- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Indítottam egy DK-t 10 napos trialban. Ha később megveszem a Lich King-et tudok ezzel a karival játszani vagy elveszik?
-
Scholes9
nagyúr
Hali, azzal mit lehet kezdeni, h nagyon lassan szedi lefelé a játékot a kliens
Hol tölti, hol nem...
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #41896 üzenetére
Amennyiben 'loomos cuccokról beszélünk úgy ha akarod akár mehet rá az enchant. Egyébként meg pazarlás lenne mert igen gyakran kapsz jobb itemet
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Arnold2 #41890 üzenetére
A heirloomos low dps-t úgy értettem, hogy annak ellenére tűnik kevésnek, hogy ezek rajtam vannak, és összehasonlítva mondjuk egy hunterrel vagy palával, akik ugyanúgy heirloomokat viselnek. Nyilván elsősorban a plusz XP miatt vannak, meg persze mert BiS kb. 80-ig. Persze lényegtelen egyelőre a dps, csak szeretem nézegetni a számokat már most is.
Destron vagyok jelenleg, majd másodiknak felveszem az afflit, de lehet, hogy a demot is kipróbálom.
Enchantokhoz: Ezeket gondolom egy mainnel rá lehet pakolni a cuccokra, ugye? Van 30 spellpoweres fegyverre, 100 mana chestre, meg mondjuk a 2% threat-csökkentés köpenyre. Megnézem majd mennyi lenne ezekhez az alapanyag, túl sokat nem ér meg nekem.
-
Ribi
nagyúr
Heirloomos ellen midnig is 0 lesz a dpsed, valamint ha haladós a csapat akkor mele ellen is.
Nem kell sok dotot felrakni, destron majd az immolate aztan inci spam. Immolate mindnekire fel aztan inci. Fejlődésnél destroként is hasznos a lufi, mert jól tauntol és tartja is magán a mobokat. -
gabranek
senior tag
válasz
ígyvanferi #41884 üzenetére
Hierloomra csak olyan encát rakhatsz aminek nincs ilevel kritériuma. pl.: [link]
ezt amúgy 1300g körül szoktam eladni ah-ban. de weaponhoz van hasonló +15str-es, +22int-es is. Chesthez azt hiszem +50 manás/healthes van.
Jócskán meg lehet velük tuningolni a hierloom itemeket -
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #41884 üzenetére
(megjegyzem az Argos83 által írt spellek a Shadowburnt kivéve, már mind elérhetőek)
Jogos, elnézést.Heirloomokkal is értékelhetetlen volt a dps-em legutóbb..
Nekem mások a tapasztalataim. Kis szinten ugye nem nagyon beszélhetünk másodlagos statokról, csak minimálisan. Az elsődleges statok terén viszont a legtöbb esetben több van ezeken a cuccokon (arról nem is beszélve, hogy azt hiszem, 25% plusz XP-t is össze lehet szedni, ha ahol tudsz, heirloomba öltözöl. már ha persze nem az a szándékod, hogy megmaradj kis szinten).Ez van, 85 nyilván már más lesz a helyzet.
Akár már 80 fölött is.Melyik pet az ajánlott egyébként? Egyelőre ugye Imp és Succubus van, 30-tól lesz Felhunter. Ilyen kis szinten szinte mindegy. Én a succu-ra voksolok. Amint megvan a felhunter, és affly vagy, egyértelműen azt. DoT-ok után harap, nem is keveset (nem hiába részesíti előnyben a legtöbb esetben az end game demo lock a felhuntert a felguard helyett).
A heirloomokra mik az elérhető legjobb enchantok? Sosem raktam még ezekre.
Na erre csak ötleteim vannak. Én azt mondom, hogy ha nem vagy enchanter illetve nem akarsz durván kis szinten PVPzni, akkor nem feltétlen kell enchantolni.Elnézést a pontokba szedésért, nem kioktatás akart lenni, csak így átláthatóbb
-
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #41879 üzenetére
Mire 85-ös leszel, az instákból és JP-ből szerezhető gear alapból meglesz már 338-340-es ilvl, hozzá veszel AH-ból 1-2 BOE valor cuccot és simán mehetsz is ZG/ZA-t. 351-nél már beenged HoT-ba, az pikpak összejön (megtámogathatod magad boe 377-es pvp cuccal, amit ha nem használsz fel, később te is eladhatod) és onnan már ömlik az epik 378-as gear. Alapból ott indul, hogy van vagy 5 küldi, ami 378-as rewardot ad, ebből ha minden nem is, de 3 db biztosan használható bármelyik kasztnak, a 3 instában pedig van 12 boss, összesen 15 epic drop, egyenként 20-25%-os eséllyel, tehát durván 350% esélyed van arra, hogy esik neked való item az instákban. Vagy ha úgy tetszik, minden negyedik boss fog dobni neked valamit. Emellé kapsz 924 JP-t és 450 VP-t.
Ha fél óránként le tudsz tolni egy instát (kb. ennyi időt vesz igénybe egy), akkor 3 óra alatt szerezhetsz 5 cuccot (figyelmen kívül hagyva a küldiből kaphatókat). Ha mázlista vagy, 3 óra alatt szerzel 15 cuccot, ha peches, akkor mondjuk csak 2-t.Ennyi idő alatt ha le is tolsz 6-8 bg-t, az még mindig max 2 cuccra lesz elég, de inkább egyre. Bár azt még megjegyezném, hogy sima heroicozással gyorsabban lehet gyűjteni honor pontokat JP-HP konvertálással, mint bg-zéssel.
-
Khelben
nagyúr
Valahol van leírás a guild szintezésről? Pl. hány ember / mennyi játék felhúzni egy guildet nulláról 25-re, stb.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Arnold2 #41880 üzenetére
Épp tegnap kezdtem egy lockot szintezni, most 21-es (
megjegyzem az Argos83 által írt spellek a Shadowburnt kivéve, már mind elérhetőek). Heirloomokkal is értékelhetetlen volt a dps-em legutóbb, az egy szinttel nagyobb hunter háromszor ennyit hozott össze, de se most, se korábban nem szólt még senki low-lvl instában a többiekhez képest soványka dps miatt. Hunterrel, dk-val, maci tankkal én is legtöbbször az élen voltam, sámánnal már nem. Ez van, 85 nyilván már más lesz a helyzet.Melyik pet az ajánlott egyébként? Egyelőre ugye Imp és Succubus van, 30-tól lesz Felhunter.
A heirloomokra mik az elérhető legjobb enchantok? Sosem raktam még ezekre.Gejzanet: nincs túl sok logika abban, amit írsz. Ha netalán tényleg megvan a 4K justice, mi a bánatnak váltanád át honorra, kiveszel belőle két T12-es setitemet, setbonus pipa, 100 jp híján van egy nyakláncod vagy kiveszed a relicet, pár száz gold egy 378-as bracer, ha van rá pénz/másik 85-ös, akinek már nem kell a valor, lesz egy 397-es cipőd, további pár száz (lassan pár tucat) goldért vehetsz 377-es PVP itemeket AH-ból. Ez nem tartott tovább 10 percnél, és majdhogynem LFR-be is beenged ilvl alapján.
-
steveetm
őstag
válasz
Én kiváncsi lennék konkrét adatokra, hogy lvl1-85 között mennyi honort farmolsz ki szerinted, mert készséggel elhiszem, hogy kiveszel fegyvert + random, de ez kemény kettő cuccos, utána milyen tempóban ömlik a honor?
/facepalm
(*hint* Egy instából, ami mondjuk bg hosszúságú, eshet neked 2-3 item. Egy bg-ből eshet neked x honor, és kiváncsi vagyok, hogy az x honorból _szerinted_ mennyi itemet veszel ki. A valor/jp-t direkt nem is említem, nehogy nagyon zavarba jöjj a sok számolgatástól)
Üdv.: steveetm -
DebilEvil
tag
válasz
Meg mindig leteznek BoE cuccok, ha ezeket elrakod (legjobbak a cloth-osak), akkor azt a friss 85os karakternek atkuldve maris meglesz az ilvl. Fel sem kell venned ezeket, csak legyen a karakternel. Miutan pedig egy realm-en minden karaktered max szinten van, szepen eladod ezeket a BoE cuccokat.
-
Arnold2
őstag
Majd ha nagy leszel és sok tejet iszol
Viccet félretéve ahogy többen is írták eléggé gear függő a dolog sajna. Olyan 70 magasságában (amikor már tudod az adott talent fa utolsó képességét is) azért már nem kéne akkora különbségnek lennie a te DPSed és a többi insta társ DPSe között. Ha valaki nagyon elmegy single target -ben, az vagy mágus, vagy tele van aggatva heirloom-mal (vagy mindkettő
).
Én most húzok egy második lock-ot, hogy megtanuljam az affly-t (az első szintezésekor teljesen kimaradt, utána meg már csak azért sem afflyztam). Sajnos tényleg az van, hogy mire feldotolom az ellent az meghal. Boss-nál grouptól függőn akár a 2. is lehetek a DPS listán. De ahogy láttam a döntő többség elég toleráns ilyen téren. Ha csinálod a taktikát és nem szúrsz el semmit és a boss is meghal, akkor nincs gond. Eddig nekem egyszer sem szóltak, hogy figyú már taposs bele.Ha majd eléred a 85-öt akkor eldöntheted, hogy melyik fekszik jobban (én speciel a destróra esküszöm, egy másik ismerős meg az afflyra).
Hál Istennek sikerült úgy kihozni a 3 lock ágat, hogy mindhárom teljesen életképes raid-környezetben (erre rá, pandában teljesen átalakítják az egészet). -
gejzanet
tag
válasz
Lirion #41875 üzenetére
Hát nagyon lol vagy. Határozott véleményed van csak alapja nincs. Leirod is írod "az adott szezonban", csak nem érted meg: igen 7000 honor kell az adott szezonban de nem kell 85-ösnek lenni hozzá az alacsonyabb szinteken szerzett honor-t is beszámitja. Mint írtam mindig így csinálom.
Hc-be be se enged ha nincs elég itemlevelű geared, akkor, hogy farmolod ki a 372-est? Szóval ne fokozd...
-
-
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #41873 üzenetére
Nem kell a vetítés...
Honor fegyvert nem veszel ki dingelés után, mert ahhoz kb 7300 hp-t össze kell előbb gyűjteni az aktuális szezonban. 4k-ból tehát nem veszel fegyvert.
4000 jp-t 2500 hp-ra tudsz konvertálni, ami csak egy itemre elég.
Conquest-nek 1000 pont a limite, szóval két hét nem elég a 2200hoz...Továbbá elmondom még egyszer, hogy én egy délután alatt öltöztem 372-es gearbe instákból, nem több hét alatt. Egyébként a legtöbb itemre hot-ban 20-25% az esély. Nem hinni és becsülgetni kell, hanem csinálni.
Én is azt hittem, nogy több hét, mire normális gearem lesz, ehhez képest egy nappal 85 dingelése után már 2 item híján full epikben (378-as) voltam. -
gejzanet
tag
válasz
Lirion #41870 üzenetére
Pénzt? Honorból ki tudod venni, ha van 4k-d amikor megütöd a 85-öt akkor rögtön ki tudod vennni a fegyót, és ha full-on van a jp akkor azt visszaváltva kit tudsz venni két item-et amire már setbonuszt is kapsz. A maradék pvp gear-t kiszedni egy nap farmolás, kell hozzá 2..3k gold begemelni, felencsázni. A chest-et, sisakot nem szoktam kivenni, csak ha nagyon tré cuccom van, hanem a következő heti conquest-el megütöm a 2200-at és kivezem a kisarénásat. A valor boe dolgokat rögtön megveszem aranyért. Én mindig igy csinálom és ding után 1 nappal normális dps-t tolok instában.
Egyébként nem kell pechesnek lenni, nem néztem meg a droprate-et de nem hinném, hogy 8..15%-nál több lenne az adott itemekre. Akkor az a pár hét elég optimista becslés.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
gejzanet #41869 üzenetére
A roll-ra csak annyit tudok mondani kac-kac igen ritkán fordul elő, hogy két ugyanolyan classt sorsol be az lfg, ha meg a tank vagy a healer viszi el előled a cuccot hát így jártál, lfr-ben meg azt vettem észre, hogy éppen azok vannak előrébb a roll-ban akik a heal vagy dps lista végén kullognak (mellesleg megjegyzem saját tapasztalat, 5 karival járok heti szinten lfr-be helerrel és dpssel vegyesen általában az első 1-3 vagyok a listán és igencsak nem tudok semmit elvinni mert olyanok viszik akik a végén vannak, poénból kipróbáltam, hogy nem igen csinálok semmit, lás csodát 3-4 cuccot sikerült is elhozni, de ez a hozzáállás valahogy nem fekszik nekem
)
-
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #41869 üzenetére
Nagyon pechesnek kell lenni, ha hetekig kell farmolni a hot-t a cuccokért.
Másrészt meg hamarabb kiszedsz egy 378as geart az 5 fősből, mint hogy összekaparod a pénzt az ah-s pvp gearhez. És akkor még mindig hiányoznak az ékszerek, fegyverek, amiket ugyan vehetsz ah-ban, de megint csak piszok drágán... -
gejzanet
tag
válasz
Cathfaern #41842 üzenetére
A kulcs addig farmolod... pl hetekig mert random, hogy mi esik. Én minden uj karit pvp-s cuccban inditok hc-ra, mert max egy nap kifarmolni a teljes geart és úgy cserélgetem le a cuccokat ahogy jön a valor. Dps-ben meg mindig a 1..3 szoktam lenni és nincs a keccsőlés hetekig, hogy még mindig nem esett a sapka a szethez.. és addig craftol-t vagy low gagyiban vagyuk utolsó és igy a roll-ban is.
-
válasz
echterion #41865 üzenetére
Spammelsz kicsit közös ch-kra -pl. Trade v. LFG- , hogy írjon rád valaki az xy klánból.
VP - Valor point
RF - Raid finder(#41866) Arnold2 : Már hogyne tudna. Amiket írtam skill/spell-eket, azok már -ha nem is mind lvl26-n, de nem sokkal később meglesznek - alacsony szinten is megvannak. Direkt low lvl lock screenshotomról néztem rotát.
-
Arnold2
őstag
Csórikám még csak 26-os
Nagyon sokat nem fog tudni csinálni azzal amit írtálMég!
Blizz: ahogy jól esik. Ha nem ragaszkodsz annyira instához, akkor Affly. Röhögve feldotols mindent, felhunter akkorát harap rájuk mint ház és közben loot. Amint bejön a dual-talent lehetősége akkor meg mellé egy destrot instákba.
Ahhoz szokj hozzá, hogy instákban bőven nem leszel az első hely közelében (főleg ha nincs heirloom itemed).
-
válasz
Healbacsi #41858 üzenetére
Questelni jó, instába nem.
Blizz : Destro talent
(#41863) birno : Már nem lehet VP-ből raid set drop-t kivenni. RF-től jobb cuccokat lehet kivenni valor-ért. -Katt-
-
Kis szinte gyenge is lesz.. a lock nagyon gear-függő.
Már low lvl-en is kellene a haste, de nincs..
Glyph-el lehet tornázni kicsit rajta (Life tap, Immolate, Incinerate).
Fuh, rég játszottam lock-al, de
nálam kb ez a rota :1. target: Corruption, Bane of agony
2. target: Immolate, Incinerate, Shadow bolt, Shadow bolt, ha lejár a CD Incinerate
Aztán a még élő targetekre Searing pain.
Nagyobb csoportnál - v nem elit moboknál - Rain of fire.Bosson Corruption, Bane of agony, Immolate, Incinerate, Soulburn, Soul fire, Shadow bolt, Shadow bolt, ha lejár a CD Incinerate.
Vagy csak DoTolgatok, egy két Shadow bolt és slackelek a bossokig
Ja, meg 20% alatt Shadow burn, meg nyomogatni a Life tap-t (pláne, ha van glyph)
-
válasz
echterion #41853 üzenetére
Nincs mit. Amúgy egyszerűbb, ha a kinézett guildből ráírsz valakire és megkéred, hogy inveljenek (sok fejlődős guildben pl bevett szokás, hogy bárki tud invelni).
(#41855) Blizz : Destro. Esetleg, ha tetszik akkor a Demo, a DoT-olós Affli lassú, instába mire feldotolsz egy mobot már halott még három..
Destron imp-el instában jó leszel. Questelni meg ha nagyon halódsz, akkor imp helyett a kék lufi. -
Blizz
őstag
Locknak melyik a legjobb talent ág amivel a legjobban/gyorsabban tud fejlődni? +jó dps instába
-
szőröscica
addikt
5/8 HC
-
-
echterion
nagyúr
A beépített klánkeresőben ha bejelöltem egy klánnál a jelentkezést, akkor hogy tudom meg, hogy elfogadták-e? Kapok egy ingame mailt?
-
-
echterion
nagyúr
Köszi a tippeket mindenkinek. Sajna arénához nincs megfelelő cuccom sem képességem, mert nem nagyon pvp-ztem a dk-val, így marad a questelés.
-
macy
addikt
válasz
echterion #41839 üzenetére
Ne izgulj én a negyedét se. 5 éve nyomtam, akkor se voltam egy ász, volt valami guildünk de már a nevére sem emlékszem. Alig voltam instában, raidelni is talán egyszer.
Viszont lenne egy kérdésem. Mi ez a scroll of resurrection, nekem is van olyanom?
Ja most olvasom, a meghívott kapja a jó cuccokat, akkor tárgytalan. -
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #41836 üzenetére
Jó hogy mondod, most már akkor értem, miért nincs még meg az egy szem hiányzó 378as item, ami kell a full gearhez...
Egyebként HoT-ból jön valor is, a heti cap egy délután kiüthető, és jön jp is, kb 1600, mire a valor cap-et eléred. Nekem HoTból egy délután volt felugrani 353 ilvl-ről 372 ilvl-re és már mehettem is LFR-be.. -
gejzanet
tag
-
Arnold2
őstag
Akár létezhet is.
Nem feltétlen a legfrissebb patch van rajtuk, de amikor én utoljára néztem általában 2-3 patch-csel a hivatalos szerverek után kullognak.
A kérdés az, hogy mennyire tudják visszafejteni a dolgot és applikálni a saját szervereikre az adott patchet. Ha jól tudom, az oroszok jeleskednek a hivatalos patchek konyhai szerverre történő portjáról.Olyan szerver legjobb tudomásom szerint nincs, amint ugyan az a verzió fut, mint ami a hivatalos szervereken.
-
Arnold2
őstag
válasz
Boonen007 #41828 üzenetére
Amennyiben az eredeti Blizzardos szerverekre gondolsz úgy a következő 3 szerver küzöl tudsz választani: Arathor (Ally oldal), Bloodscalp (azt hiszem horda oldalon inkább), Ragnaros (azt hiszem horda oldalon inkább).
Amennyiben kani, tauri vagy hasonló tört szerverekre gondolsz lsd. Viktor77 állásfoglalását.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
gejzanet #41826 üzenetére
Az új instákból 378-ba fel lehet öltözni (valort még bele se számoltam), szóval nem igazán értem miről beszélsz
Login gondok:
A login szerver meg a realm szerver két teljesen külön szerver, fizikailag is külön helyen vannak (login szerver párizsban, realm szerver lehet németország, franciaország meg svédország is). Tehát attól, hogy be tudsz logolni, még simán lehet, hogy a realmmel már gondok vannak. Amúgy 90%-ra mondom, hogy nem Blizzardos hiba, már a teljes offical fórum forrongana ha az lenne.Boonen007
#1 hsz: Tört szerverekkel nem foglalkozunk ebben a topicban... -
Boonen007
őstag
Tudtok ajánlani jól frissülő és népes Cata szervert ahol vannak magyarok is?
-
Healbacsi
őstag
válasz
gejzanet #41819 üzenetére
Ezt azert ne hireszteld, mert korant sincs igy. Iszonyu skillesnek kell lenned, hogy pvp itemekkel tuzdelve pve szintu dps-t tolj minden fighton. Az ok tok egyszeru. A pvp item ad resiliencet (nem is keveset), amit nem lehet reforge-olni, es mivel resilience van rajta, igy nincs rajta haste, crit, mastery. Igy minel tobb ilyen itemet veszel fel annal inkabb leesnek a secondary statjaid. Fo statban valoban magasabbak (str, agi, int), de a secondary statok hianya miatt lassabb lesz a cast, lassabban utsz/losz, ezaltal kevesebb proc-ot kapsz, ami kisebb aranyban critel, amire kisebb mastery altal eredmenyezett sebzesnovekedes tartozik. Remelem ertheto igy leirva.
-
válasz
Arnold2 #41822 üzenetére
Ilyen gondom nekem pár éve volt egy szolgáltatóval: [link]
Anno a kedves szolgáltatómnak elég sokáig tartott, mire beismerte, hogy az ő általuk bérelt külföldi vonallal volt a gond, és hetekig (hónapokig?) nem oldották meg. Valahol a fransziáknál az egyik "legalja" szolgáltatótól béreltek, a nevét sajnos már nem tudom és náluk volt a probléma.
-
Arnold2
őstag
válasz
gejzanet #41815 üzenetére
Hááát nem tudom.
Páran a guildemből is panaszkodtak hasonló problémákra és kivétel nélkül UPC ügyfelek voltak. Senki másnál (értsd: más internet szolgáltató által biztosított nettel rendelkezőnél) nem volt még egy kósza DC sem.Egy paladin mondta, hogy trace rootoltak és mintha a Blizzard és az UPC közt lenne valami gubanc. De természetesen senki nem tud ott semmit :S
Reméljük mihamarabb megoldódik, mert hiányolnánk szép DPS-ét a srácnak.
Mod: azt ne felejtsük urak, hogy az európai szerverek nagyrészt két országban találhatóak (Németország és Franciaország). Azért mert felmegy egy német szerverre hibátlanul nem biztos, hogy egy franciára fel fog.
Sőt ezen a vonalon elindulva, meg kéne nézni azokat a szervereket, ahol gubanc van. Lehet hogy tényleg nem a Blizz a ludas, hanem pl.: valami bűzlik francia honban.
-
gejzanet
tag
válasz
Viktor77 #41816 üzenetére
Az a furcsa, hogy szerver függő és amikor nem megy a wow, akkor apingtest-net akármelyik eu-s szerverre nulla packetloss-t hoz ki.
És elég nehéz olyan hálózati hibát elképzelni, ahol be tudsz ugyan lépni a wow-ra, de pl character not found üzenet fogad. Ez tipikus adatbázis hiba, nem hálozati és mindez realmtól függ. Pl az arathor-ra akármikor felmegyek, de az outland az behal gyakran.
-
gejzanet
tag
válasz
Cathfaern #41818 üzenetére
"DS-ben pontosan ez van. A craftolt 397-es cuccok több classnak is BiS normalban, és a hozzá való essence raidből esik."
Ez jó. De a conquest-es cuccok hiába pvp-sek mégis jobbak pve-re is 401-es ilevel talán és relative egyszerű farmolni, gyak sima nyert pvp mecsért is kapsz con-t amig nincs meg a heti cap.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
gejzanet #41815 üzenetére
"Jobb lenne ha receptek esnének, amik jobbak mint a megszerezhető item-ek és valami spéci nyersanyag kéne hozzá, amit csak nehez lehetne megszerezni."
DS-ben pontosan ez van. A craftolt 397-es cuccok több classnak is BiS normalban, és a hozzá való essence raidből esik.
Amúgy jelenleg nincs olyan szakma, amivel ne lehetne pénzt keresni. Illetve wotlk-hoz előrelépés a szakmák terén, hogy raid teljesítmény terén nincs legjobb szakma, mindegyik ugyanolyan mértékű buffot ad (illetve az epic gemek miatt a JC kicsit gyengébb most, de ez minimális). -
Blizz
őstag
Rákérdeztem,azt mondták,hogy ők nem találnak semmilyen hibát a rendszerbe.Parancssorba kéne beírnom a szerver ip-t amelyikhez csatlakozni akarok,de hát honnan tudnám.. (most pl be tudtam lépni)
-
gejzanet
tag
Szerintem se a upc a ludas (most kivételesen) ez a blizard sara. A tanulást azért ne siesd el mert a pandákkal fejére áll minden. (bár a hunter azért faék egyszerűségű a cataban) Szerintem kár megbolygatni, mert én játszom a cataval eredetin, meg taurin is gyakran vagyok tehát a wotlk-val is napi szinten találkozom és nem valami ködös emlék alapján irom ezt. De a cata a sok egyszerűsités ellenére mégis jobb rendszer, mint a wotlk. Én persze hiányolom a hunter lőszerigényét pl ha elfogy nem tud lőni és azt, hogy engivel tud magának csinálni lőszert meg a wotlk szintjén hasznos dolgokat és ez az összes többi szakmára is igaz. Pl 245-ös itemlevel-ű receptek esnek hc-ból és ettől jobbat csak 50-90 emblem of frost-ért lehet kivenni ami napi egy darab esik hc-ból. A catában pedig gyakorlatilag szart sem érnek a szakmák az elején mentek a transmog cuccok, de már nem kell a kutyának az se. Vagy a kasztoknak van rendes q-lánca amit élvezetes végigvinni, pl hunternél megtanulni tame-elni, vagy a warlock se kapja meg a petjeit a trainer-től, illetve a különböző skill könyvek.
És az is jo a wotlk-ban, hogy skill kell a fegyverek-hez gyak nem lehet csak úgy kard-ról baltára váltani, mert gyakorlás nélkül sok lesz a miss.
Amiben mégis jobb a cata, az nem a repülés azeroth-ban (én kivenném szívem szerint a repülést az egész wow-ból). hanem a jobb tálent rendszer és a jobban átgondolt spell-ek. Ezen szerintem csak rontani lehet, föleg akkor ha tovább egyszerűsödik a dolog. És arra sincs sok remény, hogy craftolt dolgok ertékesek lennének. Jobb lenne ha receptek esnének, amik jobbak mint a megszerezhető item-ek és valami spéci nyersanyag kéne hozzá, amit csak nehez lehetne megszerezni. Gyak lenne értelme folyamatosan raidelni vagy hc-zni.
-
macy
addikt
Hát nem tudom, nekem csak a Bloodscalppal van ilyen gondom, más szeróra simán be tudok lépni.
Most nézegettem a 70-es hunteremet Earthen Ringen. Rohadtul nem tudom már mi micsoda, a talent cuccokat is csak bambultam, nem beszélve a glyphekről. Megváltozott minden az 5 év alatt mióta nem játszottam. Újra kéne tanulnom mindent. De a bank még mindig tele van a cuccaimmal -
whitezo88
nagyúr
ma nem akar beengedni a WOW. semmi se történt, nem machináltam semmit. Megáll Successnél, majd kidobja a realm selectiont, de zöld minden. "logging into game server"... és semmi. visszadob. Ötlet?
mod: most 10x-re beengedett. -
-
Blizz
őstag
válasz
parandroid #41800 üzenetére
Én azért felhívom őket, nem tudom mióta van ez a probléma upc-nél, én vasárnap kezdtem el újra wowozni.
-
efge
aktív tag
válasz
parandroid #41800 üzenetére
de ez nem arról szól h nem tudsz belépni. hanem sokadikra tudsz. és amikor már a játékon belül vagy a karakter választás után nem megy végig a csík hanem dob egy character not found error-t
ez szerintem tuti a blizz sara, lehet találni csomó forum bejegyzést korábbról... ahol általában terelnek, meg jönnek a tűzfal beállitás ellenőrzéssel... ja persze... -
echterion
nagyúr
UPC-s vagyok én is és nekem is vannak belogolási problémáim. Csak infóként közöltem.
Amúgy az ilyen sárga színű ún. heirloom tárgyakat, amit allis karival veszek meg, át lehet küldeni a hordás karihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest