat nagyobbra. Ha hetente letolsz egy +15-ös kulcsot vagy nagyobbat, akkori resetkor (szerda reggel 9) a heti ládádban lesz egy új kulcs, ami -1 szint ahhoz képest ami a legjobb kulcs volt amit toltál, és lesz egy 960+ loot a ládában.
A kisebb kulcsokra googlezz rá vagy más megmondja, de kb kulcsszintenként -5 ilvl a drop talán, és a heti drop is ennyivel gyengébb.
A cél minden héten letolni egy legalább 15öset (nem muszáj időre, csak sikerüljön).
Farmolni pedig azért érdemes a 15ös vagy nagyobb kulcsokat (a nagyobbak kb. csak e-pénisz miatt jók, jobb geart nem adnak), mert mythic raidek most hiába dobálnak 960+-os itemeket, ha teljesen finomhangolni akarod a gearedet, akkor ki kell farmolni egy csomó itemet a dungeonökből úgy, hogy nem elég, hogy annak kell esnie ami kéne, hanem proccoljon lehetőleg 940ről 960asra
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kkdesign
üzenetére
Ha egy karaktert először felhúzod lvl60-ra, és utána boostolod, akkor a felvett szakmáit is felhúzza egy bizonyos szintig. Értelemszerűen utólag már nem működik. De amúgy totál nem éri meg, jóval kevesebb idő felhúzni a szakmákat (ha fel kell egyáltalán, ugye legtöbb recept már 1-es szinttől is működik), mint felszintezni egy karaktert 60-ig.
Mattb
Alapvetően egyik kaszt se nehéz szintezés / world questelés / instázás / lfr / normal / hc / alacsony +-os mythic instákra. Mythic raidelésre meg 20+-os mythic instákra meg bármelyik az. Alapvetően az "easy to learn, hard to master" elvet elég jól tartja a Blizz. -
pckownz
őstag
válasz
kkdesign
üzenetére
Unlocking the Vindicaar & Heading to Argus
The Hand of Fate Alliance / The Hand of Fate HordeArmies of Legionfall questet fel kell venni Broken Shore-on elsokent, aztan Auto Acceptes lesz a fent emlitett Dalaranban. (Sw-be vagy Og-ba kell menni, hajo, Prophet Velen, Cinematic es Arguson is vagy)
-
Plata
félisten
válasz
kkdesign
üzenetére
110-es szinten kapod a küldit.De hogy ki adja,azt meg nem mondom pedig 13 karival felvettem.
De 880-as gír alatt ne menj át,tuti szívás.Még 920-as gírrel is van gond ott,tévét néztem utazás közben és rossz helyre estem le,majdnem kinyúltam.Magamra húztam vagy 20 tetvet.
Jah és vannak olyan helyek ahova ha be esel megdöglesz,mert az a zöld fel szmötyi megöl. -
Healbacsi
őstag
-
Peetey91
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
A repülés megszerzésének a nehézsége a 0 felé konvergál, semmi extrát nem kell érte tenni. Az idő az amit rá kell szánni, repu farm, sztori végigjátszás. Suramaron meg már elvileg könnyítettek, nincsenek repuhoz kötve egyes questek. Ha szereti az ember a küldetéseket, a loret akkor nem lesz vészes, a zónák kifejezetten hangulatosak, a történet remek.

(Persze sokadik karival már nyilván agyrém, de elsőre szerintem átlagon felüli a Legion ezen része) -
Plata
félisten
válasz
kkdesign
üzenetére
Az nem trainer,az összes zóna küldijeit meg kell csinálni,összes frakcióval revered.És a többi.
Sok sok órányi cumi.Azsuna Val'shara Highmountain és Stormheim nem nehéz.
A sztori külsik:Azsuna uncsi,Val Shara fárasztó,Highmountain nagyon klassz,Stormheim kicsit uncsi.
De aztán jön Suramar,az a legfárasztóbb,kis milliárd küldetés,sok küldihez revered repu vagy majdnem exalted kell.Suramar city meg repülés nélkül eszetlen rossz.
Végére már visítasz a sok agyatlan külditől.
Suramarhoz erősen ajánlott rugó vagy combos kari,én huntival toltam,bm hunti,mivel van két cimbije a küldik és a sok marharépa leölése nem volt gond,de az agyzsibbasztó küldik igen.
Jah közben Viktor válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.Warlock-ot én is tapasztalom.Mire tickel az első dot valaki instant attack-al magára húzza a mobot
.Én meg lesek,hogy mos méér...