Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
Ha megvenném a Legion-t akkor kapok 30 vagy 60 nap játék időt is ? pre order vagy későbbi vásárlásnál is kapok egy ingyen 100-as boostot ?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Arra van valakinek valami ötlete, hogy mivel tudom azt megoldani, hogy ne keljen alt+tab-olgatni akár több percen keresztül ha be van kapcsolva a játékba a V-sync?
A jelenség a következő: elindítom a játékot, minden faszán megy fix 60 FPS majd ha alt-tab -ot nyomok majd vissza a játékba akkor az FPS-em 30 -ra rögződik be hála a V-sync -nek.
Azt még, hozzá teszem, hogy eddig nem volt ilyen gondom, csak mióta Windows 10 -re frissítettem (szűz telepítés a Windows 10-em).A V-sync azért kell mert ha nincs bekapcsolva akkor sajnos a monitor "tear"-el.
Segítségeteket előre is köszi.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
A hatalmas Legion őrület közepette egy kicsit más jellegű kérdésem lenne a nagyközönséghez. Most telepítettem újra a rendszert, és töltögetem lefelé a szükséges dolgokat. Most jutottam el a WoW-hoz, és vacilálok, hogy érdemes-e SSD-re telepíteni. Elég riasztó ez a 40 giga, főleg mivel egy 120-as és egy 250-es driveon kell gazdálkodnom, és vannak olyan játékok amiknek mindenféleképpen SSD-re kell kerülniük.
Régebben (egy másik gépen) sima HDD-ről futott a játék, aztán hosszas kihagyás után mikor újrakezdtem akkor már egyből SSD-re telepítettem, így nincs összehasonlítási alapom. Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik kipróbálták mindkét megoldást, és releváns infójuk van a sebességbeli különbségről.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
demerion
tag
Nem tud valaki egésze véletlenül Ragnaros horda oldalon olyan guildet, ahova van tgf 1 windwalker monknak és egy outlaw roguenak? Heti 2-4 raid jó lenne. Pár napja kezdtem el nézelődni, de meleeként elég lehetetlen feladatnak tűnik guildet találni.
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, mennyi a legion telepítve addonok nélkül? Rokon venne ssd -t és nem tudom elég lenne e a 128gb -os a win8/10 -nek és a WoW -nak.
-
-
törölt tag
Invasio resetelese exploitnak szamit?
(#69884) powernap:
Stage fokozatoknal nincs ujra nagy xp csak ami a mobokbol esik (persze az is nagyon sok). 2 oran keresztul jol lehet szedni az xp-t
Ki kell lepni es ujra be. Elorol kezdi Stage 1-el. -
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer #69874 üzenetére
Én most nagyon őrlődöm a warrior és a legrégebbi karakterem, a hunter között. Utóbbi jelenleg túl egyszerű, de gondolom 110-en már más lesz a helyzet. A warri viszont pont jó most (fury).
-
-
BoneDragon
veterán
Azt hittem inváziós ládából max 710-es warforged item eshet, de előbb egy 720-ast nyitottam.
-
törölt tag
válasz
Redcaster #69858 üzenetére
Jo valasztas. Valtozatos Class nagyon es szorakoztato is.
(#69857) .LnB:
Szerintem most mindenki inkabb a szintezessel van elfoglalva
Pont a napokban huztam fel a regi rugomat. Invazios dolog nelkul nem mostanaban huztam volna fel.
De igy meg felrantok egy Monk-ot is mert az a Beta-ban elegge bejott. -
laceszgamer
addikt
válasz
hunvarlan #69873 üzenetére
Nekem marad a warri mint main, az már 10 éve a mainem, hébe-hóba kicsit healeltem, ha adott raidben inkább healer kellett, eleinte sámánnal, aztán druiddal.
Jelenleg úgy tervezem, hogy a druid lesz amolyan " main alt " szintén, ha healer kell jobban akkor azzal emgyek. -
hunvarlan
aktív tag
Nekem sokáig holy pala volt a mainem aztán áttértem resto shamanra és a mostani kiegre mindenbizonnyal R. Dudu lesz a mainem mivelhogy jelenleg vele a legélvezetesebb a healelés. Az amit a shamanal meg a palával csináltak egyszerűen nevetséges lett igaz 110-en nem próbáltam őket de hiába is próbáltam nem vitt rá a lélek a druidal viszont mindig tudtam mit csinálni szorult helyzetben és ez tetszik palával meg shamival volt hogy fognom kellet a fejemet mihez nyúljak.
-
Ry0K3N
senior tag
A felfejlesztetlen 60 heirloom 60 feletti karinak is adja a +10% XP-t?
-
laceszgamer
addikt
-
Nyugis
senior tag
köszözönm szépen a válaszokat.
nekem Főleg a gold szerzésnél ez az régi raidek és ehhez hasonló dolgok amiket keresek.
azokat bármikor instant meg tudom csinálni.
Ha esetleg konkrétumot tudtok hogy melyik raid vagy insta vagy bármi az ami szépen hozza a goldot,
azt a választ megköszönném! -
lakisoft
veterán
válasz
Nyugis #69860 üzenetére
Nekem amiből sok gold jön. Az a transmog itemek. Nem feltétlenül a top itemekre gondolok. De 150 - 800g-s itemekből eladok párat. Petek. Vial of Sands. Tailoros bagek. Kevés nyersanyageladás. A bevétel az nagyon rapszódikus, de ahogy közeleg a kieg úgy jönnek vissza az emberek és egyre megy felfelé a napi bevétel. 5k - 45k körül van a napi bevétel attól függően hogy visznek, e Vial of Sandset aznap.
. Amit tapasztaltam hogy semmit nem szabad kidobni, mert előbb utóbb kelleni fog valakinek. Jó persze junk itemeket nem tartunk meg.
Minél többet játszol annál több eladnivalód lesz. Akár farmolás nélkül is.
Remélhetőleg segítettem valamit.
Szerk: Garrisonod van? Hány darab 100-asod van?
-
Nyugis
senior tag
üdv!
az egyik kolléga nem is olyan rég irt egy hihetetlenül JÓ hozzászolást, hogy hogy és HOL lehet goldot össze farmolni most hogy a követök + a kikötö nem termeli a pénzt.
az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy egy HOZZÁÉRTŐ tudna JÓ és használható tippeket adni erre vonatkozólag?
a választ előre is megköszönve, tisztelettel.
-
Redcaster
őstag
válasz
Viktor77 #69856 üzenetére
Druidot indítottam, tetszik a flexibilitása, healerként is jókat olvastam róla, cat form alapból bejön, mert a rugót is szeretem a stealth miatt, ranged DPS-t mostanában nem játszok, no meg a tank role-ba is bele szeretnék már régóta kóstolni
De idővel valószínűleg a sámánba és a priestbe is bele fogok kóstolni, paladin mint class nem jön be egyáltalán, tehát az felejtős
-
.LnB
titán
Egyébként a rugók kihaltak vagy mivan? Alig találkozok rugóval mióta újra jűtszom. Oké, hogy a DH nagyon hasonló, és sose volt top választás az emberek körében a rugó cast, de mostanra el lett felejtve?
-
Redcaster
őstag
Tanácsot szeretnék kérni:
3 healer között nem tudok dönteni:
Resto sámán
Resto druid
Holy priestMelyik a legjobb/legélvezetesebb közülük?
-
Cathfaern
nagyúr
"Karazhan is a Mythic dungeon (not Mythic+) with a weekly lockout."
Szóval nuku LFD -
powernap
tag
válasz
BoneDragon #69846 üzenetére
hát ezt nem értem, nekem nem ad..
mindegy, így is mentem ma 6 szintet
-
powernap
tag
válasz
BoneDragon #69844 üzenetére
tehát groupba kell lenni? ó akkor invelni kéne vkit, azthittem h úgy kevesebbet ad
-
powernap
tag
nekem "csak" 35-37k között adnak rested nélkül a phase 3 bossok, persze azért ez sem szar
-
echterion
nagyúr
válasz
BoneDragon #69840 üzenetére
Akkor ezeket akkor adják, ha beszállunk a csatába? Így azért már jobban hangzik. Mindjárt ki is próbálom.
Mod: És tényleg.
-
powernap
tag
a heirloom csak akkor működik ha megvan a teljes gear? vettem 2 itemet, de nem látok nagy változást, sőt semmit
-
Viktor77
titán
válasz
BoneDragon #69832 üzenetére
Nem vesztettél semmit. Nem adnak több xp-t mint tegnap.
-
laceszgamer
addikt
A karás és ulduaros scenarionak feltétele, hogy megcsináljam előtte a másik eventes scenariot is?
-
front3r
őstag
Sziasztok!
Teljesen ismeretlenként érdemes belecsöppenni a WoW világába?
Sosem játszottam vele, de régebben a GW2-vel játszottam, úgy hogy minimálisan ismerem az MMO műfajt.Az érdekelne leginkább, hogy haverok nélkül ad a játék élményt? Élvezhető egyedül is?
Ha pozitív választ kapok, akkor lehet beszerzem a Legion-t is. -
hunvarlan
aktív tag
Csak ne legyen az mint ami wod kezdésénél volt hogy egész éjjel bent voltam WC-ben a karival hogy tudjak másnap reggel játszani ha már azt a sorban állást megoldják valahogy már az is elég lenne.
-
powernap
tag
blizz szerintem elállított vmit, vagy nem tudom
a 84 es warrimnak restedbe 70k xpt dobálnak a minibossok az invázióba, de maradjon is így
-
Demizson92
aktív tag
Koszonom a valaszt mindenkinek!
Remeljuk igy lesz
-
zola09
aktív tag
válasz
Demizson92 #69813 üzenetére
WoD-nál az tette be a kaput hogy a Garrison nagyon új volt nekik, már rájöttek hogy és mit lehet vele tenni hogy fusson szépen, illetve ugye itt 2 garrison pozíció helyett lesz vagy 12 class hall, meg a kezdő megyékbe is szét lesz dobva a player, nem ugyan oda megy kapásból mindenki. Szerintem sorok lesznek sokáig(múlt héten bloodscalpon már volt is!
), de jelenleg nekem úgy jön le hogy tényleg tudják mit csinálnak és játszható lesz a játék egyből. Aztán lehet hogy release után ezt visszaolvasva elsírom magam.
-
Csapoati
nagyúr
Közben megint felemelték az inváziók után járó XP-t (illetve csak a Nethershardot adó bossok után jár sok).
-
válasz
Demizson92 #69813 üzenetére
Elvileg nem lesz olyan rossz a helyzet, mind a WoD-nál volt. WoD problémákat ezek okozták:
"One of the things that caused problems for servers at Warlords launch, especially on the Horde side, was the Spyglass that was needed to start the Horde Garrison. It was only usable by one player at a time, which caused a bit of a bottleneck.
The team hotfixed the Spyglass to be usable by multiple players at a time, but something went wrong with the hofix and then no one could use the Spyglass!
Horde players in North America were all stuck there for a few hours until the team could fix it, resulting in a big clump of players all hitting the garrison at the same time, making server problems much worse.
Everyone on the server was doing Frostfire at the same time, resulting in a laggy zone and even more players building up there, making things even worse."
Plusz amit nem írtak bele: a Garrison külön instance szerver is elhasalt állandóan, és mivel mindenki ott gyűlt össze/onnan nem jutott tovább, így tetőzött minden probléma egyszerre.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Demizson92 #69810 üzenetére
Szerintem 1 hét.
Közben belogoláskor új Legion quest fogadott.
-
Demizson92
aktív tag
A megjelenes utan vajon mikorra varhato, hogy stabilak lesznek a szerverek es nem lesz atomtomeg? 1 honap?
-
CanibelZ
aktív tag
Ha már a gyűjtögetésről van sző, szerintetek megéri két ilyet csinálni? Vagy jobban járok inkább az egyik helyet valamilyen készítőssel? Azt hozzá kell tenni, hogy szerintem csak egy altom lesz, amivel rendszeresen játszani fogok, nem hiszem, hogy többre lesz normálisan időm.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nonsen5e #69806 üzenetére
Panda: pandás területen gatheringelve lvl1-től lehetett maxig húzni, de más területeken a régi rendszer volt érvényben. Ha nem volt elég skilled, akkor csak töredéket kaptál, vagy akár csak trash itemet
WoD: mindenhol tudtál már szintfüggetlenül gatherelni, de ha nem volt elég a szinted, akkor csak töredéket kaptál (de trasht már nem)
Legion: mindenhol tudsz szintfüggetlenül gatherelni, és minél magasabb a szinted egy node annál több itemet kapsz. De alacsony szinten is kapsz legalább 1 egész dolgot. -
-
Ry0K3N
senior tag
Kicsit most össze vagyok zavarodva. Elkezdtem a garrison küldiket hogy mondom legyen valami lóvém, Tanaan junglbe vitt aküldi és 1 es szinttől lehet itt bányászni a cuccokat vagy hogy van most ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hálózati / IP kamera
- Peugeot, Citroën topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest