Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Ti hány tankágat húztok egy időben? Van 10-12 tank amivel a napi szorzókat csinálom, ám az elmúlt pár napban még számomra is botrányos sokszor a teljesítmény, amit nyújtok. Elértem tier 7-hez nagy részükkel, de nem tudom maradjak e még lentebb.
3354 csatával az értékelésem 3248 és 724 a wn8-am. (és mindez az utóbbi időben ugrott meg leginkább, de most megint a vegetálás van)
-
Greentea
senior tag
válasz Luperator #50102 üzenetére
2 max, de inkább 1.
Egy tankkal tanulj meg jól játszani, azzal amelyik a legjobban tetszik és amivel a legjobban mész! Ha az megvan, és jó csatákat mész folyamatosan akkor ahhoz a tankfajtához igazodj és olyanokat fejlessz Később menni fog a többivel is, nézz sok videót! Helyezkedés stb. -
zodo
nagyúr
Közel 12k csatám van és korábban 3-4 tankkal vagy akár többel is próbálkoztam hogy meg legyen a napi x aztán átálltam a napi max. 2 -re.
Szerintem is jobb egyet esetleg kettőt húzni mert minden tanknak más az erőssége-gyengesége és mire kiismered addigra már ki is húztad a következő szintet.
Pl nálam a Comet nagy mumus volt, szidtam kicsit de vége felé rájöttem hol rontottam el az előző csatákat avagy milyen játék stílust igényel hogy jobb csatákat sikerüljön összerakni.Mivel rogyásig állnak a személyes tartalékok így 2 órás meneteket szoktam egy tankkal menni.
Ha nem adja akkor esetleg rá próbálok valamelyik eltérő tier vagy típusú tankra.Az biztos hogy többször volt olyan napom mikor 3-4 tankkal szinte egymást követően mentem magamhoz mérten jó és győztes csatákat.
Ezek után elkapott a hév és váltottam "kedvenc" de ritkán használt tankra amivel korábban jól ment az biztos hogy akkor 5-6-7 csata alatt sem sikerült csillagozni. -
Luperator
tag
Nálam a sturer Emil a nagy mumus. Nemrég vettem, de megmondom őszintén, nem találom vele a helyem. Kellene kredit is, meg persze a borsig is majd.. Pihentetem azt hiszem kicsit.
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom amit tanácsoltatok, mert attól lesz kikapcsolódás ez is, ha legalább sebzésben hozom amit tervezek.
-
zodo
nagyúr
válasz Luperator #50105 üzenetére
Ez már egy al téma, szerintem.
Úgy gondolom persze kizárólag magamból kiindulva hogy egyes tanktípusokkal nehézkes a játék avagy újabb ismereteket igényelnek.
Pl. én nem szeretek td-el játszani még inkább light-al míg arty-al meg sem próbálok játszani.
Heavy-kel kezdtem anno pl.: KV-1 (mert az volt az általános ajánlás) kezdtem unni hogy nem vagyok elég sikeres velük ekkor jöttek a medek abból is a keményebb vonal de végül papír medekkel jobban megy a játék persze csak élményre mert statisztikát nézve kb mindennel ugyanazt a statot hozom.Pálya ismeret az adott jármű típushoz, stb stb ez mind idő mire kitanulja a játékos.
Aztán ott a "patch-ről patch"-re változó op tankok témakör szóval összetett a történet amiért csak nagy ritkán megyek olyan típussal amit nem szeretek.
Persze más kérdés ha kampány küldetések vagy kiszemelt tank elérése a cél.
Ha végképp nem megy akkor javasolt az adott típusról replayt, videókat nézni. -
Dobi 562
addikt
1-2 agat huzz csak ahogy elottem is irtak. En addig maradnek a helyedben egy-egy tanknal mig meg nem tanulod hogy tudod hasznalni az adott gepet. Ertsd: lesebzed a sajat hp-d es meg van is egy killed mellette, ezt csatankent atlagban. Innentol kezdve mondhatjuk, hogy te mar kivetted a reszed a munkabol. Amig ezt nem tudod teljesiteni addig lefele fogod huzni a csapatod gyozelmi eselyet.
Ha valamelyik tank megtetszik akkor azzal menjel tobbet, jatszal vele sokat, gyujtsel tapasztalatot, ismerd ki a palyakat meg a tobbi tank erossegeit/gyengesegeit ellenfelkent. Igy mikor oda kerulsz hogy te is azzal a tankkal jatszol mar lesz rola elkepzelesed hogy mit fogsz iranyitani.
-
SUNIHungary
csendes tag
Szevasztok
Segítséget szeretnék kérni! WIN 10-64bit van telepítve a gépemre eddig simán játszottam a WOTtal rajta, most frissített és nem indul el a wot, mit kell csinálni vele hogy jó legyen?
Tel: +36703687055 E-mail: m.istvan52@gmail.com
-
Gyuri27
félisten
válasz SUNIHungary #50108 üzenetére
A lauchernél van egy repair opció. Elsőre azt próbáld meg.
Amd - Radeon - Ryzen
-
robogo81
senior tag
válasz SUNIHungary #50110 üzenetére
Nem arra gondolt.
elindítod a WoTLauncher.exe-t,ott beállítások:ügyfélszolgálat fül:és ott az ellenörzés gomb.
Vagyesetleg törölni a C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Wargaming.net mappát.[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
rlazol
veterán
csatlakoznék a többiekhez, némi kiegészítéssel:
én általában 3-4 tankot húzók, plussz van 2 prémtank amelyeket rendszeresen előveszek farmolásra. Arra figyelek, hogy kb azonos stílusú tankokkal játsszak egy adott időablakban - legyen az akár egy nap, vagy egy hét. Ha hozzászoktam a heavykhez vagy a pontos ágyúkhoz, utána idő, amíg visszaállok pl lightozni. A stílus a lényeg, szerintem, azt nem érdemes egy napon belül váltogatni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Luperator
tag
Köszönöm még egyszer a segítséget és a válaszaitokat, bár nyilván örülnék ha mihamarabb sok jó klasszikus tier 8-as vagy a feletti tank lenne a garázsban, de inkább az a mód lesz, amit javasoltatok.
-
szbalogh
addikt
Á gyerkek végre újra kihúztam a T62-t, imádom!
Lézerágyú, félelmetesen gyors fordulás... sarokba szorítva és tőbbellenfél ellen is félelmetes mennyit ki lehet vele osztani mire kilőnek.Nick: HE_Storm
-
Dobi 562
addikt
válasz Gyuri27 #50118 üzenetére
Nincs bajom a +2 tier-rel, annak gyakorisagaval mar annal inkabb. En leginkabb farmolni jarok tier 8-ba, de szinte az osszes csataban tier 10 ellen megyek. Egyreszt rohadt faraszto mert jobban oda kell figyelni kis halkent a capak kozott, masreszt ra akarnak kenyszeriteni hogy fossam a goldot, amit ruhellek meg nem is azert vettem prem tankokat hogy goldozzak...
Full tier 8 csata, az a kedvencem. Vagy max tier 9 ahol meg elvagyok.
Most, hogy kaptam a March of Nation-ert csomo kredit boostert, 2 oras etapokban elhasznalom oket vegig 8-as prem tankokkal tolva, de rohadt faradt vagyok a vegere meg nyilvan a kredit sem ugy jon mint regen jott volna...
-
jr1994
addikt
válasz Czmorek #50121 üzenetére
A játék egyik alapja a +-2 MM, és a stock tankok is azért szarok, hogy ha low tier vagy, akarj free xp-t költeni a modulokra. Annyira azért nem vészes, én nem szoktam xp-t váltani, de jól beosztom és ami nagyon kell, pl 9-es tankok tornya+ágyúja, azt fel tudom rakni. Más kérdés, hogy tier 5-6 alatt tényleg nem kéne nagyobb tankokat látni, vicces hogy két-három lövéssel a garázsba lehet küldeni a kis tankokat, a kezdők valószínűleg nem nagyon élvezik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
ooloo
őstag
Üdv,
Páncélvadász esetében mesterlövész vagy célmegjelölő ? Az 5. képesség lenne .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jim bcs
nagyúr
Nem vagyok modos de most van ami tetszik, ez tiltott vagy fel lehet tenni? Nem kéne belőle minden, stat és még 1-2 dolog.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jano_77
nagyúr
válasz jim bcs #50136 üzenetére
Igen, kb 2 utóbbi patch óta lett magyar. Meglepődtem én is nem kicsit. Már kezdtem hozzászokni az angol kifejezésekhez, erre magyarította és teljesen összezavart, több modról elsőre nem is tudtam, hogy micsoda
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
válasz SoulReaver #50138 üzenetére
Gun direction modra gondolsz? Hagyjuk már.
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #50138 üzenetére
Nem is tiltott, az hogy valaki gyenge lelkű a sajnálatos dolog.
Fully electric lifestyle!
-
skopy
tag
Sziasztok.
AMX 50 B -ről mi a véleményetek, azt tiszta sor hogy nincs páncélja, de szerintetek mennyire játszható tank ?Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
skopy
tag
válasz SoulReaver #50147 üzenetére
Ez nagyon pozitív, köszönöm a választ .
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
jr1994
addikt
Ebben a metában mondjuk szerintem most nem az igazi, azok a tankok most a legjobbak szerintem amik viszonylag gyorsak, de van használható páncéljuk és értelmes ágyújuk: 10-es WZ, IS-7, talán E5 meg persze az S. Conqueror, ami kicsit lassabb, de minden másban nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest