- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
gejzanet #45271 üzenetére
Köszönöm, hogy végre kitehettelek.
Mentségedre(?) elmondom, hogy már jópár éve ez a változó semmit nem ad pluszban, be van építve a játékba (igen, teljesen feleslegesen írtam be a config fájlba).
Plusz. Ha tudnál olvasni, leírtam, hogy csak egy logban láttam az 1 magot, és hiába írtam be amúgy a config.wtf fájlba, természetesen semmi nem változott, pontosan úgy van ahogy gondoltam, a netemmel volt a gond.De nem baj, a szegénységi bizonyítványt kiállítottad magadról.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
gejzanet #44788 üzenetére
Hogy mi?
Ha tudod a loginnevet és jelszót (és nincs authenticator az acc-on), akkor bárhonnan be tudsz lépni, mindegy milyen IP tartományból van. Vagy én vagyok lemaradva valamiről? (Igaz utóbbi 1 évben ugyanarról a gépről léptem be mindig, viszont dinamikus IP-vel, ahol nem csak az utolsó tag szokott változni)
-
Arnold2
őstag
válasz
gejzanet #44788 üzenetére
Valami hiteles forrásod gondolom van, hogy esetlegesen alá tud támasztani a gondolatmenetedet.
Mert ennyi erővel a sátánista Helló Kitty imádók, WoW acc feltörő szindikátusa is állhat a dolog mögött, akik varázsgömb segítségével lesik ki vállad mögül a felhasználó adataid.
-
törölt tag
válasz
gejzanet #44739 üzenetére
GM élet belülről
Valaki nem tiltaná már ki ezt a zombikiborgot a Wow és Diablo3 topicból végre? Hihetetlenül unalmas az állandó okoskodása. -
echterion
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Szoktak lenni hirdetések GM felvételre a Blizzard oldalán, nem diákokat keresnek
Főleg, hogy követelmény, hogy Párizsba tudj költözni a munkavégzés miatt (ez válasz az indiai vonalra is
), plusz emellett általában előny ha tudsz angolon és francián kívül más nyelven is.
"Szerinted el lehet lopni egy account-ot belső infók nélkül?"
Keyloggerekkel és pishing e-mailekkel, weboldalakkal. Az emberek hihetetlenül buták és rányomnak mindenre. Ha a pishing módszer nem működne, akkor nem kapna az ember egy raklapnyi ilyen e-mailt. Az meg, hogy az emberek azt mondják, hogy az "ő gépük tiszta", esetek legnagyobb részében feltételezés, és az "én nem látom, hogy bármi is megfertőzte volna a gépemet" közelebb áll az igazsághoz. Amúgy megjegyzem például bot és egyéb exploit programokkal előszerettel terjesztenek keyloggereket is...Egy battle.net szintű rendszert nincs értelme feltörni (több munka, mint amennyi pénzt lehetne így szerezni), illetve ha fel is törik, akkor nem szaros kis WoW jelszavakat szednek ki belőle, hanem pl. bankkártya adatokat. Az meg a Blizznek erősen érdeke, hogy belsős visszaélések ne legyenek. Anyagilag garantált, hogy nem éri meg az olyan pozícióban lévőknek, aki meg bosszúból csinálja, az el is újságolná, és akkor már az egész net tele lenne vele.
"A fél éves log, de még a 10 éves se lenne "irdatlan adatmennyiség" "
Láttál te már olyan logfájlt vagy adatbázist olyan rendszerből, akár csak 1 hónapról, amit akár csak 5000 ember használ napi szinten több órán keresztül?És ahol minden egyes művelet logolva van?
-
Viktor77
titán
válasz
Mit cáfoljon meg? Nem látok a hsz-edben tényeket. Találgatásokat látok, amiket te elfogadsz tényként.
Arnold: Pedig nem elképzelhetetlen. A Big Bang Theoryban is többször elhangzik, hogy az indiaiak a telefonos ügyintézők, supportosok, ilyesmik.
Itt is van erről egy vicces(?) kép. Nézd meg mi van Indiánál. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
gejzanet #44735 üzenetére
Tévedsz. A GM-ek rendes munkaidőben dolgozó, rendes fizetést kapó emberek, nem diákmunkások.
Továbbá egy átlag GM-nek nagyon korlátozott joga van, még a játékon belül is. Jelszavakhoz meg ilyesmikhez pedig egyszerűen hozzá se férnek. Belépni be tudnak a karaktereddel, de olyankor meg látszik pl. guild ablakban, hogy GM van bent veled, szóval az feltünne másoknak, ha így rabolnának ki. De tudtommal magasabb szintű GM-nek sincs joga account adatokhoz hozzáférni, arra külön részleg van (és oda nyilván ellenőrzöttebb a felvétel, illetve olyan szerződéssel is veszik fel őket, hogy ez a pár gold ne nagyon érje meg nekik). Továbbá minden GM/admin tevékenység logolásra kerül. De azt tényleg ne várja senki, hogy ilyen fél éves logok meglegyenek, mert az elég irdatlan adatmennyiség lenne egy ekkora rendszernél... -
H.O.D.
senior tag
válasz
gejzanet #44703 üzenetére
Nekem így CT szinten van egy olyan gyanúm, hogy a megtört accok nagyon nagy része valójában nem is megtört. Nekem eddig kétszer törték meg, pedig soha, senkinek nem adtam ki az adataimat, mindkétszer akkor, amikor éppen rohadt sok goldom volt és azt nem is kaptam vissza egyszer sem, csak a cuccokat. Ráadásul Mac-ről tolom, aholis az ilyen kalózkodás kicsit összetettebb, mint Win alatt. Szóval, honnan tudta az illető, hogy éppen sok goldom van?
-
H.O.D.
senior tag
válasz
gejzanet #44644 üzenetére
Nem is ennyira extrém árakra gondoltam, hogy három nap alatt meggazdagodjak, csak ne legyen ennyire nyomott pl. a virágok ára, mint most a Cataclysm alatt gyakorlarilag végig. De azon is gondolkodom, hogy inkább a JC/Miner vonalat fogom erőltetni az elején, szakítva a hagyománnyal, hogy a mainemmel kezdek. A profit érdekében nagy zenekarok is elszakadnak a gyökerektől, akkor én miért ne?
-
parandroid
félisten
válasz
gejzanet #44590 üzenetére
Ráadásul a patch óta erősen túlgearelt karakterek is lemennek Twilight előtti normal és hc Cata instákba is, mert abból is dupla Jusitce-t ad az első. Minap sikerült csupa 380 ilvl körüli figurával mennem egy normal Halls of Originationst. 30k dps per DD, ehhez jött a tank valahol 15-20k között, és a healer is többnyire dps-elt - nem tartott sokáig...
(#44564) Yushchenko: ez igen, ezt nem láttam még akciózva. Best buy, bár látom, már kihagytad.
p
-
Viktor77
titán
válasz
gejzanet #44458 üzenetére
Reagálhatnék, de mindkettőnknek jobb, ha meghagylak a hitedben.
#44460: Ja, mennyivel több ész kellett ahhoz, hogy felmenj EJ-re, és kirakd az aktuális top talentet, amivel elvoltál egy-egy content patch alatt úgy, hogy rá sem kellett nézned.
#44461: Így van, igazad van.
MOD: A szerkesztés gombot viszont használd.
-
GoTReX
őstag
válasz
gejzanet #44398 üzenetére
Igen...Olyan kényszerpálya ez a MoP nekem...Szintezés,Dungeon,és itemek miatt kötelező sajnos.Ez a Kínai ,dagadt részeges karatemester plüssmaci a kínai házaikkal viszont nem az én világom.Neten sokan ellene vannak,bár én nem mondanám hogy sz*r egyértelműen,inkább vicces és komolytalan.Nektek mi a véleményetek az új kiegről?
-
válasz
gejzanet #44380 üzenetére
Nem marketing stratégia, csak a kisebbik rossz. (A sikerre meg át volt húzva, ha emlékem nem csal
)
Ha már nincs elég kapacitásuk, hogy ennyi játékost lekezeljenek + a TP is elég sok erőforrást eszik és javítás alatt van, akkor inkább legyen egy eladási limit és pár hétig legyen hiánycikk a játék, mint 2x akkora játékosbázis és laggos/login problémás/dczős játékélmény.
Azt már az elején elismerték, hogy a TPt nagyon elrontották, nem figyeltek az intő jelekre az elején és azért tart ennyi ideig a javítása.
Fl3x: milyen bug? Az, hogy craftolásért XPt kapsz? Az feature, nem bug...
-
-
Viktor77
titán
válasz
gejzanet #44028 üzenetére
Nem is, inkább nem veszem fel a kesztyűt.
Csak annyit kérdeznék, te is "bájcsevegsz" trade-en magyarul?
A személyeskedésed viszont 1 napot ért. Pont semmi közöd hozzá milyen nemzetiségű vagyok, ahogy ahhoz sincs, hogy hogyan kereszteltek.
A hsz-edet meghagyom, sikerült magad lejáratnod vele, szép példa a fentiekre.
-
Telda
addikt
válasz
gejzanet #43917 üzenetére
"1millió játékos döntött igy nem is olyan régen és félő a mop után sokkal töb fog."
Legalább csak az marad aki akar is játszani, nem csak rinyálni. Inkább legyen 200 normális, mint 1 millió birka... Aki meg abba hagyja azt sajnálom, nem tudja mit hagy ki, ez lesz a legjobb kiegészítő, visszagondolva az elődök ehhez képest elég gagyinak tűnnek.
-
Viktor77
titán
válasz
gejzanet #43892 üzenetére
"Ilyenek, hogy hunternél etesd a pet-edet, hogy többet támadjon, legyen nálad löszer lehetőleg többféle és ha elfogy nincs lövöldözés, húzd fel a weapon skill-t, hogy ne misselj, A lock gazdálkodjon a soul shard-al, mert ha elfogy csak imp-et tud idézni a pethel a saját heal kárára megy és sorolhatnám. Ezek gondolkodás és beosztást igényeltek, ami most van máris bot egyszerű."
Konkrétan melyik igényelt gondolkodást? Hunterpet etetés=idegesítő farm, esetleg vendorlátogatás husiért. Lőszer=AH-ba menés, megvevés, insta közepén felismerés, hogy elfogyott, elnézéskérés, kimenés, többiek várás. Weapon skill=elöször Blastedre menés, majd Shadow Labba menés, végül Dalaran alá a fákhoz menés, és pucéran ütögetés. Lockshard=insta elötti idegesítő farm.
Mindegyiket egy 8 éves gyerek is meg tudja csinálni, szerinted ezektől volt komolyabb a játék?Nyílván butításnak tudod be pl. az 5 perces palabuffok félórásra cserélést is, hiszen be kellett osztani ki mit rak, kire, mikor. Gondolkodást igényelt, "sokkal" felnőttesebb dolog volt.
Majd mész sok Challenge mód instát, azokhoz oda kell menni "gyalog", nem lesz odaidéződés. Ez is olyan felnőttes lesz, jujj, úgy várom.Tartom, hogy szerintem az eddigi legjobb kieg elé nézünk. Egyszerűen látszik, hogy valóban lesz mit csinálni mindig, nem lesz fővárosban üldögélés.
Viszont most olvastam, hogy Pandaria közepén a fővárosban lesz két hatalmas épület a két frakciónak, fővárosban való üldögéléshez, minden vendorral, napi q-t adó NPC-kkel, portálokkal mindenhova, stb. És ebben az a legszebb, hogy ezek nem lesznek Sanctuary-k, azaz pvp on lesz mindenki. Hatalmas lesz pl. BS-en, ahol a hordások kb. 3x annyian vannak mint mi. Egy jól szervezett támadással nagyot írthatnak.
-
Wolverine
félisten
válasz
A soul shardok és a lőszerek miatt a warlocknak és a hunternek eggyel kevesebb táskája volt, mint bárki másnak. A hunternek nem lesz minimum range-e, de melee fegyvere sem lesz, csak lőni fog tudni, ütni nem. A pet etetése, a soul shard beszerzése vagy a weapon skill felhúzása nem volt több, mint egy-egy plusz indok arra, hogy grindelj.
#43893: tegnap botlottam bele egy Blizzard-fejlesztő blogjába. Ott leírja szépen, milyen elvek mentén dolgoznak...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Ja értem. Neked ezektől "nehéz" a WoW (amik igazából csak annyi nehézséget jelentenek, hogy elfelejted, vagy nem felejted el... ), és nem attól, hogy Ragna HC first kill több wipe-ba került, mint kb. az összes WotLK-s raid végi boss first killjére fordított wipe
Meg pl. sokkal több gondolkodást igényel az, hogy legyen egy jó nagy táskád, és az raid előtt legyen tele soul sharddal, mint hogy van fightonként 3 soul shardod, és azt kell beosztani... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Aztán csodálkoznak hogy két hónap alatt kivégzik a népek a contentet.
BC idején még egy este=egy insta volt. Szépen odautazgattunk, közben dumáltunk ventrin, az insták is nehezebbek voltak tán.
Most meg ül a nép a városban, és random-random-random, na ez is jó este volt. -
echterion
nagyúr
válasz
gejzanet #43720 üzenetére
Persze.
Kis gyakorlás kell, de utána sima liba. A lényeg, hogy a pull után, mikor bejön a sok mob, akkor kell a gömb melletti párkányról egy ugrással + disengage-dzsel felmenni arra a párkányra, ahol nem tud Razorgore utánad menni. De mielőtt felmész oda, előtte rajtad kell, hogy legyen. Arra kell vigyázni, hogy az ork mágust ne öldd meg. Ezután picit később eltűnnek a bejött mobok, majd még egyszer ezt megcsinálod, mikor visszajönnek, és többet nem jönnek elő. Utána már csak le kell verni a tojásokat, még az ork controller-t is megölheted, ha akarod. -
Viktor77
titán
-
parandroid
félisten
válasz
gejzanet #43462 üzenetére
Félreértés ne essék, nem fognak beperelni, ha rajtakapnak az EULA megszegésén, egyszerűen kapod a bant. Az ügyvédek egész addig unatkoznak, amíg te nem perelsz. Próbálkozni persze lehet, csak aztán nehogy sírás legyen a vége, hogy hány maxos kari volt azon az accon, a szemetek meg simán bannolták, pedig te csak goldot vettél / kamu címet adtál meg / mittudomén. A botozást szándékosan nem írom, mert egyrészt az más kategória, másrészt a közelmúltban épp volt belőle egy banhullám.
Úgyhogy továbbra is azt mondom, amit eddig: lelked rajta, csinálj, amit akarsz, de ha lehet, ne itt a fórumon propagáld.
p
-
parandroid
félisten
válasz
gejzanet #43383 üzenetére
Na most egy amerikai cég erre annyit fog mondani, hogy:
" ...van itt ez a balkáni kis ország valami fura törvényekkel, de valami eszméletlenül nagy pofájú arroganciával, a fene fog velük leállni vitatkozni, legyen igazuk, sőt, inkább ne is próbáljunk ki semmit, játsszunk inkább biztonsági játékot, hogy tutira ne köthessenek bele. Ki tudja, hogy ott a káeurópai hegyek között (hol is van ez, valahol az oroszoknál, vagy törökország felé valahol?) milyen kis ak47-essel a szakadt zilből lövöldöző tizenévesek akarnak játszani a nagyszerű játékunkkal, még a végén valami terrortámadás éri a párizsi székházunkat, pedig olyan fasza kis croászont lehet ott kapni habos kapucsinóval, és még a pincérnő is az a kis fura fazonra nyírt francia, hmmm ..."
p
-
Healbacsi
őstag
-
H.O.D.
senior tag
válasz
gejzanet #43314 üzenetére
Hát, fire talantem még életemben nem volt szerintem, PvP-zni is arcaneként járok, szokták is kérdezni, miért jó... Régebben froston PvP-ztem, de valamiért nekem az arcane potensebbnek tűnik, holott 1vs1-ben nyilván rosszabb választás.
MC-be lenézek valamikor, aztán majd mesélek
-
Viktor77
titán
válasz
gejzanet #43314 üzenetére
Szerencsére ez a Blizznek is feltűnt. Ha nem dobálna ki a PTR 2 percenként, többet is láttam volna.
De kap: instant lassítás-megállítás leszedés cd nélkül (és a human racialtól függetlenül), 10%+ahány holy powered van*10% sebesség (passzív)(gyakorlatilag folyamatos 130-140% sebesség), fél perc cd a stunon, a judgement 50%-kal lassít 12mp-re (és 8mp cd-s), 5 holy powered lehet (de a képességek csak 3-at használnak).
Izgalmas lesz. -
steveetm
őstag
válasz
gejzanet #42551 üzenetére
Aha, hát ez kurvára kellett ám. Ha te sem vagy képes legalább 1 összetett mondatban érvelni, akkor szíves figyelmedbe ajánlanám az imént említett mottódat. Ám ha igen, akkor két , röhögés közben elmorzsolt könnycsepp között talán próbálj meg valami konstruktív jellegű kritikát idebiggyeszteni.
A lereagált hszed tartalmilag talán kevés, hülyeségnek nem mondanám, kb. mintha azon röhögnél, hogy létezik tank pvp-ben.
Üdv.: steveetm -
dilipok
veterán
válasz
gejzanet #42325 üzenetére
Egyébként a fentiekből is látszik az, hogy olvasni tudsz kevés érteni is kellene. - ha mar megint kezded a szemelyeskedest, legalabb fogalmazz ertelmesen...
latszolag te vagy write only modban, mert tok mindegy ki mit mond neked, te csak hajtod a sajat elkepzeleseidet. Mellesleg mikor csinaltal/olvastal el egy questet is? Miota atalakitottak a questeket eltuntek az altalad emlitett hulyesegek. Minden quest mogott van tortenet, de te ezt biztos tudod, mert mar unod is az egeszet...
Az meg hogy a quest multiplayer tartalom vagy nem: ha en a barataimmal szeretek questelni? Akkor ne tegyem, mert az MMO szerinted (!!!) nem arrol szol, es ezt itt mindenkinek el kellene fogadnia... Erdekes hozzallas... De tudod mit, tovabbi jo jatekot neked. Nem idegesitem magam tovabb, mert teljesen ertelmetlen.
-
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #42324 üzenetére
Érdekes, én 15-75 között sok olyan instában voltam rested xp-vel, ahol alig negyed szint jött össze egy körrel, ez meg eléggé messze van a minimum 1 lvl up-tól. Ráadásul inkább 20-25 perc az az insta, nem 10-15.
Persze ha vannak dungeon questek is, akkor valóban összejöhet egy fél szint is egy instával, de ennek is elmúlik az ideje. 80 fölött már sok instát le kell tolni a szinthez, annyi idő alatt meg küldizéssel is simán lehet hozni az xp/hour-t, ami mellé kapsz reput, térkaput a fővárosból, és csomó eladható motyót és pénzt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
gejzanet #42324 üzenetére
"A pvp keveseb xp-t hoz ha alis vagy, mert az ally közismerten noob random pvp-ben még az av-t is képesek rendszeresen bukni"
Fud. ~50% a nyerési esély mindkét oldalon."Aztán mire meglépem a 82-t akkora mindenem 300 feletti kék."
Amellett, hogy kétlem, nem nagyon van jelentősége a dolognak, ugyanis a 84-85-ös zöld questrewardok ennél magasabb ilvl-űek."De 15-75 között kb egy insta minimum egy lvl up ami kb 10-15 perc és közben kék q revardokat kapsz + sok cucc esik ami vagy eladható transmogra vagy kék."
Erős túlzásnak érzem azt a 10-15 perc (na jó, scarlet cemetery megvan annyiból). A kék cuccok kb. semmit sem érnek, mert ahogy írod is, elég gyors a szintezés, szóval úgyis lecseréled. Ha meg a transmog gearből bejövő bevétel jelentős, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz amúgy"Ha jó a csapat akkor 3..5 insta is lemegy zsinórban."
Ha meg nem, meg kilép a tank és/vagy healer, vagy mindenki más, aztán várhatsz, meg ha mondjuk 11 után mész, amikor már van, hogy akár dps hiány is van, akkor máris rosszabb a helyzet.Amúgy legutóbb egy mage-et húztam, 54 óra a /played (4 darab heirloommal). Powerlevel nem volt, egyedül fejlődtem, kizárólag questeléssel, egyetlen egy instát se toltam le (tehát az insta questeket sem). Meglepne, ha ennél gyorsabbat ki lehetne hozni csak instázással
-
Wolverine
félisten
válasz
gejzanet #42325 üzenetére
Ha szerinted a WoW küldetései ennyiről szólnak, akkor a) nagyon rég nem csináltál meg egyet sem; b) nem olvasod el a szövegeket. Engem kimondottan az Azerothtal kapcsolatos lore érdekel, ezért olvasok képregényeket, könyveket és küldetésszövegeket egyaránt, így legalább tudom, miért is kell X helyre mennem.
A single játékokat rendszerint megunom, maximum egy óra után. A régi Falloutokkal azért játszottam, az újak - és az Elder Scrollsok - nem érdekelnek, ahogy a Dragon Age sem. Mint már említettem, tudom, hogy kisebbségben vagyok a játékosok között - mint ahogy te is, csak te ezt nem veszed észre -
dilipok
veterán
válasz
gejzanet #42319 üzenetére
na mar megint kezded
Ne akard mar megmondani embereknek mivel toltik el a szabadidejuket... Veled ellentetben, akik WOWoznak, elvezik a jatekot es nem feltetlenul jelent megterhelest, ha questelni kell (mint ahogy azt le is irtak neked) Wolvi nem panaszkodott, te "sirtal" amiatt, hogy (neked) unalmas a questeles... A jatekok amiket emlitettel meg single player jatekok. Hogyan is akarod az MMOhoz hasonlitani az SP RPG-ket? Nem eppen egy kategoria a ketto...
-
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #42304 üzenetére
Még ha instant hív be, akkor is sokkal lassabb instázással szintezni, mint küldizéssel.
A bg meg pláne lassú, ott csak akkor jár normális xp mennyiség, ha győz a csapat, de tudjuk, hogy ez csak 50%-ban történik meg, úgy meg tényleg nagyon lassú a fejlődés. Ráadásul se pénz, se gear nem jár a pvp-szintezés közben... -
dilipok
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz
gejzanet #42311 üzenetére
"A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom."
Muhaha. Mint már említettem, ez csak a te véleményed és bár biztosan vannak, akik egyetértenek veled, aligha gondolja így a játékosok többsége. Én is tudom, hogy kisebbségben vagyok, mert nekem meg a raidek számítanak meddő és érdektelen tartalomnak.
A questek ma is értékes jutalmakat adnak. xp-t, aranyat, geart - ami sokszor jobb, mint amid van (kivéve, ha heirloomot használsz - pont ez a hátránya ezeknek, hogy 80/85 szinten keresztül nem váltasz cuccot és rétéktelenné teszed a játékba fektetett munka nagy részét), és természetesen magát a történetet, amihez persze el is kéne olvasni a küldetések szövegeit. -
Junkie
aktív tag
válasz
gejzanet #42311 üzenetére
"A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom" Ez ne haragudj de elég vicces kijelentés
Ha nem kéne szintezni, nem lenne tartalom se benne, illetve az hogy meddő tartalom, maximum neked az, mert másnak meg pont hogy ez adja meg a szórakozást hogy végigcsinálja stb. Arról nem beszélve, hogy a wow-ban elég jól ki van találva megcsinálva, hogy a szintezés változatos legyen, többféle módon véghezviheted a saját szád íze szerint. Én játszottam anno Lineage 2-vel ahol max szint-10 lvl-nél gyakorlatilag úgy tudtál szintezni hogy bevetted magad egy területre ahol 15-20 mobot grindeltél 4-5 órán keresztül, és kaptál 2% xp-t.. Szóval a wow-beli szintezés nagyon baráti módon van kitalálva
-
Wolverine
félisten
válasz
gejzanet #42291 üzenetére
Szintezős gear, altoknak. És nem main kariknak az aktuális, friss contentben. A Mistsben az első karaktert ugyanúgy heirloomok nélkül fogod végighúzni...
Lirion, nekem van olyan karim, akivel gyakorlatilag egy küldetést sem csináltam meg Northrenden kívül és 85-ös lett...
(igen, Archaeology és Darkmoon Faire a megoldás)
-
Telda
addikt
-
steveetm
őstag
válasz
gejzanet #41924 üzenetére
Ok, most linkelnék neked egyet, hogy a létező összes BG-n, 0%-os droprateje van az összes létező pvp cuccnak, és megkérnélek, hogy számold ki, vagy legalább becsüld meg, mi a gyorsabb?
4%-os droprate-el rendelkező bossokból farmolni a lehetséges lootot, vagy a 0%-os droprate-el rendelkező bg instában farmolni azt a lootot ami nem is esik?
Nem állítom, hogy matekzseni vagyok, de valaki javítson ki, ha 4 nem nagyobb mint 0.Nem mellesleg a 4%-ba még bele is lehetne kötni, de lásd milyen nagylelkű vagyok, nem teszem, ellenben a 0%-ba kicsit neccesebb.
Az, hogy te honorból váltod ki a cuccot az semmit nem jelent, és szerintem még írtam is, hogy valort ne keverjük bele, nehogy sokat kelljen számolni, de szerintem a jp-t se kellett volna.
Hogy értsd, instából esik jp + vp + loot vs. bg ahonnan honor, éés? Semmi.De gondolom továbbra is tartod magad ahhoz, hogy pvpből gyorsabban öltözöl ütősebb gearbe, mint pve-ből, ugye?
Healbacsi
őstag
válasz
gejzanet #41922 üzenetére
A gond annyi, hogy te tort szerveren nevelkedtel. Igy hamarabb elfogadod azt, hogy "ah, jo lesz az". Ezaltal sok ember (megfelelo)gemek nelkul, enchantolatlan gearrel probal raidelni, nincs flaska, nincs kaja, nincs dps poti, es csodalkoznak, hogy a masik jobb dps-t tol.
Teged ugy latszik meg nem raktak ki egy guildbol se, mert szarul volt gearelve a karaktered, vagy szarul teljesitettel, de hidd el, sokan vagyunk akik tudnank meselni.Elkepzelheto, hogy 1-2 sloton jo lehet egy ket pvp item, pl melee dps-nel a fegyver (ha nincs helyette hasonlo dps-u pve), de nagy altalanossagban nem helyettesitheto a 2 dolog. Mint mar irtam korabban hiaba magasabb a pvp item fostatja (strength, agility, intellect), nem biztos, hogy a secondary statok hanyagolasaval sokat ernel el.
Hc instaban persze ezek nem szamitanak, de oda nem is kell caster eseten 17%-os hit rating. Raideken ha nincs mire reforge-al kirakod pvp gearbol a hit capet, mar nem marad secondary statod, mert minden haste-t meg mastery-t hitre refolge-olsz (ha tudsz persze).
Zaraskent mert ez a vita sajnos meddo, hiaba mondjuk neked kb 10-en hogy tevedsz (akik nagyreszt 4-7 eve jatszunk live servereken) megis allitod az ellenkezojet. Meghajlok, legyen igazad, de akkor az a guild ahol raidelsz is megeri a penzet, mert sokat nem akarnak elerni. Aki el szeretne erni barmit is az ad magara, ad a gearjere, ad a talentjere, es a glyphjere.
Ha meg mindig nem hiszel nekunk, akkor latogasd meg az elitist jerks forumat, ird be, hogy a pvp gear 10-20 ilvl kulonbsegnel sokkal jobb, es majd meglatod mekkora flame-t fogsz kapni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Akármit linkelhettél volna, te mégis egy raiden eső tank cuccot linkeltél.
Mivel neked, mire megléped a 85-öt, van 4K jc-d, ebből szépen kiveszel két itemet, goldért (vagy mainnel) veszel neki valoros cipőt, jc-s bracert, AH-ból beszerzél még két random 377-es craftolt PVP itemet (amit később eladsz, ergó nem vesztesz pénzt), és már mehetsz is HC-ba. Máris spóroltál 1...2 hetet, ahogy te írod. Valoron van cap, csak jelzem, nem fogod ész nélkül farmolni a szutyok PVP gearedben.
A RBG sem hív be rögtön, és dps-ként sem kell még 10 percet se várnod, 5-6 perc a max.
Megjegyzem, szerinted a bg-zőknek nagy öröm, hogy friss 85-ösként ott ugrálsz és feedeled az ellent?
Kíváncsiságból jelentkeztem RBG-re, 2 perc múlva hívott be, 27 percig tartott a meccs, nyertünk, 439 honor és 100 conquest ütötte a markomat. A többit számold ki. (összehasonlításképp egy HC is kb. ennyi ideig tart, mindig "nyersz", és 385 justice-t, és 150 valort kapsz érte)
Az RBG itt a random, nem a rated...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
"Elmehetsz low instákba gearelődni aztán 1..2 hét után ha megütöd azt az ilevel követelményt amivel mehetsz magsabb hc-ba ahol 1..2 hét alatt lesz egy szar gear-ed."
Te miről beszélsz? Több ismerősöm is van, aki meglépte a 85-öt délután, másnap meg már LFR-ezett, néhány nap múlva meg altos raidre jött... (380-385 fölött viszünk le oda karikat). És igen, aludt is közbenDe a többségnek ebből is ez fog lejönni: "aszondja a köcsög, a pvp gear olyan jó, mint a pve gear, dik mán szójjunk be"
Inkább az a baj, hogy te valamiért azt gondolod, hogy a pvp-s gear összeszedése instant megvan, a pve pedig hónapok kérdése... pedig utóbbi még gyorsabb is talán. -
-
Healbacsi
őstag
válasz
gejzanet #41907 üzenetére
Az altalad linkelt vallas egy tankolos vallas DS-bol. Ott akar 10, akar 25 fos a raid 2 azaz ketto darab tank van, igy ha kiesik, akkor csak a masik tankkal kell versenyezned. 10-es raidben bossonkent 2 loot, 25-osben 5-6 loot esik. Szamolj utana. A raideles errol szol, hogy hetente mindig le kell tolni, es 1-2 honap tuti amig meglesz a gear nagyresze. Ezen mi a meglepo? A jatek eleje ota ez van, nem valtozott semmi.
Pvp cuccban megneznem majd milyen dps-t tolsz egy classtarsaddal szemben akin hasonlo ilvl-u pve gear van. Leesne az allad mekkora a kulonbseg. -
steveetm
őstag
válasz
Most komolyan, normál raid-es dropot linkelsz, arra hivatkozva, hogy alacsony a droprate, és így szar abból öltözködni, hogy mehess raidelni?
Tehát, 84en kifarmolsz 4k honort ÉS 4k jp-t, aztán 85ön egy délután alatt full honorfarmmal pvp-be öltözöl, számolva úgy, hogy 375 honort kapsz átlag, mondjuk fél óra egy bg, és én nagylelkű vagyok, és egy délután nálam 12 óra. tehát letolsz 24 bg-t, az 9000 honor +4000 már van, ezzel szemben chest+fejes+gatya az 6600 honor + 3400 a kétkezes fegyó, ami 1000, tehát marad 3000 honorod, amiből kiveszel még max 2 cuccot. Ok.
És te ebben a 12 órában pvp-zel, ahelyett, hogy instáznál, ami jp-t IS ad, és itemes IS dob?
Azt a 12%-os linket pedig tényleg nem tudom eléggé megköszönni, made my day, mondhatnám, de tényleg.
Üdv. : steveetm -
-conrad-
addikt
válasz
6 évi játék és hc raidelés után úgy, hogy kiegenként váltottam karaktert (pap-druida-rugó-dk-hunter volt a raider karakterem) mondom, hogy nincs igazad. Egy karaktert PVP-gearben max. healert vinnék hc instázni (5 fős), mert a fightok elég rövidek ahhoz, hogy ne legyen oom.
Te tegyük fel, hogy megvan a full pvp seted, és bemész LFR-ezni.
Healerként oom leszel azonnal, nem fogsz bírni egy fightot manával úgy, hogy normális healt toljál ki közben. DPS-ként is a béka valaga alatt leszel, mivel a PVP itemeken resilience van amit nem lehet reforge-olni, amin meg esetleg van haste/crit azt meg le kell szedned mert nem lesz elegendő a hited eltalálni egy bosst raiden. Tankként meg.....
Szóval lehet örülni, hogy húdejó mert magas az ilvl de semmit nem ér. Az a gear PVE-re annyit ér, mintha ZG-ZA gearben lenne a karaktered.
Én egyedül a hunterrel kényszerültem rá arra, hogy felvegyek pvp itemeket raidelés kezdetekor, mert 1-2 napom volt felrántani és raidképes állapotba hozni. Ezt viszont tudták akik felvettek és olyan szinten farm volt a content, hogy minden itemet vihettem ami esett, mert mindenkinek megvolt minden. Szar is volt a dps-em amíg nem volt meg a pve gear. -
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #41879 üzenetére
Mire 85-ös leszel, az instákból és JP-ből szerezhető gear alapból meglesz már 338-340-es ilvl, hozzá veszel AH-ból 1-2 BOE valor cuccot és simán mehetsz is ZG/ZA-t. 351-nél már beenged HoT-ba, az pikpak összejön (megtámogathatod magad boe 377-es pvp cuccal, amit ha nem használsz fel, később te is eladhatod) és onnan már ömlik az epik 378-as gear. Alapból ott indul, hogy van vagy 5 küldi, ami 378-as rewardot ad, ebből ha minden nem is, de 3 db biztosan használható bármelyik kasztnak, a 3 instában pedig van 12 boss, összesen 15 epic drop, egyenként 20-25%-os eséllyel, tehát durván 350% esélyed van arra, hogy esik neked való item az instákban. Vagy ha úgy tetszik, minden negyedik boss fog dobni neked valamit. Emellé kapsz 924 JP-t és 450 VP-t.
Ha fél óránként le tudsz tolni egy instát (kb. ennyi időt vesz igénybe egy), akkor 3 óra alatt szerezhetsz 5 cuccot (figyelmen kívül hagyva a küldiből kaphatókat). Ha mázlista vagy, 3 óra alatt szerzel 15 cuccot, ha peches, akkor mondjuk csak 2-t.Ennyi idő alatt ha le is tolsz 6-8 bg-t, az még mindig max 2 cuccra lesz elég, de inkább egyre. Bár azt még megjegyezném, hogy sima heroicozással gyorsabban lehet gyűjteni honor pontokat JP-HP konvertálással, mint bg-zéssel.
-
steveetm
őstag
válasz
Én kiváncsi lennék konkrét adatokra, hogy lvl1-85 között mennyi honort farmolsz ki szerinted, mert készséggel elhiszem, hogy kiveszel fegyvert + random, de ez kemény kettő cuccos, utána milyen tempóban ömlik a honor?
/facepalm
(*hint* Egy instából, ami mondjuk bg hosszúságú, eshet neked 2-3 item. Egy bg-ből eshet neked x honor, és kiváncsi vagyok, hogy az x honorból _szerinted_ mennyi itemet veszel ki. A valor/jp-t direkt nem is említem, nehogy nagyon zavarba jöjj a sok számolgatástól)
DebilEvil
tag
válasz
Meg mindig leteznek BoE cuccok, ha ezeket elrakod (legjobbak a cloth-osak), akkor azt a friss 85os karakternek atkuldve maris meglesz az ilvl. Fel sem kell venned ezeket, csak legyen a karakternel. Miutan pedig egy realm-en minden karaktered max szinten van, szepen eladod ezeket a BoE cuccokat.
-
Lirion
addikt
válasz
gejzanet #41873 üzenetére
Nem kell a vetítés...
Honor fegyvert nem veszel ki dingelés után, mert ahhoz kb 7300 hp-t össze kell előbb gyűjteni az aktuális szezonban. 4k-ból tehát nem veszel fegyvert.
4000 jp-t 2500 hp-ra tudsz konvertálni, ami csak egy itemre elég.
Conquest-nek 1000 pont a limite, szóval két hét nem elég a 2200hoz...Továbbá elmondom még egyszer, hogy én egy délután alatt öltöztem 372-es gearbe instákból, nem több hét alatt. Egyébként a legtöbb itemre hot-ban 20-25% az esély. Nem hinni és becsülgetni kell, hanem csinálni.
Én is azt hittem, nogy több hét, mire normális gearem lesz, ehhez képest egy nappal 85 dingelése után már 2 item híján full epikben (378-as) voltam. -
cl.aci
aktív tag
válasz
gejzanet #41869 üzenetére
A roll-ra csak annyit tudok mondani kac-kac igen ritkán fordul elő, hogy két ugyanolyan classt sorsol be az lfg, ha meg a tank vagy a healer viszi el előled a cuccot hát így jártál, lfr-ben meg azt vettem észre, hogy éppen azok vannak előrébb a roll-ban akik a heal vagy dps lista végén kullognak (mellesleg megjegyzem saját tapasztalat, 5 karival járok heti szinten lfr-be helerrel és dpssel vegyesen általában az első 1-3 vagyok a listán és igencsak nem tudok semmit elvinni mert olyanok viszik akik a végén vannak, poénból kipróbáltam, hogy nem igen csinálok semmit, lás csodát 3-4 cuccot sikerült is elhozni, de ez a hozzáállás valahogy nem fekszik nekem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest