Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Balesz1899 #8359 üzenetére
Hát... én nagyon mellénéztem ezt az akciót. Bocsi.
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #8367 üzenetére
21 db tank azért... valóban ő a kedvenc emberük....
-
Enzolord
addikt
válasz Balesz1899 #8394 üzenetére
100 tank, 12000 csata, 4 Tankász...
Köszönöm Istenem a növényeket, csak add, hogy mindig ellenem legyenek..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #11905 üzenetére
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Balesz1899 #28115 üzenetére
114 XP-t nem érzem nagyon durvának, de ha te mondod...
Itt egy OP videó az OP T34-85 -ről, hogy jól induljon a nap!!!
Hányan használnak goldot ász körnél....
-
mcwolf79
veterán
válasz Balesz1899 #32458 üzenetére
Majd vége lesz a 7végének.
Várható volt hogy az összes agyhalott előbújik a barlangjából.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Djuree
félisten
válasz Balesz1899 #32458 üzenetére
Negy napja nem is jatszottam, igy nincs idegesseg sem, inkabb baratnommel foglalkozok. Szarok a dupla xpre magasbol.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #45910 üzenetére
szerintem alapból hülye, de most már rá is játszik, igaz én csak pár mondatokat bírok az általatok belinkelt videókból.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Richard!
addikt
-
KisApám
addikt
válasz Balesz1899 #47684 üzenetére
Nem szeretek "mákos tésztát" csinálni. (vastag kiemelések)
Így csak néha ORDIBÁLOOOOOK... ez így igaz[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jimmy74
őstag
-
Veatta
aktív tag
válasz Balesz1899 #49099 üzenetére
Ráadásul, ha közben több küldetés is sikerül kompenzálnak érte darabonként 600 arannyal.
-
Joe.36
addikt
válasz Balesz1899 #49099 üzenetére
Köszi a választ. Azért kérdeztem mert valami olyat olvastam hogy futnia kell az aktuális? küldetésének, ha meg sikerül akkor a végén vissza kapom aranyban? Most olvasom hogy igen 600 arany.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
jano_77
nagyúr
válasz Balesz1899 #49310 üzenetére
tuti kifogyott a gold készlete
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
infectedmann
őstag
válasz Balesz1899 #49594 üzenetére
Ez egymillió WoT klán országában nehéz már olyan embert találni, aki nem tagja valamilyen klánnak.
Volt olyan nap, hogy csak olyan magyar játékossal voltam egy csapatban vagy volt az ellenségnél, aki valamilyen klán tagja. -
Yofej75
aktív tag
válasz Balesz1899 #49896 üzenetére
A stat és az intelligencia között nem mutatható ki egyenes arányosság. Nekem pl. nagyon rossz a statom
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Yofej75
aktív tag
válasz Balesz1899 #49899 üzenetére
"felhatalmazva érzi magát, hogy bárkire is azt mondja, hogy bot"
Én a probléma fő okát abban látom, hogy úgy minősíti a csapattársát, hogy nem tudja, hogy mi az oka annak, hogy ő - egy ideig - meg sem mozdult.
Nem mindegy, hogy az ember csak gondol vagy gondolkodik is...
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
SoulReaver
veterán
válasz Balesz1899 #49899 üzenetére
Nagyon sok piros, narancs, citrom játékos képzeli azt, hogy lebotozhat bárki mást.... Nagy az arcuk, de játszani egyik sem tud.... valamelyik nap arra verte a nyálát az egyik, hogy neki van egy kill-je, az mind1, hogy 145hp-t lőtt le a barom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest