Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi

addikt

válasz Arnold2 #41880 üzenetére

Épp tegnap kezdtem egy lockot szintezni, most 21-es (megjegyzem az Argos83 által írt spellek a Shadowburnt kivéve, már mind elérhetőek). Heirloomokkal is értékelhetetlen volt a dps-em legutóbb, az egy szinttel nagyobb hunter háromszor ennyit hozott össze, de se most, se korábban nem szólt még senki low-lvl instában a többiekhez képest soványka dps miatt. Hunterrel, dk-val, maci tankkal én is legtöbbször az élen voltam, sámánnal már nem. Ez van, 85 nyilván már más lesz a helyzet.

Melyik pet az ajánlott egyébként? Egyelőre ugye Imp és Succubus van, 30-tól lesz Felhunter.
    A heirloomokra mik az elérhető legjobb enchantok? Sosem raktam még ezekre.

Gejzanet: nincs túl sok logika abban, amit írsz. Ha netalán tényleg megvan a 4K justice, mi a bánatnak váltanád át honorra, kiveszel belőle két T12-es setitemet, setbonus pipa, 100 jp híján van egy nyakláncod vagy kiveszed a relicet, pár száz gold egy 378-as bracer, ha van rá pénz/másik 85-ös, akinek már nem kell a valor, lesz egy 397-es cipőd, további pár száz (lassan pár tucat) goldért vehetsz 377-es PVP itemeket AH-ból. Ez nem tartott tovább 10 percnél, és majdhogynem LFR-be is beenged ilvl alapján.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés