- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
40700 - 40601
105631 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuckyL
őstag
-
szőröscica
addikt
-
dilipok
veterán
-
Wolverine
félisten
A táska és a bank teljes tartalma jön. Viszont addig nincs transzfer, amíg van valamilyen futó aukciód vagy nem vettél ki mindent a postaládából.
#40696: erről egyelőre semmilyen infó sincs. Magánvélemény jön: nyáron release és februárban béta.
-
LuckyL
őstag
mikor jönnek már a pandák?
lehet visszanézek majd egy hónapra, mert az swtor hatalmas csalódás volt -
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Karakter migrálásnál a karakternél lévő pénz és a táskájában lévő összes item is átjön az új szerverre?
-
Cathfaern
nagyúr
-
-conrad-
addikt
-
szilchi
őstag
Ja igen,hit akart lenni.Kösz szépen,meglesem a linket

-
ígyvanferi
addikt
Spiritnek miért van capje? Ha hitre gondolsz, akkor 214,46 hit rating kell a 17%-hoz 70-en [link]. Haste-ről nem nagyon tudok nyilatkozni, talán a 12,5% softcap, ami említésre méltó. Shadowpriest.com-on nézz szét, van pre-cata, pre-wotlk arhív szekciója.
-
szilchi
őstag
Valahol meg tudom nézni,hogy lvl 70-en a priestnek mennyi a spirit/haste cap?
-
Cathfaern
nagyúr
-
arpi6k
addikt
-
-conrad-
addikt
De sajna nekem az sem jó, hogy az új kártyával fizetem utána megint az AP-t. Az van, hogy jelenleg nem tudom garantálni, hogy fizetni fogom a wowot egy évig (ráadásul 2 accon van az AP, mert páromén is.....).
BNET bant viszont nem akarok kapni, mert ha abbahagyom is pár hónap múlva, attól még véglegesen nem akarok búcsút venni, szeretném a jövőben még használni. -
LuckyL
őstag
-
Wolverine
félisten
Kérdezd meg a supportot. Ha jó indokod van, akkor felfüggesztik az Annual Passt, és amikor újra aktiválod, akkor megkapod a Diablót is megint. Az viszont meglepne, ha fel tudnád mondani úgy, hogy ne bukj el valamit. Amit kitaláltál, az szerintem egy végleges bannal is járhat az adott Battle.net-accountot tekintve.
-
-conrad-
addikt
Ha letiltom a kártyát? Kapok újat, a wowot nem tudja vonni, az acc frozen lesz egy darabig, majd utána még fel tudom tölteni úgy, hogy a diablo kedvezményem elveszik, de ha akarok be tudok logolni és nem kell újra az AP vállalni?
(jobban megéri nekem most, ha megveszem a diablo-t és nem fizetem az AP-t) -
Viktor77
titán
Ehhez már addon kell.
ScrollingCombatText vagy ugyanez Mik változatban (én ez utóbbit preferálom, a scrolling terület jobban konfigurálható, ha sokat kapsz valamiből egyszerre (jellemzően ilyen a heal), nem teríti be az egész képernyőt.A Mik féle valahogy így néz ki (balra a kapott heal (mindegy, hogy magamatól vagy mástól jött), jobbra a kiosztott damage): [link]
A sima CombatText addon annyival rosszabb, hogy ott ha pl. sok heal jön be, akkor a képemen látható healoszlop szinte a képernyő aljától a tetejéig tart (persze nem, mert bizonyos fokig állítható, de közel sem olyan jól mint a Mik). -
arpi6k
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Viktor77
titán
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne. Milyen addonnal tudom odébtenni/kikapcsolni azt hogy ne lássam hogy a karakterem mekkora healeket kap? Nagyon zavaró, hogy nem látom karakterem csak a zöld számokat.
-
Wolverine
félisten
-
LuckyL
őstag
-
H.O.D.
senior tag
-
-conrad-
addikt
-
Telda
addikt
Reggelt!
Elköteleztem magam ezzel az Anual Pass-szal ugye 1 évig fizetem a játékot és kapok ingyen Diablo-t. Na most direkt hagytam 6e Ft-ot a kártyámon erre a célra. De ma reggel a bankom levont 5 ezret az éves kártyahasználati díj címén. Igy nem tudom befizetni a játékot. Milyen következményei vannak ennek? Lincselés esetleg per? Mert vidéki vagyok és ma nem tudok bemenni a banka pénzt tenni a számlára. A mount gondolom eltűnik, nem baj úgy is gagyi volt. A D3-at nem kapom meg, nem baj a real pénzes AH úgyis szétvágta részemről az egészet. Egyéb? Köszi!
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Viktor77
titán
-
CactuS
Arcképgyáros
-
capafog23
őstag
-
Viktor77
titán
-
CactuS
Arcképgyáros
Digisek közül akad valakinek a WoW? Nekem 1x dczett, akkor vissza se engedett, azóta meg laggol ilyen 5-8 secet

-
szőröscica
addikt
Azért csak kiszedtem.

-
H.O.D.
senior tag
-
Healbacsi
őstag
-
H.O.D.
senior tag
-
szőröscica
addikt
Béna vagyok, nem tudom megcsinálni a rugó legendary questsort.
Bejutottam a bossig, de egyszerűen nem tudom megölni, pedig 387es az ilvl-em, simán mennie kéne.Elolvastam egy csomó leírást, néztem videót, de nem megy.
Egyszer levittem kb 30%-ra, de a legtöbbször még 70ig sem sikerül. -
Healbacsi
őstag
Ezek az en statisztikaim, bar ezek azota tortentek, amiota a wow logolja:
formatum: jatek: jatszott/nyert
AV: 210 / 145
AB: 304 / 196
Gilneas: 174 / 110
EoS: 341 / 185
SotA : 359 / 202
TP: 160 / 115
WSG : 392 / 245
Conquest: 210 / 125Ezek kozul a meccsek kozul van 142 lejatszott rbg is.
Toljad csak, idovel ki fog simulni es a kozel 50-50% -os arany lesz majd a vegeredmeny.
-
H.O.D.
senior tag
-
Lirion
addikt
-
H.O.D.
senior tag
200 meccs után gondoltam, megosztom veletek a PvP statisztikámat. Zárójelben az adott BG-n játszott meccsek száma, Alliance:Horde eloszlásban. Ha van másnak ilyesmije, azt szívesen látnám, mert ebből nekem még mindig nem az jön le, hogy a két oldal egyformán erős PvP-ben

Alterac Valley 5:7 (12)
Isle of Conquest 8:18 (26)
Strand of the Ancients 14:24 (38)
Arathi Basin 8:20 (28)
Battle for Gilneas 2:24 (26)
Eye of the Storm 6:10 (16)
Twin Peaks 6:22 (28)
Warsong Gulch 6:20 (26) -
capafog23
őstag
-
Wolverine
félisten
-
Pocak89
senior tag
Üdv!
Az iránt érdeklődnék, hogy Stormscale horda oldalon van tudomása vkinek magyar pvp guildről? BUÉK
-
gabranek
senior tag
-
szilchi
őstag
Tudom,de ugye annak automatikusan következnie kellene az után,hogy valaki megnyerte az itemet.
-
szőröscica
addikt
-
szilchi
őstag
Pedig a chat-ablakban ki volt írva,hogy én nyertem meg azt meg.Szerintem akkor írja mikor már mindenki nyomott rá valamit.De mindegy,eddig fontos cucc nem veszett oda.
A loot rendszer meg már régóta ilyen,sajnos.Mikor rugóval megyek,akkor plate/cloth cucc esik.Mikor priest-el,akkor mail/leather cucc esik.És nagyon gyakori,hogy a dobott cucc disenchant-ba megy,mert senkinek nem kell/senki sem tudja használni.Nem lesz meg 2 hét alatt a gear,hanem 4-5 hónap alatt..

-
parandroid
félisten
Ahogy megfigyeltem, akkor van ilyen, amikor valaki úgy lép ki, hogy nem rollol, és nem passol, ezért végig kell várni, amíg letelik az idő, és autopassol. Ilyenkor minden esetben utólag kell kiszedni a bossból a cuccost, különben buktad. Én is jártam már így, méghozzá olyan itemmel is, amire amúgy tényleg szükségem lett volna.
Egyébként egyre inkább a bögyömben van a Blizzard loot dobási rendszere. Druidámnak a patch óta nincs vállasa, egy pvp vállast használok, hogy ne 353-as cuccban kelljen szaladgálnom. Láttam én már mindenféle aljasságot, a legkihívóbbak, amik semmi másra nem jók, mint a nép szopatására, és régesrég orvosolhatók lettek volna programozásügyileg:
- BH-ban mindenki rollolhat mindenre, így élelmes DK-k needelik el a leather cuccokat, majd chaten ajánlgatják a többet kínálóknak
- egy mage van a 25-ös partyban, de 4 esik ugyanabból a mage tokenből
- LFR-ben DW 4 példányban dobja ugyanazt az intellectes tőrt
- DF-ben olyan loot esik, amit senki nem tud használni, még offspecként sem (intes plate, pedig nincs a partyban pala, spirites mail, pedig nincs sámán)Értem én, hogy az a cél, hogy minél többet menjél, de rendkívül frusztráló, amikor a tankos trinketet archbishop kidobja 4 hét után, és egy dk elneedeli előled...
Na, megvolt a napi qq, mentem ebédelni.
p
-
szilchi
őstag
Köszönöm a válaszokat.Akkor ezentúl várok tovább és csak akkor lépek,ha már a táskámban látom a cuccot.Igaz eddig is mindig vártam,míg a többiek lépnek mielött kiléptem volna.De mindegy,akkor majd megnézem a bosst is hogy nem maradt e nála az item.
-
LuckyL
őstag
szerintem az a gond, hgy hamarabb kilépsz az instából minthogy a táskádba kerülne
tipikusan az utolsó bossnál szokott előfordulni
és nem, nem kapod meg utána postán, hanem elveszett végleg, nekem is többször előfordult
a megoldás, hogy meg kell várni, míg hozzád kerül, csak aztán kilépni a groupból -
ígyvanferi
addikt
Nem mernék rá megesküdni, de amikor én jártam így, később bekerült volna a táskámba. Láttam, hogy megnyertem, de sehol nem találtam a tokent. Végignéztem tüzetesen, egyesével a táskákat, de semmi. Aztán talán másnap vettem észre, hogy de hát itt van!
Nem tudom lehetséges-e, de hátha neked is "előkerül" a cucc. -
Cathfaern
nagyúr
-
szilchi
őstag
Valaki találkozott már azzal,hogy loot-ra need-et nyom,megnyeri a loot-ot de nem kapja meg pedig több üres táska is van?Nekem eddig 2x volt ilyen,egy normál és egy heroic instában.Persze csak kilépés után vettem észre,hogy az item sehol sincs.Visszagörgettem a szöveget és láttam,hogy én nyertem meg de nem kaptam meg pedig ilyenkor azt is kiírja hogy megkaptam..ha megkapom.
-
szőröscica
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Csak olyan cuccot lehet átmásolni amin van stat, illetve bizonyos "fun" itemek is ki vannak (azt nem tudom sajna hogy van-e ezekről lista). Ahogy írod sem fegyver, sem armortípusokat nem lehet egymásba átkonvertálni, ez alól kivétel a crossbow - bow - gun trió, azokat lehet bármilyen formában. Illetve legendary fegyvereket sem lehet másolni.
-
whitezo88
nagyúr
olvasgattam erről a transmogrificationról, de pár dolog nem tiszta: van valami megkötés azon kívül, hogy csak saját cuccról lehet másolni pl? ill kardból nem lehet buzogányt, meg asszem papírarmorból nem lehet platet.
-
Wolverine
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Wolverine
félisten
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan addon, ami a karaktert el tudja tolni valahogy a képernyő közepéről? Annyi "szar" van alulra kipakolva, hogy belelóg a mage lába a chatbe xD
-
szilchi
őstag
Köszönöm a válaszokat,akkor megpróbálom mindkét ágat megtanulni használni gyógyításra.Bár nálam sokszor ott a gond,hogy rossz pugban menet közben többször is kellene váltanom spect,attól függően hogy épp megint mit fúrtak el.A disc 5 fősben jobb béna pugnál,mert ott az erősebb shield,a barrier,pain supression,divine aegis.Holyból ezek hiányoznak.De majd igyekszem mindkét spect megfelelően használni.
-
Healbacsi
őstag
-
hyperspace
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Healbacsi
őstag
Pvp-ben egyertelmuen disc, de pve raideken fight fuggo melyik a jobb, azaz mind a 2 spec egyforman jo. Papkent jol kell hasznalnod mind a kettot, ha majd raidelni szeretnel, de ha csak hc instakat mennel, esetleg pug raidek, akkor azzal jatsz ami neked a legjobban bejon.
-
Wolverine
félisten
-
szilchi
őstag
Jelenleg melyik a jobb healer spec priestnél?Igaz csak lvl 68 vagyok(és sokkal több nem is leszek),de valahogy nem jön be a holy ág.Pedig sokszor kipróbáltam.A disc jobb,de nem csak az erősebb shield miatt.Holyba a mana is hamarabb elfogy és ahogy néztem kevesebb is van min disc specben.Pedig a holy lenne a mondhatni tisztán healer ág.
BS szerveren (ally) van rá esély,hogy találok olyan guildet akik levinnének BC raidekbe?Ezen az accounton csak 70-es karik lesznek és megnézném az összes 70-es raidet és fel is öltöztetném az ott szerzett itemekkel a karaktereket.
ha feltenném a LK trialt,akkor a megszerzett skillpontok (herbalism/inscription) megmaradnak vagy elvesznek a trial lejárta után?
-
Wolverine
félisten
Nem ugyanahhoz férnek hozzá: a RF azoknak való, akiknek kihívás Baradin Hold is; a normál a szervezett guildeknek; és a heroic azoknak, akik komolyan veszik a raidelést.
-
Cathfaern
nagyúr
-
steveetm
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy a clique, illetve a dominos addonnál a profil váltás lehetséges-e makróból? Illetve, hogy a clique mi a rákért csinálja, hogy néha hiába váltok profilt, ki is írja hogy váltott, de szar se történt a bindek terén. Valamint, ez már csak a legmerészebb álmaimban tudom leképzelni, hogy lehetséges lesz, ne tegye be az összes szerveren lévő összes karakter porfilját minden karakterhez, hanem csak ami ahhoz tartozik. Vagy,ha ezek nem mennek, akkor egy clique alternativát is szívesen látok, ami képes profilkezelésre.
Alternatívaként erre a két feladatra, megoldásként esetleg az is szóba jöhet, hogy egy "globális" profil váltás in-game, makróból, lehetséges-e valahogy? Szóval megnyomok egy gombot, és _minden_ addonom elfelejt mindent, és újra be tudom őket állítani, ahogy nekem szimpi? Esetleg még egy reload belefér, de az a megoldás, hogy felteszem ugyanazt az addon x-szer és klikkelgetem be őket addonoknál, az nem játszik.
Meg, ha már így belejöttem, a talented nevezetű addon-ra ismer valaki működő, és annak megfelelő funkcionalítással bíró alternatívát? A lehető legfrissebb verzió van fent, de sajnos glypheknél néha összeszarja magát(tkp. néha nem szarja össze magát, de az egyik verzió csak kicsit, másik meg qrvára idegesítő).
Köszcsi.
Üdv.: steveetm -
Lirion
addikt
Először ne hasonlítgasd magad másokhoz. Ők úgy játszanak, ahogy, ezzel nem ártanak neked és nem csökkentik a te érdemeidet.
Másodszor meg ha ennyire gyenge a guilded és tényleg többre vágysz, akkor main karival legalább válts és változtass azon a hozzáálláson, hogy raid helyett nyugodtan filmezel. Javaslom inkább filmezz raid közben, aztán ha elmarad, kapcsolj át teljesen, ha meg elindul a raid, a filmet kapcsold ki.
-
Arnold2
őstag
Remélem nem sértődsz meg, de erre csak azt tudom írni: Hát ez már csak ígyvanferi

-
ígyvanferi
addikt
Kicsit elkedvetlenített most a játék. LFR közben végig szoktam nézni a dps lista alján lévőket. Amiket ott látok... +1 weapon damage enchant, 20 armor enchant mage-en, retri pala félig holy pala öltözékben, stb. A klasszikus PVP cuccban feszítő blood DK-t már nem is említem. Többnyire azért ezeket ki szoktuk dobni a party-ból, ráadásul bőven teljesíthető a "raid" ezekkel is. És ez a nagyon szomorú, mert én meg órákat töltök azzal, hogy fórumokat bújok, programokban állítgatom a legtökéletesebb gemelést, reforge-olást, saját játékstílusomhoz igazítom ezeket, a talentet. Ennek ellenére kb. ugyanahhoz a tartalomhoz férnek hozzá ezek a világtalanok is. Szar a guildem, ez tény, ha nem megyek a raidre, szinte biztos, hogy elmarad (nem mintha kulcsember lennék, csak kevés használható tagunk van, aki raidel is), sokszor akkor is, ha ott vagyok. Ez persze kényelmes is, mert bűntudat nélkül leülhetek vasárnap este megnézni egy filmet helyette. Pénteken nem mindig vagyok otthon, a többit meg csak úgy kiírják, aztán lesz, ami lesz (többnyire semmi). 2/8 nomálon állunk, és ha jól tudom Ragnát sem látta halni guildes run. Szerencsére eljutottam egy 7/10-es másik guild killjére. Át kéne mennem máshova, tudom, de azért csak kötődöm oda, többsége annak, amit elértem, velük sikerült, úgy ahogy.
Na mindegy, nem kesergem tovább, igazságtalan a játék és kész. -
Lirion
addikt
Ragnaros hordában van valami barátságos guild, ahova kevésbé aktív, szintező játékos is mehet?

-
Bencus88
nagyúr
peterkeT::

Healbacsi:

-
dilipok
veterán
nem igazi megoldas, de ha classic teman jo, akkor a parancsikon tulajdonsagaiban a kompatibilitas fulon van olyan opcio h asztal-osszeallitas letiltasa. Esetleg segit...
-
parandroid
félisten
Parryn és dodge-on van diminishing return (azaz egy bizonyos szint felett már sokkal több pont kell ahhoz, hogy növekedjenek, és tényleg érjenek is valamit, ezért már nem éri meg stackelni), ezért azokat e fölé a pont fölé nem érdemes tolni - nézd meg valami theorycraft fórumban, hogy hol ez a pont. Masteryn nincs DR, szóval az mehet agyba-főbe. Strengthet meg Staminát meg úgyis kapsz gearből, arra ne gemelj, encházz.
p
-
parandroid
félisten
Szűz windows, csak driverek voltak fent, minden nem létfontosságú process lelőve. Driverből próbáltam régebbit, és a legújabbat is, Catalyst Control Centerrel és anélkül is.

Még a WoW újratelepítéssel megpróbálkozhattam volna, de az akkora vesződség és ráfordított idő lett volna a várható kimenetellel szemben (kétlem, hogy ezzel lett volna a gond, tekintve hogy a másik gépre is egyszerűen mobil HDD-n tettem át), hogy nem volt már hozzá lelkierőm.
p
-
Healbacsi
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
Healbacsi
őstag
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy felhúztam egy palát kezd alakulni és egy két infóra lenne szükségem.Tank a pala és a kérdésm, hogy mire érdemes gemelni.Mastery?és ha igen hány%? parry dodge %? más fontos esetleg?
-
Cathfaern
nagyúr
Ha esetleg még van kedved próbálkozni vele, olvastam még régebben olyat, hogy valakinek az MSN (vagyis Live Messenger vagy mi a neve) tett be, neki is csak akkor, ha nem classic módban volt a win... Szóval ha használsz, akkor egy próbát megérhet annak kilövése is.
-
parandroid
félisten
Ráment a délutánom, de nem jöttem rá, mi okozza. Próbáltam mindent driverben is, élsimítás, textúrák, antialising, mittudomén. Addonokat természetesen már korábban kilőttem, Windows alól is igyekeztem minden processzt lelőni, de nem használt semmi. Kicseréltem a VGA-t a lányom gépében lévő NV 9600GT-re, ezzel tökéletesen megy minden, meg az a kártya is tökéletesen működik abban a gépben a WoW-val is - ugyanaz a chipset, ugyanaz az architektúra, ugyanaz az oprendszer, ugyanaz a driver. Ki érti ezt? Mindegy, elkönyveltem így, egyelőre maradnak így a VGA-k, aztán úgyis gondolkodtam már rajta, hogy kéne egy újabbat venni. Addig is kicsit lejjebb vettem a részletességet, mert LFR-ben azért ez a kártya sokkal jobban szenved.
p
-
Cathfaern
nagyúr
Élsimítást próbáld meg kikapcsolni WoW-ban, esetleg nézd meg, hogy driverben nincs-e force-olva. Illetve Catalyst AI állítgatását lehet még megnézni.
WoWban nézd meg, hogy DX9-re van-e állítva (ahogy néztem át lehet rakni DX11-re olyan kártyákon is, amik nem tudják).Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Amarth
senior tag
Addonok is tudnak hasonló jelenséget,próbáld egyesével kilőni,előbb-utóbb meglesz.
-
parandroid
félisten
Kis szaggatás gondom van. Konkrétan 2-3 fps-t tud a wowom, kivéve ha a Windows 7 Windows Classic témán van. Utóbbi esetben teljesen normális a teljesítmény. Próbálom a grafikai beállításokat macerálni a játékon belül, hátha találok valamit, de gondoltam megkérdezem, hátha hallottatok ilyenről. Más játék teljesen jól megy, semmi lassulás, semmi szaggatás. Új Catalystet tettem föl, sőt, gondoltam úgyis régi már a Windows, ezt is újratettem. A hibajelenség ugyanaz: már a karakterválasztó képernyőn bődületesen szaggat, még Windows 7 Basic témával is. Mihelyst windows Classicra teszem, rendben van...
Oprendszer Windows 7 Ultimate, Intel chipes alaplap (P35 asszem), Ati 4770 VGA.
Kb 2 napja kezdte, semmi más nem változott sem hardveresen, sem szoftveresen, esetleg automatikus frissítések települhettek.
p
-
birno
addikt
Ez gondolom mar volt, de azert linkelem, marha jo.

http://www.youtube.com/watch?v=hYeMQqI25rI&feature=related -
Khelben
nagyúr
Tudom, tört szerver, de ezen bepisiltek

http://www.youtube.com/watch?v=aeYooJovYe4 -
ígyvanferi
addikt
-
-conrad-
addikt
-
Teki1986
tag
Érdekes dolog, mert a bábun MM-el jobb dps-t toltam mint SV, de FL-ben valahogy nem ment igazán. Most egy kicsit finomítottam a skill rotation-ön hátha így jobb lesz. Még egy kérdés melyik pet ajánlott raidre. Az 5% critet adó farkas vagy az 500 agilitys macska esetleg más? Vegyük úgy hogy minden kasztból van 1 a csapatban. Ugye itt figyelni kell hogy az egyik felülírja a másikat. Esetleg Raptor az armor csökkentővel?
-
LuckyL
őstag
-
H.O.D.
senior tag
-
H.O.D.
senior tag
Véget ért a nyafogás mage PvP vonalon, más ténában szeretnék segítséget kérni, bár nekem elég gyanús, hogy nincs rá.
Egy ideje már keresek olyan chat addont, amiben a fontméretet nagyra leghet állítani, itt nagy alatt kb. 128 pixelt értek. Az addonok kb. 20-24 pixelig tudják ezt. A BCM-et megpiszkáltam kicsit és feljebb raktam, de akármit is módosítok, 48pixel környékén megáll, mintha az API-ban lenne valami korlátozás, Ha valamelyikőtök esetleg tud erre megoldást, nagyon hálás lennék, addon guruk itt előnyben lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
40700 - 40601
105631 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Chrome
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Honda topik
- Temu
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RAF-ot beleszámol az AP hűségbe? Némileg olcsóbban jövök ki úgy..