- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
válasz
ígyvanferi #41884 üzenetére
Hierloomra csak olyan encát rakhatsz aminek nincs ilevel kritériuma. pl.: [link]
ezt amúgy 1300g körül szoktam eladni ah-ban. de weaponhoz van hasonló +15str-es, +22int-es is. Chesthez azt hiszem +50 manás/healthes van.
Jócskán meg lehet velük tuningolni a hierloom itemeket -
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #41884 üzenetére
(megjegyzem az Argos83 által írt spellek a Shadowburnt kivéve, már mind elérhetőek)
Jogos, elnézést.Heirloomokkal is értékelhetetlen volt a dps-em legutóbb..
Nekem mások a tapasztalataim. Kis szinten ugye nem nagyon beszélhetünk másodlagos statokról, csak minimálisan. Az elsődleges statok terén viszont a legtöbb esetben több van ezeken a cuccokon (arról nem is beszélve, hogy azt hiszem, 25% plusz XP-t is össze lehet szedni, ha ahol tudsz, heirloomba öltözöl. már ha persze nem az a szándékod, hogy megmaradj kis szinten).Ez van, 85 nyilván már más lesz a helyzet.
Akár már 80 fölött is.Melyik pet az ajánlott egyébként? Egyelőre ugye Imp és Succubus van, 30-tól lesz Felhunter. Ilyen kis szinten szinte mindegy. Én a succu-ra voksolok. Amint megvan a felhunter, és affly vagy, egyértelműen azt. DoT-ok után harap, nem is keveset (nem hiába részesíti előnyben a legtöbb esetben az end game demo lock a felhuntert a felguard helyett).
A heirloomokra mik az elérhető legjobb enchantok? Sosem raktam még ezekre.
Na erre csak ötleteim vannak. Én azt mondom, hogy ha nem vagy enchanter illetve nem akarsz durván kis szinten PVPzni, akkor nem feltétlen kell enchantolni.Elnézést a pontokba szedésért, nem kioktatás akart lenni, csak így átláthatóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest