- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
CactuS, Ribi:
Az 5. boss elég kemény gearcheck. Wasd nem kell oda, viszont keményebb dps és hps követelmény van, illetve könnyű meghalni is. Illetve a Deathwinges fightok azért nem olyan egyszerűek. Szóval ne az első 4 boss alapján ítéljetekIlletve ne is az alapján, hogy a full HC-ba öltözött guildek milyen könnyen tolják végig a normal DS-t.
-
parandroid
félisten
Engem a raidek nemigen érdekelnek, még BWD-ből és BoT-ból is csak pár boss van, ahova bementem segíteni, meg körülnézni, amikor nagyon nem volt ember, de az új insták nagyon tetszenek. ZA/ZG-t kimondottan utáltam, szinte csak muszájból jártam le, mert minden ismerős/barát odajárt, ezekbe viszont tegnap élmény volt lemennei, és végigpróbálgatni őket. Mondjuk fix csapattal mentünk, és olvastunk előtte taxot, de így is élmény volt.
p
-
Ribi
nagyúr
válasz
CactuS #40196 üzenetére
Másik gondom, hogy a harcok megint abból állnak, hogy a healerek életben tudják-e tartani az egész raidet. Nyomják a hihetetlent, DPStől nem sok függ, mert elég kevés dolgot lehet elrontani a rotán kívül. Szóval olyan sok WASD sem kell. Első boss az egy vicc, de valami addon miatt amikor beránt, kb megáll a képem és full fekete trutyiban futok ki és megis alig sebez. Ez nem nehézség. Ez lókaksi. Második boss is kb csak healer függő. Elég gyorsan debuffolnak és a tank nem fekszik meg akkor egyszerű. Mindenhol csak a healereket szopatják. Már annyira nincs kreativitás az egész játékban, hogy a 3 új dungeont jobban élveztem mint a raidet. Persze azokat is erőből toltuk le.
-
Akkor nem képzelődöm. Eltekintve, hogy a LFR gagyi, a normal verzión mi is szinte átsiklottunk (bár lehet, hogy az utolsó 4 már nehezebb lesz, sajna már késő volt és másnap mindenki ment melózni így nem tudtuk megnézni őket). Pedig a guildünkben az egy főre jutó WASD, a DPS-stop, Skill és a felkészülés nem éppen a legmagasabb a világon.
-
Ribi
nagyúr
válasz
CactuS #40194 üzenetére
Most vagy ennyire jól áll 5.0, hogy ki kell pörgetni ezt a contentet, vagy valaki baromira elszámolta magát nehézségi szintben.
De lehet ezzel akarják rávenni az embereket, hogy najó akkor még DWt arconverem és befizetek 1 hónapot.
Lényeg az, hogy túl egyszerű az egész és 1 hónap múlva mindenki malmozni fog SWben, mert a raid contentet kivégezte.
Hiába pug a pug, de ne faceroll legyen az egész. Az külön érdekes, hogy 1 raid boss kevesebb valort ad mint egy HC insta. -
LFR a normálhoz képest tényleg sokkal könnyebb, kevesebb skillt tolnak a bossok. Elsőre végigmentünk (1 wipe volt az utolsó bossnál, amikor elkaszálta a jónépet a forgó jégfal). És jelenleg a kilépkedő embereket pillanatok alatt lehet pótolni.
Ettől függetlenül a pug az pug: AFK szimulálása, hogy kirúgják, ne kelljen kilépnie, folyamatos kilépkedés, mert nem ő nyert egy lootot, mindenki azt csinál amit akar kb. Ez nem változott, de én rosszabbra számítottam.
(nekünk első nap idő hiányában normálon 4 boss ment le, ezzel is csak 20+ vagyunk Arathoron. Láttam, hogy elég sokan levágták a sárkányt is első nap. Ennyire rövidre van tervezve a content? (Tudom, hogy van még HC és az mindig nehezebb, de anno FLt nem gyalulta végig normalon a társaság ilyen iramban)
-
Ribi
nagyúr
válasz
-conrad- #40191 üzenetére
Minden content elején ez van, 2 hete még alig volt meg a raid, most meg +15 ember.
Tegnapi nap 3 obsst vagtunk le ebből 2 1shot.
LFR-re meg azt mondják, hogy baromi könnyű. Lehet most csak azért, mert a nagyon noob embereknek nincs meg az iLVL és később rosszabb lesz. Szóval érdekesen alakulnak az események. -
-conrad-
addikt
válasz
Healbacsi #40189 üzenetére
Majd meglátjuk hogyan alakul ez a content. Elég hc raider vagyok és viszonylag új helyen vagyok ahol nem tudom hogyan alakul a raidspotok kérdése. Úgy nem szívesen játszanék, hogy pl. heti 4 raidből csak 1-2-re jussak le vagy folyamatos legyen a bossokon a csere-bere. Volt már részem ilyenben, bár ott inkább a lemorzsolódás volt jellemző és a SW-ben afkolást nagyon hamar meg tudom unni. Tehát ha ilyen helyzet állna fenn akkor a hétvégi tapasztalatokból okulva kipróbálnám a SWTOR-t az új guild utáni kutakodás helyett, de ezt egy évig még nem nagyon tudom megtenni mert kettő game-t nem tudok fizetni. Persze ez nem terv, remélem majd megoldódnak a dolgok és hosszútávon is rendben lesznek (most a 4.2 content végén nem volt gond, nagyon jól fel tudtam gearelődni illetve az officerek is normálisan állnak a dolgokhoz), de a tegnapi raiden már ment a forgás -, csak a mass recruit után 1 spotra vagyunk kb. 4en jelenleg ami nem valami üdítő dolog.
Más kérdés:
MM hunterként érdemes még haste buff alatt aimed shotot tolni vagy az arcane jobb dps? Eddig amennyiben 1,6 alatt volt a casting time akkor arcane shot helyet aimed shot volt a focus burner, most viszont nem tudom.LuckyL:
Persze, hogy ismerem, sőt van több karakter mellett DK-m is, csirketetem mounttal is.Viszont egyelőre nem a mount alapján választok karaktert
Valami olyasmit hallottam, hogy 5.0-ban a mountok és a petek is közösek lesznek, tehát ha a druidommal 80on kaptam fekete csontsárkány mountot, akkor minden karakternél elérhető lesz - igaz ez?
-
-
-conrad-
addikt
Na ez a mount az, amit az életben nem fogok használni..
most jelentsék be, hogy diabló3 2013.06.?? és nagyon bánni fogom az annual passt
-
Lirion
addikt
A teszt szerverek meddig üzemelnek? Most még simán be tudtam lépni és instázni egyet a ptr-en...
-
krokk
senior tag
válasz
Viktor77 #40156 üzenetére
dettó.
én is kipróbáltam.
kb 30giga az eredeti.
leszedtem másik mappába újra.
lehúzott 10gigát majd lehetett játszani.
aztán most észrevettem, hogy még 5gigát akar tölteni 2. indításnál
viszont még mindig 20 alatt vagyok(de még nem mértem le majd este, hátha még a háttérben ezt azt lekapott azóta, vagy lesz még megint 5gb
)
-
Viktor77
titán
válasz
DrGonzo22 #40120 üzenetére
Na, én is megcsináltam a friss telepítést.
Elötte 28.9 giga volt a játék, addonokkal, pár képpel.
Most 18.3 giga, szűzen.
Szóval nagyjából 10 giga szemét volt már a mappákban.MOD: Korán örültem. Már volt egyszer Play gombom, mikor végzett. Akkor nem indítottam el. Most akartam csak, erre még 5 gigát leszed. Ki érti ezt?
Mindegy, 5 gigával így is beljebb vagyok. -
Skyhunter
őstag
Munkahelyről írok, így nem tudom a kérdésemet leellenőrízni....
Mennek már a szerverek?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Lirion #40151 üzenetére
De azon a bosson amit megöltél, más cuccokra rollolhattál?
Vagyis volt olyan cucc amire rollolhattál egyáltalán második killnél?
Abból a szempontból nem szemétség, hogy normál esetben arra a bossra nem is mehetsz.
Itt legalább segíthetsz klántársaknak, vagy csakúgy megint meg akarod ölni a bosst legalább megölheted és nem csak bámulod a falat 1 hétig, ha már egyszer megölted.
Ez volt az én legnagyobb bajom is, hogy 1x kiirtod az instát adott héten, akkor semmit sem tudsz csinálni. Mondjuk most sem lesz sok értelme, mert alacsony szintű geart dob.ui: LFR-re lehet menni guildesen? vagy mondjuk hogy 6-7 ember raidben jelentkezik oda?
-
Lirion
addikt
válasz
Cathfaern #40150 üzenetére
Ezt ptr-en tapasztaltam. Egy már megölt bosst újra öltem és akkor feljött egy nagy ablak nagyjából középen és kiírt vmi olyasmit, hogy a következő cuccok számomra nem elérhetőek vagy nem dobhatok rájuk, alatta meg listázta őket. Rollolni nem lehetett természetesen.
Mindenesetre szerintem ez elég szemét megoldás, hogy az arcodba tolja, miről maradtál most épp le. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Lirion #40148 üzenetére
Ez az infó honnan van? Eddig ugyanis arról volt szó, hogy 1 bossból egyszer láthatsz csak lootot. Tehát ha kiesik x meg y cucc az első killeden, második killen meg z és k, akkor se rollolhatsz már rájuk.
CactuS:
A valor "farmolható" lesz lfr-ben, ahányszor végigmész kapsz. Megjegyzem, szerintem sokkal kevésbé hatékony megoldás lesz a valor szerzésre, mint az instázás. -
Ribi
nagyúr
válasz
Arnold2 #40145 üzenetére
Nekem lock volt az első karim, de nem nevezném nehéznek. Persze sok mmoval toltam már. Viszont van druidám is és sokkal kevésbé tetszik. Régen toltam pala tankkal is, de hozzá képest a maci tank egyáltalán nem jött be. Igaz a pala tank OP
Abból a szempontból jobb olyat választani mi több szerepkört is tud, hogy ha nem jön be a heal, akkor még mehet dpsnek, tanknak. Viszont a sok class is különbözik, szóval attól, hogy nem jön be mondjuk a boomkin, lehet mage nagyon is tetszik. Viszont ez meg csak akkor derül ki, ha már játszott mind2vel. Szóval tolja azzal ami tetszik, és ne azért mert az sokmindenre jó.
-
Lirion
addikt
válasz
CactuS #40147 üzenetére
A kérdésedre nem tudom a választ, viszont ha már ölted a bosst és megint mész rá, akkor egy kis ablakban feldobja a játék neked, hogy milyen lootokra nem licitálhatsz. Ez főleg abban az esetben szar, ha vmit szeretnél megszerezni és épp látod, hogy esett és nem licitálhatsz. Én biztos, hogy nem szeretnék ilyet megélni, ezért nem mennék dragon soulba, ha már egyszer kipucoltam.
-
Raid Finderrel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Azt tudom, hogy külön loot táblája lesz, gyengébb lootokkal. Azt is tudom, hogy "szárnyanként" ad majd valort, és minden bossból csak 1x kaphatok lootot, de többször ölhetem. A kérdésem az, hogyha már 1x végeztem a teljes random raiddel, 2., 3., sokadik alkalommal kapok valort a szárnyak teljesítéséért? Vagy mehetek megint a random dungeonba ugrálni a cap eléréséért?
-
Telda
addikt
Mivel mától elérhető a transmogrification, ki hogy fogja alakítani a cuccait? Nekem az Ulduaros T8-lesz, kezeslábas Mage + Life and Death ebihal kard.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
tew789 #40112 üzenetére
szerintem csak gyűjtögető szakmát válassz első karakternek, mert a termelő szakmák viszik a pénzt és csak full szinten van bónuszuk, míg a gyűjtögetőknek folyamatosan. szerintem a legjobb a bányászat meg a skinning. 20 réz 15..30 gold körül megy minden szerveren, a bőr hasonló áron fut, bár van amikor 50gold-ért is elmegy a 20 light leather. a füvezés felejtős, mert alig lehet eladni. tedd fel a gatherer addon-t az nagy segítség a bányászathoz. normális szerveren olyan 1000.1500 aranyat össze lehet szedni mire megütöd a 20-as szintet, később akár naponta is.
a főzésnek meg a horgászatnak nem sok értelme van, bár horgászattal egy kis szerencsével ki lehet fogni egy kezdő geart a ládás horgászhelyeknél.
a druid az jó választés, de a lock szerintem nem jó első karakternek, sok skill kell hozzá ezért is van igazán kevés jó lock. szerintem loom nélkül hunter-el a legkönnyebb boldogulni, az összeszedhető kékekből nagyon tápos karaktert lehet csinálni
-
H.O.D.
senior tag
Lassan kezdem érteni, miért mondják a magera, hogy op kaszt. PvP-ben frost talenten elég szemét tud lenni, pedig még elég szar a gearem is.
-
törölt tag
köszönöm a hozzászólásokat
a proci 2 magos
egyébként raid nem jönne szóba, csak szóló play és 5 fős instancek. -
törölt tag
sziasztok,
elmegy vajon a wow egy alaplapi radeon HD 3000 kártyán?
4GB ram van mellé meg egy athlon II 3GHz proci. -
func93
senior tag
Az új 4.3 trailer elég gyengusz lett
-
H.O.D.
senior tag
Értem.
Ahogy néztem, 4.3-tól kicsit bőkezűbben osztogatják majd a Conquestet, párszáz pont elbukása nem olyan nagy érvágás, fóleg annak tudatában, hogy ha Honor lesz belőle, viszont a jelenlegi Conqiest only itemek a váltás után Honorból is megvehetőek lesznek, tulajdonképpen nem is jelent bukást.
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #40121 üzenetére
Igen. Csak az a kérdés, hogy meddig. Úgy tippelem, hogy egy hétig.
PVP oldalról a kérdés:
Mikor jönnek be az új, honorból vehető cuccok? Még az előtt, hogy a rendszer a 4000 feletti pontot elküldi neked mailben, vagy az után.Wolvi erről tudsz valamit?
-
ígyvanferi
addikt
Dupla...
Most olvasom MMO-Championon, hogy szinte biztosan jön a héten a 4.3...
-
ígyvanferi
addikt
Jól emlékszem, azt írtátok nemrég, hogy a patch érkezésekor a konvertált Valor pontokkal a 4000 justice-nál is többünk lehet egy ideig?
-
DrGonzo22
őstag
válasz
dave93 #40117 üzenetére
Töröld le az alapjátékot, a teljes wow mappát minden tartalmával, és indítsd el a weblapról a telepítőt. Így végeredményben kevesebb helyet fog foglalni a játék, mivel a régi világot már nem fogja feleslegesen tárolni, kb. 10giga hely spórolható így, nekem "csak" 20 gigát foglal a játék a régi 30 gigával szemben.
Ja és időben sem jársz rosszul, mert ami most fent van nálad, annak a nagy része helyett úgyis újat fog letölteni, tehát nulláról telepíteni nem lesz hosszabb, mint a vanilláról patchelni.
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #40118 üzenetére
Mivel a BC már az alapjáték része, ezért a szintkorlát lvl70.
dave93: a Windows beépített tűzfala vagy valamilyen antimalware szoftver is megfoghatja a Blizzard Downloadert.
-
parandroid
félisten
válasz
dave93 #40117 üzenetére
Csak az alapjáték nem lesz elég neki, a klienst le kell töltenie mindenképpen, akkor is, ha te nem vetted meg a kiegészítőket. ha nicns CD-d, amiről telepíthetnéd a kiegészítőket, akkor a launcherrel indítsd, és sajnos végig kell várnod, mire letölt mindent (kb 30GB). Csa akkor fogsz tudni játszani, ha már minden lent van.
Itt a kiegészítők az egész világot frissítik, neked akkor is ugyanazt fogja mutatni a játék, mint annak, aki megvesz minden kieget, a különbség csak annyi, hogy te bizonyos korlátozásokkal fogsz találkozni (repülés, fajok, kasztok egy része nem elérhető, illetve az alapjáték esetében 60-as szintnél nem fejlődhtsz tovább).
p
-
dave93
őstag
Sziasztok!
Az alapjáték fenn van, be akarok lépni, de kiírja hogy telepítsem a kiegészítőt. Elindul a telepítés (WOW Catalysm) de nem tud csatlakozni:
Unable to connect. Please check your connection and firewall settings.
Minden vírusírtóból, tűzfalból kilépve sem megy, sima net van.Mi a probléma?
-
parandroid
félisten
válasz
tew789 #40114 üzenetére
Ahogy szeded, úgy nő a skilled, és tudsz egyre nagyobb itemlevelű növényeket is szedni. Mindent ah-ba tegyél be. Szedj le egy auctioneer addont, az figyeli neked a piacot, hogy mennyi általában az ára, és segít belőni, hogy mennyiért megy el. Aztán pár nap után már te is érezni fogod, hogy mit mennyiért visznek.
p
-
tew789
csendes tag
válasz
parandroid #40113 üzenetére
értem, köszi. és ha pl felveszem a herbalism-ot, az elején ugye peacebloom-ot meg ilyesmiket tudok szedni amihez nemkell skill. ezeket vendornak adjam el vagy AH-ban is elviszik?
-
parandroid
félisten
válasz
tew789 #40112 üzenetére
Vedd fel nyugodtan a másodlagos szakmákat. A fishing nem kerül semmibe, cookinghoz össze tudod szedni az alapanyagot ingyen, ha éppen aakd valami, azt megfőzöd. First aidnek már nems ok értelme van, ha kevés a pénz az elején, akkor inkább hagyd a csudába, és add el a rongyokat ah-ban, vagy ha tailoringot választasz, akkor használd fel.
Ami inkább fontos lehet, főleg első karakternél, az az elsődleges szakma: célszerű valami gyűjtögetős szakmát választani (mining, skinning, herbalism), és eladni, amit összeszedsz, így nem kevés pénzt össze lehet hozni viszonlyag rövid idő alatt, és állandó jövedelmet is jelent az elején.
p
-
tew789
csendes tag
sziasztok,
nemsokára meglesz a wow, (régebben kb 1 hónapig játszottam 1 gagyi törtön) és azt szeretném kérdezni, hogy első karakternek szerintetek milyen profokat válasszak? felvegyem a fishinget, cookingot + first aidet is, vagy csak a pénz megy bele? egyébként druidot vagy lockot akarok indítani.
-
válasz
lumpen_stex #40104 üzenetére
hehe, valaki nem vette be a gyógyszerét
-
Ribi
nagyúr
FS megint megzakkant?
Megint letöltődik a kezdő oldal és annyi. -
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #40104 üzenetére
Ez a két hsz-ed 1 napot ért (látom, személyeskedésben jó vagy).
-
-conrad-
addikt
válasz
lumpen_stex #40105 üzenetére
Kicsit fogd vissza magad ha lehet.
1. semmi közöd sincs hozzá, hogy ki hogyan pvp-zik, levelingel stb.
2. bárki bemehet AH-ba és vehet ki cata-s zöldeket 78-79-re, sőt akinek egy csepp esze van az megteszi, mert különben nem lesz elég magas az ilvl-je hogy behívja az insta
3. csak az igazán ostoba emberek hiszik azt, hogy az anyázástól hathatósabbak lesznek az érveik -
Bence717
tag
Hali! Gnome mount vendort merre találok?
-
LucifeI2
őstag
válasz
Viktor77 #40090 üzenetére
Én is gyakran csináltam ezt az alt karaktereimmel. Legjobb BG élményeim közé tartoznak amikor 58+ twink karival játszottam és nem azért mert halálra ölöm a low geareseket, hanem sokszor találkozok más twinkekkel és nagyon jó dueleket lehet velük tolni BG-ken. 2 órás AV-król nem is beszélve, pl max. szinten nem tudom ki mikor látta utoljára Ice Lordot, de low levelen múltkor sikeresen beidéztük! Nagyon jó volt!
Történt már olyan is hogy csinált hordás karit az egyik ally játékos AV után és nem szidni jött hanem dumáltam vele, aztán megkérdezte, hogy mikor szoktam játszani, mert máskor is játszhatnánk. Max. szinten ilyen nem sűrűn van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BestBuy topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Flint 2 OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest