- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
Az komoly... ilyen sokan vagyunk?
-
tPedro_
őstag
válasz
Healbacsi #70980 üzenetére
US fórumon írt valaki erről.
A küldéseket listázó lapon mindhárom boss képesség mellé rak egy pipát, tehát van megfelelő followerem.
A küldetést megnyitva és a (110-es szintű) megfelelő followereket hozzáadva viszont nem húzza át a bossok képességeit, az ilvl piros színű, szal gondolom nem elég magas.
A 108-as szintű followernél nem látszik az ilvl, hozzáadva a áthúzza a boss képességét. -
Healbacsi
őstag
válasz
Walter_White #70997 üzenetére
Per pill a feral igy nez ki: (forras icy veins)
The stat priority for a Feral Druid depends on whether or not you are using the Incarnation: King of the Jungle Icon Incarnation: King of the Jungle talent.
1.1. With Incarnation: King of the Jungle
Agility;
Critical Strike (up to 50%, or 40% if you are using the Blood Scent Icon Blood Scent talent);
Versatility;
Critical Strike;
Mastery;
Haste.1.2. Without Incarnation: King of the Jungle
Agility;
Critical Strike;
Versatility = Mastery;
Haste.These statistics have been obtained by combining common sense, in-game testing, and simulations using Simulation Craft.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis segítséget, vagyis felvilágosítást a Stat Pioritásokkal kapcsolatban. (Nem a fő statokra gondolok Int/Agi/Stam/Str- hanem a "mellék")Van ugye a Crit ( ez gondolom azért minden kasztnál fontosságilag első helyen áll)
Utána Mastery (fő talent spec Mastery Passivot erősíti) ezt tenném a második helyre.Na és most jön a
Haste (ez a Támadást, a cast időt, illetve az Energy/Focus Regent gyorsitja ugye, viszont a támadó skillek egységes 1mp-es töltődését is?Illetve a Versatility, ez ugye növeli a Dmg-t és a Healinget ha jól tudom.
Most akkor mire kell figyelni leginkább?
Ferál druidaként pl most Critre (32%) Haste (13%) Mastery (46%)
Versa (6%)
De a Critet legalább 40-50%-ra kitolnám ha lehetséges. A Hastet olyan 10-15%-nál tartanám
Masteryt (40-45)
Versa meg 5 körül ha lehetséges ezt. Nem tudom az elgondolás jó-e.Köszönöm
-
laceszgamer
addikt
Warrinak ezt a dk purgatory hoz hasonló cucca némi finomításra szorul. Előjön a valkyr közben felhealelnek maxra de azért csak behalás mert nem volt kill.
-
törölt tag
A Garrison Report ikont vegleg kivettek? Sehogy nem tudom ellenorizni az aktualis dolgokat.
-
Zedz
addikt
válasz
BoneDragon #70982 üzenetére
Naná, class hall az csurig van, meg találkoztam már jó párral szabadlábon is. Csak kértem volna 1-2 tanácsot.
-
demerion
tag
Az ilyen azt olvastam dolgokkal érdemes vigyázni, vagy legalább is egy nagy adag szkepticizmussal kezelni. Feltételezem valamelyik szimulációra hivatkozva írták ezt valahol, de ezekkel van pár probléma (láttam már párat). Az APL-ek nagyrésze félkész, nem tökéletes, a másik fele pedig erősen maxolt (feral druidnál pár sim nagyobb ilvl-el futott mint a többi specé, az APL valós körülmények között kivitelezhetetlen; a frost dkval kb senki se foglalkozott, ez kb az alján van mindennek).
Legegyszerűbb, ha kiveszed mindkettőt 13 traitig és eldöntöd neked melyik jön be jobban. Egyébként a single target miatt nem igazán kell aggódni, nagyon kevés a pure st fight raideken. -
Blizz
őstag
Sziasztok, furyrol mit gondoltok? Azzal kezdtem el fejlődni és beleöltem már nem kevés artifact powert 110en, de olvastam, h az egyik leggyengébb dps single targetre. Érdemesebb lenne váltani armsra?
-
Zedz
addikt
Affli warlockkal pvp-zik most valaki?
-
plus44
veterán
Koszi szepen a gyors valaszt!
Esetleg valami tipp, hogy melyik szerveren lenne erdemes kezdeni egy kellemesebb itteni (vagy barmilyen magyar) kozosseg remenyeben?
-
nonsen5e
veterán
-
tPedro_
őstag
Találkozott valaki azzal, hogy rare class hall küldetésnél, a follower nem képes counterelni az adott képességet?
Más küldetésnél igen.Valaki írta a fórumon, hogy a follower itemlevelje számít, viszont akkor bugos, mert a 108-as szintű (ilvl nélküli) followert viszont elfogadja.
-
plus44
veterán
Sziasztok! Sima wow battlechest-hez kell meg valami, vagy ebben a legion-on kivul minden kieg es az alapjatek benne van plusz egy ho jatekido? Siman beirom a kodot telepit es megy a moka utana pedig veszem a plusz honapokat (vagy automatikusan terheli a kartyamat?
Triallel jatszottam sok sok eve nem vagyok kepben.
-
Zedz
addikt
válasz
FuRiONight #70970 üzenetére
Szia!
Az első kérdésre a többiek lehet jobb választ tudnak adni, noha csak 103-as vagyok a warlockommal (main karim), nekem eddig nagyon tetszik. Szép lett, igényes, élvezetes. Szvsz a WoD sem volt rossz, de ez még annál is jobban sikerült (amennyit eddig láttam a játékból).
> Most ha minden igaz, akkor csak a Legiont kellene megvennem?
Igen.> Ha igen hol tudom legolcsóbban beszerezni
G2A-n most néztem, 10112 forint, de én egy pesti boltban vettem dobozosan 10800 forintért, ha érdekel akkor leírom, hogy hol. Többiek tudnak még ebben tanácsot adni.> illetve ehhez jár e igy gametime es boost
Gametime nem, de a WoD miatt jár egy 90-es, a Legion miatt pedig egy 100-as boost.A gamecardos kérdésben nem tudok segíteni, én kártyával fizetem. De igen, már lehet ingame is venni úgynevezett "WoW tokent", aminek az árát a piac "diktálja", szóval sosem fix. Ez olyan 60-70 ezer gold volt amikor utoljára néztem.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Érdemes még újból belekezdeni a játékba?
Régebben megvettem a jatekot (sztem 7-8éve) akkor nem jött be, az accountomon pedig wod-ig megvan a játék. Most ha minden igaz, akkor csak a Legiont kellene megvennem? Ha igen hol tudom legolcsóbban beszerezni, illetve ehhez jár e igy gametime es boost?
Utolsó kerdesem, honnan tudom legolcsóbban megszerezni a gamecard-ot? Illetve máskor olvastam, hogy játékon belül is lehet mar venni, ez igaz? Ha igen mennyi idő kell ahhoz hogy eljussanak oda, hogy kifarmoljam?Elore is koszonom!
-
TheProb
veterán
Heirloom-okat lehet még encselni vagy már erre sincs lehetőség? up-to-date irományt nem találtam ezzel kapcs.
-
powernap
tag
az vmi bug hogy flying formban hagyom a druidot orgriba, kilépek, és ha visszamegyek konkrétan elkezd zuhanni?
meg is döglöttem, nem volt időm visszarántani formba
-
Class fuggetlen movement speed novelesre most csak az "Enchant Cloak - Gift of {stat}" hasznalhato? Nincs semmi mas jelenleg?
Olyan nem erdekel aminel le kell cserelni egy gear itemet(Mark of Supreme Doom stb), mert harcnal az nem elonyos. -
törölt tag
Valaki közületek Blizz bácsitól vette közvetlen a Legiont? Ha igen, Forintban mennyi volt pontosan?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Hunner #70954 üzenetére
Mintha az jelentene valamit is.
1 szálat terhel, mégis ezt írja ki. Ha 2 szálat terheltetek, akkor szintén mindegyik megnő kicsit, 4 szál terhelésnél ír csak 100%-ot mind a négyre.
4 magos i5-ből mondjuk letiltasz két magot, akkor meg sem érzed a különbséget. Overclock-ra viszont reagál szépen - így teljesíthet jobban WoW-ban mondjuk a (szénné húzott) anniversary pentium, mint az i3 vagy a non-k i5/i7.
-
Tigerclaw
nagyúr
A többmagos cpu-k támogatáson azért már illő lett volna dolgozni. Csúnya, hogy 1 magot terhel ki állandóan 90-100-ra, miközben ott henyél a többi.
-
Redcaster
őstag
válasz
BoneDragon #70949 üzenetére
Tényleg csúnya a játék
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
BoneDragon #70949 üzenetére
Mert a grafikus motorja nem is 12 éves
(meg igazából a játék se, textúrát meg objektumokat meg az adatbázist leszámítva nem hiszem, hogy sok minden maradt volna a vanilla WoW forráskódjából).
-
hemaka
nagyúr
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Skyhunter #70941 üzenetére
Az teny hogy jott wodban a gold rendesen, mondjuk elotte se voltak problemak nekem a goldos dolgok, de teny hogy wodban nagyon jott.
Csak van az a jatekos mint en is hogy legyen 80k goldom vagy 2 milla akkor se veszek 200k ert egy cuccot vagy 2 millaert egy mountot.
Be vagyok spejzolva ami kell es tetszik megveszem a tobbi hidegen hagy, van az a pont amikor a gold mar masodlagos a jatekban, ezert ennek a kiegnek mar neki se fekudtem goblinkodas szempontjabol.Persze aki ebbol el annak nem mindegy
-
Skyhunter
őstag
válasz
[-HERO-] #70930 üzenetére
WOD-nak azért volt 2 nagy húzása, amiért érdemes volt játszani. Az egyik a goldért token, azaz játékidő vásárlása, a másik a garrisonos goldszerzés. 4-5 karival, napi 5 perc beloggal százezreket lehetett keresni (pedig nem vagyok egy ah goblin Norton
)
Legelső hónapban csak 3 karival,és nem Norton féle profi módszerekkel kerestem 366k goldot. A mostani, (nem milliomos, de megnyugtató anyagi (gold)) alapjaimat fektettem le. Csak már ezekért is érdemes volt játszani.
-
k.kristof
őstag
válasz
Tigerclaw #70938 üzenetére
Pár száz reput tudok szerezni 1 run alatt, de inkább csak bosszúság.
Maximum 425-öt tudsz kiszedni a scenarioból.
Amúgy azt se tudom, hogy miért szökik meg előlem 1 add és hogy hogyan tudnám utol érni.
Gyáva nyulak lesznek. Nem szaladnak olyan gyorsan, simán utána mész és rákattintasz, még channeling sincs, és újra követ. Én lootoltam egy olyan itemet, ami csökkenti az esélyét az elszaladásnak, bár nem 0-ra.
-
Hunner
senior tag
válasz
Nyugis #70931 üzenetére
Lehet smileyzni meg röhögni, de a játék akkor is szép. Nem csili-vili reallife shaderrengeteg és lehet hogy a motor nem számol valós időben árnyékot minden falevélen mint azt elvárnád, de nem is ez a célja. Van egy grafikai stílusa, ami tudatosan ilyen, és közben nem felejtett el szép lenni. Itt konkrétan leesett az állam, mozgásban még szebb volt. (minőségromlás is van a képen; megjárt már egy fb groupot, onnan szedtem most le)
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Arnold2 #70872 üzenetére
Sajnos ez a minigame abszolút a ranged és főleg a tankolós petes classoknak kedvez.
WW Monkkal ez a tapasztalat:
Eddig 200 pont a max. de ez is úgy hogy sikerült elkerülnöm az aoe-s őrök nagy részét. Láda felhordásról szó sincs. Ok, én még csak 12 withereddel toltam, de tegnap alig mentem le 1 szinttel máris csak 3 maradt. Egyszerűen lehetetlen megvédeni őket. Ezek a manafiend szerű őrök 5-10 másodpercenként tolják az aoet, és van 2-3 szakításom-cc-m hosszú CD-vel. A végén a robbanás is kikerülhetetlen, ha nincs valami burst a legvégére. A witheredek túl közel mennek, ráadásul mind űber tank aggroval, vagy folyamatos taunttal rendelkezik. Én leütöm egy póknak a HP-ja 80%-át 1 ütésből, de továbbra is a witheredet támadja.
Gyógyítani nem lehet ezeket. 1 másodpercig megjelenik az heal a HP-ján, aztán visszamegy a heal előtti HP szintre. Jellemzően a fele időben szenvedek úgy hogy marad 2-3 és próbálom életben tartani őket, de lent a stealth-es elit nekem már sok... Egy ütésből szedi e HP-m felét, de persze azonnal az addokat öli az is.
Pár száz reput tudok szerezni 1 run alatt, de inkább csak bosszúság.
Kíváncsi vagyok, hogy healer speccen se engedné healelni az addokat...mert akkor az dupla fail.
Amúgy azt se tudom, hogy miért szökik meg előlem 1 add és hogy hogyan tudnám utol érni.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Nyugis #70931 üzenetére
Soha nem erdekelt milyen a grafikaja, maga a latvany a bossok stb volt szamomra meggyozo.
Remelem hogy a tobbi is hasonloan jol sikerult insta.
Persze ez egyeni velemeny volt
Jatszhatnek ultran a jatekkal de evek ota medium vagy alatta van a beallitas mert nekem nem ad semmi pluszt a jatek elmenyhez az ultra grafika.
Persze megneztem milyenek az uj teruletek ultra grafikan, es marha sokat fejlodott a jatek, csak ezt sokan meg mindig nem fogadjak el vagy nem nezik semmibe. Sajnos.
-
.LnB
titán
válasz
#81999360 #70934 üzenetére
Nekem sem. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy megnézném ugyan ezt a játékot egy brutálisan szép motor alatt is. Mondjuk úgy mint ahogy a Final Fantasy XV, Black Desert Online kinéz. Persze stílusánál maradva, csak szebben. Sőt én nem is várok a Blizz-től WoW2-t vagy bármi új MMORPG-t. Ezt kellene korszerűsíteni pont így ahogy van. És azt mondom, hogy szerintem ez lenne az egyetlen ésszerű dolog amit tehetnek ezzel a játékkal, egyszer valamikor, a távoli jövőben.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
kenwood #70916 üzenetére
Hat pedig ha tudnad mit hagysz most ki!
Jobban jartal volna ha a wodnal tartasz szunetetA jelenlegi helyzet igen meggyozo es tetszetos.
Tegnap voltam pl eloszor 5 fos normal maw of soulba es konkretan leesett az allam.
Mintha nem is wowwal jatszottam volna.Es ez csak csepp a tengerben
Vedd meg es beinveltetlek a guildbe
Healer needes ugy is. -
.LnB
titán
Jól látom, hogy Lumenstone csak mission-ból farmolható? Csinálom azt a bizonyos Paladin kampány questet és gondoltam az mellett, hogy elküldöm küldetésre a bajnokokat farmolok mellé, mert egy egy küldi rengeteg ideig tart. De akkor nem fogok tudni farmolni ha jól látom.
Tegnap a Kirin Tor-os World Quest befejezésekor jó volt látni azokat a repu tokeneket rewardként. Nem tudtam, hogy van ilyen.
-
TheProb
veterán
Ragna csordában tudna valaki ajánlani valami leveling guildet? Netán a jelenlegi guildjét ahol szívesen fogadnának?
BT: TheProb#2665
-
Arnold2
őstag
válasz
TheProb #70924 üzenetére
Huh, legjobb tudomásom szerint nincs hivatalos útja (azt leszámítva, ha odaadod egy karakternek "A" relmen a goldot és pénzért átransfereled "B" realmre).
Okos megoldások, lehetnek:
-"A" realmen megveszel egy petet AHból majd felhasználod. "B" realmen pedig dobozolod majd visszateszed az ottani AH-ba.
-Keresel valakit akinek "B" relmen van, de kell "A"-n annyi gold mint amennyiben te is gondolkodsz. "A"-n odaadod neki, ő meg neked "B"-n.
-Hivatalos megoldás még, hogy veszel valódi pénzért Game Time Tokent és beteszed az AHba. Majd onnan aktuális áron megveszik goldért tőled. -
TheProb
veterán
Cross realm gold küldés sehogy se működik továbbra se, még okos megoldásokkal sem?
-
Lirion
addikt
-
kenwood
veterán
válasz
zola09 #70917 üzenetére
Ha maximlalista vagy,akkor nem tudsz felzarkozni.
Olyan csapattal amelyik fel ev utan megy ra az elso mythic bossra,nem akarok szenvedni,a tobbibe pedig nem fersz be, ha nincs meg az a gear,ami a tobbieknek.
Ha levisznek "gearelni", elmegy minden dkp az alap cuccokra,es sose lesz meg a trinketed,bis itemek.
Ha pedig skillbol hidalod at a gear-lemaradast,akkor meg mindig gyengebb guildben jatszol annal,ahova valo vagy. -
kenwood
veterán
Picit feltem, hogy nem sikerul,de megvan :
Wotlk ota az elso kieg,amit nem vettem meg a megjelenes napjan (vagy elobb), es nincs is hianyerzetem.
Kesobb mar nem is fogom,mert semi hc raiderkent mindig egy (vagy tobb) lepes hatranyban lennek a tobbiekhez kepest. (tier cuccok,legendary,keves dkp a trinketekre/bis cuccokra)Mondjuk a wod 5-6 honapig volt feltoltve kb. 2x2 honap aktiv jatek mellett.
Ki lehet gyogyulni ebbol is
-
thomeef
őstag
Úgy nézem, így estére össze is sza*ta magát az új telefonos app
-
Whysperer
addikt
válasz
#57919488 #70907 üzenetére
Pont ez az erre céloztam Én is ,hogy ott is jönnek az új és új dolgok egy COD vagy BF esetében az eladásokból származik a sok pénz a WOW-ban az előfizetésekből is és a X milliós eladások után is mekkroa számok azok a játékok így bátorkodtam arra gondolni ,hog ya 3.3 is szép eladás első nap gyüjtött adatok egy WOW esetében.
igazad van: WOW fiatalabb -- warcraft az idősebb.
Call of Duty 2003. október 29.
Battlefield 1942 2002 -
Cathfaern
nagyúr
"A WoD-ban sokan csalódtak és erre most a Legion hozza azt az eladást amit előtte csak a Cata és a WoD tudott elérni."
MoP-ban is sokan csalódtak, aztán megvették a WoD-ot."Mert ha az lenne, hogy a kezdeti jó kritikák után megugrik az eladás, akkor az más tészta, de itt nem ez történt."
Tehát eddig csak annyit tudunk, hogy a hype jó volt, arról nincs infó, hogy a játék is jó lett-e
És pont a Cata és a WoD volt az a két kieg, ahol legjobban esett a játékosszám, szóóóval nem biztos ez annyira jó omenFélreértés ne essék, eddig amit láttam a Legionból nagyon jó lett a kieg, de ebből a számból egy játékról még nem szabad következtetéseket levonni, se sikernek kikiáltani. Diablo 3 is megdöntött minden eladási rekordot, de jó játék belőle csak egy kieggel később lett.
-
ldave
félisten
válasz
Cathfaern #70902 üzenetére
Szerintem meg az. A WoD-ban sokan csalódtak és erre most a Legion hozza azt az eladást amit előtte csak a Cata és a WoD tudott elérni. Ráadásul első nap. Mert ha az lenne, hogy a kezdeti jó kritikák után megugrik az eladás, akkor az más tészta, de itt nem ez történt.
-
Cathfaern
nagyúr
Ez nem visszatérés, csak hozták a formát. Aki kicsit is huzamosabb ideig WoW-ozott, azt érdekli a játék, és mivel manapság egy AAA-s játék 16-18k körül alakul, abból kijön kieg + 2 hónap játékidő. Ez alatt meg lehet nézni kb. mindent ami bekerül a kieggel, aztán mehet az acc frozenre. Ez nem teljesítmény.
-
ldave
félisten
3,3 millió Legion fogyott az első nap, ez Cata és WoD szintű érték. Nem semmi visszatérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest